A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

007!
Örülök,h jobban vagytok! :)
Vendég

Manó(cska), Nyuszi, Babó, Törpincsek, Tökfej ( :oops: ), Prüntyő = Levente :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
(Már csak ezért sem érdemes ennyit görcsölni a névadással. Úgyis kap majd mindenféle becenevet :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Azzal együtt szoktam sajnálni az olyan gyerkőcöket, akikekkel a szülei jajdejópofa névadással kiszúrnak. :?

Kép
Kép
200907?

Dodi! Neked megállt a vonalzód?
Vendég

conversano! :)

Kösz, aranyos vagy! :oops: :D

Elhatároztad magad doki ügyben? Időközben gondolkodtam és arra jutottam, hogy "fordítva" lenne talán a legjobb elindulnod: keress egy jó kórházat és onnan válassz magadnak dokit.

Kép
Kép
200907?

Csak a lényeget felejtettem el: MINDENFÉLE palacsintát jó étvággyal fogyasztunk el! :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Érdeklődtem ezután a doki után ,akihez bejelentkeztem uh-ra. Dicsérik,ráadásul itt Endrén is rendel. Az sem baj,ha nem kell egy-egy vizsgálatért bemennem Pestre. A védőnőm is hozzá jár és mindegyik kórház,amiben rendel baba-mama barát.. ha létezik olyan egyáltalán..
Vendég

Léteznek ilyenek. Akkor: hajrá! :wink:

Kép
Kép
200907?

Nevek:
Tank Aranka
Vég Béla
Vak Béla
Nagy Árpi(írd le soxor gyorsan egymás után)

nekünk a fősulin azt tanították nyelvművelés órán,hogy ne adjunk a gyereknek alliteráló neveket! :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Ésssssss igennnnnnnnn...! Fent van a Cora-s baba-mama hetek újságja. Nézzétek meg:

http://baba-mama.cora.hu/

:wink:

Kép
Kép
200907?

tudja valaki,hogy a szent jános kórházban van-e bababarát szoba?

Kép

Sziasztok!

Csak bekukk

Norka tudom,hogy most nem ez a legnagyobb problémád :roll: ,de menjünk holnap? :oops:

007,Tökfej..ez aranyos :D...Domi gyagyababa,pölö mikor mustárt eszik :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

lola29! :)

Itt a Babaneten is találsz infókat a kórházról, illetve:

http://www.golyahaz.hu/nyitolap

:wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok lányok!

Mára már sikerült megnyugodni, viszont intézkedni való dolog még van 1000.
Köszi a gartulációt a kiscsajhoz :lol: , most már szeretnénk, hogy így is maradjon. De azért még nem éljük bele magunkat, várjuk a jövő heti 4D-s uh-t, hátha ott kicsit jobban megerősítenek minket.

Én is szeretnék gartulálni a többi kislányhoz is, úgy látszik kezd kiegyenlítődni a fiú-lány arány? Tényleg: Tudja valaki, hogy kb. hogy állunk?

Nevekkel lapcsolatban egyetértek 200907-el!
Manó(cska), Nyuszi, Babó, Törpincsek, Tökfej , Prüntyő = Levente :lol: :lol:
Vendég

Lidike!

Írd meg légyszi mikortól van torna! Végülis mehetünk, megpróbálom úgy intézni a dolgainkat!
Vendég

Conversano!

Hááát, ezt én sem értem, gyorsan rá is frissítek! Köszi, hogy szóltál :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

norka81! :)

És akkor még nem is elmítettem a Nyuszóvári Manó Bácsit illetve a Manóvári Nyuszót... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Amíg vártam, addig Babóca volt, de amióta megszületett már képtelen vagyok így hívni ( :shock: ). Sőt, Kistesót sem emlegetem így. Egyszerűen nem megy... :oops: :oops: :shock:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Megvolt a 18.hetes UH!::::újabb pont a lányoknak!!!!!!!! :lol:
Uh a kínai naptárról ennyit! :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ajjajjj! Azthiszem már a lányok vezetnek! Gratula neked is Timi!

200907! Szerintem mi is így leszünk. Most Bogyóka, de aztán lesz ő minden! :D
Vendég

200907?
Őőő izé, de ha a háta mögött kötöd be, akkor, hogy van bekötve Manó? Na hagyjuk, a gyöngyfűzéses ábrákat sem tudom megfejteni soha.
Azt hittem, hogy a Meggy meg a Maxi vhogy egy család, hasonlít a logojuk.

Hendegabi!
Sajnálom, hogy ilyen kis szégyenlős, de legalább az adatok szépek!

Boo!
A "szar falevelekkel" pompásan illik a tegnapi főztömre.
És köszönöm a díjat, legalább vmiben elismernek :D
Na és azt, hogy tudom, hogy mire vállalkoztam...hááát én nem vagyok benne biztos. A 3 pont 1-el több mint a 2 (figyeltek ugye, micsoda matekzseni)

Agi125r!
Cigánypecsenye pedig de nyami.
De az azért marha jó lehetett, ahogy a férjed megkérdezte, hogy "nem cigánypecsenye lesz a kaja, mi?" :lol:

Tabati!
Nekem amikor a 4d-re jelentkeztem be, azt mondták, hogy azért kell teli hólyag, hogy fel tudják emelni a babát. Hogy ez pontosan mit jelent? Hogy a hólyag felnyomja és akkor jobban látszik?

Ancsurti!
A rizzsel én kicseszek, mert mikroban csinálom.

Katy!
Gratu, akkor ti is a csajos tábort erősítitek.
Még a végén elhúznak a puncisok és majd iszapbírkózhatnak a pasikért

Moncsy!
Quinny mi? Buzz?

Lola!
Ha a baba-barát szoba alatt a romming-in-t érted, akkor mindegyik az.

Timi!
Neked is gratu a kislányhoz. Nevek?

Akkor ez a kínai naptár csak nálunk jött be? Mert nekem mindhárom gyerkőcre a tutit mondta.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

200907?
Megnéztem Cora katalógust és mostmár látom, hogy van egy külön bekötője is, amivel a gyereket az üléshez "láncolod".

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gratula Timi!! :):)
Vendég

szonibaba! :)

Az ülésünk 2 részből áll. Van maga az ülés (ami 1.0-ás a mostaniakhoz képest, nincs külön biztonsági öve, nem ergonomikus, stb) és van egy "párna". Ezt a párnát a gyerek ölébe kell tenni. Ennek van egy övvezető része, amin a biztonsági övnek azt a részét vezeted át, ami neked is a derekad előtt megy. Ez teljesen jól tartja, stabil, rendben van.
De az öv másik szára, ami a mellkasodon megy keresztül az Manónak még túl magasan van, ezért csak a háta mögött fut, és így tulajdonképpen az ülést rögzíti a kocsihoz. Na ez az, amiért szerintem nem biztonságos, mert így tulajdonképpen csak az öv egyik szára tartja igazán a gyereket.
Ezért kérdeztem, hogy ezeket az üléseket hogy kell bekötni a kocsiba.

Kép
Kép
200907?

Mondókás rugdalózó :lol: :lol: :lol: ! Hát ezen besz@rtam :lol: :lol: :lol: ! Miközben ringatod a gyereket, felolvashatod a rugiról a mondókát, így a gyereked azt hiszi okos vagy és fejből mondod :lol: :lol: :lol: ! Ha meg lesz mondókás póló is, bállítjuk a gyereket a tükör elé, oszt olvasson magának mondókát :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Ez se rossz ötlet, csak akkor tükörírással kell rányomatni a szöveget. :roll: :roll: :lol: :lol: (Arról meg tudomást se vegyünk, hogy nem tudnak írni-olvasni... 8) 8) 8) 8) 8) ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:00-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:00-kor.
Vendég

Sziasztok
Végre túl vagyok a vizsgákon, így már én is be tudok nézni kicsit gyakrabban és nem havonta egyszer.

Gratulálok mindenkinek aki tudja már a baba nemét...irigyellek benneteket, én ha holnap reggelre megjön az afp eredményem akkor holnap megyek genetikai uh-ra, ha nem akkor csak kedden, de jó lenne ha megmutatná magát. :)
Patrik betöltötte a 2-t szombaton úgy tetszett neki a torta és hogy el kellett fújni a gyertyát, hogy még háromszor meggyújtatta az apjával :))
Túl vagyunk egy hétig tartó köhögős lázas betegségen, ráadásul ha lehet ilyet mondani hogy a legrosszabbkor jött mert a múlt héten 4 vizsgám volt, nemhogy tanulni nem tudtam rá sokat de még Patrik miatt aludni sem. Azt nem tudom hogy sikerült ezek után átmennem.

Most hogy Patrik meggyógyult az egyik betegségéből, most meg székrekedés miatt nem alszuk. Nem tudtok valami módszert arra hogyan vegyem rá a gyümölcsökre? A banánon kívül semmit sem hajlandó megenni, az meg megfogja a hasát.

Na fel is ébredt :) további szép napot mindenkinek

Kép

Kép
buzaszsuzsanna

buzazsuzsanna! :)

Gratula a vizsgákhoz! :D Mindenki előtt megemelem a kalapom, aki meló és/vagy gyerek mellett még tanulni is tud! :wink:

Patrik szülinapja: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha a kórságot le tudták küzdeni, akkor a gyümölcs csak nem fog ki rajtatok. :wink:
Nem tudom, hogy szoktad neki adni a banánt. De próbáld meg összetörve, joghurttal, kefírrel vagy hasonlókkal elvegyítve vagy esetleg turmixnak. És akkor belecsempészhetsz lassan más gyümölcsöket is. Először épp csak annyit, hogy ne vegye észre az ízén, aztán pedig szépen lassan stikában emeld az adagot. Észre sem fogja venni és egyszer csak már magában is megeszik más gyümiket. Verd át! :wink: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Katy, Tímea gratulálok a kislányhoz. Úgy látszik lassan több lány lesz mint fiú:)

Moncsy igen a mi babakocsink is teljes egészében dönthető, de szerintem jó. És az én párom is ugyan azt mondta a tiéd. Én is az olcsóbbakat nézegettem. De párom azt mondta hogy az előzőeknél nem tehettük meg hogy jobb minőségűt vegyünk, most viszont igen, és tudjuk hogy az előzőeknél mi volt a rossz, akkor most ne kövessük el ugyanezt a hibát, és ha akartam ha nem megvettük a drágábbat. Persze mondanom sem kell nekem is tetszik, csak én is spórolni akartam.

Kicsidodi nekem is tetszik az Áron:)

Buzazsuzsanna gratulálok a vizsgákhoz. És boldog szülinapot Patriknak.

Nekem a dokim mindig azt mondja hogy a hüvelyi uh-hoz üres hólyag kell, mert ilyenkor takarhat a telt hólyag az embrióból. Viszont amikor hasit csinál akkor meg telt hólyag, mert akkor jobban kiemelkedik a méh.

Én ma az oviban voltam nyílt napon, és nagyon büszke lehetek az én kislányomra, mert nagyon ügyes volt, szépen csinált mindent amit az óvónéni mondott. Igazából egy kicsit féltem, mert azt hittem hogy majd a nyakamon fog ülni, de kellemesen csalódtam, csak néha szaladt oda puszit adni.
Utána amíg ők ebédelni mentek, addig én elmentem a savoyába, ettem egy pizzat, aztán pedig betértem a kenguruba, hát nem bírtam ott hagyni egy pár ruhát. De még sokkal több mindent is tudtam volna venni, annyira szép rucik vannak. Teszek is képet fel róluk.

Én holnap megyek megyek a genetikai uh-ra délelőtt.

Ja és a kenguruban volt előttem egy pár aki ruhákat vitt vissza, kiderült hogy az uh-on végig kislányt láttak nekik, és most amikor megszületett a doki ledöbbent arccal közölte hogy kisfiú. Vitték vissza a ruhákat kicserélni. Szegények biztos nagyon meglepődtek. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

007!
Köszönöm az infot, én is az előtejre gondoltam, csak nem tudtam, hogy az ilyen korán jelentkezhet. Mellesleg tényleg egyre sárgásabb.

Norka!
Nagyon sajnálom, ami történt, szörnyű lehetett!

Végre csatlakozhatok én is azok közé, akik érzik babájuk mocorgását. Olyan ari! Nekem pontosan 17 hetesen kezdett el ficánkolni. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs végre bejelentkeztem 4D-re! Jövő héten hétfőn remélem megtudjuk mi a neve no meg persze a neme Manócskának, és hát ami még lényegesebb, apa most fogja látni először!!! Annyira örülök, végre ő is átélheti azt a leírhatatlan érzést:)

Kép
gumilany

Sziasztok!
Gratula katynak és timinek a kislányhoz.most tényleg belehúztak a csajok :lol: :lol: .
nekem is nagyon sokat volt ma eszembe manó is és sillia is.
remlem minden rendben volt.pihenjetek most sokat és nem lesz semmi baj.
én meg ma vásárló körúton voltam :oops: :oops: :oops: :oops:
rendeltem egy szopipárnát s azért mentem és betévedtem egy turiba is.
az volt a hiba...(vagy nem :shock: :shock: :shock: ) majd igyekszem
lefotoózni a ruhákat és feltenni amit vettem,de eléggé sok lett.max a legcukibbakat :oops: :oops: .
így már összesen 4 nag szatyornyi ruhácskája van már a kislánykának...

Kép
Kép
csibe83

Gabi!nagyon édesek a rucikák...
Dodi!
Áron név is szép és jobban is illik a Sarkadihoz!
Gratula a választáshoz...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!
A nevünk:Tamara .Pintér Tamara
Anyóséknak nem tetszik merthogy orosz név :lol: .Ez kész!
Pedig szerintem ez marad!Majd megszokják..

tímea83
Ajka

JA:Hajrá lányok!

tímea83
Ajka

tíme83! :)

Miért nem mondtad, hogy örüljön, hogy nem Kátya? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

sziasztok lányok

köszi mindenkinek aki ránk gondolt
Túl vagyok rajta, nem volt olyan vészes mint amennyire rettegtem tőle. Nem volt fájdalmasabb egy vérvételnél, és talán ha 20 másodpercet volt benn a tű. Most viszont fáj a hasam de nem a méhem hanem a hasfalam vagy nem tudom, de ülni nagyon rossz, vagy fekszem vagy állok.
Hazafelé elfeküdtem hátul a kocsiban és ANNYIRA megkönnyebbültem amikor újra megéreztem hogy mocorog!
Mára most ennyi, jó éjt :)
Vendég

sillia! :)

Örülünk, hogy megjöttél és minden rendben volt! :D Most pedig pihenés 1000-rel!!!!!!!! :wink: (Gondolom, mondtak valamit, hogy mit igen, meg mit nem, azt most tessék maximálisan betartani!!!!)

Kép
Kép
200907?

lányok!

köszi az infókat!!

200907?!
köszi a linket!nem is tudtam hogy van ilyen.szuper,és aranyos nagyon!!!!!

Kép

Sziasztok!

sajnos nem tudtam még abszolút visszaolvasni, majd holnap, addig még megpróbálok puskát írni :wink: Tanulni már úgysem tudok mert Babuka jár a fejembe csak :lol:

Megvolt az uh., kiderült, hogy kis Áronkánk lesz :lol: Apa annyira büszke volt, meg én is. Nagyon boldogok vagyunk. Áronka teljesen jól van, egész végig úgy fickándozott, hogy alig lehetett lefotózni. Majd holnap teszek fel képet is. És egész végig a kukiját mutogatta... :lol: :lol: :lol:
Ja és a méhlepényem is fentebb ment, így mostmár jó fekvésű. :D :D Annyira boldog vagyok! :D :D :D

Csak ez a hülye vizsga ne lenne holnap :(

Na megyek is írogatni :oops: Holnap jövök! Sziasztok!

Kép
gabi83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok :D

Boo: igazán nincs mit, engem is úgy világosítottak fel :lol:
A nevemben a 125r egyébként a motorjaim nevének egy darabja. Vagyis, volt motorjaim... :cry: Mostanában ugye erről le kell mondanom, a babának előbb lesz, mint nekem megint :D Sőt, ha újra lesz, valószínű, hogy inkább csak pályázni fogok, a közút nem életbiztosítás és hát a gyereket fel is kell nevelni :)
Amúgy épp ideje volt a főnököddel lebeszélni a dolgot- csak úgy halkan megjegyzem :lol:
A barátnődnek említst meg, hogy pl. a dm- ben kapható ovulációs teszt, ami jóval biztosabb a hőmérőnél. Esetleg azt próbálja ki, én is abból tudtam, hogy most kell gyereket gyártani :lol: De azért lehet ám szexelni attól függetlenül is! Sőt, ha gyakran cserélődik az "állomány", egészségesebbek lesznek a hímivarsejtek, mert azok is elromlanak /sérül a génállományuk/ a sok állásban :)

Ancsurti, tabati: ha semmit sem ennénk amire itt-ott azt mondják, hogy nem szabad, akkor nagyjából semmit ennénk :roll:

Katy, Timi: gratulálok a kislányokhoz! :D így most már az egyensúlyt tekintve nem lesz gáz, ha nekünk fiú lesz :lol: /legalábbis fiú volt betervezve/

Gabi1: nagyon szépek a rucik, már én is úgy vásárolgatnék!!! De egyrész még nem tudom, hogy fiúnak vagy lánynak kell vásárolnom, másrészt babonás is vagyok, amíg meg nincs a baba, csak annyit, amennyi az első napokra szükséges. Pedig biztos neked lesz igazad, te otthon élvezed a babás napokat, én meg rohanhatok neki rucit venni, hogy legyen mibe belekakkantania :oops:

Sillia: örülök, hogy már túlvagy rajta :) Pihenj sokat, s bizz a picidben, meglátod, nem lesz rossz az eredmény! :D

Kép
agi125r

Norka!

10 órától lenne,szerintem 3/4 körül talizhatnánk.De ha szeretnéd,kezdhetjük jövő héten is :).

Kép

Kép
lidike

Lidike!

Kell a kikapcsolódás, így nekem jó! 3/4 10-kor találkozzunk az Alex Gym bejárata előtt?
Vendég

Timi! Neked is gratula a kislányhoz!
Sillia! Pihenjél minél többet!

007! Kérdezted a tornát. Én a 13. héttől járok minden kedden sima alakformáló órára, igazából mindent tudok csinálni, csak nem használok súlyzót, meg alsó hasizmot nem csinálok. Ezen kívül sajnos csak itthon szoktam terhes tornát csinálni DVD-re, de azért a heti 2 óra mozgás most is megvan. Meg is őrülnék nélküle.

Hétvégén viszont állítólag szép idő lesz, lehet menni nagyokat sétálni! (szerintem nekünk az is a sport kategóriába esik lassan :lol: )

Olyan hihetetlen! Az olasz barátnőim közül (kint éltem néhány évet) 2 is most vár babát! Az egyik előttünk jár 5 héttel, őt tudtam is, de a másik barátnőm ma írt sms-t, hogy 2 hónapos terhes! Csak azt sajnálom, hogy ilyen távolról tudjuk csak végigasszisztálni egymás terhességét. :cry: De azért érdekes az élet, hogy szinte egyszerre változik meg az életünk.

Kép
katy76

Sziasztok

Sillia örülök hogy jól vagy, pihenj ezerrel.
Remélem mini is jól van.

Mi még délután elmentünk a brendonba. Vettem magamnak egy elegáns nadrágot, mert születésnapi bulira vagyunk hivatalosak étterembe, igaz még van idő, de gondoltam megveszem már most. Meg egy 3/4-es farmert vettem.

Azon kívül apa megvette nekem a szívhang figyelőt, de nem a 9000 ezrest hanem a 19 ezrest, mert az nem fülhallgatós, hanem kihangosítós, és így a gyerekek is egyszerre hallgathatják, illetve van rajta egy zene is, ami ilyen kellemes nyugtató, és lehet hallgattatni a pocaklakóval. Hát először elég nehezen találtam meg, viszont így is érdekes volt, mert egyfolytában rugdosta a készüléket, még apa is nevetett rajta, tök jó volt, de aztán végre meghallottuk a kicsi szívecskéjét is. Hát mit ne mondjak, még most is megható 3 gyerek után. Tényleg nagyon jó, holnap majd megmutatom a gyerekeknek is, ma már késő volt és aludtak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Sillia:msot pihenjel akkor rendesen!

Katy76:Juhejj!De jo!Meg egy kislany!Gratulalok :lol: !De varom mar en is hogy ki lehet odabent....

Moncsy:A quinny nekem is nagyon tetszik egyebkent...de nalunk ez meg tavolabbi dolog.A masik a Pegperego....Na majd meglatjuk,van ra par honapunk...

Lola:Fess csak batran hajat...az elso 12 heten nem ajanljak,de ahogy 200907 is irta,nyugodtan,tenyleg csak szelloztess!Nalam is megvolt mar 3 hete :wink:

Buzazsuzsa:istenke eltesse Patrikot!Akkor most fellelegezhetsz a vizsgak utan...gyere majd az eredmenyekkel...

Gumilany:mocorgas :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan gyere Te is dicsekedni a 4d utan!

Csibe:nekem turibetegsegem van,de meg csak egyetlen ruhacskat vettem...de nemsokara beindulok :wink:

Timea:Tamara egy igazan ritka szep nev!(szemelyesen meg nem is ismertem)Jo valasztas :wink: !

Gabi83:Meg egy kispasi!Gratula!Csinald meg azt a vizsgat valahogy..!

Boo:Szoval Tamara vagy! :wink: Anyukam is lefejelte multkor az ablakot ilyen hirtelenbol...a puklidat apolgasd,aztan semmi meggondolatlan,hirtelen mozdulat!
Na csak elintezted ezt a melo dolgot!Ugyes vagy!

Agi:nem hogy nem ennenk semmit,de nem is lenne ertelme letezni...plane nem babasodni....

Na engem is utolert a farnya takony...ugy latszik tenyleg kb.2 evente...ma mar 2 doboz zsepit ellottem,citromos-mezes forro gyogytea,agykozelseg....es este gyogyturogomboc a pasikamtol :wink: !Azert jo lenne levegot kapni az erre kitalalt nyilasokon...mert megint szep kis estem lesz!

Kép
Kép
ancsurti

Norka okés,ott leszek :).Jajj,de jó lesz :)

Kép

Kép
lidike

Oké! Ott leszek, én is!!!!
Vendég

Szép jó reggelt!
Gabi83!
Gratula az újabb kukacoshoz!
Így szerintem teljesen kiegyenlített a helyzet.

Sillia!
örülök,hogy minden rendben ment.pihizz sokat!!!és nyugalom,biztos
minden rendben lesz.

Ancsurti!
hát nekem is tuti turibetegségem van...el is vagyok most tiltva kicsit a tegnapi nap után...
képzelheted...2nagy szatyorral jöttem ki a boltból :oops: :oops: :oops:

Minimanó!
remélem te is jól vagy és minden rendben lesz nálad is...pihizz te is sokat...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok :lol:

Egy gyors jelentkezés, túl vagyok az éjszakán szerencsére nem görcsöltem, de nagyon feszült a pocak :roll:

Megkaptam az afp eredményt:
Terhességi AFP: 43,58 ng/ml
MOM érték: 1.31
Korrigált AFP MOM: 1.43

Én nem nagyon értek hozzá de a nővérke azt mondta hogy ez tökéletes érték (hát remélem is) :wink:

Na puszika megyek vissza az ágyba. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: