A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Liliana!
A 91. oldalon volt, amikor először bejelentkeztél hozzánk... De megkerestem neked és kimásoltam, most beillesztem ide, oké?

"Úgy tudsz vonalzót csinálni, hogy:
rákattintsz valamelyikünkére, akkor feljön egy ablak. Ott meg tudod szerkeszteni a sajátodat lépésről, lépésre. Majd válaszd a BBCode-osat, azt jelöld ki és majd be kell másolnod az avatarodba. Azt meg úgy tudod, hogy felmész ennek a lapnak a tetejére, ott van a Társalgó mellett, hogy SEGÉDLETEK. Azt legördíted és válaszd a PROFIL-t. Ekkor előjön a saját avatrod. Ott lesz egy nagy téglalap mező, ALÁÍRÁS címen. NA ODA KELL BEILLESZTENED AMIT AZ ELŐBB KIMÁSOLTÁL. Lemész az egész aljára és rányomsz a ment/elküld gombra. Innentől kezdve elvileg mindig látszania kell a vonalzódnak. "

Lepedőt meg nézdd meg a Brendonban, van 70X140-es. Én ott vettem. Van frottír és pamut is. Rengeteg féle színben és jó minőségű. Gumis. :D

Remélem tudtam segíteni. :D

Kép
Kép
tisa

Hali!

Gabka: hm az activiát is szeretem főleg amiben azok a müzliszerű darabok vannak.

Kocska: köszi a segítséget.

Csajok nézi most valaki a Született feleségeket??
Én úgy örültem, hogy megint lesz, de ez a rész már volt, most mi van megint ismételnek egy pár részt nem értem :?:

Kép
evike79

Evike:én is nézem és úgy örült a fejem, hogy új részek!Activiából a barackos müzlis azt hiszem na az a kedvencem de ma találtam "édesfehéret"hmmm az is mennyei!Én kb 2 hete kezdtem el enni kíváncsiságból és azóta nem volt baja a nagy dolgokban! :oops: :D

Kép

Kép
gabka7926

Evike:nézed majd a rúzs és new yorkot?én megnézem hátha jó lesz.Holnap meg remélem új Dr. House részek lesznek! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Bocsi, kicsit most read-only voltam, leginkább próbáljuk elintézni, hogy a belső munkák kész legyenek, a házon, mire jön a baba (építtetünk, de már benne lakunk, mert csúsznak időben). Mindenesetre most lent púposkodik egy csomó lambéria a nappaliban, holnap nekieshetnek a jómunkásemberek :wink:

Cumit én sem szeretnék használni, valamelyest ez egy pótszer, meglátjuk, mennyire kivitelezhető az elképzelés. Nagy baj nem érhet, mert már kaptunk egyet.

Voltam ma a DM-ben felmérni a terepet, nekem nagyon bejött a kínálat, remélem, jó lesz a kicsinek a pelus is. Majd megpróbálok belépni a baba-bónusz programjukba, akkor még olcsóbb.

Én ma hirtelen 2 Danone-pudingra ugrottam rá :)

Nah megyek aludni, mostanában egész jól megy, bár max. 6 órát. Jóéjt!

icamica

Na ez a sorozat egy nagy rakás kaki(rúzs és New York) !!!Nem lesz a kedvencem! :x

Kép

Kép
gabka7926

Gabka: igen nézem, de egy kicsit viccesebbet vártam. Nálam a pálmát a Szex és New York vitte, főleg a Mr. Big. :oops: :oops:

Kép
evike79

Sziasztok!

Mire én ideérek már mindenki alszik,vagy tvt néz :roll: De nálunk még mindig nem sikerült visszaszoktatni POckot a normálidöben elalvásra :? Pedig kitartó vagyok,ha nem jön közbe semmi,kilenckor ágyban van-és pörög mint a búgócsiga :roll: Na mindegy...
Tavasszal nekem felemás érzéseim vannak,egyrészt nagyon szeretem,de hát nálunk sem lesz egyszerü az élet két gyerköccel,föleg a lakásés a vele járó dolgok miatt,ugyhogy kicsit tolnám még odébb,másrészt meg nekem még nagyon hiányzik egy kis hó,szeretném,ha még Botival lehetne szánkózni egy jót...

Sziszike,nagyon szép a kocsi,de mégszebb a benne ülö kislurkó :D

KIkocska,nektek már megint és még mindig jobbulást kivánok!Nekem csak egy gyerköcöm van,de néha én is "elfelejtem" hogy a pocakban a másik :oops: Nem is tudom harmadiknál mi lenne velem-vagy vele...

Évike,egyszercsak elkészül az a házikó és csudajó lesz!Az egyik barátnöm párja meg ott Kalocsán rendör...

Kikocs,köszi!
Miért nem viszitek be a hálóba a pelenkázós kiságyat,abba lehet pakolni is.,az emeletre meg a kicsit,és akkor itt is-ott is van kiságy,de nem kell kétszer cipekedni-bár nem ismerem az elrendezését a házatoknak,de egy nagyobb kiságyból könnyen lehet kicsi kuckót varázsolni a picinek,ha esetleg ezért ragaszkodnál a kisebb ágyhoz...

Nem tudom mi volt ma a levegöben,de az én gyerekem ma délután esett-kelt.Fürdésnél néztük apájával,hogy kék az álla,lila folt van a mellkasán,a derekán,a lábáról nem is beszélve...csütörtökön meg visszük szurira,ráadásul új dokinénink van,lehet ránk küldi a gyámügyet :lol:

Boti ma este:megdicsértük mert egyedül összepakolta a játékait fürdés elött,hogy nagyon ügyes,mire kijelentette:nem vagyok ügyes,én rossz vagyok! :shock:
Lehet többet kellene dicsérni :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
gizu

Gizu:nagyon tetszett Boti válasza a pakolásra!Most, hogy így elképzeltem magam előtt lehet fetrengtem volna a röhögéstől.Igazi kis ördögfióka szeretne lenni. :D :D

Én nem tudom , hogy Andris mit művel bent de nagyon nem jó nekem mikor eltalál ott lent valamit.Meg mostanában a bordáim környéke a kedvence.Kezd fájni a derekam is inkább fekszem mint a gép előtt üljek.
Reggel mg elmegyek bőrgyógyászhoz.Tiszta vörös a hónaljam de nem fáj.Volt már máskor is ilyen de akkor mindig váltottam dezodort és jó lett.Most a niveát sem bírja úgy látszik és nem akar elmúlni pedig nem kenem semmivel se most. :shock: :shock:

Na megyek nézem a nyomtalanul-t az legalább jó!!

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!Nem csak szeretne az lenni... :lol:

Kép
Kép
gizu

Jó éjszakát mindenkinek!
Kevés forgolódást és még kevesebb wc-re járkálást, valamint idétlen álmoktól mentes alvást.
Jó éjt!

Kép
evike79

Én is néztem és nagy trutyi eddig ez az uj sorozat.Na meg az én memóriám jó, nemtom mért kellett ismételni mindent a születettben.... :shock: :shock: :shock:

kocska

Gizu a kiságy csak az elején lesz jó, addig szeretném használni. Na meg az enyém is volt, meg mindenkié a családban, meg papa olyan szép hófehérre festette. A pelenkázó nem elég, oda csak pelust meg ilyesmit tudnék pakolni. Na meg az emeletre én csak mosni meg teregetni járok, mióta van laptop lent. De egy kicsit megnyugodtam, és elmegyek valakivel majd és veszek szekrényt. És majd ha itt lesz a kiságy sakkozunk,hogy mi hova legyen. Lehet berakom a konyhába, vagy nemtooom.
Boti is jó gyerek
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na nézem a Médiumot!
joccakát :wink:

kocska

Evike!

Nagyon jól fog kinézni a ház, ha elkészül. És sokkal jobban érzitek majd magatokat benne, mert ti is építettétek.

Bergon babakocsikat én nem ismerem egyáltalán.

D vitamint mirt kell szedned?
Nekem a háziorvosom azt mondta, hogy fölösleges.

Jó szórakozást a bálon!
Mi jövő hét végén megyünk. Valetin napra tették az Alapítványi bált nálunk. :D Igaz, ez nem egy puccos bál, de jó szórakozási lehetőség a szomszédokkal.
Én csak valami csini felsőt szeretnék venni a fekete nadrágomhoz. Pont elég lesz.
Te milyen ruhán gondolkoztál?

Sildi!

Legalább Neked aranyos a védőnőd.
Ha pedig hasmenésed van a MG-tól, akkor kisebb az esélyed az aranyérre. Már ez is gy plusz pont.

Gesztenye!

Képeket a szobáról, légyszi!

Milyen lett a hajad?
Nekem sem ártana, de elhalasztom egy hónappal, hogy szülés előtt már ne nagyon kellejen mennem.
Vagy esetleg jövő hét pénteken, hogy ne nekem kelljen a bál előtt szárítgatni a hajam?

Tünemény!

Ne izgasd magad a húgod miatt! Neked most sokkal fontosabbra kell koncentrálnod.
Azt megértem, hogy a nagyszüleidet nem akarod ezzel terhelni. De biztos, hogy történt Vele valami?

Cumi:
Én nem szeretnék Marcinak cumit adni.
Hozzáteszem, Beninek sem akartam.
Nem is volt 3 hónapos koráig. Akkor valahogy úgy éreztem mégis szüksége van rá néha. De szerencsére ő nem lett függő. És 10 hónaposan magától eldobta, és nem is kérte többet.
De szerintem ez nem általános dolog.
AMi biztos, hogy ha megint lesz, akkor ismét csak Nuk-ot veszek. Állítólag az az egyetlen, aminek olyan a kialakítsa, hogy a fogaknak a legjobb.
Itatócumi:
Amikor Beni született akkor is nagyon meleg nyár volt. Ha csak lehetett cicire tettem. De nálunk is volt vésztartaléknak egy 125 ml-es üveg amiben víz volt. Ha lehetett, akkor a tetejéből itattam, ha nem, akkor maradt a cumis része. De ez elég ritkán fordult elő. Max 3-4 naponta.

Ágynemű:
Van olyan gyerek, amelyik nem bírja elviselni a hálózsákot. Pedig szerintem sokkal praktikusabb, mert nem tudja lerúgni magáról.
Amíg nem forgolódott, addig úgy csináltuk, hogy csak egy vékonyabb hálózsák volt rajta, de ha úgy éreztem, hogy esetleg fázik, akkor kapott még egy plédet is rá. Nappal általában pléd.
Később jött a vastagabb hálózsák, mert akkor a pléd egy-két óránál tovább nem maradt rajta. Nappalra persze még mindig jó volt.
De a paplanját a huzattal csak kb másfél éves kora körül kezdtül el használni. (Neki Billerbeck gyapjú paplan és párna van.)
Párnát szintén akkor kapott először, de az is csak jelzés értékű, 1 centis.
Szóval én megint inkább plédekkelés hálózsákkal készülök, mert sokkal könnyebbek.

Annaszuszi!

Szerintem nem nagyon néznek mást a 30. heti UH-on, mint a Kleopátrában.
De holnap este meg tudom mondani, mert déleőtt mgek majd a kórházira.

Remélem hamar elmúlik amit elkaptál!
Takarításban nem lesz segítséged?
Kérünk majd képeket, ha minden elkészült!
Biztosan csodaszép lesz.

Tisa!

Én is úgy tudom, hogy ha egy szülés be akar indulni, akkor nincs az az adag magnézium ami visszatartaná. Ha csak ijesztgei az embert, akkor viszont jobb szedni még ilyenkor, mert korai lenne kibújni a kicsiknek.
Én a 34. héten infúzióban kaptam a kórházban.

Sziszike!

Jó a babakocsi!
Én nem szedném le a sportrészt a helyetekben.
De ez az én véleményem Nekem a saját Peg Peregomban pont az tetszik, hogy a sportrészre lehet mindent ráilleszteni.
Húgomék próbálták nélküle is, de nem volt olyan stabil.

Kikocska!

Nem irigyellek! Beni is mostanában kezdi felfogni, hogy nem sokáig lesz egyedül. Vannak nehéz pillanataink emiatt.
Neked kettővel nehezebb lehet.
Ráadásul még ott van a betegség is!

Orvost szerintem keress! Biztosan Téged is megnyugtatna, ha már legalább az lenne egy biztos pont.

Cumi: Én leginkább csak próbálom higgadtan kezelni a problémákat. Nem mindig sikerül.
De a szoptatással kapcsolatban soha nem voltak kétségeim. Az valahogy eszembe sem jutott, hogy bármi nem úgy megy majd, ahogy kellene. Most is így érzem.

Kisszilva!

Sajnálom a dokit! De azóta jobb a helyzet?

Kocska!

Előbb-utóbb nálatok is minden rendeződik! Hamarosan ott lesz a kész babaszoba.

A régi kiságyat miér tnem viszitek át anyukádékhoz? Így ott is le tudnád majd tenni nyugodtan aludni, ha ott vagytok.

Szekrényt pedig vegyél, ha nincs a házban. Pakolni úgyis kell valahova.

Liliana!

70x140 cm-es gumis lepedőt kapsz az Auchanban is, a Kenguruban is és mg sok-sok bababoltban. De szerintem mi anno az Auchanban vettük, mert ott volt a legolcsóbb.
Vendég

Evike!

Én a Született feleségek csak elvétve nézem, de nekem is úgy tűnt tegnap, hogy ezen a részen már túl vagyunk. Akkor örülök, hogy nem csak én látom így.

Icamica!

Veszélyes beköltözni egy házba ami még nincs teljesen kész.
Ez tapasztalat. Neküntűk csak pár dolog hiányzott, de azo azóta sem készültek el. Pedig már több mint egy éve itt lakunk. Igaz, csak apróságok, de akkor is zavaró néha.

Gizu!

Dícsérjétek többet Botit! Az nagyon jót tesz az önbizalmának.
Mi Beninek születésétől kezdve indig mondjuk, hogy milyn ügys, ha valai jót csinál. És úgy is viselkedik.
Ráadsul Apa megcsinált múltkor valamit, Beni ránézett és zat mondta: 'Apa, nagyon ügyes voltál." :D
Én inkább a dícsérve nevelés híve vagyok. Sokkal jobb hatása van a jövőre nézve.

Ja és egy mondat, amit még tizenéves koromban olvastam valahol, és azóta is sokszor eszembe jut: "Tiltva nevelsz, hazudni tanítasz."
Vendég

Gabka! szép nagyon a függöny!!!!!
Mó! Igazad lehet a lencsés szüléssel kapcsolatban! akkor marad a szemüveg...
Nagyon szép neveket választottatok, klassz, hogy sikerült nektek a fiú-lány összeállítás!

Kép

Kép
eda7

Lili! Én is a II. nőin fogok szülni. Ápr.6-ra vagyok kiírva, de most is feküdnöm kell, hogy nehogy hamarabb jöjjön. (remélem 37.hétig bent marad!)
Szülésznőt fogsz választani?
Sildi! Melyik magnéziumot szeded? Mert a pezsgőtablettától nekem is ment a hasam. Most a Magnezium citricit szedem, napi 3szo2-t. Ettől nem megy, bár szerencsére székrekedésem sincs.
(még 5ször2re fel lehet vinni ha gáz van)
A magnéziumot én is úgy tudom, hogy 36-ik hétig nyugodtan lehet szedni, hogy ne legyen koraszülött a baba. Bár ha valakinek nincsenek keményedései, görcsei, akkor szerintem felesleges.

A lencsével kapcsolatban akkor majd megkérdezem a dokit és a szülésznőt is.

Lányok! Ahogy kórházban voltam, láttam, akik mentek szülni (mármint a pathológiáról), hogy csak kis könnyű pántos felső, vagy ruhácska, szóval nem hálóing, csak valami könnyű. Ez a praktikus, ugye? Amit az ember nem sajnál, ha véres lesz, stb. és nem lesz melege benne. (húúú a szülészeten vizsgáltak meg az ügyeletes szobában, annyira meleg volt, hogy meg lehetett gyulladni)
Én császáros voltam előtte, és ott adtak, amit adtak.... (szinte csupi az ember. Sőt, az voltam, csak letakartak. Na, a műtőben viszont végig vacogtam!!)

Kép

Kép
eda7

Eda!

MAjd az lesz az érdekes, amikor 37. héten azt mondják, hogy most már felkelhetsz, mert nyugodtan jöhet a baba. És még a negyvenediken is azon izgulsz, hogy mikor indul már be végre a szülés. :)

Egyébként valóban általban elég egy könnyű rövid hálóing a szüléshez. A szülőszobákban általában meleg van.
Ha minden igaz, kérhetsz kórházit is, ha a sajátodat sajnálod.

Én még mindig hordom amiben Benit szültem. Néha eszembe is jut amikor felveszem. Nem lett semmi baja.

Mó!

Nem tudom írtam-e már, de tényleg nagyon jó neveket választottatok.
És milyen jó, hogy egy fiú egy lány. Ez azért sokkal ritkább, mint az egyneműek. Vagy rosszul tudom?
Vendég

Eda: Én a Béres magnéziumot szedem (250 mg-os), napi 4-et, és ez már akkora mennyiség, hogy az orvos előre szólt, hogy valószínű menni fog a hasam tőle. Végülis így, hogy itthon vagyok, nem olyan zavaró, no meg közel nem olyan kellemetlen, mint egy olyan betegség okozta hasmenés.

Megyek, folytatom a pihit. Végülis szülés után nagyon-nagyon sokáig nem lesz alkalmam ennyit henyélni:)

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok,

Tisa.

Köszönöm szépen mint látod sikerült.

Ágynemű: megnézem akkor többhelyen, azt hittem sehol sem lehet kapni. Mert egy helyen megkérdeztem és nagy kikerekedett szemekkelnéztek rám.

Eda7:

Igen választottam szülésnőt Zsoldosné Etát, ha akarod megadom a telszámát. ANgyon rendes és kedes nyugott, a barinőm szült vele és nagyon meg volt vele elégedve, de van egy Katalin nevű hölgy Ő is nagyon ari. Több barátnőm szült abban a korházban.
Nekem is azt mondta, hogy saját háloinget, vagy valami hosszu polot ami a férjemé volt és nem sajnálom utána kidobni.
Én is előbbre várom azt mondják március végére meg lesz. Már nagyon várom.
Én is szedem a magneB6-ot filmtablettát, de igazából én attól ugy elalszom, hogy inkább este lefekvés előtt veszem be, meg ha tényleg nagyon bekeményedik a hasam, de akkor is néha inkább lefekszek pihizni.
Nekem még azt mondták hogy a 36.héttől kezdjek el inni málnalevél teát az nagyon jó a méhphítására, és homopátiás bogyokat is kell majd szednem, természetesen csak ha hiszel benne. Nekem az összes barátnőm szedte és nagyon jó volt nekik a tágulás ( gyors).

Hozzánk is jövőhéte jön a festő tapétázni, meg festeni, férjem utána lerakja a parkettát, febr. közepére pedig jön a bútor. Utána kezdek mosni kezdem ruhácskáit, már alíg várom. Azt sem tudom miben hozom haza.

A babkocsit már kiválasztottuk de még nem vettük meg.

Majd mindenről küldök képet, ha esetleg érdekel titeket.

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Csak nevek nélkül:

Muszáj volt beköltöznünk, mert az albérletbe már jött az új lakó. Nincsenek akkora hatalmas hiányok, csak extrák: lambéria, szegők, de amúgy működőképes minden, ezzel semmi gond. Én nem is nekünk kell ezzel veszkődni, hanem a kivitelezőnek. A garázs meg a kerítés építése is rá vár, de az kevésbé lesz zavaró, mert már kint zajlik majd.

Én is a "nagy" magnéziumot szedem, sőt, néha még re kell dobnom 1 Magne-B6ot, ha érzem, hogy húzódok, de nekem semmi hashajtó hatása nincs, pedig néha azért örülnék már neki.

Én is azt hallottam mindenkitől, hogy nagyon lengén jó szülni, mert piszok meleg van a szülőszobán. Víz, szőlőcukor, arctörlő kendő kell még. Valami más tapasztalat?

A Kismama különszámában nagyon jól le vannak írva a beszerzendő dokumentumok, kérvények szülés után. Be is raktam a rohamcsomagba, remélem, csak a szüléskor kell már vinnem, és nem lesz közben újabb benti fekvésem. Lassan a babakelengyét is össze kell állítani, van miből, kaptam kölcsön egy zsák ruhácskát a barátnőmtől :D

icamica

sziasztok.

nagyon szar napunk volt tegnap.vagyis nekem.
reggel írtó fogfájásra ébredtem(azt tudni kell rólam hogy engem csak tankal lehet elhúzni fogorvoshoz mikor már napok óta szenvedek és már fájdalomcsillapító mérgezésem van)
hát gyógyit most ugye nem tudtam bevenni,reggel még lejutottamn a boltba és nagynehezen meg is főztem de utánna csak feküdni és szenvedni bírtam.páromnak meg elege lett és felhívta anyóst hogy kérjen időpontot a barátnőjétől(persze fogorvos)kaptam is délutánn 4-re.gondolhatjátok hogy mire odértem már nem is fájt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de nagyon rendes volt a nőci,kértem hogy a szuri előtt fujja be olyan zsibbasztóval.aztán jött a következő sokk.én arra készültem hogy kitépi azt jóvan.kérdem is mikor visszahívott jogy mit gondol könnyen ki fog jönni?
erre ő:
micsoda?nem huzzuk ki.fúrjuk.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: hát ha nem ált volna ott melettem akkor felpattanok és terhesség ide,terhesség oda elfutok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én annyira remegtem aztán nem is éreztem semmit.örültem hogy 2 perc alatt végzett.pedig mondtam neki hogy higgye el nekem nem fog hiányozni az a fog.azt mondja pedig ő ilyen egészséges fogat ki nem húz.mondtam hogy ha egészséges lenne akkor nem fájna :lol: :lol: :lol: :lol: komolyan többet hisztiztem mint egy 10 éves.
a végén én már nagyban slasszézok az ajtó fele,párom még beszélget.én elköszönök és megszólal hogy várjak hát nem beszéltük meg mikor megyek vissza a végleges tömésre :? :? :? :? így 16.-án még mehetek.

jajj bocs hogy ilyen hosszú lett.de nekem ez tényleg egy nagy trauma volt :roll: :roll: :roll: :roll:

cumi:

én már megvettem és a kórházba is viszem és Alex amint nyügis meg is kapja :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ha nem lett volna cumink Patrikkal én már kiugrottam volna a 8.-ról kb 1 hós korában :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:
én is nukkot vettem.szerintem is az a legjobb.igaz Patriknak most mammos van de ez egy félreétés miatt sikerült így :lol: :lol: :lol:

cumisüvegünk iylen van:

tejes(ne adj isten tápszeres):
Kép
és vizes ha kellene:
Kép
de ha nem kellenek akkor ezek nem romlanak meg.jók lesznek később is.

apánk lebetegedett.remélem nem influenza.pedig nagy rá az esély mert a kollégái is sorban dölnek ki.már nincs irányító a csoportban.de nem engendem be,majd az eon megoldja.nem akarom én hogy aztán hetekig feküdjön kórházban mert most kihúzza őket a szarból.
most van dokinál,ha influenzás akkor költözik anyóshoz pár napra :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Kikocska! Engem érdekelnének a császáros homeós bogyók. Kérlek rakd majd fel, ha lesz rá időd.

Kép
tici

Sziasztok!

Bogi! Én úgy vagyok vele, hogy mivel az én dokim tartja az előadás első felét, ő csak tudja mikor kezdődik. Egyébként Tüneményék is voltak már korábban, s ők is ekkor voltak. Az összevonások miatt, biztos sok fajta szemlélet élhet, s elképzelhető, hogy a különböző kórházból jövő dolgozok egymás mellett szerveznek felkészítőket. Ez persze csak találgatás, de szerintem a fejetlenség oka ez is lehet. Pl. a kora délutániról az én dokim soha sem beszélt.

Sziszi! Jól néz ki a babakocsi!

Kiszilva! Nem irigyellek!

Tisa! Az infókra kíváncsi vagyok, a randi miatt irigykedek.. mi max egy-egy csiszolópapapír vagy glettelő tálka mellett randizunk... de hét végére kész leszünk az előkészületekkel, s jöhet a festés!.. no aztán a takarítás... s talán egyszer már a babókám szobájára is koncentrálhatok...remélem :roll:

Etti! Jól néznek ki a cumik! Patriknál is ilyet használtál?

KépKép
annaszuszi

Szép napot!

Cat:
Úgy látszik én nagyon butuska kezdő kismama vagyok mert nem szoktam megkérdezni, hogy mit mért kapok. A védőnő volt az első aki megkérdezte, hogy szedem e már a D-vitamint, mondtam hogy nem ő pedig erre hogy akkor felírják. Most a doki kérdezte, hogy szedem-e mondtam, hogy igen. Erre felé felírják a doki, meg a védőnő.
Biztos Pakssal függ össze. Na jó ez vicc volt!

A bálba még nem tudom, hogy mit veszek fel. 3 hónapja vetttem egy csinos kismama nadrágot, ha még jó rám akkor azt húzom fel és én is csak egy felsőt fogok venni, ha nem akkor alulra is kell valami.
Mivel itthon vagyok nem igazán van utcai cuccom. :?

Lilianna: várjuk a képeket!

Képzeljétek éjjel megszállt valamiféle álommanó. 11 órakor feküdtem le a jobb oldalamra és reggel 6-kor ugyan úgy ébredtem. Nem is tudom, hogy hogy csináltam se forgolódás se wc. Ezt valahova fel kell írnom.

Kép
evike79

Sziasztok csajok!

Hát az én éjszakám nem volt most avlami fényes sok wc-és és forgolódás volt az éjjeli programom.

Ettike:én még mindig nem voltam fogorvosnál és a bőrgyógyászhoz sem mentem el ma mert nem volt kedvem hozzá.Majd ha megszületik Andris elmegyek hozzá vagy ha fáj nagyon de amúgy nem!Én már mikor belépek a váróba nem kapok levegőt és ezerrel izzadok. :? :? :?

Ma megpróbálok kókuszkockát sütni remélem menni fog mert nem bonyolult süti.Adj Uram erőt, hogy odafigyeljek és ne rontsam el! :roll: :roll: :roll: :roll:

Na megyek is!

Kép

Kép
gabka7926

Icamica!

Nekünk is csak ilyen apróságok hiányoztak/hiányoznak azóta is.

Amit sikerült megcsinálni: Szegőléc a nappaliba a padlóhoz, az utcafronti kerítés, vízelvezetés a garázs előtt, erkély lécezése.
Ami azóta sincs kész: kerítés hátul, fürdőszobákban az ajtók szegőléce, garázsajtónál küszöb...

Apróságok, de valahogy soha nem készül el. És ezek csak azok, amiket a kivitelezőnek kell megcsinálni. Pedig gyakran talákozunk, mert több házat is épít a környéken.

Aztán van ami még a mi feladatunk: előszoba bútor, garderobe a hálóba, kerti locsolórendszer és parkosítás...
Ezekhez pedig pénz kellene.

Ettike!

Sajnálom a fogorvost!
De végül nem is volt olyan rossz, így talán legközelebb is visszamész.
Vendég

Sziasztok!

Pocsék egy idő van és ráadásul nekem ma is be kellett mennem a munkahelyemre.Lassan már úgy érzem,hogy többet járok be oda,mint amikor még nem voltam tápénzen és rendesen dolgoztam :( Na mindegy!

Örülök,hogy írtatok a cumikról,ugyanis a múltkor nagy dilemmában voltam ezzel kapcsolatban.Abban biztos voltam,hogy venni fogunk,aztán persze ha nem igényli,nem adjuk oda a pici lánynak.Viszont azt nem tudtam,hogy milyet,melyik márkát.De mivel itt dícsértétek a Nuk cumikat,ezért sztem mi is azt fogunk venni.

Cat:nektek milyen Peg Peregos babakocsitok van?Voltunk már egy pár üzletben,de én eddig csak olyanokkal találkoztam,amiket 6 hónapos kortól ajánlanak.Vagy lehet,hogy mi voltunk figyelmetlenek?? :D

tegnap este voltam szülésfelkészítő előadáson és pont a homeopátiás bogyókról,meg az illóolajokról volt szó.Rengeteget felsorolt a szülésznő,hogy melyiket melyik fázisban kell vagy ajánlatos használni a vajúdás alatt.Igazándiból én csak azt nem értem,hogy ezt a sok bogyót és illóolajat mind be kell-e szerezni?Azt mondta a szülésznő,hogy nekik is van egy pár dolog a szülőszobán,de azért jó,ha az anyuka hozza magával a sajátját.
Ja,és még azt is mondta,hogy a gátmasszázs-olajat is vigyük be,ugyanis a gátvédelem alatt felváltva használják azt és a parafinolajat.

A magnéziumot én is szedem,bár én még csak most kezdtem el,az orvosom javaslatára napi 3x1-et.Ugyanis volt,hogy éjszakánként arra ébredtem,hogy fáj jobb oldalon a hasam alja.A dokim azt mondta,hogy ha a magnézium nem segít,akkor menjek el egy UH-ra,amin megnézik,hogy minden rendben van-e a vesémmel.De szerencsére úgy néz ki,hogy bevált a Mg.
Nekem hasmenésem nincs tőle,bár le kell,hogy kopogjam,lassan egy hónapja nincs gondom a WC-n :lol: Bezzeg előtte!!!!! :lol:

Na megyek,egy picit lepihenek,ugyanis ma hajnali fél 4 óta nem tudtam aludni,annyira aktív volt a pici lány :D Remélem,most tudok egy picit pihenni.

Kép[/
demetnik

Demetnik!

Nekünk Peg Perego Pliko P3 van. Még 2006-ban vettük, amikor Beni született.
Újszülöttkorban a mózessel vagy a hordozóval lehet használni.
Mi már kb. 4 hónapos kortól használtuk a sportrészt, mert Beni akkora kinőtte a mózest. És sokkal jobban élvezte, ha úgy sétálunk, hogy lát is valamit.
Semmi baja a gerincének.
Vendég

Sziasztok!

Hát jobban nem lettem de a munka meg nem vár... így hó elején muszály! De egyenlőre úgy tűnik csak megfázás!
ha rosszabb lesz hazamegyek!
De szedek homeos nyavalyákat meg lándzsás utifűszirupot a köhögésre!
Meglátjuk!

hát lányok azthiszem szerdán atlálkozunk egy páran a MÁV-os felkészítőn! Ha jól számolom már 4-en tuti??? :) Bár én már most attól parázok hoyg megtaláljam... eddig csak 1x voltam a MÁV-ba a genetikai UH-n, de az a kórház egy labirintus (vagy nekem rossz a tájékozódó képességem!?)! :(

Ettike sajnálom a fogorvosos traumát!
Én hétfőn pont fordítva jártam.... húzásra menetm (bölcsességfog) és közölte a doki hyog nem szedjük ki mégse mert ha ne addj isten bennemarad egy szilánk avgy valami akkor msot nem röntgenezne és akkro mit csinálunk?
Én meg erősködtem hyog de szedje ki... mindenki bután nézett rám a váróba.... hoyg ahelyett hoyg örülnék! :roll: :oops:
De én annyira félek a fogfájástüól hoyg 6 havonta mint a ksiangyal megyek a dokihoz és nézzen szét! Mert amíg nem fáj addig nem gáz ha csinálják de amikor fájni kezd az kín!

Cat szerintem sajnos ez normális!
Én most 28 vagyok anyáék maguk építették a házat és akkor költöztünk oda amikor még csak 7 (!!!) voltam!
A lépcsőn a korlát most tavasszal lesz meg, mert jön az unoka! :lol:
Valahoyg mindig volt más fontosabb dolog!
És még avn jónéhány megcsinálni való a házon, de benne lakva minden kicsit más! Nekem a korlát is biztos furi lesz! :lol:

Gabka menni fog a kókuszkocka! Aztán majd jót lakmározol belőle! :)

Na nem írkálok többet mert tele lesz velem a káépernyő!
:roll: :oops:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok,

Hát igen a ránya pénz. Most meg pláne nem tudjuk mi lesz. Mi vállalkozok vagyunk, de mondtam a férjemnek probáljon keresni valami állandó munkát mert így nem fogunk tudni megélni. De hát ez sem lesz könnyű amilyen elbocsájátsok vannak.

Én cumisüvegből az Avent-ot vettem. MEjd meglátjuk mi válik be. Nekem az a véleményem hogy amit előszőr elvileg azt kell hogy meg szokja. Nővérem is a NUK-t használta.

Én a haza jövetels ruhával szenvedeket, de nagyon.

Nekünk a szüléshez szinte mindent nekünk kell vinni. bogyo stb... Én a II.Soten fogok szülni.

Evike79 o.k. rendben majd küldök.

Mi brei babakocsit veszünk 4 db-os mozeskosár, ülöke, sport , plusz az izofix talp van hozzá. A bocskai úton vesszünk a baba boltban.
Nagyon jó, tényleg.
NA megyek valamit főzni ,óvárit találtam ki.

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Nekem is nagyon nyugtalan éjszakám volt, végigforgolódtam az egészet. Reggel meg a Luca vett fel furcsa pozíciót a pocakomban. Most pedig a hátam fáj. Ez nem az én napom! :(

Cat!
Teszek majd fel szobaképeket, de előbb még felrakjuk a függönyöket is. Így majd a végső képet csodálhatjátok! :)
A frizurám természetesen csodás lett, a párom szerint igazi kismama vagyok. 8)
Tényleg, Neked lesz még mit felvenned a bálba? Habár, Te úgysem híztál, biztosan van szép ruhád.

Megyek ebédelni, mert éhes vagyok!
Jó étvágyat Nektek is!

Kép
gesztenye74

Liliana:nem brio babakocsit akartál írni?Mert én csak olyat találtam.Ilyenre gondoltál?

:roll: :roll: :?: :?:

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/brio

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!
Cat,félreértés ne essék,mi is rengeteget dicsérjük Botondot,és a "tiltva nevelésnek" én sem vagyok a követöje!Ez a jó gyerek-rossz gyerek téma igaziból a Télapó kapcsán jött elö,de már akkor is azt állitotta magáról,hogy ö rossz gyerek,pedig inkább szoktam rámondani hogy csibész,vagy szófogadatlan,ha olyan a szitu.Most valamiért megint elöjött belöle.Érdekes ahogy elraktároz az agyában dolgokat,és késöbb "elöveszi".Multkor pl ugy jött ki a szobából,hogy úristen,úristen!Ez pl az egyik nagym,ama szavajárása...mindenesetre mókás dolog ilyeneket egy kétéves szájából hallani...

Magnéziummal kapcsolatban azért érdekes amit irtok,mert nekem meg azt mondták,hogy azért bánjak óvatosan vele,mert gátolja a calcium felszivódását.Az meg ugye elég fontos ilyenkor...de azt hiszem ennek jobban utána járok.

Annaszuszi,ismerös amit irsz,anno,amikor Botondot vártuk,én is hasonló körülmények között "randiztam" apával :D decemberben még gipszkartonoztunk,meg gletteltünk,festettünk,de mostmár abszolut mókás emlék visszagondolni ezekre,pedig akkor volt,hogy bizony elpityeredtem,ha körülnéztem.Most meg hogy vágyom rá,hogy bárcsak festhetnék,glettelhetnék-persze nem itt,hanem egy kicsit nagyobb házikóban :(

Kép
Kép
gizu

Gizu!

Nem is hittem, hogy nem dícséred Botit.

Csak sajnos láttam már olyat is. Tele volt komplexusokkal a gyerek. És nem is tehet róla, hogy esetleg az egész életét elszúrják a szülei, mert fogalmuk sincs róla, hogyan kellene jól csinálni.

A magnéziumot és calciumot nem szabad egyszerre bevenni. A calciumnak csak bizonyos formái vannak, amelyek a magnézium felszívódását elősegítik, a többi inkább valóban gátolja.
Ezért jó, ha minimum 2-3 óra különbséggel vesszed be.
De aki még vasat is sz4d mellé, azt nem irígylem.
A hugom órát állított be anno, hogy mikor melyiket kell bevennie, hogy valóban érjen valamit.
Ráadásul a vas előtt egy, utána pedig két órával nem szabad tejterméket fogyasztani. És a többi vaitamnitól is jó, ha elválasztja 2-3 óra.
Vendég

Szia

Gabka igen bocsi.

Kép
lili&ana

Lili! (bocsi, hogy lerövidítem a neved!) Nekem is van már választott szülésznőm, köszike, nekem a dokim Tigyi Zsuzsit ajánlotta. (utána olvastam, jókat írtak róla, főleg a gátvédelem a specialitása. Ráadásul amikor telefonon hívtam, kiderült, hogy már találkoztunk is, mert amikor felvettek januárban a kórházba, akkor a szülészeten az ügyeletes doktornő vizsgált meg, és pont Ő volt mellette, emlékezett is rám)
Cumi: Mi Marcinál mindent beszereztünk, mi is Nuk-ot használtunk akkor játszóból és tejes-vizesből is.
Játszó cumi már a hazamenetelkor is hasznos volt. Császáros voltam, és nehezen indult be a tej. Ez a kórházban nem volt még gond, mert az én fiam mindig aludt. Más babákat ordítva hozták a mamihoz, az enyém az mindig csucsukált. Úgy ébresztgettem, hogy próbálkozzunk. Aztán amikor mentünk haza, pont éhes volt még apa úgy várt ránk fél órát, míg eszegetett (mert sok nem jött), és mivel nem volt tele a poci,a kocsiban rázendített. Megkapta a cumit, és el is csucsult.
Utána néha néha kapta még meg, de nem is kellett neki.
Ezért úgy vagyok vele, hogy a szülő hiába akarja is ráerőszakolni a gyerekre a cumit, ha nem kell neki. Gondolom fordítva is így van, hogy ha szüksége van a babának arra, hogy valamivel megnyugtassa magát, akkor talán jobb, mintha az újját szopná, amiről sokkal rosszabb leszoktatni.
Ettike!! Nagyon sajnálom a fogfájásod, de legalább túl vagy rajta!!!! :lol: :lol:
Demetnik! Mi a Peg Perego Unot néztük ki, mert vízszintesig le lehet fektetni. Igaz nincs külön mózese, de nekünk éppen ezért praktikus is. Még ugyan nem vettük meg, de ezt fogjuk.

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Eda, Lili!
Én is a II. szülök éberlin Katanál. Szuper volt két éve :-) Etát ismerem és a másikról is hallottam szerintem jók. Lehet én vagyok az egyetlen példe ,de nekem hajnal fél egykor indult meg a szülésem és reggel 8:30-ig tartott, de én úgy fáztam, hogy az nem igaz. Mindjuk hajnal 3 körül le is fegtettek mert folyamatosan monitron kellett lennem, de még egy takit is kaptam mert annyira hideg volt. Anno nekem Kata szólt is hogy vastag zoknit vigyek, mert fázni fogok... Én is a paton feküdtem elötte 2 napig és háloingeztem. Rövid újjú és térdigért. Nekem nagyon bejött. NEm lett semmi baja. Mái napig hordom. TÉnyleg mindent vinni kell. NEkem még Kata azt is mondta, hogy tena ladyt+ sok betét meg mindent vigyek, mert mindenből max csak 3 db ot adnak ami meg kevés lehet......

Cumi!
Játszóból én is nukot veszek. ITtatásra meg aventet....

Képzeljétek. teszveszen megnyertem egy lindam ajtórácsot nyithatós 6190-, vadi új csak a doboza nincs meg. tök örülök.
Holnap meg megyek anyukámmal corába. Bébiört néztem ki , de bizti valami még becsúszik :-) Volt már valaki? JÓ?

Ettike!
Sajnálom a fog dokit, de tényleg legalább túl vagy rajta....

Cat!
Valszeg alatt fog maradni, mert apa mondta, hogy a szegecseket nem fogj szét barmolni és az alsó része azzal van oda fogatva. DE nem is bánom. -Kolinak 4 hósan vettük a peg peregot és ügye az se vizszintig dönthető. Semmi baja a gerincének így szerintem hamar használni fogjuk a sportrész. 4 hónapig meg jó ez így ahogy van. Illeszkedni meg teljesen illeszkedik a vázra a mózes....

Na mennek. még picit pihi míg Koli is.

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Köszi a névdicséreteket :) Képeket majd a picasára teszek fel, még a héten.

Magnézium: én is magnesii citricii-t szedek, ráadásul nekem az orvos 600 mg-osat írt fel, amit külön készítenek a patikában kapszula formátumban. Én is úgy tudom, hogy a 36. héttől szokás abbahagyni.

Cat! Igen, én pl. szedek vasat, magnéziumot, kellene kalcium is, de az már ritkábban megy, plusz ugye a diéta... ááááá
A plikoval nem gáz, hogy két külön fogantyúja van? Egyik barátnőmnek többek között az volt a baja az első babakocsijával, hogy külön fogantyús volt, emiatt ha pl. séta közben csörgött a telefon, akkor meg kellett állnia, mert egy kézzel nem volt tolható a kocsi. Vagy ez fixált kerekekkel nem probléma?

Nem tudom már, ki kérdezte a kórházat... :oops: én Szegeden szeretnék szülni, oda is járok orvoshoz, egy, az István kórházban dolgozó orvossal beszéltem meg, hogy ha baj van, hozzá futok. Szerencsére nem kellett. Remélem, most már nem lesz gond.

D vitamint nekem sem mondta senki, védőnőt amúgy 2 hónapja nem láttam (ő ígérte, hogy hív...)

Ettike! Én is nagyon féltem a fogorvostól, de aztán találtam olyat, akinél tényleg nem fáj a kezelés. Látom, Neked is ilyen van, így azért megéri elmenni, nem? :wink:

Kép

Gesztenye!

Súlyra nem híztam, de igencsak átalakultam. Ekkora hasra semmi nem jön már fel, csak a pulóvereim.
De nem akarok abban menni. Valami szép blúz vagy tunika kellene.

Bár őszintén szólva már a hízás is beindult. Igaz, még mindig mínusz egy kilónál tartok, de rohamosan jönnek felle a fél kilók-kilók.
Kíváncsi vagyok a holnapi UH-on mekkorára saccolják a babát. Mert ha csak annyit híztam, amennyi az Ő súlya, akkor abban még benne vagyok.
Vendég

Mó!

Most én is azért gondolkodtam az új babakocsin, mert egy kézzel nehéz tolni a két fogantyú miatt. És most már itt van Beni is.
De sokkal fontosabb, hogy esernyőre csukható legyen. A kocsiban jobban fér, és mi sok cuccal utazunk, viszonylag sokat.

Így most maradt a babkocsi. Ha nyertem volna a lottón, akkor veszünk egy olyan Chiccot, aminek van összekötő rúdja a fogantyúnál, de nem jött be. (Eddig.) Így használjuk a hibátlan Peg Peregonkat, amit szeretek is ráadásul.
Vendég

Csajok!
Sikerült ám a kókuszkockám még nem is mondtam ennek örömére aludtam egy órácskát mert olyan nem is tudom milyen vagyok egész nap.Nem jó sehogysem akármit csinálok.Na most este meg fent leszek 1ig az tuti amúgy éjfélig szoktam. :( :(

Kép

Kép
gabka7926

Elég gáz amikor az ember olyan kiszolgáltatott, mikor kórházba kerül. Nálunk a kék szélű 1000 éves fehér hálóingek vannak, amit fel kell húzni és némelyik nyitott is hátul, na meg a hossza sem mindegy nekem, mókássan fogok kinézni az tuti, és húúúú de ideges leszek….
És nekem nincs egy darab hálóingem sem, de már beszéltem a mamával, ő ad kölcsön. Gondolom van neki olyan is amit csak megvett és jól elrakott majdra. És az én mamám 184cm úgy hogy jók lesznek rám a cuccai tuti. Csak még elkell mennem válogatni.

Ettike tegnap én is a csomag szotyi után észrevettem, hogy valami nincs rendben, űgy hogy mehetek én is fogdokihoz. Voltam a terhesség elején, hogy minden rendben legyen, és azt mondta majd febr.-ban nézzek csak vissza, hát jól sejtette. Nem hiába nem ma kezdte.
Amit akko kezelt nekem én is húzásra készültem.
Elég gáz amikor az ember olyan kiszolgáltatott, mikor kórházba kerül. Nálunk a kék szélű 1000 éves fehér hálóingek vannak, amit fel kell húzni és némelyik nyitott is hátul, na meg a hossza sem mindegy nekem, mókássan fogok kinézni az tuti, és húúúú de ideges leszek….
És nekem nincs egy darab hálóingem sem, de már beszéltem a mamával, ő ad kölcsön. Gondolom van neki olyan is amit csak megvett és jól elrakott majdra. És az én mamám 184cm úgy hogy jók lesznek rám a cuccai tuti. Csak még elkell mennem válogatni.

Ettike tegnap én is a csomag szotyi után észrevettem, hogy valami nincs rendben, űgy hogy mehetek én is fogdokihoz. Voltam a terhesség elején, hogy minden rendben legyen, és azt mondta majd febr.-ban nézzek csak vissza, hát jól sejtette. Nem hiába nem ma kezdte.
Amit akko kezelt nekem én is húzásra készültem.

Megnyertem a szopipárnát, nehogymáááár csak nekem ne legyen
:lol: :lol:
Remélem ilyen szép lesz az én fiam is, ami jár hozzá a képen :lol: :lol:

http://www.teszvesz.hu/item542443139_uj ... ml#gallery

kocska

http://www.teszvesz.hu/item543426737_12 ... amusz.html

Na meg ezt is, ezt muszály volt!Ugyanonnan jön.zabálni való

kocska

Én is szombaton megyek fogorvoshoz, mondjuk nekem csak a régi töméseket kell kicserélni, amit 14.-évesen tömtek be. Azt mondta a doki, hogy ahhoz képest mikor voltam utoljára orvosnál, nagyon jók a fogaim, a fogkövemet vették le múltkor, most két tömést cserélnek, meg majd utána csak egy lyukas fogat talált. Én csak az injekciótól félek, semmi mástól.

Sziszike, nekem is mondta a szülésznő a zoknit, meg minden betét stb, nem semmi hogy nekünk kell vinni mindent, és akkor ilyen körülmények vannak a kórtermeken. Meg ráadásul azt is mondták, hogy ha beadod a babát mert pihenni akarsz, akkor még duzzógnak is. Nem tudom de mi gondolkoztunk a fizetős szobán nagyon, csak az orvosom azt mondta, hogy első gyereknél jobb ha nem abba megyek.
Bár a pénz nagy Úr.

Megyek mert a férjemnek a szülinapját most potóljuk be a családdal.

Kép
lili&ana

Jó estét mindenkinek!

Tiszta ideggel telt ez elmúlt hét,így nem mertem még ide sem írni :oops: Beigazolódott,h egy terhesség egy fog, egy luk a fogamon a terhességem alatt olyan méreteket öltött,h muszáj voltam elmenni fogorvoshoz :? Írtátok korábban,h ilyenkor úgysem nagyon csinálnak semmit,így gondoltam majd ráér utána....hát nem ért rá. Már a legrosszabbakra is fel voltam készülve (húzás, gyökérkezelés...) és a mai napon az iszonyat kerülgetett, amit Majácska is igencsak megérzett. Végül akkora szerencsém volt,h sima fúrás+töméssel megúsztam. Az orvos mondta is,h Ő nem hiszi el,h nem fáj. Mert ha fájt volna,akkor gyökér. És adott szuris érzéstelenítőt. Ettől függetlenül legközelebb csak altatva nyúlhatnak a fogaimhoz :D

Olvastalak Titeket közben!
Tünemény szörnyű dolog,amin keresztül mész. Én anyukám is eltűnt kb fél éve (Ő itt Magyarországon). Rendőrség csak 3 nap után intézkedik,addigra meg ki tudja mi történik az emberrel. De 3. nap este zokogva,sírva,zavarodottan a nagyinál (saját anyuja) jelent meg. Idegösszeroppanást kapott,nem nagyon emlékezett a 3 nap alatt történtekre és kórházban is tartották egy hónapot. Ne nem akarok senkit ijesztegetni,hisz jól van, él és virul,én meg megbecsülöm,h van nekem :) Úgyhogy ilyenkor kéne a család,de látom Nálatok most az is "érdekes"... :cry: Nagy-nagy kitartást Neked!!! Párod meg figyeljen jobban oda Rád!

Kocska nálam 13,amit pluszba mutat a mérleg,de múlt héten nekem is sikerült elkapnom ezt a fránya hasmenéseshányós vírust sztem lement vagy 2. Olvastam meg nézegettem a szép kis szobaképeket,amitek van és a legnagyobb rosszullétemben nem bírtam magammal és megnéztem milyen lesz a fal lilán :D Nem tudtam sokáig festegetni,mert rámtört a hányinger,de legalább arra rájöttem,h túl világos lesz az a lila :D

Holnap szabi és Anyummal nekilátunk a tényleges festésnek,költözködének,úgyhogy remélem a hét végére már én is dicsekedhetek a szobácskánkal :D

Meg még mielőtt elfelejtem és is üdvözlöm a most csatlakozókat. Mó! örülök,h visszataláltál. Nagyon jó,h vegyes párosotok lesz :D Nagy gratula!

dharma

sziasztok.

hát nem úsztam meg a fogfájást :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: délutánn fél 5 kor elkezdte szurkálni és fél óra alatt annyira felerősödött hogy sírtam a fájdalomtól.rosszabb mint tegnap.még most is lüktet az egész fejem pedig 1 algot már bevettem.a fogdoki csak holnap fél 2-kor tud fogadni így addig szenvedek.
mondtam én hogy huzza ki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
valahol éreztem hogy nem uszom meg annyival.
de holnap addig el nem jövök míg ki nem huzza.utánna már nem fog fájni az tuti.

mó:

tök jó hogy vegyespáros lessz.szép neveket választottatok.

annaszuszi:

igen PAtrikkal is ilyet használtam.olyan másfél hós korában vettem,addig másmilyen volt és ettől tényleg elmúlt a hasfájása.valamit tényleg számít a döntött nyak.
a másikat meg azért vettem olyat mert ugyanojan cumi kell rá és 2bd-os csomiban lehet kapni.pont jól jött ki mert mindig egyidőben kellett cserélni és nem kelett kétfajtát venni.

ja babakocsi:

anyumék eldöntötték helyettem hogy megveszik.azt mondták az ő unokájuk ugyan nem marad kocsi nélkül :roll: :roll: :roll: azt én sem szerettem volna.de így legalább eről le van a gond.

sziszike:

jól nézt ki a kocsi.szerintem nem ronda így sem hogy a sport rajt van a mózes alatt.súlyban meg nemhiszem hogy sokat számít.

Patrikot már 3 hósan nem lehetett teljesen vizszintben sétáltatni.fel kelett húznom a pihenő fokozatba az ülést mert külömben visított és fel akart ülni.5 hósan már rövid időkre ülve volt a kocsiban és 6 hós korától szó szerint visított ha nem ülhetett benne.
ismerősöm kisfia meg még 6 hósan is simánn elvolt vizszintben.
szerintem ez babafüggő valamennyire.

én sem tudom a sport kocsinkat egykézzel tolni.lehetetlen vele úgy egyenesen menni.sokszor még 2 kézzel tolva is kanyarog jobbra balra :? :? :? :? :?

itt adnak hállóinget a szüléshez és utánna is ha kérsz.szobatársam is kórháziban volt 2 napig.nem szóltak egy rossz szót sem,simánn hoztak neki mikor kérte.
remélem így hogy áprilisban szülök(remélem inkább márc.végén)már nem lessz olyan dög meleg,nem is a zsülőszobánn érdekelt hanem utánna az osztályon.egész nap nyitva volt az ablak,éjjel csak egy huzattal takaróztunk mert meg lehetett dögleni.pedig január volt,és ráadásul akkor nagyon hideg is.

na megyek fürdetni aztán megpróbálok aludni is valamit.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok,

szerintetek, a 30-ik hét után mennyit gyarapodik a baba hetente? Azt olvastam, hogy 250 grammot. Az én bébim a múlt hét pénteken volt 1580 gramm, és ha még 10 hetet számolok, akkor az azt jelenti, hogy több mint 4 kiló lesz?

A D vitamint nekem sem mondta senki, akkor ezek szerint szóljak, hogy írják fel?

Vettem egy mezei digitális hőmérőt, mondtam a gyógyszerésznek, hogy babának lesz. Erre tesóm mondja, hogy van belőlle rugalmas végű is, és inkább azt kellett volna vennem. Szerintetek kicseréltessem?

Nektek kellett menni EKG-ra?

Bocs a sok kérdésért, de most annyi minden kavarog a fejemben, hogy mindjárt szétmegy. Szerintem a fronttól.

KépKép
trinky

Sziasztok!

Ettike!
Jaj szegénykém! Borogatást nem ragtál rá?? Ha Patrik elalszik probáld meg. Hátha jobb lesz. Holnap kiváncsi leszek mit mond a doki.

Lili!
Nem akarlak ilysztegettni de a csecsemősök tényleg rémesek a soten..... ! Undorítoan bánnak az anyákkal. Engem nagyon kiborítottak. A szülés utáni első éjjel beveszik, de utána nem szívesen és vagy megjegzés vagy pofavágás kiséretében. Nekem Koli első éjjel volt bent és az utolsón. Rosszul lettem meg szédültem vizit alatt és a saját nővérkénk mondta, hogy vigyem át mert pihennem kell. NA nem örültek neki de én még megúsztam.... Viszont nem bántam meg hogy nem egyágyasban voltam. Lévén hogy nem segítőkészek ha nincsen akkor bent egy tapasztalt anyuka másnapig még szoptatni se tudtam volna mert a kutya se mutatta meg. Így viszont volt segítség. Szóval lévén hogy első baba én ajánlom, hogy ne az egyágyasba menj. ráadásul a másodikon van a baba-mama szoba na oda még inkább nem mennek fel. Nekem ügye a második babám, de még én is töröm a fejem rajta, hogy menjek külön vagy ne... Babának is vigyél mindent még pelát is mert napi 3-4 adnak ami valszeg nem elég. nekem nem volt elég így én elkértem az adagom de kiraktam a szobába, mert volt aki nem hozott sajátott és bizony bajba volt....

Jaj képzeljétek apa este forro zsömit hozott. Most ettem meg de valami istani finom volt. Annyira ennék még egyet, de érzem, hogy rosszul lennék mert nem vagyok igazán éhes, de valami mennyei volt :-)
Úgy várom már a holnapot. Mióta apumnak volt a balesete anyukám csak nagyon ritkán jön és annyira hiányzik. Mi nagyon jó barátnők bvagyunk mindent megbeszélünk és most alig beszélünk. iszonyuan hiányzik. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokat segített és most nincs nehéz így---- Bár tudom, hogy másnak ennyi segísége sincs, de hozzá szoktam a jóhoz....

na mennek pihizni.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

sziasztok.

trinky :

ne izgulj a végére leállnak a gyors gyarapodással.
szerintem is jobb a hajlékony végű lázmérő mert a picik nem igazán szeretik és tudnak közben tekeregni.ha rendes a gyógyszertáros akkor bizti kicseréli.
nekem is kellettr mennem ekg-ra.a házidoki csinálta.

sziszike:

próbáltam én mindent este,a végén álomba szenvedtem magam.
reggel meg úgy keltem hogy semmi bajom.megint nem fáj.
én ezt nem értem.most nem tudom hogy bemenjek e a dokihoz vagy hagyjam.olyan messze van.

d-vitamin:

azt a babának kell majd adni ha megszületett és a házidoki fogja felírni mikor kimegy megnézni a babát.
kismamáknak szerintem nem kell vagy legalábbis nem muszály szedni.kérdezzétek meg a dokitokat vagy a védőnőtöket.

Kép
Kép
ettike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: