A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziszka nagyon édesek! :lol: látom Málnus is korán kezdi a bilizést :shock: unoköcsém is :lol: a kis hurkáit imádom! :lol:

Emma ne félj, Zsigi nem hűtlen :wink:
Vendég

jó reggelt

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jo reggelt!

Nagyon jok a kepek - Levi nagyon cukkancs, Malnus biis kepe pedig nem semmi :)

Dia - tudom hol van, az tenyleg nincs messzire. Ott a kozelben van jatszohaz is, ugye? Ha raertek, jovo heten talalkozhatnank valamelyik nap - ha van kedved.

Boni - koszi. Te hol vettel akrilfesteket? Hobby boltban vagy OBI felesegben? Most neztem a Hobbymuvesz katalogust - de egy kis tubus 500 - 1000 Ft kozott van. Talaltam mar egy mesekonyvet, szerintem abbol lesz a kep. :)

Hozzataplalas - mi is par kiskanallal kezdtuk ket eves kozott, Laura mostmar megeszik akar egy uveggel is, de azert a szokasos adagja inkabb fel uveg. Utana altalaban meg ker egy kis tejet is. Nalunk az alma, oszibarack, sutotok, krumpli, sargarepa jott be eddig. A banant is szerette, de attol kiuteses lett az arca, a vedono azt ajanlotta, hogy 1 eves koraig ne adjak neki. Vettem mar ceklat is, de azt meg nem csinaltam meg.

Kellemes hetveget!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok csajok!

málnus bilizős képeitől teljesen kész vagyok :lol: :lol:

csngim már harmadik napja megeszik ebédre egy egész adagot ami kb.2deci én a 10és 13órás cicizések között adom neki és csak tejcit iszik illetve hát utána követeli is.próbáltam hippes teával is itatni a mi az ajándékcsomagban volt és 1decirevaló porból én 2deci teát csináltam.egyszer megitta de aztán a mikor megint csináltam már nem,hmm?ma sütőtök mellé bevetem a répát ,mert azt ugye múltkor önmagában anyatejjel sem kedvelte meg :( majd talán így menni fog...
ma jönnek anyámék, apukája szülinapját meg a baba első névnapját ünnepeljük.majd este talán már lesz időm jönni.
ITT SZÁLINGÓZIK A HÓ CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

végre aludtam éjszaka el se hiszem, de most meg nem is tudtam visszaaludni.

Nagyon szépek vagytok lányok és persze a babák is, minden kép nagyon aranyos.

Nikianyu :oops: :oops: :oops: ha nem esik az eső és Áron nem fog óránként kelni ígérem ott leszek csüt.! Ráadásul délutánra jött vendégem is. :?

Csandikám én nékem nem megy ez a fogyikúra :lol: :roll: :roll: reggel éhen akarok veszni meg aztán este is. Bár már lényegesen kevesebbet eszek de még becuppantok néha egy kis csokikát. :oops: Nekem ez nem megy csak úgy de hétfőtől áttérek a vészes helyzetre és akkor jön világvége de én a levest néha kiváltom csirkével és zöldséggel. Én nem rohamosan akarok fogyni igy is olyan szar lett a bőröm. Ja és tornázni is fogok , visszahozom a stepgépem a barinőmtől aztán ráugrok plusz erőgyakorlatokat simán lehet már csinálni csak futni ugrálni stb .... nem ami terheli a ciciket. Hasazás , lábemelések popsigyakorlatok hajrá hajrá.

A fél éves picuroknak pedig Naon Boldog 6hósat! Kép

Málnus a bilin hihetetlen és hogy még bele is kakil ez egyszerűen frenetikus. Akkor már szoktatod is a bilire?

Levike tényleg sokat változott de még mindig nagyon huncut arca van.

Nálunk annyi a fejlődés hogy rengeteget forgolódunk ide oda. Tegnap a kis kádjába is hipphopp megpördült volt nagy sírás rívás. plusz beleivott a vízbe is uhogy én fürdőkarika után nézek. Nekem az ok babys nagyon tetszik annak elég jó a háttámlája is.

Képzeljétek vettem egy ágyat. Fenyő ágy maci gravirral és szét lehet szedni ágynak is. Teszveszen kutakodtam és nem tom miért az ágyakat megnéztem és gyorsan meg is vettem 20e-ért. Matraccal együtt, de azt sztem majd eladom. Egy bajom van kaposváron van így most anyóséknál dekkol az ágy és valahogy felkéne hozni.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csandi jó ünnepelgetést nektek!
8ba is hullik hó :)

Mi megyünk ma is uszizni, lehet azért se tudok aludni mert már nagyon várom. sztem én is hétfőn jövök legközelebb.
Ja és szerdán megyek csontkovácshoz már alig várom annyira de annyira fáj már a derekam, és a reggeli talpra állás is iszonyatosan fáj már, főleg a sarkamnál.

sushy elintéztétek a gázártámogatást?? mi tegnap feladtuk.

Hozzátáplálósok egy kérdés naponta váltjátok a kaját vagy 2-3napig egyfajtát adtok? Én mindegy mit adok Áronnak a tányért is felfalná csak nem tudom mennyire lehet már nekik váltogatni a kajákat.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ha nem jönnék akkor mindenkinek kellemes szép hétvégét és apukákat is tessék jól megszorongatni ! :wink:
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mennyit lehet nyerni ezzel a gázártámogatással?kb?
Csak mert eddig engem óvva intettek tőle, van egy anyuka, aki lemondta, de most is ki kell töltenie évről évre minden papírt és emellé nyilatkozni, hogy ő nem kéri, mert különben rávernek egy csomó bírságot. Bement kajabálni az ügyintézővel, aki bevallotta, hogy így gyűjtenek be egy csomó lóvét, hogy nem engedik kikerülni a kedves delikvenst a rendszerből. Ezért kérdezem, hogy megéri ez a cécó, mert ha sokat lehet spórolni, akkor igen és belevágnék. Megint brutál lett a gázszámlánk. Sokkal több, mint az előző... Hm???

Mecsi, jó úszást.
Milyen ágyat vettél?

Málnus de Drága!

Boldog felediket mindenkinek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Én nem számolgattam mennyivel lehet esetleg olcsóbb de ha már egy kicsit is spórolok sztem már jó. De mi okozhat ebben ekkora galibát azt nem értem. Talán na nincs fix jövedelme esetleg....

ágy, nekem ez mindig is nagyon tetszett:
Kép

Kérdés a peg peregos anyuciktól milyen anyagból van a kerék ? Azért kérdem mert sztem én elfogom adni ezt a babakocsinkat és nyárra szeretnék venni egy könnyebb babakocsit. Ezzel amúgy nincs bajom csak talán elég lenne már egy könnyebb is , meg egyenlőre nem tervezzük a ketteskét és nincs hely hol tárolni. Kinéztem a peg p. ariát még találtam is használtan nagyon jó állapotut.
megyek mert ébred a lelkem.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi, csak gyorsan a kérdésedre amíg reggelizek:
elvileg egy hétig egyvalamit ajánlanak de én is 3-4naponta váltogatom illetve mostmár kombinálom 3napig sütőtök almával , de mamár sütőtököt répával próbálom+talán ma gyümilével is próbálkozok, nehogy megfogja a tökösrépa :D

én se fogytam még, de már este nem eszem egáltalán és szerintem idővel ez is eredményt hoz.azt mondják kb.3hét mire fölfogja a szervezet, hogy elhasználhatja a tartalékait,hmm?

olyan cuki a kicsikém, akkorákat nyögve nyomikázik mikor felébred mióta szilárdat is eszik...

ja ezt már akartam rég kérdezni, hogy mióta szilárdat eszik azóta a tejciskaki teljesen eltünk.teljesen feldolgozná?szerintetek?és úgy jön ki belőle a kaja, kb.mintha "vissza lehetne kanalazni".bocsi így tudtam megfogalmazni :lol:
Vendég

Sziasztok!

Apró: gázártámogatás: akkor érdemes beadni, ha az egy főre jutó jövedelmetek valahol a 65.000 és a 100.000 között van (a második felnőtt 0,9-nek számít, a gyerekek pedig 0,8-nak ha jól emlékszem) A jövedelembe a havi kajajegy is beleszámít és az évközi jutalom is 12-vel osztva. ( a 13.havi nyugdíj nem !? azért ez bosszantó szerintem) Ha ezeknek megfeleltek, akkor mindenképpen érdemes beadni, ha a legnagyobb támogatást kapjátok akkor 40 %-al lesz kevesebb a számla! A bizony nem kevés! és ahogy nő a jövedelem, úgy csökken a támogatás mértéke...kb.100.000 felett egyáltalán nem adják, de ezt a határt biztos megtalálod a neten. MI minden évben megkaptuk, meghurcolni akkor tudnak, ha nem vallasz be valami jövedelmet, mert kapcsolatban vannak az APEH-hal és egyeztetnek szúrópróba szerűen. Szóval szerintem megéri, annyi még, hogy évi 2000 m2-re adják a támogatást, a felette levő fogyasztást teljes áron kell majd kifizetni, kivéve a nagycsaládosok, nekik több jár. Nagyvonalakban ennyi.

Mecsi, nagyon szuper az ágy! Láttam ilyet élőben, és nagyon tetszett!
Csandi: nekünk is eltűnt az anyatejes kaki :) és mi is most tanulunk szilárdat nyomni, annyira cuki. Bár egyszer már meg kellett lázmérőzni azóta, mert a banán belekötött, sehogy sem tudta kinyomni, pedig annyira küzdött :lol:

Málna: köszönjük a dícséreteket, azért a bili biztos, hogy véletlen volt, nem tervezzük a biliztetést még, bár ebben nincs tapasztalatom, hogy mikor érdemes. Boni, az unokaöcséd mennyi idősen kezdte, vagy valaki akinek van tapasztalata!?!?!?
Mi még nem eszünk meg egy üveg bébiételt két nap alatt, utána meg ki kell dobni a maradékot, szóval ezért én igyekszem magam csinálni, amikor csak lehet, mert úgy tudok kisebb adagot, viszont Málnus mindenevő, akármit kap, mindenből eszeget.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Julcsi: ha vagy ma, akkor kérdés: mikor szoktatok ti fürdetni és aludni? Mert lenne ma Pakson ma két szabad óránk de 6-8-ig, és mi magunk olyankor már fürödni szoktunk, de ha esetleg ti még nem, akkor lehet, hogy meg tudnánk látogatni, amíg apa meccsen van.... teljes őszinteséget kérek!!!! Ha késő, akkor mondd meg nyugodtan, és itthon maradunk :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Jajj nagyon édesek a képek!
Málnus is milyen ügyesen ül már a bilin! :D

Képzeljétek, tegnap megfordult Virág hátról hasra többször is! Na véééégre már! Remélem megússzuk a gyógytornát!

Mazska,
Igen, itt van a Lilafecske játszóház a Dózsa György úton. Igen, nagyon szívesen taliznék veletek! :D Melyik nap lenne jó nektek? Mondjuk most hogy influenza járvány van, lehet hogy nem kéne menni játszóházba, nem tudom...szted?

Mecsi,
Tényleg nagyon jó az ágy!

Köszi a hozzátápis válaszokat! :) Hát kiváncsi leszek, hogy milyen lesz az evészet nálunk. De Virág már nagyon enne mindent! És mi van akkor, ha már megette a napi 2-5 kiskanálnyit de látom rajta, hogy enne még?? Akkor szabad adni még amennyi jól esik neki vagy nem?

Kép
Kép
dia123

Ja és ezt még nem is írtam, de Virágnak ezerrel nő a hajacskája! Mindig égnek áll, akármit csinálok vele!! :D És van mindkét oldalán egy-egy hosszú hajtincs, annyira édes! Íme a kép róla:
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Dia: hihetetlen mekkora hajatok van! Nekünk is elkezdett már nőni, de tőletek még nagyon messze vagyunk :)Lassan be tudod majd fonni!
Tápi: én annyit adok Málnusnak amennyit elfogad, ha két-három kanálnál többet kér, akkor kap, ha pedig elege van, az rögtön látszik rajta, olyankor viszont rögtön abba hagyom, nehogy elmenjen a kedve az evéstől. Én az elejétől így csináltam, csak nem kevertem a kajákat, két napig ugyanazt kapta, hogy kiderüljön, ha valami gondja van vele...Most mindent megeszik amit kap, de amit szeret, abból sokkal többet.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Reggel írtam, de elszállt :( .

Aproo - Köszönjük a reményt, bizakodunk :) .

Mecsi - Én is küzdök a kilókkal, a kórházból +9-el jöttem haza, azóta még felugrott +3. Pedig én a hathetes kontroll óta újra futok (vagyis kocogok), és a heti két torna is belefér. Ugrálásnál most kezd normalizálódni a rázkódás :lol: , de kocogásnál egy sportmelltartó + aerobik top teljesen stabilan tartja a melleimet. Bár eredetileg alapból nem voltak nagyok, de a szoptatás megnövelte két mérettel. Így én bátran ajánlom a mozgást - a tejtermelésbe sem zavart be, csak arra figyeltem, hogy pótoljam az elvesztett folyadékot. Mire hazaérek sport után mindig szépen kikerekedik :wink: . Fogyáshoz meg kevesebbet kell(ene) enni, azzal is próbálkoztam, az viszont csökkentette a tejem :( . De mi is hozzátáplálunk már január eleje óta, kezdek bátrabb lenni ezen a téren is. Mi is hamarosan szeretnénk kistesót, de ekkora túlsúllyal nem merek belevágni :( .

Judit
csutak33

Jázmin - Bringázásról azt írtad, hogy 1 éves kor alatt ti már beültettétek. Mennyit lehet így menni vele? Csak rövidet, vagy egy kisebb túra is mehet? És tudtok javasolni biciklis babaülést?

Mecsi - igen, sikerült elküldenünk, még egyszer köszi, hogy felraktad a linket!

Aproo - nem igazán értem a gázártámogatásos problémát, a papírokat gyorsan (kb. 20 perc) alatt ki lehet tölteni, és gáz csak akkor van, ha nem valós adatokat írsz be. Lehet, hogy az ismerősöd adatai megváltoztak, és ő nem helyesbített januárban. Szerintem baromira megéri, mi eddig az eredeti ár kb. 80%-át fizettük, és most átkerülünk egy még kedvezőbb kategóriába, mivel 3-an vagyunk. 1 tél alatt komoly 10 ezreket spórolsz, ha papíron nem magas a jövedelmed. Max. kedvezményt akkor kapsz, ha az 1 főre jutó NETTÓ összjövedelem kevesebb 57000-nél.
Viszont ahogy írtam, a támogatást a leghidegebb hónapokra akkor kapod, ha legkésőbb MA feladod postán a kérelmet. Egyébként csak márc.1-től jár.
Levi gyönyörű, a lábas fotót én is imádom.

Sziszka - Málna nagyon ügyes, csak néztem :shock: :D

Talis képek írtó jók, Barnus és Zorka tündéri!

Nagyon sok helyes kisfiú van, és bár én Zsigivel összehoztam, végső soron Emma majd maga választ közülük :D . Bár még mindig csak a könyvek érdeklik.

sushy

[quote="boniko"]
írta:
boniko
Budapestiek nem kellene valakinek fürdetőkarika? 2500Ft nekünk volt, használtan kaptuk, de most kaptunk egy másikat újat..az új 4000 Ft körül van

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.6027.jpg

valakinek?

Pöttöm üzenete:

köszönöm az aggódást, csütörtökön voltunk Veres dokinál, szerinte nem olyan nagy a baj,pocak most renben a protaxin segít..kicsit náthásak vagyunk.. most jön a védőnéni, Hétfőn majd bejelentkezem..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.31 12:54-kor.
Vendég

Dia micsoda hajkorona

Mazska én anno a plusban vettem akciósan akrillfestéket! azzal festettem hungarocell lapokat is

nézd meg nagyobb áruházakban, hátha van...
Vendég

sziasztok!

hát halljátok! egy örökkévalóság volt visszaolvasni... de megérte!

üdv az újaknak! írjatok sokszor, mindenről, nagyon helyesek az újabb fórumos babók is! ;) gratula hozzájuk!

szerdán bent voltunk a bőrgyógyászaton, ekcéma... kaptunk rá keverős krémet, meg babé omega fürdetőt, illetve egy testápolót :( remélem, hogy máshol nem jön ki rajta! egyébként a bőrgyógyász néni kérdezte, hogy nem volt-e mostanában beteg Beni, illetve, hogy fogzik-e, ezek szerint ezektől is kijöhet rajtuk, ahogyan Apro is írta!

csütörtökön meg bebumliztam a városba! na nem panaszkodom inkább, de volán+bkv, aztán tranzitolás! szóval Mecsi, gyerünk, Te is gyere legközelebb, mert megéri ám! ;) azt a sok csudaszép babót együtt látni, meg egy jót dumcsizni anyucikkal! szóval tessék jönni! (mondom én... de én vidékről jövök!:))

tranzitos fotókat én is csináltam, megpróbálom feltenni, bár most nem a nagy gépről vagyok, szóval itt nincs fent, de megoldjuk! ;)

Aproo, ha nem küldesz mondjuk e-mailt nekünk, és abban esetleg csatolsz valamit, akkor lehet csak gáz, az, hogy fórumozol, nem veszélyes senkire! szóval gyere csak bátran! a body-t meg azért kérdeztem, mert írtad korábban, hogy nagy a kísértés... de oksi! tranzit pedig, hát nem tudom, lehet, hogy a jövő héten is megyek, sokmindentől függ még. szeretnék pl. elmenni a turiba is egy nagyobb téli hacukáért Beninek, mert már kezdi kinőni a meglévőket, szóval meglátjuk. értekezünk! akkor amúgy megyek anyóshoz apával reggel, és lesétálok a tranzithoz, szóval nem jönnék-mennék akkor most veled, majd legközelebb, ha úgy alakul, szívesen!

apának amúgy csütörtök éjjel hányós-hasmenős baja volt, de nekünk szerencsére semmi... lehet, hogy gyomorrontás, de igazából ugyanazt ettük mind a ketten, kivéve az ebéd, az meg ilyen házhozszállításos! de már tegnap sem volt nagy baja, ma meg semmi! szóval szerencsére hamar megúsztuk!

Sziszka! eszméletlen Málnus, azért csak ügyi, hogy oda produkált, még, ha szerinted véletlenül is!

Csengéknek előre is nagyon boldog névnapocskát!!!

betöltött 6 hós babáknak nagy nagy ölelés az eddigi hónapokhoz! nekünk még van 2 hetünk addig!

Kitti, Julcsi, szavaztam!!! nagyon jók a fotók!

Dia, milyen sérója van Virág babának! tényleg lassan már fonhatod! :)

JázminAndi, gyógyuljatok hamar! és Te is vigyázz magadra! nehogy most meg Te robbanj le!

Ritus, Andi, a fotókat átdobnátok e-mailben a b.zsofia@gmail.com -ra?

most ennyi, hamarosan jövök a képekkel, és megpróbálom még összeszedni a gondolatomat, hogy akartam-e még valamire reagálni, vagy sem!? :shock:

ma megyünk szülinapi-névnapi partyra délután, szóval max. holnap reggel jövök, addig is jók legyetek!

Pöttöm!?!?!?!?!?

Barbiéknak még mindig mennek a +++++++-k!

sophie27

Sziasztok!

Három napi kórházi kezelés után hazajöttünk végre ma reggel. Zsombinak asztmatikus hörghurutja lett, amit egy vírusfertőzés után alakult ki. Jó döntésnek bizonyult a Tűzoltó utcai gyerekklinikára menni (a János helyett, ahova küldtek) nagyon rendes volt ott mindenki. Volt egy kedves szobatársam is egy gyönyörű kislánnyal, azt mondta jön ő is zugolvasni :D üdv Bea! :wink:

Ha lesz időm próbálok visszaolvasni, addig is üdv mindenkinek!
Vendég

Ja és egy gyors kérdés: párom elindult hidegpárásítót venni, valami tanács, hogy milyet érdemes???
Vendég

Csenge!
Nem tudom hol volt a szemem eddig, de nem vettem észre, hogy neked teljesen egy napon születtek a fiúk! Annyira tetszik!
Hidegpárásító ügyben max annyit tudnék segíteni, hogy bezacskózom a saját páránkat, mert mi annyira párásodunk, hogy ez már bosszantó, és elküldöm nektek! :)
Zsófi: azért szerencse, hogy ti nem kaptátok el, akkor valószínűleg csak gyomorrontás lehetett, a Babe-t mi is használjuk, bár mi a koszmóra, de nekünk nagyon bevált, remélem nektek is segíteni fog. A képeket dobd fel!
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Köszi Sziszka, de az hidegpára amit küldesz? :lol:
Igen, az öcsike utánozza a bátyust, még a születési súlyuk és hosszuk is pontosan megegyezett.
Vendég

Csenge...nagyjából 22-23 fokos lehet :wink: :wink: de ezt szívesen adom :lol:

<
sziszka78
Tolna

Megjöttünk a babausziról nagyon jó volt mert csak 3an voltunk , ma csináltunk új dolgokat is. Víz alá is merültünk , de már nagyon fáradt volt Áron úhogy volt sírás így nem is nagyon eröltettük a dolgot.

Boni köszi mi nem élünk a fürdőkarikás lehetőséggel mert pont ma alkudtam le egy ok babyset, holnap megyünk érte.

csenge nekünk tefal baby van megvagyok vele elégedve ez 14ezer küröl van talán.
http://www.olcsobbat.hu/haztartasi_gepek/parologtatok/

Szerintem amit sziszka küld párát mire ideér kihül szóval teljesen jó lesz :lol: :lol:

további szép napot mindenkinek.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Diának szép kis hajkoronája van, biztos ördögcopfot növeszt hátulra kétoldalra.

Benikének meg biztos szépen helyre fog jönni a bőre. Nekem a babe fürdető nagyon bevált.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dia Neked Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!!!! Kép

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok

ezekszerint egyedül vagyok az EDA-s púpommal... kihez kell ezzel fordulni? ortopédus? :oops: nődoki? :oops: :shock:

Dia boldog szülit! Virágnak nagyon édes a sérója!

Apró mi is kapjuk a támogatást, olyan 45-50 körül lenne havonta a távfűtésünk és olyan 25-30 szoktunk fizetni, nagyon nem mindegy.. :shock:

jó éjt!
makadu

NA jó meggyőztetek, akkor a mi 70 ezres gázszámlánk mennyire csappanna..... :?: :twisted: :twisted:
Gondolkozom, hogy teljes vizsgálatot kérek, mert azért egy egyszintes, max 80 nm-es kis falusi gázhoz sztem nem igazán stimm egy ekkorra számla....
Mecsi, feltennéd mégegyszer a linket, mert nem találom... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csandi - Csengének boldog névnapot előre is!

Dia - Boldog Szülinapot! Nem semmi Virág 2 hosszú tincse!

Boni - Mi is egy ideje letesszük Emmát a földre, és ő is nagyon próbálkozik, mint Zsigi. Bár Muci még nem túl ügyes, bár már 2x átfordult valahogy. És mászik, úgy hogy az orra lenn van, a fenekét meg feltornássza.

Ja, és ez most készült, muszáj felraknom :)
Kép
Emma papájával

sushy

Sushy, ez nagyon haláli ;-)

Dia, boldog szülinapot!! A 2 kis Csengénknek boldog névnapot :!: Kép

Amúgy 2 napig nem nagyon voltam, és annyit írtatok :shock: Tegnap Apa bitorlolta a gépet, ma meg disznót vágtak Anyumék, meg sógornőméknél is voltunk.

Szilvi, mégegyszer bocsi, sajnálom hogy nem tudtunk találkozni :( Málnus nem semmi a bilibe kakilásával :wink:

Örülök hogy Nonó jobban van!! És Csenge (Andi) Zsombija is!!

Virág sérója nagyon cukika :-)

Bocsi, a többi kiesett az agyamból :shock: További jó hétvégét!! Kép Kép

yuyu79

CsengeAndi, abban a kismamában, amiben Zsombi fotója is szerepel! ;) láttam ám... van egy összehasonlító teszt pont a párásítókról! szóval a januáriban. egyébként, ha ráér hétfőig, párommal be tudom szkenneltetni, de gondolom Zsombi miatt úgyis megvennétek! ;)

a fotókat feldobom, ha valaki igényt tart rájuk, szívesen átküldöm mail-ben. Lei, Csabi és Beni közös fotókat szívesen küldöm, de abból csak egyet dobok a többieknek, hogy lássák a két kis huligán miket művelt!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

nem is tudom, hogy mit akartam még írni... na, ha a Beni elalszik, jövök még! :p nem fenyegetés...

sophie27

Dia, boldog szülit!!!!

ja, igen. Veressel kapcsolatban csak annyit, hogy azt is el tudom képzelni róla, hogy a magánon berendel a klinikára titeket, és nem feltétlenül számítja fel ott a magánrendelős tarifát! hm? :roll:

Anna, szupi a kép Emmáról és papájáról! tünemény ez a kiscsajszi!

Zsombinak további jobbulást!

na, tényleg léptem fürdetni!

sophie27

Sziasztok!

Jajjjj nagyon köszi a szülinapi köszöntést!! :D :D :D
Hát hiába, öregszem.... :wink:
Nemrég mentek el a szüleim és anyósom, nálunk ünnepeltünk. Férjem csinált nekem finomokat, dugig tele vagyok!! Ja meg kaptam közös ajándékba egy digitális fénykép keretet! Annyira jó, csak még nem tudom hogy kell működtetni! :)

Képek mindenkiről nagyon jók!
Emmácska is milyen édes, akkor nem fél a magasságtól!! :)

Zsófi,
Hát jó lenne, ha a Veres a Klinikára behívna inkább, viszont valaki írta hogy valami 3 hónapos várakozás van hozzá ott. De most lehet, hogy a férjemnek Franciaországba kell utaznia jövő hét csüt-péntek, még nem biztos de ha igen, akkor nem tudunk menni Vereshez. De most lekopogom, Virág nagyon jól eszik és látszólag semmi baja. Nagyon nem akar a hölgyemény dokihoz menni :wink:
Hogy van Beni bőre, szebb lett már az a kiütés?

Zsombikának jobbulást, szegényke!

Döncike hogy van??

Makadu,
Sztem a nődokihoz fordulj először, mivel ők adták be, hátha láttak már ilyet. Fáj is?

Na mentem, lehúzz ez a sok kaja!! Jó éjszakát!!

Kép
Kép
dia123

Dia!

Sok boldog szuletesnapot! Irok neked privit.

Csenge Andi! Jobbulast Zsombinak, remelem minden rendbe lesz mostmar! Nekunk nincs parasitonk, ugyhogy ebben nem tudok segiteni.

Boni, koszi, szetnezek majd akkor.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

aprro azt hiszem ez az :
http://209.85.129.132/search?q=cache:G8 ... =firefox-a

yuyu jók a animok Kép

Képzeljétek Áron kúszik a járókába és ma rengeteget forgott.

Jó éjt mindenkinek holnap vendégségbe megyünk igazoltan hiányzom!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszi Mecsi!

És köszi mindnekinek a szavazást!

Eninek kimaradt az esti szopi... fél 6-kor evett utoljára, és elaludt hazafelé a kocsiban... azóta is alszik :shock: :wink:

Na jó éjt, mostmár tényleg!!

yuyu79

a nyaralás témához szerettem volna még írni...

mi is idén belföldre megyünk "csak", egyrész üdülési csekkünk is van, másrészt pedig nem akarnánk a világ másik végéről hazaszaladni, ha beteg lesz Beni, vagy ilyesi. szóval mi gyenesdiásra megyünk, ez a balcsi északi partján van vonyarcvashegy és keszthely között, most már egészen jól megközelíthető, mert a déli oldalon végig megy az m7es autópálya, és itt a katalin wellness hotel és panzióba megyünk szerintem! még nincs lefoglalva, de ez eléggé jó árban van, mert amúgy a bababarát hotelek nagyon pofátlanul drágát. szóval, ha valakit érdekel, lesse meg a honlapot: www.hotelkatalin.hu

nagyon profi, korrekt, és mindent adnak itt is a babáknak, kiságy, etetőszék, kiskád, ilyesmik! balcsi 200m, kertben kismedence gyerkőcöknek, van benti medence és wellness részleg is! ;)

Dia, köszi a kérdést, egész szépen alakul. igazából nem kiütés ez, hanem egy kis folt, ami száraz a válla alatt, de úgy veszem ez a krém jól bezsírozza neki, szóval már nem olyan hámlós a felülete... remélem, hogy 1 hét alatt tényleg elmúlik!

Aproo, nagyon jók Levi képei, vagyis a telelős fotók! megnéztem az albumotokat...

Szuszu is el van tűnve mostanság, vagy valamiről lemaradtam?

örülök, hogy Nono jobban van, kíváncsi vagyok, hogy Pöttöm mit ír majd hétfőn, ha tényleg eljut ide hozzánk...

remélem, hogy minden kismanó meggyógyul már végre!!!

jó éjt mindenkinek! remélem, hogy enyim gyerek is sokáig húzza az alvást, mert jó lenne egy átalvós éjjel ismét...

sophie27

Sziasztok!

Dönci?

Csenge, nem is tudtam, hogy kórházban....jobbulást. Párásítót sajna nem tudok ajánlani.

Dia, Isten éltessen!

Mecsi, köcccc.

ZSófi, Neked is a dicséretet. Ide is megírom, mert Nicike, Neked nem küldtem el sms-ben, de Sniky, lehet, hogy Téged is érdekel: kaptam üzit, hogy Dunavarsányban is van babauszi, Tőletek kocsival nincs messzebb, mint a Campona.
Árakat még nem tudok, de szerda és vasárnap. Talán nem annyira futószalag, lévén vidék. Többet, majd ha megtudtam vmit....Ha vkit még érdekel akit kihagyta, bocsi! CSak nem mindenkinél tudom hogy pontosan hol lakik. Talán még Pöttöméknek jönne be, ha meggyógyultak....

Sztem ma én is lépek át anyósékhoz, mert rettenet éjjelünk volt. Most is fél11kor aludt el Levi, 11kor felébredt, 5 percre, majd éjfélkor már vígan négykézlábazott. Aztán elaludt fél5ig, de ezt is 2 megszakítással tett. Azóta itt ordít nekem, de aludni, na azt nem, egyszer próbálkozott, 10 perc lett belőle.... nem tudom mi van ma, talán front, vagy mi a fene, de a füleim ketté állnak. Amióta elaludtunk, iszonyúak az éjjeleink, de az elmúlt kettő extrém volt...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, a kórház úgy jött, mint detült égből a villámcsapás: Szerda este mentünk vissza a gyerekorvoshoz kontrollra, volt fél nyolc mire bejutottunk és akkor mondta, hogy az éjszakát már nem tölthetjük otthon: Azt se tudtam mit csináljak, mit csomagoljak, hova menjünk, mi legyen Zétivel??? A dokik rendesek voltak, mert nem is mondták el este, hogy milyen ronda a légzési hangja Zsombinak, csak másnap, amikor még mindig nagyon rossz volt, de sokkal jobb így is. A rezidensek sorra jöttek meghallgatni, mert jó oktató eset voltunk :(

Zsófi, gondoltam, hogy észreveszed Zsombi fotóját a Kismamában :) nagyon figyelsz mindenre :) láttam én is a cikket, csak kifejezetten olyan gépet akartunk venni, amivel Salvus vizet is lehet párologtatni. Vett is párom egy Boneco-t, sürgős volt, már tegnap is kellett, most is viszem mindjárt Zsombit párásítani.

Pajo, Vica, Betti én emlékszem rátok! Gyertek gyakrabban.

Tegnap óta én is nagyon vacakul vagyok, Fejgörcs, hányinger, szédülés, takony, gyomorfájás, nem is sorolom...

Csengéknek és Diának sok boldogságot!

Döncivel mi lehet?
Ági, olvasol minket? Nem érsz rá írni vagy rossz a géped?
Vendég

Aproo, én tegnap kaptam is infót iwiw-en az említett usziról, vagyis egy honlapcímet, íme, ha valakit érdekelne még közülünk! ;)

http://www.babauszas.atw.hu/

CsengeAndi, hát persze, hogy kiszúrom az ismerős neveket, arcokat! ez a memóriám eléggé jó! ;) és tökre jó a kép Zsombiról egyébként! remélem, hogy hamar meggyógyultok!

ide küldtem be én is Beni fotóját, még novemberben, hogy legyen a nagyiknak karácsonyra maradandó ajándék, de nem jött be, hogy a decemberibe betegyék a fotónkat, akkor azt mondta a nőci, hogy a januári, vagy a februári számban benne leszünk, hát az sem jött be neki! :(

Ágitól szerettem volna kérdezni, még a talin, csak nem jött össze, hogy mizújs a nagy utazással? Csanád elment már? vagy megy egyáltalán? veletek mi lesz? stb?

remélem, hogy nem baj, hogy leírom, de Ágit pont a Tranzitban hívta Barbi, hogy kórházban vannak még pár hétig tuti. hasonló problémával, mint CsengeAndiék. szóval tüdőgyulladás és társai, valamiféle karanténban vannak, szóval se ki, se be nem lehet menni hozzájuk! :(

sophie27

Na még mindig itt, de már csak féllábbal. Hívogat kissógorom ácsa, ott szoktunk szunyni, ha átmegyünk.

Csenge, annyira sajnálom. Jobbulást!!!! Ez ugye nem azt jelenti, hogy tuti kruppos lesz Zsombi?
Kismamában hol? kb. a 10. oldalon tartok, lehet, hogy ezért nem fedeztem még fel....

Aloe first: tudom tudom, elfelejtettem válaszolni: én majd mindenre azt használom, a gyulladt bcg-re is meg simán szoktam Levi bőrét is fújni. Koszmóra egyedül még nem próbáltam, köszi az ötletet, bevetem.

Nem tudom,írtam-e már:
Peti vette észre tök véletlenül, hogy Levi füle tövénél egy kis részen nagyon összetapad a bőr a fül és a fejbőr, szóval ott szűk a hajlatnál....nem tudom érthető-e, de mi kb egy ujjbegynyi koszmót szedtünk ki, alatta meg majdnem véres-sebes volt. Azóta sűrűn olajozom, hintőporozom meg minden. De tényleg ott lehetett már hetek óta és észrevétlenül. Gondoltam leírom, tapasztalat, más ne járjon így, mert mi azóta is szenvedünk vele. Még csak az egyik oldalon sikerült elmulasztani.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Rengeteget írtatok!!! Elolvastam mindent, de már a felére nem emlékszem :oops: :oops:

Málnus nagyon édes, olyan ügyesen ül a bilin!! :lol:

Aproo,
Gázártámogatás: Mi tavaly is beadtuk ill. most is. Tavaly kb. 5000 Ft-al fizetünk kevesebbet, de mivel mi általányt fizetünk és túlfizettünk ezért most kb. 3 hónapig nem kell... Szerintem érdemes beadni a kérelmet, mert 5000 pínz is sokat számít! Levi továbbra is cukkancs, szerintem nagyon sokat változott születése óta!
Ezt a Halicar krémet sem lehet mindenhol kapni??? Hétfőn rákérdezek a gyógyszertárban és ha nem tudják meghozni, akkor esetleg vennél nekem???

Dia,
Akkor mi sem lakunk egymástól messze, kb. 10 perc autóval... Tök jó a táblázatod, nekem tetszik. Reméljük ízleni fog Virágnak. Lilinek is van egy ilyen hajtincse... :lol: Gratula a forgáshoz, lassan már mászni is fog :D

Influenza: én tök kész vagyok tőle. alig bírunk kimászni belőle.. Lilinek ezerrel adom a Cebion-t, Rékának pedig a Cebion multit + oscillot. Tényleg az oscillot lehet adni a piciknek is???

Kilók: hát én 59 kg-val kezdtem és 76-tal mentem szülni... most 71 kg-nál tartok :oops: akárhogy számolom az még csak - 5 kg. :cry: nem fogyózom, de valahogy nincs étvágyam.. viszont ennek köszönhetően, meg is csappant a tejcim :cry:

Niki,
Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit fogytál. Irigyke vagyok ám!

Hozzátápi:
Olyan jó, hogy nektek így megy... Lili szinte alig akar valamiből is enni. most már nagy nehezen este elfogadja a sinclacot de azt is úgy, hogy feltúrbozom babánal... persze csak kispohárból issza meg.
Most eljutottunk oda, hogy már eszik pár kanál alma, banán pürét. viszont lenne egy kérdésem: Ti üvegeset adtok nekik vagy "frisset"? Lili csak az üvegeset hajlandó megenni, a reszelt almától fintorog!

na ezt elküldöm nehogy elszálljon...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Féléves babáknak sok boldogságot!!!!!!!!!!!

Sushy
tündéri Emmus!!!

Dia,
Boldog szülinapot!!!

Csenge,
Zsombinak gyors gyógyulást.

Örülök, hogy Nonóka is jobban van.

Koszmó: én akármit csinálok Lili fejével, 2 hetente újra kell olajozni mert megint megjelenik a koszmó... ilyenkor síkítani tudnék.

most mennem kell Lili balhézik :cry:

vica10

Aproo, nagyon az elején, a megszülettünk rovatban, valahol jobb alul, ha jól rémlik! ;)

olyan csörgős-rágókás plüss pillangónk nekünk is van, vagy volt, mert mostanában nem láttam!? :shock: na majd jól utána túrok, mert most jól jönne a fogacskák miatt! :)

ez a füle mögötti cucc nem úgy nézett ki Levinek, mintha hámlás lenne? mert az nekünk is van, de én eddig nem piszkáltam... lehet, hogy kellett volna?

Vica, lehet, hogy Lilinek azért jön be jobban a bolti alma, mert pl. a hipp-es, az savtalanítva van, szóval gondolnám, hogy nem olyan hujj, de savnya, mint a friss...

sophie27

sophie,
Lehet hogy igazad van...

de képzeljétek, csak panaszkodnom kellett és Lili 10 perccel ezelőtt megevett 6 kanál sütőtököt :lol: :lol: Tök happy vagyok!

azonban szörcsög ezerrel, :cry: viszont az orrából semmi nem jön... Lehet megint betegek leszünk! :cry:

vica10

Nagyon jók a talis képek és pont most nem mentünk!

Apró, Zsófi már válaszolt a Kismamával kapcs. Nagyon remélem, hogy nem lesz kruppos és asztmás sem Zsombi. Azt mondták, hogy az első ilyen alkalomtól még nem kell megijjedni, de ha ismét előfordul akkor el kell vinnem pulmonológushoz.

Szegény Dönci és Barbi :( nagyon rossz lehet aggódni a piciért és ennyi ideig távol lenni a családjától. Engem és Zétit már ez a három nap is megviselt, pénteken már nem akart Zéti oviba menni, éjjel meg sírt, pedig minden nap behozta a párom és amíg vigyázott Zsombira addig mi játszottunk az előtérben, volt ott egy játszórész kicsiknek. Nálunk is felmerült a tüdőgyulladás, de hála az égnek negatív lett a mellkasröntgen, ezért jöhettünk már haza.

Vica, próbáltad a Babe koszmó elleni samponját? Elég drága, de nekünk bevált, pár nap alatt elmúlt a koszmó, azóta is azt használjuk és nem jött többet elő.

Fül mögötti hámlás nálunk is volt, könnyen lerakódik a szennyeződés és tényleg észre se veszi az ember, ha nem figyeli. Alapos lemosással és hintőporral nálunk hamar elmúlt.

Na megyek ledőlök, mert eddig megfagytam két paplan alatt, most meg dől rólam a víz :( este meg koncertre szeretnék menni :) már három hónapja meg vannak a jegyek, persze a legjobbkor, de párom azt mondta, hogy itthon marad a kölykökkel és menjek el a barátnőmmel, annyira rendes. Két hete jóformán szobafogságban vagyok :(
Vendég

Csenge - Jobbulást nektek, jó hogy már otthon vagytok! Remélem jó lesz a koncert este!

Döncinek is jobbulást, nincs újabb híretek róla?

Vica - Én is a Babe koszmó elleni sampont ajánlom. Emma "kiskorában" :lol: nagyon koszmós volt, olajoztuk, vakargattuk, és ezzel a samponnal mostuk a hajacskáját. Kb 1 hónap alatt teljesen eltűnt, és azóta sem jött vissza (valószínűleg nem, mert fenn a hajától nem látszik a fejbőr), talán a sampon miatt.
Gyerekek tündériek, Lili mintha kicsit hasonlítana Emmára, lehet, hogy a haja miatt. És Emma is majdnem Lili lett!

Apró - nálunk is van néha koszmó a fül mögött, most majd én is jobban figyelem.

Yuyu - tavasszal valószínűleg lemegyünk Paksra az irodával, egész napra, megnézni az építkezést. Jó lenne akkor találkozni, és Enit is szívesen látnám élőben, a fotókon olyan kis cukor :) Majd ha aktuális lesz, írok.

Új tranzitos képek is nagyon jók, irigykedek :)

sushy

Vica - Bár már megelőztek, de mi is megerősítjük, hogy a Babe koszmó elleni sampon csodát tesz. Elmúlt egy-két hét alatt, és úgy három hónapja nem jött elő. Fürdetésnél is Babe tusfürdőt használunk (ekcéma megjelenésénél javasolták). Az igaz, hogy nem olcsó egyik sem, de elég sokáig kitartanak.

Judit
csutak33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: