A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nóry: nekem a másik esélyes név lány esetében a Kyra lett volna. sztem a Miranda Kyra nem nézne ki rosszul, vagy Kyra Ametiszt.. hmm.. jah.. itt is úgy van hogy van 2 hónap kitalálni hogy hívják majd a kiscsávót.. de nekem az is fura volt hogy párom huga már nagyban babázott de még nem volt neve :? aztán nagy nehezen beFrederikesedett.. ennyi idő alatt már valami szebbet is találhattak volna :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

hmmm fiúnál meg.... én azért vok bajban tanácsadásilag mert mi magyar nevekben nem is gondolkodtunk.. hülyén nézne ki a Jørgensen Sanyika :lol: :lol: :lol: a Bencéhez mit szólsz? Mint Bence Máté, vagy mondjuk ööööööööööööööööööö Alexander?

KépKép
KépKép
adryn

nory szép nevek amiket találtál! :) nekem fiú név nagyon sok tetszik, ha gondolod leírhatok egy kettőt de mindenkinek más ízlése van nevek terén aztán nem bizti hogy tetszik. Nekünk a lánynév választással volt egy kis gondunk, de aránylag hamar megtaláltuk a megfelelőt és mostmár egyre több lánynév is van ami nagyon tetszik:)

Nekem nagyon tetszik pl a Dominik név, de a páromnak nem úgyhogy ha lesz is fiunk sajnos nem lehet :( ha fiunk lett volna akkor pedig Patrik lett volna :)

marqueza merre van?? CSak nem szül? :shock: :shock: :shock: már mióta nem írt !!??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bencét nem szeretnék mert rengeteg van belőle...jó monjuk Mátéból is :lol: Az Alexanderen én is gondolkoztam de apának nem tetszik mert neki túl olyan Dzseniferes,Melanis ha értitek :oops: :roll: Pedig nekem tetszik :roll:
Tee Moncsi ez a Patrik nem is rossz... :lol: A Dominik se...jájj nemtudom..
Vendég

:D:D:D na hát örülök hogy tetszik :D na látod majd mi adjuk az ötletet :p:p nem kell félni hogy nem lesz nevük :D :wink: :wink: :D :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nekem nagyon tetszik még a Milán is.

lánynevek még a Flóra, Natália, Noémi amik tetszenek !

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Katka Azért durva ez a heti pénz! Az én orvosom, most már mindig a kórházba hív be, és ott vizsgál. Így fizetnem sem kell. Persze megtehetné, hogy magánba hív és fizessek. Ezt is orvosa válogatja.

Nory Én tudtam, hogy meg kell adni két nevet. Nekünk meg is van. Ha mégis lány lenne, Laura lesz. De bizti fiú. Persze akkor is le kell majd adni a nevet.
Én a Kiara Ametiszt-re voksolok.

Kép

Kép
rszg

Moncsi úgy látszik nevek terén egyforma az ízlésünk :wink:
Pont most beszéltük meg a párommal, hogy mi lenne ha Flóra lenne. :lol:

Úgyhogy valszeg ez a végleges lista:

Levente Dávid- Flóra Ametiszt
Roxána Lilien- Patrik Roland
Doroti Norina- Máté Dominik

Na végre megszültük (még csak a neveket :lol: ).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.05 16:38-kor.
Vendég

Eszembe jutott, mit akartam kérdezni. Szoptatás alatt lehet már szoliba menni?

Kép

Kép
rszg

Rszg: Úgy tudom, hogy nem. :roll:
Vendég

:D na örülök hogy megvannak a nevek.. látod nem is volt olyan nehéz!! :wink: :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nory Ezt találtam.

Ha terhes vagyok, vagy szoptatok, lehet lézeres szőrtelenítésre járni?

Sajnos nem, abban az esetben ugyanis, ha gyermeket vársz, egy ilyen kezelés veszélyeztetheti gyermeked egészségét. A szoptatás időszakában pedig - a fokozott hormontermelés miatt - a kezelés nem fogja elérni ugyanazt az eredményt, amit elérne akkor, ha a szoptatás befejezése után végeznéd el! Ezért azt javasoljuk, hogy csak a szoptatási időszak után kezdj el kezelésre járni, illetve ha már megkezdted kezeléssorozatodat, és teherbe esel, akkor mindenképpen szólj, és függeszd fel a lézeres kezeléseket.

Kép

Kép
rszg

sztem semmi köze a szolinak a szoptatáshoz.. max az hogy barna ciciből eszik a baba és nem fehérből... terhesség alatt sem tiltják csak a túlzott szolizást.. akkor mér lenne baj szoptatáskor? kiszárad a tej a ventillátor miatt vagy mi? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

rszg ennek már utánaolvastam én is de mindenhol tök mást írnak :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na én is jó vagyok! Felteszek egy kérdést, utána meg utána nézek. De kíváncsi vagtyok a véleményekre!
A szoliról azt olvastam, hogy szoptatás alatt heti egyszer 10 percre lehet menni. Sőt! Jó hatással van a tej mennyiségére, mivel a meleg ugye beindítja. Ezért is mondják, hogy szoptatás előtt jó egy meleg víztes z8uhany a mellekre :)
Vélemények?

Kép

Kép
rszg

Rszg: Akkor nemtudom...én megesküdtem volna rá, hogy lehet.De nem voltam még terhes mikor megcsináltattam, de ha az lettem volna biztos szóltak volna.
Én egy okot gondoltam amiért esetleg nem érdemes, mert a hormonok miatt lehet hogy semmit nem ér az egész és ugyanúgy kinő a szőröd. De ha nem lehet hát nem lehet. Bocsi a tévedésért. :oops:

Én ezt találtam:

Szoptatás alatt a kozmetikai kezelésnek, szőrtelenítésnek nincs ellenjavallata. Előfordulhat, hogy bőrünk a hormonális változások miatt érzékenyebb bizonyos anyagokra is, amelyekre korábban nem volt. Kérjük meg kozmetikusunkat, hogy fokozottabban figyeljen a lehetséges bőrirritáló anyagokra.

Kellemes kikapcsolódást nyújthat a test-masszázs is. Kerüljük azonban a fogyasztó, méregtelenítő kezeléseket, pl. a nyirokmasszázst, vagy cellulitisz-kezeléseket, mivel a felszabaduló méreganyagok ebben az esetben is bejuthatnak az anyatejbe.

Fodrászhoz is nyugodtan elmehetünk, akár hajat festetni is. Mértékkel a SZOLÁRIUM és a szauna is megengedett, KIVÉVE, ha hajlamosak vagyunk mellgyulladásra – ilyenkor nem tesz jót a fokozott hőhatás. Előfordulhat, hogy a meleg beindítja a tejtermelést, készüljünk fel, hogy csepegés is előfordulhat. Szaunázás után csak langyos vízzel tusoljunk le, ne jéghideggel.
Vendég

ja és köszi Moncsi a tippeket :wink: Mint látod felhasználtuk őket! :wink: :lol:
Vendég

Én ehhez a szőrtelenítéshez még annyit tennék hozzá, hogy ha az kell, hogy a hormonháztartásod helyreálljon, akkor az évek kérdése. Nekem Ágica 9 hónapos koráig szopott, de tejem 3 éves koráig volt. A Zsófinál meg akkor szűnt meg a tej, amikor terhes lettem Ágival.... Szóval a hormonoknak évekbe tellik mire helyrerázzák magukat....

Elmentem a háziorvoshoz és kértem komolyabb gyógyszereket aranyérre, mert nem akar javulni a helyzetem. Kaptam is, remélem használni fog.... :roll: És azt mondta nagyon ronda, lehet, hogy ezt még szülés előtt meg kellene műteni.... :shock: Kaptam is sebészeti beutalót.... De most megvárom, hogy hatnak-e gyógyszerek, közben megjön síelésből a nőgyógyász és vele is megbeszélem, hogy mit tanácsol....

Nory: Nekem nem kellett előre nevet mondanom, pedig indították, szóval idő lett volna rá.... Ez biztos ilyen ikerspecifikus dolog.....

Pulcsi: Örülök, hogy nem haragszol, nem akartalak megbántani. És igazat adok Neked, hogy a szabad vallásgyakorlás nagyon fontos. Tiszteletben kell ezt tartani. Részemről nyugodtan lehet kendőt, nyakláncot vagy bármi egyebet hordani....
Engem csak az zavar, amikor meg akarnak téríteni.... Meg amikor a Krisnások pénzt koldulnak.... Azt gondolom, ha kell a pénz, akkor menjen el dolgozni és ne kéregessen egy munkaképes fiatal az utcán.... :twisted:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

nory nincs mit !! :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nory Semmi baj! De abban igazad van, hogy a hormonok miatt nem lehet. Nem lenne olyan hatásos. Majd egy év múlva. Addigra talán olcsóbb is lesz :)
Gondolom ez a cikk a különböző kencékre gondol.

Katka Ez az aranyér egyre rosszabbul hangzik nálad! Homeopátiás szereket nem próbáltál?

Tényleg! Ti hogy álltok a hormonokkal? Nekem kegyetlenül hullik a hajam. Ma délután voltam fodrásznál, egy kicsit vágattam belőle, rögtön észrevette! Remélem szülés után visszajön!

Kép

Kép
rszg

lányok... :? asszem edz a méhem :? az lehet hogy jóslófájások már most vannak??? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

én holnap megyek dokihoz, meg uh ra .. kiváncsi vagyok már alig várom :) na meg le kell mennem a védőnőhöz is amit nem szívesen teszek a múltkori kis megjegyzései után.. már valahogy nem szívesen járok oda.. szerencsére már nem kell sokáig :wink: aztán ha van rá módom vagy lehetőségem akkor le szeretném váltani.

Alattunk kb két órája úgy üvölt a gyerek mintha ölnék!! Mondjuk nem semmi család.. általában minden hétvégén veszekedésre kelünk, és még anyáknapján is ezt hallgattuk: "a k..va anyád nem megmondtam hogy ne ezt énekeld??" szóval kellemes kis család. Most várja a harmadik gyerekét, de a másik kettővel sem bír :?
Ja és hát egy védőnőhöz járunk, és múltkor nem is meséltem mi volt. A védőnő arra is rákérdezett hogy minden rendben van e otthon, mert hallott dolgokat... Amikor ideköltöztünk, másfél éve, az első pár hónapba elég sokat veszekedtünk. Meg kellett szokni egymást, az együttélést, nekem is hozzászokni hogy mostmár az én dolgom a házimunka, stb stb.... szóval attól függetlenül hogy szerettük/szeretjük egymást, valahol ehhez is hozzá kellett szokni. és hát ez volt az az egy két dolog amit hallott a védőnő.. de nem öltük egymást, és veszekedés pedig mindenhol van. csak nemtudom ehhez kinek mi köze. Meg kérdéseket tett fel hogy kinek a lakásába lakunk,stb. és olyan megalázó volt hogy mit képzel ez rólunk??? :shock: akármilyen fiatalok vagyunk,azért a megjegyzéseit megtarthatná magának. A lakást is félig az örökségemből vettük, nem elb.sztam másra, amiből később semmi m nem maradt volna.
Másrészt meg én sem mesélem hgoy az alattunk levő minden hétvégén a gyerekeit püföli. :? :x
na mindegy ez nem ide tartozik csak muszály volt leírnom valakinek
:( mert ez a dolog kicsit bánt , akkor is ha tudom hogynem kéne vele foglalkozni.

A védőnőt le lehet egyébként cserélni? mostmár Lívia születéséig kibírom, de utána... :? :? őt nem én választottam, házszámok alapján van beosztva ki kihez tartozik..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

adryn jóslófájások már a szülés előtti hat hétben lehetnek :) legalábbis ezt olvastam de mivel nem vagyok tapasztalt anyuka :D nem tudom de a könyvem ezt írjaa :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hormonok: pattanássokkk!!! utoljára 15 éves koromban volt pattanásom!! :shock: :shock: fújfújfúj

Moncsi: engem is idegesít mikor belepofáznak (már bocsánat akifejezésért) az életünkbe!
Vendég

Sziasztok,

No hazaértem, jó hosszú napom volt :). Reggel mentem NST-re, aztán védőnő, aztán feleslegesen ültem másfél órát, hogy kapjak 38. hétre egy uccsó labor beutalót :twisted: .
de a lényeg NST: idézem a dokit: "Éva! Ez tankönyvbe illő görbe!" szval babóval minden rendben, utána UH: BPD:92 mm, becsült súly kb. 3100 gramm, azt mondta dottorbácsi, h kb. még 500-at szerinte magára kap, na mondom az még belefér :)!! azt mondta szépen fejlődik, minden rendben vele :D. aztán védőnőhöz menet beufrottam a gyógyszertárba és megvettem ami még kellett a kórházi pakkomba + alkoholt, gézt és kamillát a babókának. aztán dm és ott is jól bevásároltam ... védőnő ... doki, másfél óra várakozás, mire közli, h a 38. heti beutralót a kórházban adják, ott ahol az NST-t is csinálják ... na shit ... aztán még turiztam egy két rucit a babónak ... aztán apa hazahozott.
képzeljétek védőnő mondta, h amikor voltam a gyerekorvosnál és eljöttem megkérdezte tőle, hogy én tényleg csak március 3.-ára várom ezt a gyereket, mert nagyon nagy a hasam :shock: :D!
mindjárt visszaolvasok, de hihetetlen, h mennyit bírtok írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

ja míg nem voltam itthon a fiúk elkezdték szétbombázni a szobát a parkettázáshoz :D!

Szép napot!
Vica
wicca

Én a hormonokkal úgy állok, h terhesség elején rengbeteg ragyám volt, de el is múltak és azóta bababőröm van. :) A hajamat elég 4-5 naponta megmosni (előtte 2 naponta kellett) és egyáltalán nem hullik. Szóval nekem bejön ez a dolog! Kár, h szülés után, minden a régi lesz...vagy rosszabb..... :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Moncsi: Nem vagy köteles ezekre a kérdésekre válaszolni. Semmi, de semmi köze hozzá. Akkor tartozik rá, ha ez valamilyen módon a babát veszélyeztetné..., mondjuk kábítószereznél (csak a példa kedvéért írtam, nem gondolok rólad semmi ilyet).
Szerintem azért kaptad ezt a védőnőt a nyakadba, hogy megtanuld meghúzni a határaidat és megmondani neki, hogy eddig és ne tovább. Egyébként nekem minimális a kapcsolatom a védőnővel és ő is csak a kötelezőekre szorítkozik....

Aranyér: Beszéltem természetgyógyásszal. Azt mondta, hogy ilyen előrehaladott terhességgel már nem fog tudni valszeg tünetmenetsíteni, de csökkenteni tudja a tüneteket. jövő héten megyek hozzá 3-szor talpmasszázsra.... Bevallom a sebészeti beavatkozásnak még a gondolatától is rosszul vagyok....

Adryn: Igen, simán lehet jóslófájás. Több-kevesebb rendszerességgel jelentkező fájás.... Ha aggaszt vagy ha túl erősek, akkor vegyél egy meleg fürdőt. A jóslófájás ott általában elmúlik.... A szülő fájás csak enyhül, de nem áll le.
Ez egyébként arra tökéletes, hogy egy kicsit nyílogassál....

Katka

katka22

tehuti: az hagyján hogy visszaváltozik.. de meg is változik sok nőnél.. párom huga pl tejfölszőke volt terhessége előtt. és ahogy megszült bebarnult.. azt mondják valakinek göndörödni fog a haja, valakinek épp az hogy egyenes lesz... (megjegyzem remélem nálam utóbbi mellékhatás fog kialakulni).. szal a hormonok játszanak velünk még egy utolsót szülés után is...

KépKép
KépKép
adryn

Tehuti: Nővéremnek ugyanez volt mint neked...de szülés után minden visszajött neki, sőt a szoptatástól úgy hullt a haja, hogy teljesen eltűnt a fufruja :shock:

Wicca: Muti azt a nagy pocit! :lol:
Vendég

Sziasztok,

Én hasonlóan vagyok, mint Tehuti... A bőröm, mint a babáké, a hajam dús és nem zsírosodik. És még nekem az az érdekesség, hogy szögegyenes hajam van, ami a terhességeknél begöndörödik. Zsófi után, még kiegyenesedett. Ági után hullámos maradt... Most tiszta göndör vagyok, pedig még a fodrász is azon sopánkodott régen, hogy nekem dauerral sem lehet bele hullámot tenni.... :lol: :lol: :lol: Ja és a körmeim és nagyon szépek.
És szülés után meg sajnos hullalni fog a hajam és megint zsírosodni....

Illetve nekem az elmúlt hónapokban a szőrzetem is alig nő. 2-3 hetene szoktam szőrtelenítésre járni kozmentikushoz, most meg jó, ha 2 havonta szükséges. Kozmetikus azt mondta, hogy szerinte ez azokra jellemző, akik fiút várnak, de ne reménykedjek, mert utána majd megint beindul....

Katka

katka22

Ja, tudom, h ez a "csoda" csak ideiglenes..... :lol:
Nekem alapból göndör a hajam. Régen szedtem fogamzásgátlót és kiegyenesedett. Én örültem neki, mert aki göndör, az egyeneset szeretne és fordítva. Kíváncsi vagyok, mi lesz szülés után. :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

katka: igen mostmár ott tartok hogy még egy megjegyzés és megmondom a véleményem. persze finoman.... lehet hogy tényleg ki kéne nyitni mostmár a szám és nem elviselni a beszólogatásokat :oops: :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csajok van még valaki rajtam kívül, aki biztosan tudja, hogy császáros lesz? :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nory, azért elég hamar találtál végülis neveket (mégha csak második verziókat is) :) Tök jó! Nekünk az egy darab név megtalálása a baba nemének kiderülését követően kb 3 hónapig tartott :)

Wicca, örülök, hogy a dokinál minden rendben volt és a parkettázás megindult!

Katka, elhiszem, hogy a sebészi beavatkozástól nagyon tartasz, én is ilyen vagyok, kitartás!

Adryn, ha a kiscsaj a pocimban fiúból lenne, akkor Bendegúz szerepelne az első helyen az esélyes fiúnevek között :)

Dokinál nálam is minden rendben volt. A méhszáj 3100, de azt mondta, hogy ez teljesen OK 34 hetesen és második terhességnél. Valószínűleg a jóslófájásaim hozták ezt az eredményt...
Viszont vas (hemoglobin) kicsi alacsony, ezért kaptam Maltofert. Napi egyet kell bevennem. Ki is szedi még ezt a csodát?
Ja, és van egy kis fehérje a vizeletben, de doki szerint a megnövekedett mennyiségű hüvelyváladék okozta, mivel hámsejtek is voltak mellette. No az lehet, mivel az elmúlt néhány hétben tényleg jelentősen több a hüvelyváladékom.

erpé

katka természetgyógyászhoz én is jártam még pár éve... csak én teljesen más okból.. bizti használni fog az a talpmasszázs :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

az ikrek-veszélyeztetett terhesség topicban találtam egy csjt, aki szintén 28 éves és szintén 3-as ikereket vár és 3 fiút :shock: Úristen, én nem bírnék 3 fiúval. :shock: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nevek: Nálunk nem kérték szülés előtt a baba nevét, nemhogy kettőt :shock: Csak amikor már megszületett, utána kérdezték hogy na mit írjunk be névnek :)
Amúgy ha mégis lány lenne akkor Száva lenne :)

Katka sajnálom az aranyér problémádat :( Mintha az egyik topicban olvastam volna, hogy így a vége felé valaki megműtette. De ha van más megoldás akkor érdemes tényleg megpróbálni mielőtt kés alá fekszik valaki. :roll:

Hajhullás: Nekem pont ellenkezőleg úgy nő a hajam hogy csak na :D Fodrász szerint a terhességi vitamin miatt is lehet ez. Viszont a terhesség első pár hónapjában iszonyúan hullott, pedig akkor is szedtem a vitamint :roll:
De nekem is úgy rémlik hogy szoptatás alatt inkább hullott :?

Védőnő: Moncsi sajnálom a védőnő dolgot. Én úgy tudom hogy nem lehet csak úgy válogatni, hanem ahova tartozol oda kell járnod :?
Egyébként én nem is a védőnőre haragudnék, hanem a szomszédra aki tényleg más dolgával foglalkozik, a védőnő meg talán csak nagyon lelkiismeretes, hiszen valamennyire feladata a család megismerése, hogy milyen környezetbe kerül a gyerek :roll: Na bocs nem akarom védeni, végülis te ismered :D
Amúgy még Erpé írta hogy milyen vizsgálatot csinált a védőnő Samunál hogy 3 éves, na hát nekem eddig 3 védőnőm volt de egyik sem csinált ilyen vizsgálatokat :roll: Volt egy súlymérés meg egy magasságmérés, aztán kész.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Mér csináljátok ezt velem? :cry: MOst ez a Száva név is nagyon megtetszett...plusz ikrekes topicban egyik anyukának a Zara is tetszik és most az is nagyon tetszik! :cry: De nem...nem veszem el tőled a Szávát, hátha lesz még 1 Száva lányod! :lol: :wink: De ez a Zara....jajj istenem...

Akkor senki sincs császáros rajtam kívül?
Vendég

Nory: senki sincs programozott császárral eddig rajtad kívül. A Zara télleg nem rossz :D

KépKép
KépKép
adryn

Erpé: ez a méhszáj tényleg teljesen OK, a vashiány is mondhatni teljesen normális :), tényleg nagyon együtt haladunk! hízásom 13 kg! (és a méhszájam is a 3100 volt, a vashiány is 34.hétre állt be, mint Nálad!)
Kukli: az NST-t én írtam, sőt azóta voltam is, de azt feljebb már le is írtam :D!
most ugye már minden héten kell menni, legközelebb a doki a 38. héten nézi a méhszájat, nagyon kíváncsi leszek!
Nóri: tudtad, hogy most 21-én lesz Norina névnap? most lapozgattam a naptárt és vettem észre

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: Nem is tudtam, hogy benne van a naptárban! :oops: De köszi, hogy szóltál! :)
Vendég

Nóri: pocakfotóm most nincs, meg nem is tudok csinálni akkora felfordulás van itthon, hogy egész egyszerűen nincs hely fotót készíteni :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Úgy látszik engem sem kímél anyós ma :)
Legújabb ötlete, hogy tartsam itthon egy hétig a gyereket az influenza járvány miatt.
Oké, de garantálja nekem, hgy ha jövő héten itthon tartom akkor a következő héten már nem kaphatja el?
Tudtommal a járvány 4-6 hét is lehet.
Ja és mivel Ő orvos azért ezzel tisztában lehetne.
Vagy 6 hétig tartsam itthon?
Persze nem nekem mondta, hanem a férjemnek.
Elmondtam páromnak az aggályaimat, erre azt mondja, hogy de azért jogos. mondtam ok, akkor maradjon Ő itthon 6 hétig a gyerekkel, akivel nem lehet már itthon bírni.
Ez persze nem tetszett.
Bocsi, hogy most nem reagálok senkire, de ezen jól felhúztam magam, keményedek is rendesen.

Kép

Kép
gabka77

Gabka csak nyugi :wink: ez egy ilyen nap, az én anyósom is formában van ma megint :? na semmi különös, már megszoktam :)

Nory nyugodtan válaszd a Száva nevet, végülis eggyel kevesebb vagy több ilyen nevű szerintem nem baj én nem haragszom meg :wink: meg amúgy sem túl gyakori szerintem. Én is még csak egy ilyen nevű lányt ismerek.

Én már alig várom hogy megszüljek (na nem siettetni akarom Nimródot :) ) mostanában szerintem a hormonjaim játszadoznak velem, vagy lehet hogy a bezártság miatt de sokszor olyan feszült és türelmetlen vagyok szinte minden ok nélkül :( Főleg este mikor mindkét gyerek itthon és pörögnek ezerrel. Legalábbis remélem hogy szülés után elmúlik, de lehet hogy utána meg jön a szülés utáni depresszió? :roll: Vagy nekem most szülés előtti depresszióm van? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja Gabka még azt akartam, hogy az én anyósom meg tegnap meg ma is azért nem vitte el délelőtt sétálni Bulcsút mert hogy olyan egészségtelen, párás idő van :roll: (Mert ugye délelöttönként ő szokta vinni, hogy pihenhessek) Szóval este megállapítottuk a férjemmel hogy legközelebb ha párás idő van ha nem akkor is megsétáltatjuk, mert különben Bulcsúval sem lehet bírni.
Szóval az tényleg nem megoldás hogy bezárjuk a gyereket napokra, hogy nehogy beteg legyen.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

ja igen! tegnap látta először ugye a doki a visszerem és azt mondta, h tényleg eléggé csúnya, de elvileg nem lesz vele gondom, mert nem a gátnál van, juhhhéjj :D!
Gabka: hát én biztos nem tartanám otthon a gyereket!!! néha a dokik is tudnak hülyeségeket mondani :roll: !!

Szép napot!
Vica
wicca

hűha, 2 napot nem szabad lemaradni... :?

hajhullás: hát én még csak olyat hallottam, hogy a szoptatás alatt hullik a haj!!! viszont aztán visszanőtt nekem is, édes kis babahajam volt a homlokomon.

hormonok: nekem is bababőröm volt idáig, a napokban nőtt egy két ragya az arcomra. viszont a szőröm nekem sem nő... de ez sajnos visszarendeződik... nekem Fannival sem nőtt a szőröm, és most sem, úgyhogy én nem hiszek abban, hogy fiúval van csak ez vagy az, vagy lánnyal. szerintem ez típus kérdés. mármint az anya típusa.

Vica
Száva név nekem is eszméletlenül megtetszett, most, hogy írtad! :D
ha beütne a fatális véletlen, és mégis lányom lenne, lehet, hogy lenyúlom! :wink:

Katka
nekem a terhesség elején volt szorulásom az elevittől, javaslom, hogy igyál meg naponta egy pohár frissen facsart narancs-alma lé keveréket. nekem nagyon helyrehozta az anyagcserémet. és még egészséges is!

Nory
jók a nevek! :wink: ahogy nézem a lehetőségeket, nagyot nem tudsz hibázni, ne izgulj! :wink:

Erpé
ügyes volt Samu! :wink: nálunk nem csinálnak ilyet...

tegnap voltam vérvételen, majdnem nem sikerült, mert a háziorvos nem írt naplószámot a beutalómra... :evil: de aztán felküldtek a sztk nőgyógyászatra, kaptam új beutalót, és végül sikerült levetetnem a vért. :roll:

Gabka
nagyon rossz lehet azért a családod nélkül, sajnálom, hogy így alakult. jól értem, egymás mellett laktok egy ikerházban, és nem beszéltek? ez azért elég nehéz lehet...
Levi nagyon édes a kádban!

Kukli
Botit én is megzabálom! nagyon helyes kisfiú! :wink: a kis barátja is az!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca
hajrá parkettázás!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica: én is depis vagyok :(, kicsit feszült kicsit ingerült .... tegnap zuhi után azt vettem észre, h ver a víz és elkezdtem remegni, tiszta dilis vagyok :(. jöhetne egy-két (sok) nap napsütés, az azért jó lenne erre a depire!

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: