A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Csak gyors jelentkezés,mert Krisz eléggé nyűgös mostanában.

Voltunk oltáson hétfőn.Koponya és hasi uh is voltunk.Dokink elmondta,hogy mit is írtak a leletre és azt mondta,ha igaz akkor nagyon nagy a baj :cry: :cry: Mert úgy néz ki,hogy Krisztiánnak lehet,hogy nincs bal veséje :cry: :cry: Hát nagyon remélem,hogy ez nem igaz.Elküldtek minket vese ambulanciára,hogy ott is meg nézzék.Remélem jó híreket fogunk majd kapni.Eléggé kivagyok.Február.26-ára kaptunk időpontot.Légyszi szurkoljatok,hogy minden rendben legyen.

Bocsi,hogy most nem olvastam el amiket írtatok.Amint lessz időm vissza olvasok kicsit.Remélem mindenki jól van.

Pár friss kép Kriszről :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És már 5870gramm és 66 cm vagyunk :D Szép nagyok vagyunk :D

További szép estét kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Jaj, Reni, remélem ez nem igaz.......Drukkolok!!!
De ha mégis az lenne, gondolj arra, hogy sokan élnek teljes életet egy vesével is! Van, aki fel is ajánlja pl. a testvérének.

Kata!
Az a rohadék doki!! Bocs, de kicsit kiakadtam! Igen, ha úgy lett volna, amit Honey is írt (5000) talán foglalkozott volna veletek! :twisted:

D.

Kép

Kép
ditta76

sziasztok
nekem lányommal nem tudom mi van mert egész délután fennt volt és sirdogált. adtam neki cicit és kimentünk a közértbe akármennyire is esett az eső. na akkor elaludt ez kb 4 előtt volt nemsokkal. aludt fél 7-ig akkor felébresztettem fürdés etetés feszengés sírás pukizás és utána amikor ezek megvoltak elaludt és azóta alszik.

Kép
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Reni
jaj szegénykém, drukkolok hogy minden rendben legyen.Nagyon édes Krisztián, és szép nagy is már. :D

Kata
ez borzasztó.Hu én biztos képentöröltem volna.Szegény Kevinke remélem nincs baj a fülével.
Köszi a dícséretet már mi is 5500 felett vagyunk.

Honey
köszi akkor majd én is megnézem ott. Nem kopaszok! :lol: - hanem hamvas barackok!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anya
leírnád akár priviben is a véreredményét.Csak azért mert L-ra azt mondták nagyon vérszegény és kell a vas, de már elhagynám mert nehézkesebben kakil tőle. :( Léna refluxos amúgy. De már megtanultam hogyan büfiztessem és azóta sookal jobb. Ti kaptok rá valamit?

Kép
katica_75

Halihó!

Reni, szurkolok Nektek (bár nem teljesen értem, az elég egyértelműen látszik ha vkinek hiányzik egy veséje, hogyhogy ott helyben nem szóltak róla???)!!Az én férjem is egy vesével született és kutya baja!Egészségi állapota pedig az átlagosnál is jobb!De azért szorítok, hogy csak kacsa legyen!

Ditta, nagyon tetszik az ujjszopós kép!Nagyon édi! :) Blankám is rátalált már, ha nem cici akkor az ujjacska van a szájában.

Gabi, szegény Lacika... :( Jobbulást!A friss levegő a legjobb ellenszer az orrfolyásra-legalábbis az én tapasztalataim szerint. Ha bármelyikük náthás volt, csak a levegőn tudtak jól aludni és utána klasszisokkal jobban is lettek...
Minden orrfolyós babának jobbulást!!

Dalma, igen, Adéllal van Blanka az egyik képen. Péterem egyedül jár-jön a suliba, itt van szembe velünk :) szerencsére!!Adél ovija a hátunk mögött van :) , apja viszi reggel kocsival és én megyek érte a 2 kicsivel ebéd után.

Honey, nem semmi méretei vannak a lányodnak!! :)

Katica, hamvas barackok-ez aranyos!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kri, Nektek jó utat!! :)

Kata, remélem Kevin fülével minden rendben és abbamarad ez a fájdalmas sírás minél hamarabb... :(

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Kata, nem semmi mit meg nem engednek maguknak orvosok. Reméljük Kevin most már hamar rendbe jön.

Reni, szorítok nagyon hogy Krisztiánnal rendben legyen minden. Nagyon szép nagy baba :D :D :D

Honey, semmi baj. Úgy is kiderült már mi a bajunk szerencsére.

Vera, aranyosak a gyerkőcök :D :D :D .

Judit, köszi de majd csak a jövő hét végén megyünk. Már nagyon várjuk. Addig még oltásra is megyünk.

Tegnap voltunk a dokinál. Szépen javul Zsombi lába. Kicsit állított a szandin. Három hét múlva kell újból menni kontrollra. Reménykedünk a férjemmel hogy mihamarabb túl leszünk ezen. Most nem fájt már neki annyira mint az első alkalomnál csak kicsit sírt. Az éjszakánk is jó volt. Ezt az időváltozást csak én nem viselem jól megint fáj a fejem.
Na mentem bömbi van.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

kata
Éppenséggel vissza is jöhet, Kincsőnek is elmúlt aztán megint vissza jött. :( Ez ilyen üveges, édes, színtelen lötyi édeskömény van benne, ami javítja a bélműködést. Nekünk bevállt. Mikor fáj a poci egy baba kanállal kell neki adni, megeszi mert finom édes. Becuppogtatja. :) Én is azt mondom, hogy nézelődjön csak NE szenvedjen, mert az tényleg borzasztó!! :cry: Azóta voltatok a fülével???

katica
Ígérem megírom csak most az Ő szobájába van és nem akarok bemenni olyan szépen aluszkál!!! Ritka pillanat... :( Amúgy Ti kaptatok a refluxra valamit? Én tápi sűrítőt Nutrilont a tápijába kell beletenni. Kicsit jobb lett, de nem az igazi még mindig sokat bukik és köhög. Szerintem az is attól van. Hogyan büfizteted az viszont érdekelne!!! És meddig tart a reflux? Azt nem növik ki????

kri

Frontoktól nekem is fáj a fejem már napok óta. Azt hittem a sírástól, de akkor nem! Szörnyű ez az idő, jöhetne már a TAVASZ!!!! Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya
Köszi ha megírod, de igazán ráér.
Mi is próbáltuk a nutritont, de szopizás előtt gélként, és úgy még annyit sem használ. Én arra figyelek még hogy az orrán jól kapjon levegőt szopi közben, mert különben sok levegőt nyel. A büfinél pedig nem "hajítom" a vállamra mint normálisan kell, hanem csak lejjebb a mellkasomhoz fogom, és úgy nem áramlik olyan hírtelen ki a levegő és nem hoz ki tejet. Igen kinövik, amint sürűbb kaját kezdenek enni, javul a helyzet. :wink: Jaj de várom már.

Kép
katica_75

Anya, ha tápszert adsz akkor a novalac-nak van direkt bukós babáknak tápszere. Én a szorulásosanak valót használom. Nagyon jó.

Képzeljétek. Jó hír, hogy Lacika meggyógyult. Viszont a rotát kihányta. Most vehetem meg mégegyster......:((((

Kép
Kép
gabi82

Kép

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Lányok köszönjük szépen a drukkokat nagyon jól esik.Eléggé kivagyok várom már,hogy mehessünk és kiderűljön mi is a helyzet.Persze tudom,hogy vannak akik egy vesével is el élnek,de a kettő mégis jobb.Meg mondta a dokink,hogy ha igaz a dolog akkor ha lázas betegségei lesznek nem kaphat majd csak úgy antibiotikumokat hanem előtte majd mindig kellene vizelet vizsgálat.

ditta:Gyerkőceid nagyon édesek :D

vera:Lányzód,hogy van?Remélem már nem nyűgös.Krisztián már kb.másfél hete minden délután nyűgös alig bírok vele.Lehet ez az időjárás a bűnös hol jó idő van hol rossz :( Nagyon édes a képeken :D

Kata:Én is kiakadtam a dokitokon :evil: Nem semmi :evil: Én tuti leüvöltöttem volna a fejét.Remélem Kevin már jobban van.

Katica:Köszike a dicséretet :D Ti is szép nagyok vagytok már :D Remélem hamar eljön a jó idő és akkor együtt sétáltathatjuk a gyerkőcöket.Amikor szép idő volt elsétáltunk a lakótelepre gondoltam ám rátok,hogy jó lenne talizni.Még mindig 1órakkor mentek ki sétálni?És merre szoktatok menni?

judit:Mi az uh-s leletekre támaszkodunk azokon az szerepel,hogy megvan mind a két veséje persze alá iratják azért az emberrel,hogy ha mégis lenne később valami akkor ők felelősséget nem vállalnak.A hasi uh-n azt írta a nő a papirra,hogy a belek gázossága és nyugtalansága miatt nem egyértelműen látszott a veséje.Vagy valami hasonlót írt ebből az jött le,hogy lehet nem fejlődött ki neki a bal veséje.Így a dokink elkűldött minket még egy vizsgálatra,hogy ha baj van akkor időben derűljön ki nehogy nagyon nagy baj legyen később belőle.És ti,hogy vagytok?

kri:Köszike a dicséretet :D Ti is szépek vagytok :D Örülök,hogy szépen javul Zsombi lába :D Mit mondott a doki kb.mennyi idő amíg helyre jön a lábinkója?Remélem hamar rendbe jön.Szorítok!!

gabi:Lacika nagyon édes :D Örülök,hogy már meggyógyult :D

Bocsi,ha valakit kihagytam.

Mindenkinek szép estét kívánok!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Húúú Vera!
Nem semmit produkált Izácska!gyönyörű kiscsaj!

Reni!
Szorítok,hogy téves legyen a diagnózis!de igaza van Dittának,hogy egy vesével is lehet teljes életet élni.

Kata!
Ha jól emlékszem ma mentek vissza fülészetre!majd írj ,mi volt.remélem nem a köcsög dokit fogjátok ki megint!

Gabi!
Az íze miatt hányta ki a rotát?vagy csak elkezdett öklendezni,és jött magától.még ott e rendelőben kijött? vagy otthon?mennyi idő múlva,? nem tudom mennyi a felszívódási ideje,de szerintem nem több 1-1/2 1óránál.

Kri!
örülök hogy javul Zsombi lába.meddig kell még hordania a szandit,ha ilyen szépen,és gyorsan gyógyul?

Nekem ez a gyerek annyira anyás.max 5-10 percet van el másnál,akkor eszébe jut hogy nem én fogom,és olyan őrült ordításba kezd,hogy ihajjj
nálunk most süt a nap,ha felébred megyünk sétálni.
Anya fáradtan
Kép
Kép
Kép
KépÉletem értelmei :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok gyönyörüek a babák.
Ma elvittem kevint az orvoshoz mert egész este sirt szegénykém,és már köhög is .megnyomkodta a doktorő a fülecskéjét és mondta h fáj neki vigyem a fülészetre mert lehet hogy középfüllgyulláda van. :shock: Szegény.Ma viszem 7re a magánba szurkoljatok.most mennem kell[/quote]

000kata

Sziasztok!

Vera, nem semmi a mennyiség :D :D :D :D Édes Iza.

Honey,Reni kb. 3 hónapig kell a cipőt hordani.

Honey, Bernadett nagyon édes :D :D :D

Gabi, Lacikó helyes kis srác :D :D :D

Kata, szorítok nagyon. Majd írd meg mi volt a dokinál.

Nállunk minden rendben. Most épp alszik :D . Asszem a frontokat ő is megérzi olyankor nehezebben alszik el. Ilyenkor inkább beszélgetne velünk, mint aludna a kis huncut. Még a mosolya is olyan huncut ilyenkor, meg kell zabálni. :lol:

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

szoiasztok :)

De nagyon szép minden baba :) !

Kata
várunk a hírekkel!Jó lenne most már a végére járni ennek a dolognak :?

Reni
remélem, nem lesz komoly baj és csak vaklárma az egész!

Vera!
Mintha Marcellt látnám egy párszor......a kaki miatt :D :D

Nálunk meg talán rendeződik a helyzet alvás ügyileg, már napközben is 3-4 órákat alszik és elég jókedvű a Kismanóm :) Nem is sír szinte, csak ha éhes kezd lenni :wink:

Nálatok is kezd úgy lenni, hogy ritkábban jelzi, hogy éhes? Nekem már 3 óránként, sőt van, hogy 4!!!
Vendég

Sziasztok.Nincs jó hirem sajnos :cry: közép fülgyulladása van kevinnek a bal fülére.Kapott rá antibiotikumot.Egy magán dokinál voltunk a neten találtuk azt irta h első vizsgálat 3500 kontroll 3000ft.És 6000ftot kért. :shock: hétfön kéne visszavinni h ránézzen meg majd utánna is ha lejárt a gyogyszer de lehet már nem oda viszem visza.még 3 ezerért visszavinném de a 6 sok egy kicsit.

honey: nayon édes Bernadett :lol:

Vera: jo bekakilt a kiscsaj :lol: :lol: :lol:

000kata

Kata
(((KEVIN))) ölelés neki!
szegény, akkor ezért volt olyan vígasztalhatatlan.Nekem felnőttként volt és még így is baromira fájt, hát még 1 ilyen picurnak.Honnan szedhette? Megfázott neki?
Furcsa ez a doki. :?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Kata, szegény Kevin. :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki. Reméljük ha meggyógyul már fogtok aludni este. Érdekes ez a doki :? Csak vizsgálat volt nem adott semmit? Mert akkor képesek felszámolni mindent. A 6000 tényleg kicsit sok.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

sziasztok

Kata: nagyon sajnálom Kevint a fülfájás miatt remélem hamarosan meggyógyul. Ha velünk csinálta volna ezt az orvos a párom biztos hogy neki ment volna , ő nagyon feltudja húzni magát az ilyenen. És meg is érdemelnék az ilyenek , hogy bír elküldeni egy kis gyereket hogy nem vizsgálja meg?! Ezt nem értem, ennek az orvosnak nincs szíve az biztos.

Remélem azóta azért kezd valamit javulni a helyzet és kezd hatni az antibiotikum.
Szurkolok nagyon!

Reni: kitartás remélem nem lesz igaza az orvosnak és megvan mindkét veséje Krisztiánnak, és szerintem is ha lett volna valami akkor már a pocidban észrevették volna, legalább is nálunk mindegyes UH-nál nézték a veséket . Nagyon édes a képeken. :lol:

Vera: nagyon szép a lányod, és adagot csinált neked. :lol:

Nálunk volt egy pár nyügösebb nap amikor szinte semmit nem aludt nappal és csak kézben volt el, de csak nálam senki mással.
Hétfőn megyünk oltásra mégcsak most kapja meg a 2 hós oltást.
Reméljük azért jól fogja viselni.

Van egy kis próblémánk is az pedig hogy nagyon sokat bukik mostanában, valamikor evés után is jön vissza neki de leginkább evés után 1-2 órával jön fel neki darabos fehérként. Mi lehet vele ? :?: Remélem hamar elmulik, majd hétfőn szolok a dokinőnek hátha tud rá mondani valamit.

Na megyek mert már követeli az ebédet. :lol:

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Már lehet nem is emlékeztek rám olyan régen voltam. Kellett egy kis idő, hogy összeszokjunk és közben még költözködtünk is.

Kata
nagyon sajnálom, hogy fáj a füle Kevinnek. Talán az a legfájdalmasabb betegség, nekem is volt már többször és szerintem nincs annál fájdalmasabb. De gyorsan el fog múlni neki és minden rendben lesz.

Vera
nem semmi pelenkát pródukált neked lánykád. Nálunk is volt már hasonló, de Fanni igen ritkán kakil. van hogy majdnem 2 hét.

Fanni elég rosszul viselte a frontokat, egész nap kézben volt, nyűglődött, nem aludt. És este 2-3 órát lógott a cicin míg elaludt.
Volt egy kis idő amikor azt hittem kevés a tej (mert dühöngött a cicin és verte az öklével. Kiköpte és visszavette, stb) így tápszert is kapott 1x 1 nap. De rá kellett jönnöm nem lesz több tejem, ha ezt így folytatjuk és már 4 napja nincs tápszer és így is 4 óránként eszik. egyszóval jól átvágott a drága.
Volt idő mikor átaludta az éjszakákat, de most megint 4 óránként ébred, de nem bánom.
Tegnap volt 12 hetes és elérte már a 4 kilót és 54 centi.

próbálok majd gyakrabban jönni, de hogy vissza tudok e olvasni azt nem tudom.

Kép
Kép
nati80

Kép Kép

Kép
Kép
nati80

Kép esti beájulás Kép tudok én ordítani is! Kép gyönyörű Kép ma délutáni

Kép
Kép
nati80

Szia Nati

ebben a pillanatban küldtem üzit a másik topikba hogy már hiányollak. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Hogy van Kevin?

Szaszi! :)
Marcell is mostanában sokat bukik.Aztán lehet, az a baj, hogy ha sír, nem tudom eldönteni, hogy éhes-e vagy mifene és megszoptatom, lehet túl sűrűn :?

Nati!
Nagyon édes a lánykád! :wink: Marci is megérezte-érzi a frontokat.

Nálunk meg lehet, rossz a rendszer :?
Képzeljétek, Marci napközben alszik egy nagyot, általában 10-11-től délután 2-ig-3-ig.Utána már nem hajlandó aludni később délután és este 6 óra felé már nem bírunk vele.Rájön olyankor egetverő bömbölés.Úgyhogy fél 7-kor meg kell fürdessem és fél 8 körül már alszik is.Azért meg felébred éjjel 2 körül, de szerencsére visszaalszik.
Szerintetek mit csináljak, hogy rendszer legyen a dologban?Valaki még van így?
Vendég

bocsi de most nemtudok irni,kevin sokat sir :cry: remélem hamar meggyogyul.majd jövök

000kata

kri: 2perc alatt megvizsgálta nem kaptunk semmit csak egy receptet

nati: nagyon édes Fannika :lol:

000kata

Sziasztok!

Kata, nem semmi. Lehet kellene egy másik dokit keresni. Mielőbbi gyógyulást Kevinnek.

Nati, Fannika tündéri. :D :D :D

Melaszka, nálunk is hasonló az alvási rendszer annyi különbséggel, hogy én hagyom hogy este 6-tól aludjon. Ilyenkor egy órát alszik, majd felkel és a fürdetés fél nyolckor van nálunk. Vacsi fél 9, 9 körül és 10-kor elalszik reggel 6-ig. Próbáld ki hogy nem előbb fürdeted meg hanem hagyod kicsit aludni.

Itt nagyon szépen esik a hó szinte egész nap. Viszont az időjárás változás kicsit megzavarta Zsombit még mindig alszik :lol: :lol: :lol:
Igaz most sokat fent volt és a levegőn se akart aludni. Apa altatta el míg én takarítottam, így kettő körül aludt el.
Sűrű lesz a hetünk. Holnap én megyek orvoshoz, mert elkaptam valami vírust és begyulladt a pajzsmirigyem :? Szerdán oltásra viszem Zsombit. Keddere anyósék is bejelentkeztek. Meg aztán készülődni kell az utazásra is. Már alig várom hogy mennyünk. :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

sziasztok

én is refluxra gondoltam bár idáig nem voltam biztos benne mert igazából nem tudtam hogy milyen , Fanni lányomnál nem volt ilyen.
majd holnap meglátjuk hogy mennyit hízott , de szerintem azzal nincs gond, van súlya a kiscsajnak. :lol:

kri: mielöbbi jobbulást kivánunk! :)

kata: remélem Kevin hamarosan meggyógyul és nem fog olyan sokat sírni. A sógornőm ha valami baja volt a gyereknek ő mindig a tűzoltó utcába vitte a gyermekklinikára a gyereket ott vele mindig nagyon rendesek voltak . Egyedül ha hasmenése és hányása van a gyereknek akkor nem fogadják , hanem tovább küldik a László kórházba . Nekünk ebben volt tapasztalatunk Fannival. Ezzel csak azt akartam kihozni , hogy lehet hogy érdemes lenne bepróbálkoznotok ott is ha nem javulna Kevin fülfájása.

Melaszka: mi rááltunk a 3 órás evésre , esetleg ha nagyon éhes és nem bírok vele akkor már 2 és fél óra után adok neki enni de már volt olyan hogy nappal kibírta a 4 órát is. :D Ez nagy szó nála. :lol:
Éjszaka is elég rendes kiscsaj lett csak 1* kel fel enni 4-5 körül. :lol:
Mostanában pedig egyedül elalszik a kiságyban este 10-11 körül , a cumival persze. :lol: Mostmár kezdi elfogadni de csak alváshoz.
Vendég

Szaszi: köszi szépen.

Szegény kevin már nagyon csunyán köhög de állitolag attol hogy a lerakodott valami iritálja.szerintetek?kapott köptetöt is de szegény ugy köhög már 2-3 napja h volt hogy hányt :cry:

000kata

Sziasztok!

Kata, szegény Kevin :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánok neki neked meg kitartás.

Nemrég értünk haza a reggeli vérvételemről. Érdekesek a gyerekek mikor fel kellene korán ébredniük tuti nem kelnek fel. Így kicsit elaludtunk még jó hogy az óra be volt állítva. Szerencsére tekintettel voltak a laborban arra, hogy csecsemővel vagyok így soron kívül mehettem a vérvételre :) Egyébként rengetegen voltak a 35-ös sorszámot kaptam. Gondolhatjátok. Zsombi végig mosolygott míg vártunk, nagyon édes volt. Délután még uh, hát kíváncsi leszek mitől gyulladt be a pajzsmirigyem.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

kri: köszönjük.
rendesek hogy elöreengedtek titeket,mert nem mindenhol van ez igy sajnos.

az éjszakánk már sose lesz jo??? :cry: :cry: Kevi sokat fent volt és sirt fél 4tól és csak 3/4 8kor aludt el nagy nehezen.és most azta alszik.Remélem hamar meggyogyul a kis drágám

000kata

Csajok merre vagytok?????

000kata

hú úgy látom nagyon haldoklik a topik. :(
pedig még itt sincs a jó idő amikor majd egész nap kint lehetünk.

Kata mi újság Kevinnel? Jobban van már?

Kri van már valami eredmény, tudsz valamit a pajzsmirigyedről?
Vendég

Megkaptuk ma a 2 hós szúrit, egy kicsit sírtunk, délután elég nyügős volt ugyhogy 6-kor megfürdettem és adtam neki egy fél kúpot utána elaludt a kezemben. Kíváncsi vagyok meddig fog aludni.

Szegény Fannimnak már 2 napja hasmenése van , alig eszik valamit , ma már adtam neki normaflort hátha rendbe hozza szegénykémet. Még a csoki sem kell neki pedig mostanában nagyon rákapott a kisasszony.
Vendég

Szaszi: jobbulást fanninak,reméljük hamar meggyogyul.kevin talán egy picit jobban van de éjszaka ugyanugy sir mint eddig a nappalt meg szinte végigalussza mert fáradt :cry: csunyán köhög holnap viszem a gyerekorvoshoz,szerdán meg a csipőszűrésre.Szurkoljatok,hogy minden rendben legyen

000kata

Sziasztok!
Tényleg, hova lett mindenki, vagyis a topiclakók nagyrésze?
Kata, sajnálom Kevint, szegénynek nagyon rossz lehet, hogy így összejött mindenféle nyavalya!
Szaszi, Fanninak is jobbulást!
Jóhír: megszületett tesómák kislánya pénteken, már otthon is vannak! A picur nagyevő, anyukája mondta, hogy 80-110 eket eszik! 4 napos!!! :shock:
Mi most tartunk itt. Vagyis megint pang a tejtermelésem, Panna nem nagyon szívja ki, és egész éjjel alszik, 10-7-ig. Én persze nem húzom fel az órát fejni, mert utána tuti felébredne. Így viszont csökken a tejmennyiség. Amúgy jókedvű, nem látszik, hogy éhes lenne, de van, hogy óránként is enni kér du.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Kata, majd csak helyre jön most már Kevin és fog aludni. Szorítok a csípőszűrés miatt, ti nem itt Érden nézetitek meg?

Szaszi, jobbulást Fanninak.

Dalminha, gratulálok tesódék kislányához. :D :D :D

Hát nem jó hírrel jöttem ma haza. Kiderült, hogy a pajzsmirigyem megnagyobbodott, és a Tsh értékem is nagyon-nagyon rossz lett. Újabb vizsgálatokra van szükség. Valamint Zsombinál is meg kell nézetnem a Tsh-t. Remélem nála minden rendben lesz. A nagynéném azt mondta csecsemőknél nem szokott gondot okozni ha az anyánál ez kialakul, de azért nézessük meg nála is. Nagyon úgy néz ki, hogy a hátralévő életemben gyógyszert kell szednem a pajzsmirigyemre. :cry:
Kicsit el vagyok kenődve.:?

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri!

Nekem mielőtt terhes lettem,alulműködött a pajzsmirigyem(ezért is estem nehezen teherbe).kaptam rá gyógyszert,euthyrox 50-est.12 hetes voltam mikor kiderült,hogy ettől a dózistól meg túlműködött,ezért csökkentették 25re a napi adagot.azóta beállt,pont középértékre a tsh hormonom.nekem is életem végéig kell szednem.én is úgy tudom,hogy a kicsiknél nem okoz gondot,nem örökölhető.gond akkor szokott esetleg lenni csak ha a terhesség alatt nem kezelik.Te miből vetted észre?
Kevin jobban van már?nagyon sajnálom szegénykét.
mikor indultok?

Dalma!

Gratula tesódéknak!és ne aggódj a mennyiség miatt,nekem is ennyiket eszik :roll: .kipróbáltam üvegből,hátha abból többet eszik,de 60-nál már lökdöste kifelé,és csak nagy nehezen tudtam még 20at belediktálni.

Szaszi!

Jobbulást Fanninak!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! :)

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! :)
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!

http://www.next.co.uk
http://www.asda.com
http://www.adams.co.uk
http://www.mothercare.com
http://www.debenhams.com
http://www.mands.com
http://www.disney.co.uk
http://www.minimode.co.uk
http://www.bhs.co.uk
http://www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra

Kri: mi is érdre visszük az sztk-ba.

Kevin nemhogy jobban lenne rosszabbul van.Ugyanugy ordit ma jár le az antibiotikum a fülére meg a köptetöt is 5 napja szedi.de ugy köhög hogy majd meg fullad,meg egyre jobban szürcsög.Éjszaka 2* adtam neki fél kupot a germicid c böl mert ugy ordutott. :cry:
miért nem gyogyul meg?ma megint viszem a gyerekorvoshoz.szegényt ugy sajnálom :cry:

000kata

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket meg a bíztatásokat.
Krisztián nappal nem nagyon alszik ezért sajnos ritkán tudok jönni meg általában csak olvasni van időm írni nem.Most épp alszik ami ritka nála :) Képzeljétek pár napja elaludt este 10körűl és reggel negyed 10kor kelt fel :shock: :D Kicsit furcsáltam,de másnap megint este 11től aludt kb.fél 8ig :D Biztos a front miatt,mert ma hajnalban már fél 5kor fent volt :) És már nagyon sokat gügyög is olyan aranyos meg mosolyog sokat :D Meg már próbálkozik azzal,hogy amikor hason van pancsi előtt már félig az oldalára fordul :D Tegnap meg hason volt és jól kiemelte magát,hogy mindent lásson és nézelődött így kb.5percig aztán elfáradt a kis nyaka :D Meg amikor ölben volt tegnap eltolta magát tőlem és szép egyenes háttal ült a kezemben olyan édes volt :D Meg ahogy koncentrált közben :lol: Napról napra többet tudnak ezek a picurok :D

vera:Az igen szépet termelt a lányzód :D :lol: Nagyon édes :D Örülök,hogy jól vagytok :D

nati:Nagyon édesek a képek :D Amit írtál érdekes,mert akkor lehet,hogy Krisztián is ezt csinálja velem :shock: :) Na én is kipróbálom,hogy csak cicit adok neki és nem kap tápszert.Bár ő megeszik 150ml tápit és még plussz ciciből is eszik :shock: :D

szaszi:Remélem minden rendben van.Majd írd meg mit mondott a doki.

Kata:Nem semmi,hogy elkért 6000ft-ot :shock: És nem kérdeztél rá,hogy mire számolt fel ennyit?2 perces vizsgálatért plussz recept? :evil: Remélem jobban van már Kevin.Remélem hamar meggyógyul.Hogy bírod?Azért tudsz pihenni?Reméljük,ha meggyógyul fog aludni éjszaka is.

honey:Nagyon édes a lánykád :D Krisztián is nagyon anyás.Nálunk is úgy van,hogy kb.10-15 percet elvan másnál aztán addig sír keservesen amíg hozzám nem kerűl :D Csak ezzel az a baj,hogy amikor apa nincs itthon nem nagyon tudok csinálni semmit,mert nem tudom nagyira vagy a dédire bízni,mert egyáltalán nincs el velük.Van,hogy szinte egésznap enni se tudok meg még wc-re is alig jutok ki.

Bocsi,ha valakit kihagytam.Megyek pihenek amíg Krisztián alszik :D

További szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
reni_24

Kata:Szegény Kevin :cry: Szerintem elkapta az influenzát :cry: Lehet adnod kéne neki teát,mert a sok folyadék segít hamarabb kiűzni a vírust.Ilyenkor sok folyadékot kell nekik adni.Én legalábbis ezt szoktam csinálni amikor megvagyok fázva és elég hamar meggyógyulok.Vegyél neki babamosoly teát abba csak édeskömény van és szerintem próbáld ki ártani nem árt.És milyen köptetőt kap?Mert lassan már adhatsz neki nurofent 3hónapos kortól.Kérdezd meg a dokit hátha már adhatod neki hisz mindjárt 3 hós.Remélem hamar meggyógyul küldök neki sok-sok gyógy puszit!!!!És egy nagy ölelést!!!Remélem tudtam segíteni!puszi

Kép
Kép
reni_24

RENI: Köszönjük szépen Rhinathiolt kapott ez a köptető.Meg supraxot ez az antibiotikum..De nem gyogyul :cry: Inkább legyen fent éjszaka és nevedgéljen csak ne sirjon szegény.ugy sajnálom

000kata

Kata!

Jaj, de nagyon sajnálom a kis Kevint :cry: :cry:
Szegénykém, hogy lehetne a végére járni végre? Nem tudod elvinni másik szakemberhez?
Több szem többet lát :cry:
Képet rakjál majd fel :)

Az én Marcim :)

Kép
Vendég

Melaszka:nagyon édes a kis Marcika

Kri: nekem is rossz volt a pajzsmirigyem,nekem gocot is találtak benne sajnos és figyelni kell mert ha nagyobbodik ki kell venni amit én nem akarok :cry:

Megjöttünk a gyerekorvostól kiszivta az orrár és rengeteg sürü trutyi jött ki belöle a végén már ilyen véres :shock: :cry: aztmondta a doki hogy ettöl szürcsög és köhög szegény .megnézte a fülecskéjét is és még mindig csunya neki pedig ma lesz 5 napja h szedi az antibiotikumot aztmondta a doktornő hogy még holnap adjak neki és utánna megnézi.Holnap vinnem kell még kevint hogy ujra leszivja az orrát jo alaposan.ugy sajnálom szegényt remélem hamar meggyogyul

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: