A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Húúúú Csibb! Jobbulást! Fanni jól van?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

neki még a taknyi-köhögés nem múlt el, de hasmenése, vagy ilyesmi még nincs neki... remélem, nem is lesz!

Kukli, Adryn, Bea
köszi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tök sokan vagyunk egyszerre. :):)
Bár engem már riadóztatnak. :? Fél 6-os kelés ellenére alig egy órát aludt Boti. :(
Kézzsibbadás nekem csak 2 napja van, Botinál sem szedtem rá semmit. Én elég gyógyszer ellenes vagyok. :oops:
Bea kép?
Drukkoljatok, hogy este uhun ne harántos-Kata legyen. Meg sem tud állni a kiscsaj napközben. :roll: Néha mintha vakarózna. Érzett vki már ilyet? Mindig kicsit beparázok, nem e vmi görcs.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép Kép Kép Kép ;
mintha megnőtt volna a fejem, amióta terhes vagyok, ti nem tapasztaltatok ilyesmit, mintha torzult volna az arc?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea szerintem jó a hajad :wink: Az arca annak szokott inkább változni aki fiút vár, ugye a tesztoszteron miatt, de hát neked lányod lesz :) vagy mégsem? :lol:

Csibb jobbulást! Én is elkaptam valamit szerencsére csak megfázás féle, de egyre rosszabb és persze megint köhögök, ami azért bosszantó mert múltkor több mint egy hónapig kínlódtam vele :( De legalább nem hányok és nincs hasmenés és még alvás gondom sincs, kop-kop-kop :)

Ma voltam a városban, próbáltam elintézni vmit a bankban és úgy feltartottam a sort, hogy mire végeztem tele lett a bank :roll: biztos örültek nekem, ráadásul kell még egy kört mennem emiatt a héten :( Utána megpróbáltam elintézni az ellananyogos vérvételemet, de az sztk laborban még fél 12-kor is egy csomóan voltak úgyhogy úgy döntöttem megvárom a nővédelmis labort (mertugye szabi miatt nincs most vérvétel) és reménykedek hogy mire megjön a vérvétel eredménye addig ne szüljek meg :)
Ja és még a héten kiságyat is tervezünk venni Bulcsúnak, azért nem az utolsó pillanatban kelljen szegényt kitenni a rácsos ágyából :roll:

Kukli megy a drukk az esti uh-hoz :wink: Én is szoktam ilyesmit érezni ami mondasz, mintha valamilyét gyorsan mozgatná egy rövid ideig. Nem tudom mi lehet de olyan jópofa érzés :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

de ugye azért a fiús anyukák feje rendeződik szülés után!!! :shock: :lol:
mert én is úgy látom, hogy nő a fejem!!! én a vizesedésre fogtam... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hm Vica, erre nem is gondoltam, de érdekes. Zsolti épp megjegyezte, hogy most nem változott az arcom. :o
Csibb, múltkor visszaváltoztam. :wink: :lol: Kiborulok a vonalzódtól. :lol: :lol: :lol: 29 nap??????? :shock: :lol: :lol: :lol: Bakker Fanni nemsoká nővérke lesz. :lol: Jobbulást neki is, még az előzőhöz.
Bea sztem jó ez a szín. Bár a múltkorival sem volt baj.
Vica, ugye nem a hasaddal tartottad fel a sort? :lol: köszi megnyugodtam. Akkor nem csak Katának viszket vmilye. :lol: Amúgy tényleg muris érzés. Boti ilyet nem csinált. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ja nekem ma egyik gyerek sem alszik. :o

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Köszönöm a dicséreteket. Bezsebeltem a lányok nevében is. ;)
Tesós képeket azért küldtem, hogy kedvet csináljak a kistesókhoz.... Nekem 2 év különbség van a lányok között és az első 2 közös év bizony nem volt könnyű, de azóta összenőttek és elválaszthatatlanok.... A válásban ez az egy 'pozitív' dolog jelent meg... A kislányok még jobban összetartanak, mint azelőtt.

Csibb, Vica: Jobbulást Nektek! Sajnos jön a betegség szezon..., nekem is hordják haza a lányok. Nem szoktam túl sok vitamint adni nekik, de most azért elég rendes fejadagot adok nekik.... :roll:

Bea: Nagyon szép hajad van! :P A fej meg a szülés előtti utolsó hetekben bizony el szokott torzulni.... De utána helyrejön, szóval nem kell aggódni....

Kukli: Ez a kéz zsibbadás nagyon nem hanzik jól.... Mondjuk a sérv sem.... Mintha kiabálna a szervezeted, hogy SEGÍTSÉG! Esetleg természetgyógyász? Az nem ad gyógyszert.....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Kukli nem a hasammal :D hanem a hülyeségemmel. Sikerült rossz kódot ütögetnem itthon az e-bank kártyámhoz így sikerült letiltatnom róla magamat :oops: ilyen egy feledékeny kismama :) De azért a bank se semmi, azt mondták hogy elvileg 24 óra alatt újra aktiválódik és használhatom, és hát ez az ami nem sikerült :cry:

Amúgy nekem nem torzult el az arcom a Bulcsúnál, legalábbis senki nem tett rá megjegyzést :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja Kukli még azt akartam kérdezni, hogy neked reggel eszik rendesen Boti? Bulcsú újabban megiszik kép pohár kakaót és sokszor délig semmit nem akar enni. :( Persze délben vagy háromnegyed óráig eszeget :) De a legújabb hogy most már a joghurtot sem kéri, a gyümölcsökről ne is beszéljünk. Meglátja már tiltakozik :( Bezzeg kukorica jöhet minden mennyiségben ez a legújabb mánia :roll: Az azért durva mikor a reggeli kakaó mellé kukoricát kér :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

fejtorzulás: amint látjátok nekem is sikerült :lol: :lol: de ugye visszamegy eredetibe? :lol: :lol:

jaj de hülye vagyok már megint... bocsi

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Valamelyikőtök írta, hogy már csak eehhez van erőnk, ülni és pötyögni. Na, jelentem, mire végigolvastam a 3 oldalt, amit kihagytam, már fáj az egész hátam és nem bírok ülni :?

Na, megpróbálok röviden hozzászólni (na, mintha nekem az menne..)

Gyerkőcök gyönyörűek! Köszönjük a fotókat! Olyan sokat változnak babakoruktól 3 éves korukig, nem?!

Csibb!
Az, hogy anyukám és anyósom itt lesznek majd és segítenek, szerintem nekik is kell. Elvégre akkor érznik magukat elemükben, ha segítségre szorulunk :D Utána a nevelést amúgy is ránk kell hagyniuk (nálunk legalábbis szerencsére sikerült elérni, hogy abba ne szóljanak bele, kivéve apukámnál, ő már csak azért is mindent máshogy csinál)
A házassági anyakönyviről én is úgy tudom, hogy akkor kell, ha nem ott szülsz, ahol házasodtál. Nekem anyu szerzi be, mivel már nem megyek Kaposvárra, de úgy tudom, levélben is kikérheted, és akkor nem kell rohangálnia senkinek.

Vica!
Jó olvasni, hogy másnak is van eleven gyereke:) Bár Zaza szerintem még a jógyerek kategóriába tartozik. Engem csak ez készít ki, ha nem figyel rám. van, hogy elmondok valamit 40x és továbbra se válaszol. olyan, mint az apja. Ha valamibe belemerül, nem hall- nem lát.
Egyébként, ha javasolhatok, nekem van két nevelési stratégiám hisztik és egyéb kezelésére.
Az egyik a számolás. 1,2,3. Ez nálunk nagyon bejött. Sose várja meg a hármat. Elég elkezdenem számolni, és máris komolyan vesz és ugrik és csinálja.
A másik a hisztikre nagyon jó: egyszerűen bezavarom a szobájába, és megmondom, hogy akkor jöhet ki, ha átgondolta és kihisztizte magát. Ez is nagyon bejött. Nem kell kiabálnom vele, se odasózni, se nézni, ahogy potyognak a könnyei. Egyszerűen várunk. Pár perc múlva kijön és semmi gond onnantól. Ezt a nevelést átvette tőlem ő is. Voltak cicáink pár hónappal ezelőttig (nagyszülőknek odapasszoltuk, mert elég nekem három gyerek- Zaza, baba- férjem)). Egyszer az egyik cica valami rosszat csinált, mire Zaza bezárta a gardróbszobába. Megkérdeztem tőle mit csinál a cicával? Mire ő: "Rossz volt, majd kijöhet, ha átgondolta!" :lol:

Ruhákat én nem veszek, elvégre a babaruhák mind fehérek, úgyhogy ha fiú lesz, ha lány, erre nem lesz gondom. Persze a fiú lesz, akkor onnantól se lesz gondom, mert mindent megörökölhet Zazától.

Masut!
Szemorvosi véleményről még nem hallottam. Szemüveges vagy?
Mosás: én mindent 90°- on mostam ki. Nem fakult ki semmi. Sensitiv mosószert és öblítőt vettem. És persze ezek után jöhet a vasalás. Pár hónaposan már nem kell ennyire túlparázni, de az első pár hétben oda kell figyelni. Ezért is csodálkozom, hogy a látogatókat olyan helyen fogadják, hogy egy csomó baci érheti a kicsiket :evil:
Baba mozgásának figyelése: én megkérdeztem a védőnőmet, hogy figyeljem- e, mivel sógornőmnek nem mozgott egy napig a babája, aztán mikor bement, kiderült, hogy nyakára volt tekeredve a köldökszinór, császár, újra kellett éleszteni és maradhta maradandó szövődménye. Szóval tök jó, hogy azt írják mindenhol, hogy ha 24 óráig nem érzed, hogy mozog, akkor menj orvoshoz, de lehet, hogy akkor már baj van!!! Védőnőm azt javasolta, hogy fél naponta lellenőrizzem. Délelőtt- este, ha nem éreztem, vagy nem emlékszem, hogy mozgott volna, feküdjek le, noszogassam, és figyeljem. Ha semmi, akkor menjek orvoshoz.

RSZg!
Neked nem jött ki a köldököd? Nekem Zazával és most is kijött. nem tudom, ez mitől függ.

Bea! Szépek a rucik, bár én irtó fárgának tartom a kis fehéret. Mi szinte minden ruhát turiból és börzéből vettünk. Nem hordták túl sokáig ezek a gyerekek, így nagyon szép állapotú márkás ruhákat találtam. Van egyébként egy Baby Outlet a Soroksári úton, a régi Megatoys helyén, ott tök jó árakon van nemcsak ruha, de minden- minden egyéb.

Gabka!
Zaza is neveletlen, ha nagyszülőktől hazajön, van, hogy átáll pár óra alatt, van, hogy napokig szenvedek. Igazából nem is neveletlen, hanem sírós. Mindenen sír :shock: De az igaz, nem tudom, már melyikőtök írta, hogy mindenhol megvannak a szokásai, és tudja, mit tehet meg itt, mit tehet meg a nagyiknál.

Katka!
Zaza iszonyatosan hajas baba volt, a kórházban, mikor kitolták 25 babával együtt, onnan ismertem, meg, hogy melyik a legszőrösebb:) Majd rakok fel én is ilyen sorozatfotót, de most nincs rá időm, mert el kell lassan mennem.
Te ne állj le a fotók feltöltésével, mindannyian szívesen nézzük gyönyörű leánykáid fotóit!
Aziz is szeptembertől logopédushoz jár. valóban nehezen vették fel őt is, mert ennyi idős gyerekekkel nem igen foglakoznak még, de azt szeretném, hogy mie iskolába megy, addigra minden megoldódjon. Neki arra vezették vissza a beszédhibáját, hogy bölcsiben sokat volt fülgyulladása, ezzel együtt ugye be volt dugulva a füle, emiatt nem értette tisztán a hangokat eme jelentős időszakban.
Én is magzatvízzel indultam, de úgy látom, ezt a témát már kiveséztétek.... Amúgy nem mindenkinél ömlik a magzatvíz, van, akinek csak kicsit folydogál.
Nekem pukkanás és ömlés volt, az egész autót elárasztottam. Most tuti mentőt hívok, ha így indul be, nem fogom összevizezni a kocsinkat...
Ilyen esetben egyébként, amikor tehetetlen vagy és nem elérhető a dokid, hívd azonnal az ügyeletet, mond el, mi panaszod van és ezzel bemenj- e vagy sem. Inkább feleslegesen menj be, minthogy ne menj olyankor, mikor baj van.

A lovaglásért elismerésem csajok :twisted:
Mi már nem lovagolunk, de hát azért a szexnek elég sok módja van, nem amikkel át lehet ívelni ezeket a hónapokat :twisted:

Kukli! Jobbulást a bácsinak! Próbáld meg elterelni a figyelmed! Én már híradót se nézek, annyira felkavarnak, úgyhogy el tudom képzelni, min mész át, így, hogy ismerőssel van baj....

Marq!
Férjed apás szülésén igen jól szótakoztam. Az én férjem is rosszul volt, én se engedtem, hogy fogja a kezem a végén, mert már az is idegesített. Ő nem vágta el a köldökzsinórt, mert mikor elé tolták, csak az ujjával tudott jelezni egy nemet, ezért nálunk én vágtam.
Anyósom mesélte, hogy mikor kinnt találkozott a férjemmel, a nyakába borult és sírt, mert szülés után kértem, hogy hozzon nekem túrórudit, mire ő hozott kétszínűt meg lekvárosat, én meg egyiket se szeretm, csak a simát. És anyósom előtt emiatt elsírta magát, hogy nem tudott nekem olyat hozni, amit én szeretek. Azt hiszem, akkor jött ki belőlbe minden feszültség, amit előttem nem mutatott és azóta se beszélt róla. Azt hiszem, azt, hogy a férfiak hogy élik ezt át valójában, sose fogjuk megtudni, mert nekünk nem vallják be, másoknak meg még úgy se. Ez az ő belső lelki vívódásuk, és sajnálom őket, mert mi nők, azáltal, hogy könnyedén beszélünk róla, fel tudjuk dolgozni, de nekik magukban kell megharcolniuk.

Na, mára befejeztem, mert viszek ebédet az uramnak, aztán viszem a fiam úszni.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
orsi0509

Orsi: te még nálam is többet bírsz írni.... :lol: :lol: :lol:

Számolós technika (1-2-3) és gondolkodós technika nálunk is működött. ma már csak ritkán van rá szükség szerencsére....

Ma megyek CTG-re először. Nem semmi, hogy megy az idő és mégis milyen lassúnak tűnik.... Viszont betöltött 36 hetes vagyok. Hogy vágytam erre Karácsonykor, amikor vérezgettem. Most meg tök jól vagyok. Sehol egy jóslófájás.... :roll: Komolyan mondom, hogy szívat a szervezetem és ebből megint túlhordás lesz.
Arra gondoltam, hogy jövő héten megbeszélem a dokimmal, hogyha nem szülök meg a 40. hétig, akkor ne várjunk még 2 hetet... Hanem indítsa meg a szülést. Úgy utálom a 10. hónapot!

Ágicának március 9.-én van a születésnapja.... Arra gondoltam, hogy megtartom a szülinapját most február elején, hgy ne szüléskor kelljen, de annyira le vagyok lassulva és nincs kedvem.... :oops:
Ráadásul nálunk úgy vannak a dátumok, hogy:
- Peti kiíirva: március 2.
- Dani szülinap: március 7.
- Petiapu névnap: március 8.
- Lányokapukája névnap: március 8. (ugye a lányokkal ide is kell ajándékot csinálnom)
- Ágica szülinap: március 9.

Nem igazán tudom, hogy kezeljem a helyzetet.... :roll: :roll: :roll:

Katka

katka22

Orsi neked is köszi a nevelési tippeket :)
Tegnap pont a szobába küldést alkalmaztam, Panna sírdogált a szobában hogy ki szeretne jönni a férjem meg csodálkozva kérdezte, hogyhogy nem jön ki? :D Úgy tűnik azért nálunk is beválik ez, mert korábban ugye írtam hogy nem működött, igaz mostanában gyakrabban alkalmazom és használ.
A számolást is fejben tartom, lehet hogy az is beválna. Csak mindig elfelejtem alkalmazni, pedig már Katka is javasolta :)

Katka nektek tényleg húzos lesz a március. És tényleg hogy elment az idő. Egyik nap azon gondolkoztam hogy lehet hogy egy hónap múlva már babázni fogok :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica nekem Boti mindig tud enni, és mindig sokat. A tejet utasítja el. De reggel csinálok 2 szelet kenyeret, és csak a héját eszem. Kukoricát hogy adod? Mert azt tudom, hogy jön ki. :lol: :arrow: :arrow: :lol: :lol: :oops:
Adryn. :lol: :lol: :lol:
Katka nem semmi a március. A ctg-re kíváncsi vagyok nagyon. Nekem elvileg 2-3 hét még, csak estére akarok időpontokat kérni. Nem tom mit fognak hozzá szólni. 8) Zsibbadás normális iylenkor, nem kell rá gyógyszer. Na meg nem egész nap zsibbad, csak éjjel. Átmozgatom és kész. Ismerősünk megmozdította egy ujját. :)
Húúú mennem kell....

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka
miért pont a márciusod lenne egyszerű??? :wink:
tényleg nem semmi!
én csak jövő héten megyek ctg-re az egy hetes eltolódás miatt ugyebár...

Vica
szerintem 2 pohár kakaó eléggé eltelíti a pocakját. a tej is laktat, és még ugye kakakó is cukros. szerintem nem gáz.
Fanni is kakaózik, egy kis tálkában kapja, bár ő kap bele műzlit is.

bp-iek esetében a nem ott szülés, ahol házasodtál, kerületileg értendő? tehát ha más kerületben szülök, mint ahol házasodtam?

Vica, Marq, Katka
nálunk is számolás van, és szobába küldés, de az utóbbira nem nagyon volt példa, mert ahhoz fel kell menni az emeletre, addig meg még sosem fajult el a dolog, hogy feljussunk. a lépcső elején már abbahagyja általában, ha egyáltalán el kell indulni.

Adryn
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli
hurrá ujjmozgatás!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Azta, mennyit írtatok már megint...nem győzök olvasni. Nem is tudok reagálni mindenre.

Csibbnek jobbulást! ez a hasmars mindenkit elkap????

Bea, jó a hajad...én is néztem egyik nap az arcomat, h nem torz- e. :D

Ezzel a házassági kivonattal, meg mindenhol mást mondanak. Nálunk azt mondták, ha Mo-n történt a házasságkötés, akkor nem kell vinni. Passz...én azért viszem.

Most mosok egy adag rucit, ecettel öblítek végül. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Fannit megkértem, hogy csináljon pocakfotót:

Kép

Kép

én is csináltam az övéről! :lol: :lol: merthogy neki is van baba a pocakjában! 8)

Kép

Kép

Kép
itt nagyon komoly képet vág, mert már nagyon kényelmetlen neki a nagy pocak!

hihetetlen, hogy utánoz! olyan édes! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, nagyon tutik a képek!!!! :lol: Nagyon ari Fanni, és neked is helyes a pocakod!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb, irtó édes Fanni, hogy átéli :lol:

Vica, a múltkor az én kártyámat elnyelte az automata, és még én üvöltöttem a telefonba, szerinted? :lol: :lol:

Orsi, én is drágállottam a rucit, viszont sokmindenből az olcsót néztem eddig, főleg teszveszről és vateráról vásároltam, és úgy gondoltam, kell egy ilyen is :wink:

Na ugye, hogy torzulunk :lol: :lol: :lol:

Megyek orvoshoz, biztos lesz most méhszáj-vizsgálat szerintem :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok :)

Ma reggel 10:36-kor megszületett Kata kislánya Bettina, de sajnos 14:00-kor angyalka lett belőle. :( Az ok számomra még ismeretlen, majd érdeklődök. :cry:

Katka
Aranyosak a lánykáid! :wink:

Csibb
Remélem jobban vagy már! :? Szépa poci és ismét bámultam egyet, hogy Fanni milyen szép! :lol:

Torzulás: Nekem azt mondták, hogy az én arcom szépült. :oops: (Igaz, hogy az egyik aki ezt mondta a párom volt :lol: )

Kíváncsi leszek új szobatársra,mindenki megszül csak én dekkolok itt...

puszi,
Nóri
Vendég

nory ez szörnyű! Nem is tudok mit írni.....Szegény.... :cry: :cry: :cry:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="katka22"][ írta:katka22b]Masut: Nem vagy semmi, hogy még dolgozol. Én az utóbbbi heteket már alig bírtam és csütörtökön dolgoztam utoljára....

Katka! Szerintem rád is fér már, hogy ne dolgozz! Neked ott vannak a gyerekek, a rengeteg megoldandó probléma, bőven elég lenne egyébként is, ha csak ezekkel lennél elfoglalva, az is épp elég erőt és energiát kiszipolyoz az emberből, hát még munka mellett...

Masut
masut

Sziasztok!

nory: szegény szobatársad :(:( nagyon rossz lehet neki most :( ő volt az aki down kórral várta a babát?

Bea nagyon csini ruhát vettél a picinek :) és csini a hajad is

Engem is elkapott valami hasmenéses vírus :s náthás vagyok és a torkom is fáj.. :s remélem hamar elmúlik.

Én pénteken megyek dokihoz, de már nagyon mennék mert nemtudom mi van...
:? alul nagyon fájt a napokban... ilyen éles fájdalom... azt érezni ha nyílik a méhszáj? lehet hogy ez az oka? :? :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

[quote="orsi0509"] írta:orsi0509Ruhákat én nem veszek, elvégre a babaruhák mind fehérek, úgyhogy ha fiú lesz, ha lány, erre nem lesz gondom.

Ellentmondanék, a tegnap kimosott rucik között ugyan volt fehér is, de egyébként az összes fellelhető színben van köztük ruha. :D
[quote]M írta:asut!
Szemorvosi véleményről még nem hallottam. Szemüveges vagy?

Igen, 7-es dioptriával.

Masut
masut

Katka! Most nézem, hogy te már betöltötted a 36. hetet és úgy dolgoztál múlt csütörtökig - hát én is kb. ugyanaddig fogok dolgozni, mint te tetted. :) Mivel én csak március végén szülök a tervek szerint. :lol:

Nóri, szegény baba... és szegény szülők... :cry:

Masut
masut

Moncsi
Igen, ő volt a down-kóros baba. :(

Masut
7-es dioptriával úgy tudom, nem lehet hüvelyi szüléssel szülni...vagy tévedek? :?: :roll:

puszi
Nóri
Vendég

Lehet, ha a szemésznek ez a véleménye. Talán valami szemfenéknyomást meg a retinát nézik, pontosan nem tudom, mit.
Két szemész véleménye kell majd.

Masut
masut

Sziasztok,

Nóri ez nagyon szomorú hír, sajnálom Katát :(:(:(. Te hogy érzed magad? Addig örülj, amíg ott "dekkolsz" :)! Mikor is szülsz?

Szép napot!
Vica
wicca

Masut: Nekem barátnőm 7-es dipotriával hüvelyi úton szült. Nem lett semmi baja....
De tényleg bevállalós doki és anya kell hozzá.
Igen, dolgoztam, de csak hetente 1-szer jártam be....

Nory: Nagyon sajnálom az ágyszomszédod.... :(
De te ne írj ilyeneket, hogy csak te nem szülsz.... ne is szüljél a 32. hétig. Tudom, hogy nehéz nagyon, de még az is nagyon korai lesz a babáknak. Amíg bírod és engedik, addig tartogasd csak őket. Fel a fejjel! Nem elég a magad baja, még a szobatársad bajából is kapsz. Nagyon nehéz lehet. De te kibírod, ugye? 8)

Moncsi: A jóslófájások sokmindenfélék lehetnek, de nagyjából rendszeresek.... Ha komolyabban nyílnál, akkor elmegy a nyákdugó, amit általában mindenki észrevesz.
A méhszáj tágulásást nem érzed, de általában fájdalom nélkül nem megy. Szerintem pont ez az egyik legnehezebb a szülésben, csak fájsz és fájsz és nem érzed, hogy haladsz.....
Az is lehet, hogy csak a baba van rossz helyen és azt érzed.... kérd meg, hogy menjen arrébb. ;)
Ha meg rendszeresek a fájások és olyan 1 percesek, akkor hívd fel a dokidat, mert ez még korai....

Voltam ma CTG-n. Peti olyan táncot levágott, hogy csak na. Egy másodpercre nem állt volna le. Rá is csodálkozott a szülésznő, hogy
milyen aktív baba.... :) Viszont ő is azt mondja, hogy jó eséllyel túlhordom ezt a babát is.... Mos felírt homeopátiás szereket, hogyha hátha az segít előrébb hozni a szülést....

Katka

katka22

Szaisztok :)

Márc.11-én szülök :roll:

Katka: Hát remélem kibírom :lol:

Masut: Kíváncsi leszek mit mond a szemész.

Előbb volt itt a dokim és mondta, hogy reggel megint uh..kiváncsi leszek mekkorák a babók! :) Szurkoljatok, hogy Dorotim is nőjjön. :roll:

puszi,
Nóri
Vendég

Nóri! Én nagyon szurkolok, hogy szépen kifejlődjön mindene és használni is tudja majd!

Masut
masut

Nory, nagyon szurkolok Dorotinak!! Nőjjél Doroti!
További kitartást és türelmet kívánok neked, gondolj mindig valami szépre, a végkifejletre, ahogy nézegeted majd a babóidat, gyönyörködsz bennük, magadhoz öleled őket, ahogy örül majd nekik a család...

Sajnálom a szobatársad, így most ő hány hetesen szült meg? Nincsenek bővebb infok_mi lett vele? Szegény!

Írj majd, milyen az új szobatárs.

Voltam orvosnál, nagyon jó volt, soha nem láttam ennyire élesen, az arca kis pufi volt, és pont grimaszolt, mintha 4D-n néztem volna, nagyon örültem neki. Viszont úgy néz ki ezek az egy órás nehézlégzéseim nem túl normálisak, ki kellene vizsgálni, de remélem nem fordul elő még1X.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép Kép :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Igen, szerintem is aggsztóak a rosszulléteid.... Ugye éjszaka nem vagy egyedül???? Ha azt mondják, akkor szerintem engedd kivizsgálni magad.... Inkább néhány tökfelesleges vizsgálat, minthogy bajotok legyen.... :shock:
Örülök, hogy Maját ilyen jól láttad! :) Súlyt mondtak?

Nory: Tudom én, hogy stram csaj vagy! Kitartás! :) Dorotinak is megy a drukk!

Katka

katka22

Én is megijedtem, mert hallom, ahogy veszem a levegőt, olyankor alig várom, hogy átmenjen, hogy kapjak levegőt normálisan, próbálok olyankor mindent lábat póckolni, mélyen ki-be lélegezni, hátha csak a szerveimet nyomja babó.
2200-2300 gr:)
Anyukámmal lakok. :)

Moncsi elfelejtettem írni, köszi:), meghogy nekem is volt olyan érzésem, de szerintem attól nem nyílsz, az nem az!

Megyek készítek francia salátát :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.02.02 18:48-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Viszont az fontos, hányX keményedsz, ha sokat, attól lehet nyílni, de úgyis nézi majd az orvos, ne aggódj, inkább próbálj sokat pihizni :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

BEA Igen emlékszem hogy írtad hogy fáj .. amikor ideges voltál asszem :? De nekem egyre sűrűbben és egyre több ilyen érzésem van :? és nem tudom mi ez..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok.. visszaadrysodtam.. :D

Bea: tényleg nagyon jól lehet látni Maja arcát:D majdnem mintha 4d lenne:D kivizsgálást nem elmismásolni...!!ha szükség van rá akkor hajrá!! nem ám bajotok lesz!

Katka: remélem a homeos bogyók segíteni fognak nem túlhordani aktívpetit ;)

Masut: az nem gyenge dioptria... :shock: megműttetésén nem gondolkodtál lézerrel??

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, csúcs ez a kép, nagyon szexi :wink: azt beszéltük meg, ha még1X elordul, belgyógy.vizsg. lesz.

Na megyek salit csinálni :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea.. Köszi :D de csak én vagyok rajta tavaly áprilisban ;)

én is ennék valamit de fogalmam sincs mit :? ezt a dilemmát de nem szeretem :x

na.. megjöttem és mindenki eltűnt??

KépKép
KépKép
adryn

szem: szemfeneket nézik milyen állapotban van, attól teszik feüggővé a normálúton szülést - no én így tom
Nóri: Hatalmas drukkok Dorotinak +++++++++++++++++!!!!!!! aztán jelentkezz, hogy mi van Veletek!!
Bea: szépen látszik Majababa arcocskája :D!!! már ilyen nagy?!?!!
Katka: baszki már 36. hetet betöltötted!!! nagggggyon kemény :D!!!
Orsi, Katka: jó kis regényeket tudtok írni, de én imádom olvasgatni :D, egy csomó mindent olyan jól le tudtok írni, tök szupi!!!

azért az nem semmi, mennyit bírtok írni, pedig én azért iygekszem mindig olvasni ha nem is írok! ;)
na majd még1x visszaolvasok, mer a 3/4-ét már elfelejtettem :)

Szép napot!
Vica
wicca

adryn: tényleg jó a kép!!! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Helló!
Bocsi csak beugrok, nem lesz időm holnapig visszaolvasni. Mennyit írtatok. :o
Fanny nagyon cuki, és Csibb pocak nagyon szép. Ahogy látom a lányaitokat, egyre jobban várom Katát. :)
Szval nálam méhszáj ok, zárt, Kata befordult(vagyis úgy maradt), vizelet rendben, magzatvíz kicsit sok, úgyhogy semmi édesség nem jöhet. :o Nem mintha édes szájú lennék, de olyan minimálisat ettem. :? Persze most rögtön megkívántam, hogy nem lehet. :roll:
Na megyek, törülközünk. :)
Felrakná az illetékes lécci még egyszer a visszeres homeós bogyikat? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.02.02 20:37-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

[quote="adryn"][ írta:adrynb]Masut: az nem gyenge dioptria... :shock: megműttetésén nem gondolkodtál lézerrel??

Alapvetően nem gondolkodtam rajta, max. csak nagyon gondolati síkon. Úgy tudom, hogy utána jó sokáig semmi megerőltetőt nem lehet csinálni, emelgetni meg pláne nem, szóval kisgyerek mellett nem jó ötlet. Korábban volt egy ismerős, aki megműttette magát, az egyik szeme tök jól sikerült, semmi problémája nem volt vele, a másikkal meg folyamatosan vissza kellett járnia és tökre fájt neki. Amíg lehet, nem vállalok be ilyesmit.

Masut
masut

Nory
jaj, de szomorú! drukk Dorotinak!!! akkor ezek szerint még van esélye? (bocs, de én úgy vettem ki az írásodból, hogy nincs)

Adryn
azta, milyen kép!!! ki csinálta?
nagyon szexi!

én is úgy tudom, hogy nem a dioptria számít, hanem a szemfenék állapota.

Bea
Majácska nagyon jól látszik! ezt még én is látom!! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Masut
nekem 4,5-es a dioptriám, én sem merem megműtetni a szemem, pedig azért vágyom rá... de azt is hallottam, hogy ha nem sikerül tökéletesre, akkor utána nem lehet kontaktlencsét hordani. nem tudom, ez igaz-e, de ez a gondolat visszatart tőle... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Masut: elárulom én is megműttettem az enyéimet.. bár nekem csak 1.75-ös volt az egyik a másik meg 2.25-ös. és semmi ilyen hogy nincs emelgetés.. az már az ősidőkben volt csak így.. 3 nap ami nagyon szar, mert gyakorlatilag nincs szaruhártyád, mert ugye azt leszedik és alatta műtenek.. rátesznek egy védőkontaktlencsét amit 3 nap után szednek le. 3 nap alatt újraképződik a szaruhártya és teljesen királyul működik a szem utána. nekem az Optik-med-nél csinálták, sasszemkezelést kaptam.. és minden orvosi vizsgálaton még a legalsó feketevonal alatt is el tudom olvasni kb középig a betűket :D nekem már orvosi műszerrel sem lehet megállapítani hogy valaha műtve volt.. bár ez nekem még 2004 decemberben volt. nem volt olcsó, de ha mégegyszer döntenem kellene sem sajnálnám a pénzt érte.

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: