Sziasztok
Boo: igazán nincs mit, engem is úgy világosítottak fel
A nevemben a 125r egyébként a motorjaim nevének egy darabja. Vagyis, volt motorjaim...

Mostanában ugye erről le kell mondanom, a babának előbb lesz, mint nekem megint

Sőt, ha újra lesz, valószínű, hogy inkább csak pályázni fogok, a közút nem életbiztosítás és hát a gyereket fel is kell nevelni
Amúgy épp ideje volt a főnököddel lebeszélni a dolgot- csak úgy halkan megjegyzem
A barátnődnek említst meg, hogy pl. a dm- ben kapható ovulációs teszt, ami jóval biztosabb a hőmérőnél. Esetleg azt próbálja ki, én is abból tudtam, hogy most kell gyereket gyártani

De azért lehet ám szexelni attól függetlenül is! Sőt, ha gyakran cserélődik az "állomány", egészségesebbek lesznek a hímivarsejtek, mert azok is elromlanak /sérül a génállományuk/ a sok állásban
Ancsurti, tabati: ha semmit sem ennénk amire itt-ott azt mondják, hogy nem szabad, akkor nagyjából semmit ennénk
Katy, Timi: gratulálok a kislányokhoz!

így most már az egyensúlyt tekintve nem lesz gáz, ha nekünk fiú lesz

/legalábbis fiú volt betervezve/
Gabi1: nagyon szépek a rucik, már én is úgy vásárolgatnék!!! De egyrész még nem tudom, hogy fiúnak vagy lánynak kell vásárolnom, másrészt babonás is vagyok, amíg meg nincs a baba, csak annyit, amennyi az első napokra szükséges. Pedig biztos neked lesz igazad, te otthon élvezed a babás napokat, én meg rohanhatok neki rucit venni, hogy legyen mibe belekakkantania
Sillia: örülök, hogy már túlvagy rajta

Pihenj sokat, s bizz a picidben, meglátod, nem lesz rossz az eredmény!