Evike!
Nagyon jól fog kinézni a ház, ha elkészül. És sokkal jobban érzitek majd magatokat benne, mert ti is építettétek.
Bergon babakocsikat én nem ismerem egyáltalán.
D vitamint mirt kell szedned?
Nekem a háziorvosom azt mondta, hogy fölösleges.
Jó szórakozást a bálon!
Mi jövő hét végén megyünk. Valetin napra tették az Alapítványi bált nálunk.

Igaz, ez nem egy puccos bál, de jó szórakozási lehetőség a szomszédokkal.
Én csak valami csini felsőt szeretnék venni a fekete nadrágomhoz. Pont elég lesz.
Te milyen ruhán gondolkoztál?
Sildi!
Legalább Neked aranyos a védőnőd.
Ha pedig hasmenésed van a MG-tól, akkor kisebb az esélyed az aranyérre. Már ez is gy plusz pont.
Gesztenye!
Képeket a szobáról, légyszi!
Milyen lett a hajad?
Nekem sem ártana, de elhalasztom egy hónappal, hogy szülés előtt már ne nagyon kellejen mennem.
Vagy esetleg jövő hét pénteken, hogy ne nekem kelljen a bál előtt szárítgatni a hajam?
Tünemény!
Ne izgasd magad a húgod miatt! Neked most sokkal fontosabbra kell koncentrálnod.
Azt megértem, hogy a nagyszüleidet nem akarod ezzel terhelni. De biztos, hogy történt Vele valami?
Cumi:
Én nem szeretnék Marcinak cumit adni.
Hozzáteszem, Beninek sem akartam.
Nem is volt 3 hónapos koráig. Akkor valahogy úgy éreztem mégis szüksége van rá néha. De szerencsére ő nem lett függő. És 10 hónaposan magától eldobta, és nem is kérte többet.
De szerintem ez nem általános dolog.
AMi biztos, hogy ha megint lesz, akkor ismét csak Nuk-ot veszek. Állítólag az az egyetlen, aminek olyan a kialakítsa, hogy a fogaknak a legjobb.
Itatócumi:
Amikor Beni született akkor is nagyon meleg nyár volt. Ha csak lehetett cicire tettem. De nálunk is volt vésztartaléknak egy 125 ml-es üveg amiben víz volt. Ha lehetett, akkor a tetejéből itattam, ha nem, akkor maradt a cumis része. De ez elég ritkán fordult elő. Max 3-4 naponta.
Ágynemű:
Van olyan gyerek, amelyik nem bírja elviselni a hálózsákot. Pedig szerintem sokkal praktikusabb, mert nem tudja lerúgni magáról.
Amíg nem forgolódott, addig úgy csináltuk, hogy csak egy vékonyabb hálózsák volt rajta, de ha úgy éreztem, hogy esetleg fázik, akkor kapott még egy plédet is rá. Nappal általában pléd.
Később jött a vastagabb hálózsák, mert akkor a pléd egy-két óránál tovább nem maradt rajta. Nappalra persze még mindig jó volt.
De a paplanját a huzattal csak kb másfél éves kora körül kezdtül el használni. (Neki Billerbeck gyapjú paplan és párna van.)
Párnát szintén akkor kapott először, de az is csak jelzés értékű, 1 centis.
Szóval én megint inkább plédekkelés hálózsákkal készülök, mert sokkal könnyebbek.
Annaszuszi!
Szerintem nem nagyon néznek mást a 30. heti UH-on, mint a Kleopátrában.
De holnap este meg tudom mondani, mert déleőtt mgek majd a kórházira.
Remélem hamar elmúlik amit elkaptál!
Takarításban nem lesz segítséged?
Kérünk majd képeket, ha minden elkészült!
Biztosan csodaszép lesz.
Tisa!
Én is úgy tudom, hogy ha egy szülés be akar indulni, akkor nincs az az adag magnézium ami visszatartaná. Ha csak ijesztgei az embert, akkor viszont jobb szedni még ilyenkor, mert korai lenne kibújni a kicsiknek.
Én a 34. héten infúzióban kaptam a kórházban.
Sziszike!
Jó a babakocsi!
Én nem szedném le a sportrészt a helyetekben.
De ez az én véleményem Nekem a saját Peg Peregomban pont az tetszik, hogy a sportrészre lehet mindent ráilleszteni.
Húgomék próbálták nélküle is, de nem volt olyan stabil.
Kikocska!
Nem irigyellek! Beni is mostanában kezdi felfogni, hogy nem sokáig lesz egyedül. Vannak nehéz pillanataink emiatt.
Neked kettővel nehezebb lehet.
Ráadásul még ott van a betegség is!
Orvost szerintem keress! Biztosan Téged is megnyugtatna, ha már legalább az lenne egy biztos pont.
Cumi: Én leginkább csak próbálom higgadtan kezelni a problémákat. Nem mindig sikerül.
De a szoptatással kapcsolatban soha nem voltak kétségeim. Az valahogy eszembe sem jutott, hogy bármi nem úgy megy majd, ahogy kellene. Most is így érzem.
Kisszilva!
Sajnálom a dokit! De azóta jobb a helyzet?
Kocska!
Előbb-utóbb nálatok is minden rendeződik! Hamarosan ott lesz a kész babaszoba.
A régi kiságyat miér tnem viszitek át anyukádékhoz? Így ott is le tudnád majd tenni nyugodtan aludni, ha ott vagytok.
Szekrényt pedig vegyél, ha nincs a házban. Pakolni úgyis kell valahova.
Liliana!
70x140 cm-es gumis lepedőt kapsz az Auchanban is, a Kenguruban is és mg sok-sok bababoltban. De szerintem mi anno az Auchanban vettük, mert ott volt a legolcsóbb.