Gjéti, micsoda meglepetés!!! Szerintem itt nem volt jó vagy rossz döntés - a lényeg, hogy te hogy érzed jónak (hozzáteszem, én ugyanígy döntöttem volna). Ha az egész terhességed ilyen jól élted meg, ennyire szeretted, egész biztosan a szülésed is jó élmény lesz!
Mi is még mindig egyben vagyunk. Férjem szerint túl jól tartom ezt a gyereket, esze ágában sincs kijönni a tutiból

pedig tegnap este rengeteget meséltem neki, hogy milyen szuper dolga is lesz idekint, meg milyen szép szobácskája van

de csökönyös a lelkem
Petrasaghy, nem haragszunk a "befurakodásért", ha van kedved, csatlakozz hozzánk a továbbiakban is bátran

sajna a viszketésre nem tudok mit mondani, de látom, a csajoknak azért volt egy-két ötlete... remélem, jutsz vele valamire...
Iricc, nem semmi, hogy hogy variálnak veled - de azért szerintem jó hír, hogy mégis megpróbáljátok császár nélkül!
Abencze, én is bizarrnak érzem, de a "szent cél" érdekében mindent

de nem jött be, úgyhogy hanyagoljuk inkább...
Kangu, azért vicces, amikor az ember már annak se tud örülni, hogy túl jól néz ki
Láblógatás: szerintem abszolút nem gáz. Legalábbis azzal vigasztalom magam, hogy ilyenkor már normális - már semmit sem tudok normálisan csinálni, tegnap csak kiporszívóztam a lakást, majdnem másfél óra volt, pedig azért nem egy középkori várban lakunk...
Bogi, hogy te milyen taplókat fogsz ki állandóan!!!

örülök, hogy nem tudott felzaklatni
Millye, jobban jársz anyagilag, ha csak táppénzre mész, mert a TGYÁS fél évig jár összesen, utána a GYED meg ugye jóval kevesebb, tehát ha tovább húzod sima táppénzen, valamivel több pénzt kapsz összességében. De papír-ügyileg hülyeséget mondott neked a könyvelő, mert a szülés várható időpontja előtt 28 nappal már megkezdhető a szülszabi, annyi, hogy akkor más papírok kellenek hozzá. Erőszakoskodj nála szerintem. Táppénzt háziorvos intézi, elvileg a nőgyogyi javaslatára.
Bjuti, figyelemelterelés: semmivel. A hátam néha eltereli a figyelmem, hogy úgy fáj, hogy majdnem összeesek, de amúgy még olvasni se tudok normálisan, mert állandóan a babára tévednek a gondolataim, meg fájásokat képzelek magamnak...