Sziasztok Lányok!
Nory, nagyon sajnálom Dorotit, de szuper, hogy Roxi és Levi milyen szépen együtt fejlődnek!
Vica, látom nem lesz egyszerű az ágy vásárlás, de csak kitaláltok vmi okos megoldást. Mi is sokat agyaltunk az emeletes ágyon, mert helyszűke miatt az lett volna a legjobb megoldás, de mi is kicsinek tartottuk őket hozzá. Panna ágya nagyon helyes, van itt az utcában szintén egy Panni nevű kislány és neki is ilyen van.
Katka, sajnálom a rosszulétedet, minél előbbi gyógyulást neked.
Én is nagyon sz@rul aludtam. Nem kaptam levegőt, hányingerem volt, szóval eléggé odavoltam reggel. Tök türelmetlen voltam a Domcsival, mert külön műsorszám őt reggel felöltöztetni, de máskor azért higgadtabb vagyok, de ma nem nagyon ment. Tegnap iszonyúan elfáradtam és bizony jól bedagadt kezem-lábam. Ma nem nagyon csinálok semmit a pihin kívül.
Kórházi cumót sem pakoltam be, egyszerűen beájultam fürdés után az ágyba. Most gyorsan lerendezem, már itt vigyorog a bőrönd az ágyon.
Gabka, szomorú, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de teljesen megértem és igazat adok neked! De azért borzasztó nehéz lehet ezzel megküzdeni!
Adryn milyen volt a vacsi?
Csibb, igen igazad volt, én írtam, hogy jó fényképarcod van, de ezt Adrynnak szántam!

De persze neked is jó fényképarcod van!!!!

Milyen volt a koncert?
Kukli, én is szeretném ha bejönnének a manók meglátogatni, nem szeretném ha ki lennének rekesztve bármiből is. Nagyon kiváncsi vagyok, hogyan reagálják le ők és én is majd a talikat, de nem bírnám ki nélkülük annyi ideig.
Tegnap én is megvettem a Tena betéteket, a legnagyobbat és egy olyat is, ami olyan mintha bugyi lenne.
Gabka, nálunk is a faliújságra volt csak kiírva, hogy lesz farsang, annyira nem nagyon szeretnek közölni a szülőkkel ilyesmit úgy látom, de ha vmilyen befizetésről van szó akkor bezzeg....