Sziasztok Lányok!
Tegnap nagyon ki voltam bukva. még apával is összekaptam, mert elment kölcsönkérni az öccsétől, utána csavarogtak a west endben, én hivtam háromszor, ő meg, hogy mindjárt jön haza (kb negyedórára lakunk a west endtől

) én meg úgy vártam volna hogy megölelgessen egy ilyen nap után. hazaállitott 10után..persze addigra már bőgtem rendesen, hogy le se sz.rja hogy mi van velem, ő legalább elhülyült a kis barátaival. ma se nagyon szóltam hozzá, tegnap este meg végképp nem.
Ráadásul tegnap hivta a kedves haverját a hitel visszafizetése (vagy legalább 10ezer küldése) miatt...kedves havernak nincs pénze, hogy küldjön, igy lehet, hogy belátja, hogy palira vette az ő 'igaz barátja', szóval ez is nagyon jól jött.
Kikocska, Cat, köszi szépen, hogy rákérdeztetek, akkor inkább irjam meg a levelet? Lehet, hogy akkor tényleg elolvasná valaki. Sajnos másra nem tudom bizni a dolgot. nagypapámék teljesen ki vannak anya lakása miatt, az élettársa szerencsére kiköltözött tegnap, a lakás teljesen lelakva, tata végighallgatta 5órán keresztül a pofázását, átkozódását, és azért őt nagyon megviselte amiket a pasi mondott, annak viszont örült, hogy tettlegességre nem került sor..szóval ott volt a pasi gyámja, talán ezért. de hát mégis 82éves. igy legalább ha majd sikerült eladni, lezárul az örökségi dolog is végre, és talán nyugodtabbak lesznek majd. a húgom apja, (ez aki kiköltözött) nem fogja keresni, látni se akarja, más rokona nincs neki rajtunk kivül, tatáékat meg nem akarom még azzal terhelni, hogy ezt is a nyakukba vegyék. az a másik család viszont olyan, hogy jót nem lehet róluk mondani, lehet be se engednek majd...na nem traktállak benneteket, kolleganőm azt mondja, ne keressem, felejtsem el, ha eddig nem voltunk jók, akkor csináljon amit akar. de hát mégiscsak a húgom, és nem tehetem meg, hogy csak úgy hagyom a csudába a dolgot. hát tényleg elég sok kakis pelus megtelne ezzekkel a dolgokkal
Gabka nagyon szép a kisfüggöny! Tök jó, hogy micimaciék vannak a legtöbb babaszobában!
Cat én se szeretnék cumit adni a babának, bár nem tudom, mik a tapasztalatok cumi ügyben, kell-e, vagy megvan nélküle. a másik amit nem tudok, hogy kell-e ágynemű?? mert sok helyen olvastam, hogy jobb, ha hálózsákban van a baba, és igy nem kell a takaró, párnát meg amúgy se szabad a feje alá tenni. Akkor ráér később is venni, mikor már nagyobb??
Ettike azt hiszem te irtad nemrég hogy bedöglenek a háztartási masinák..nekem a mosógép egy hónapja kezdi a megállást, meg a piros villogást, nagyon remélem, hogy nem kell újat venni, hisz alig két éves! ezt a mosást nem nagyon értettem, szóval hány fokon mossátok? és először kimosom rendesen, folyékony mosópor+öblitő, utána meg még egy öblités program jön?? akkor rakok bele öblitőt vagy akkor már semmit, hogy kiöblitsen belőle mindent?? jaj bocsi az értetlenségemért, bár lehet hogy most a kis agyam sincs ott ahol kéne
Zsu tényleg a pocidon látszik, hogy más formájú!

pedig én apát mindig leállitottam, hogy ez nem mindig igaz, a pocakformáról nem lehet mindig pontosan megmondani, hogy ki van odabent...hát most ő bizonygatná, hogy na látom-e, igaza volt! ja, és a minimanó akkor kb olyan árú mint a brendon?? amúgy nagy a választék?
csütörtökön megyek fél11-re uhra a mávba. jönni fog még valamelyikőtök? vagy már voltatok? végre egy jó dolog, amit várhatok, láthatom a csajszikát, akinek fogalma sincs, milyen helyzetek vannak körülöttünk.
Mó gratulálok a vegyespároshoz! szép neveket választottatok!
Kocska, Sziszike együttérzek veletek ebben a hátsófájós dologban

azt hiszem, ez az öv mondjuk napközben segit, vagyis igy nem szokott fájni, inkább estére jön elő
Evike nagyon szép lesz a ház! Irigykedek a friss levegő miatt, hisz én azt pont nem adhatom meg, itt pest közepén! és szerintem 'terepre' jó lesz egy ilyen strapabíró kocsi!