sziasztok!
hát halljátok! egy örökkévalóság volt visszaolvasni... de megérte!
üdv az újaknak! írjatok sokszor, mindenről, nagyon helyesek az újabb fórumos babók is!

gratula hozzájuk!
szerdán bent voltunk a bőrgyógyászaton, ekcéma... kaptunk rá keverős krémet, meg babé omega fürdetőt, illetve egy testápolót

remélem, hogy máshol nem jön ki rajta! egyébként a bőrgyógyász néni kérdezte, hogy nem volt-e mostanában beteg Beni, illetve, hogy fogzik-e, ezek szerint ezektől is kijöhet rajtuk, ahogyan Apro is írta!
csütörtökön meg bebumliztam a városba! na nem panaszkodom inkább, de volán+bkv, aztán tranzitolás! szóval Mecsi, gyerünk, Te is gyere legközelebb, mert megéri ám!

azt a sok csudaszép babót együtt látni, meg egy jót dumcsizni anyucikkal! szóval tessék jönni! (mondom én... de én vidékről jövök!:))
tranzitos fotókat én is csináltam, megpróbálom feltenni, bár most nem a nagy gépről vagyok, szóval itt nincs fent, de megoldjuk!
Aproo, ha nem küldesz mondjuk e-mailt nekünk, és abban esetleg csatolsz valamit, akkor lehet csak gáz, az, hogy fórumozol, nem veszélyes senkire! szóval gyere csak bátran! a body-t meg azért kérdeztem, mert írtad korábban, hogy nagy a kísértés... de oksi! tranzit pedig, hát nem tudom, lehet, hogy a jövő héten is megyek, sokmindentől függ még. szeretnék pl. elmenni a turiba is egy nagyobb téli hacukáért Beninek, mert már kezdi kinőni a meglévőket, szóval meglátjuk. értekezünk! akkor amúgy megyek anyóshoz apával reggel, és lesétálok a tranzithoz, szóval nem jönnék-mennék akkor most veled, majd legközelebb, ha úgy alakul, szívesen!
apának amúgy csütörtök éjjel hányós-hasmenős baja volt, de nekünk szerencsére semmi... lehet, hogy gyomorrontás, de igazából ugyanazt ettük mind a ketten, kivéve az ebéd, az meg ilyen házhozszállításos! de már tegnap sem volt nagy baja, ma meg semmi! szóval szerencsére hamar megúsztuk!
Sziszka! eszméletlen Málnus, azért csak ügyi, hogy oda produkált, még, ha szerinted véletlenül is!
Csengéknek előre is nagyon boldog névnapocskát!!!
betöltött 6 hós babáknak nagy nagy ölelés az eddigi hónapokhoz! nekünk még van 2 hetünk addig!
Kitti, Julcsi, szavaztam!!! nagyon jók a fotók!
Dia, milyen sérója van Virág babának! tényleg lassan már fonhatod!
JázminAndi, gyógyuljatok hamar! és Te is vigyázz magadra! nehogy most meg Te robbanj le!
Ritus, Andi, a fotókat átdobnátok e-mailben a
b.zsofia@gmail.com -ra?
most ennyi, hamarosan jövök a képekkel, és megpróbálom még összeszedni a gondolatomat, hogy akartam-e még valamire reagálni, vagy sem!?
ma megyünk szülinapi-névnapi partyra délután, szóval max. holnap reggel jövök, addig is jók legyetek!
Pöttöm!?!?!?!?!?
Barbiéknak még mindig mennek a +++++++-k!