Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket meg a bíztatásokat.
Krisztián nappal nem nagyon alszik ezért sajnos ritkán tudok jönni meg általában csak olvasni van időm írni nem.Most épp alszik ami ritka nála

Képzeljétek pár napja elaludt este 10körűl és reggel negyed 10kor kelt fel

Kicsit furcsáltam,de másnap megint este 11től aludt kb.fél 8ig

Biztos a front miatt,mert ma hajnalban már fél 5kor fent volt

És már nagyon sokat gügyög is olyan aranyos meg mosolyog sokat

Meg már próbálkozik azzal,hogy amikor hason van pancsi előtt már félig az oldalára fordul

Tegnap meg hason volt és jól kiemelte magát,hogy mindent lásson és nézelődött így kb.5percig aztán elfáradt a kis nyaka

Meg amikor ölben volt tegnap eltolta magát tőlem és szép egyenes háttal ült a kezemben olyan édes volt

Meg ahogy koncentrált közben

Napról napra többet tudnak ezek a picurok
vera:Az igen szépet termelt a lányzód

Nagyon édes

Örülök,hogy jól vagytok
nati:Nagyon édesek a képek

Amit írtál érdekes,mert akkor lehet,hogy Krisztián is ezt csinálja velem

Na én is kipróbálom,hogy csak cicit adok neki és nem kap tápszert.Bár ő megeszik 150ml tápit és még plussz ciciből is eszik
szaszi:Remélem minden rendben van.Majd írd meg mit mondott a doki.
Kata:Nem semmi,hogy elkért 6000ft-ot

És nem kérdeztél rá,hogy mire számolt fel ennyit?2 perces vizsgálatért plussz recept?

Remélem jobban van már Kevin.Remélem hamar meggyógyul.Hogy bírod?Azért tudsz pihenni?Reméljük,ha meggyógyul fog aludni éjszaka is.
honey:Nagyon édes a lánykád

Krisztián is nagyon anyás.Nálunk is úgy van,hogy kb.10-15 percet elvan másnál aztán addig sír keservesen amíg hozzám nem kerűl

Csak ezzel az a baj,hogy amikor apa nincs itthon nem nagyon tudok csinálni semmit,mert nem tudom nagyira vagy a dédire bízni,mert egyáltalán nincs el velük.Van,hogy szinte egésznap enni se tudok meg még wc-re is alig jutok ki.
Bocsi,ha valakit kihagytam.Megyek pihenek amíg Krisztián alszik
További szép napot mindenkinek!!!