hűha, 2 napot nem szabad lemaradni...
hajhullás: hát én még csak olyat hallottam, hogy a szoptatás alatt hullik a haj!!! viszont aztán visszanőtt nekem is, édes kis babahajam volt a homlokomon.
hormonok: nekem is bababőröm volt idáig, a napokban nőtt egy két ragya az arcomra. viszont a szőröm nekem sem nő... de ez sajnos visszarendeződik... nekem Fannival sem nőtt a szőröm, és most sem, úgyhogy én nem hiszek abban, hogy fiúval van csak ez vagy az, vagy lánnyal. szerintem ez típus kérdés. mármint az anya típusa.
Vica
Száva név nekem is eszméletlenül megtetszett, most, hogy írtad!
ha beütne a fatális véletlen, és mégis lányom lenne, lehet, hogy lenyúlom!
Katka
nekem a terhesség elején volt szorulásom az elevittől, javaslom, hogy igyál meg naponta egy pohár frissen facsart narancs-alma lé keveréket. nekem nagyon helyrehozta az anyagcserémet. és még egészséges is!
Nory
jók a nevek!

ahogy nézem a lehetőségeket, nagyot nem tudsz hibázni, ne izgulj!
Erpé
ügyes volt Samu!

nálunk nem csinálnak ilyet...
tegnap voltam vérvételen, majdnem nem sikerült, mert a háziorvos nem írt naplószámot a beutalómra...

de aztán felküldtek a sztk nőgyógyászatra, kaptam új beutalót, és végül sikerült levetetnem a vért.
Gabka
nagyon rossz lehet azért a családod nélkül, sajnálom, hogy így alakult. jól értem, egymás mellett laktok egy ikerházban, és nem beszéltek? ez azért elég nehéz lehet...
Levi nagyon édes a kádban!
Kukli
Botit én is megzabálom! nagyon helyes kisfiú!

a kis barátja is az!