Sziasztok!
Nem jövök pár napig és mennyit tudtok írni!
Bár olvasgatni volt időm, de az írás már nem ment.
Üdv az újaknak!!!
Kicsit reagálnék a kombinált és integrált tesztekre. Nálunk is ingyenes az egyik, a másik 15 ezer. Az ingyenest tuti megcsináltatom, de a másikat még nem tudom.
Amikor Balázst vártam, volt egy magasabb tarkóredő eredményünk, ami miatt CVS-t (chorionbiopsziát) csináltak. Nem volt kellemes, de nem bánom azóta sem, mert 99,akárhány %-ra megmondták, hogy nincs Down kór, stb. Nekem ezekkel a vérből vett tesztekkel az a bajom, hogy 80 vmennyi %-ban ad megbízhat eredményt. És a többi???
Meg engem az nyugtatott meg, hogy a fiamra azt mondták nem beteg. Nem pedig egy arányszámot kaptam, hogy mondjuk 1:5500-hoz az esélye. Nem tudom, ez lehet hogy csak az én hülyeségem. Ha bármi gyanusat látnak ennél a babánál, én inkább megyek megint chorionra vagy amnióra, abban jobban hiszek.
Szerintem is ez a vérvétel kicsit inkább az üzletről szól.
Manósziget! Neked küldjem az adatokat a táblához?
Pisilés nálam is stimmel éjjel-nappal. Cicifeszülés elmegy, nem olyan kibírhatatlan. Álmosság is megvan, de ha szerencsém van, be tudok csempészni fél óra pihit a délutáni altatásnál. De a hányinger...na az Balázzsal nem volt. Most meg igen, és nekem is főleg déltől-estig. Ha eszek, akkor jobb. De talán nem kéne déltől egyfolytában ennem estig.
Vicger!
Nagyon aranyosak a képek!!!!