Szép estét... Két napot hagytam ki, s már egy órája olvaslak vissza benneteket. Előre is bocs, de ezek után hosszú lesz mindenre reagálni
Regina üdv közöttünk! Több mint fél kilo 3 hét alatt? Ez gyönyörű eredmény!
Katuskának nagyon nagy gratula! És Petra babának is ezekhez a csodás méretekhez!
Fájdalom szopi közben: néha szokott kicsit fájni, ha erősebben szív. Azt hiszem az iménti etetésnél döntött rekordot: a fájdalom még a hátamba is átsugárzott. De ez nem az a fájdalom, ami Manó születése után közvetlenül volt, amikor még nem volt elég edzett a mellbimbó.
Vickybabe, gratula az egyhónapossághoz! Látom Levi nagyon elégedett volt a tortával
Krisz, nem ébresztem Ágit mióta nem áll fenn a sárgaságos álomkór veszélye. Volt hogy már 6 órát is átaludt, szerencsére éjjel
Gizella ez durva, hogy nektek kell kimenni a dokihoz!!! Legalább valamiféle egészséges rendelést tart, vagy beteg gyerekek közé viteti Maját?
Petne, 880? Az eszem megáll! Van még hova fejlődnünk...
Pocifájás: nálunk az volt a gond, hogy túl sok tejem van: egy-másfél hete egy etetésre átlagosan 2 dl összejön, aminek Ági kb. a felét eszi meg. Mindez két gondot okoz:
1. Túl gyorsan ömlik a szájába, kénytelen pihenés nélkül folyamatosan és gyorsan nyelni, tele levegővel.
2. A szoptatáskor a tej eleje jóformán csak víz, szomjoltó szerepe van. Aztán egyre több benne a szénhidrát, a laktóz, ami nagy mennyiségben a pár hetes babák hasát nagyon megviseli még; majd a végén, a zsíros, ún. "hátsó" tejben a sok tápanyag. Szegény lánykám napokon át jóformán csak ivott, meg kínozta a hasát a tengernyi laktózzal, és nem jutott el a "hátsó tejig".
Kedd este óta viszont úgy adok neki enni, hogy előbb fejek 60-90 cc körül, és utána szoptatok. Azóta nincs semmi gondunk.
házasságkötés után:
TAJ kártya "átiratása": OEP, teve utca. Ugyanitt kell igényelni a TGYÁS-t ill. a GYED-et is.
APEH: Bp-en számos APEH iroda van, jóformán bármelyik elintézi. én pl. a MArgit körútonintéztem.
Átiratni még, ha a neveden van:
-számlák (közművek, telefon, stb.)
-nyugdíjpénztárak, egészségpénztárak, bankszámla, lakástakarékossági dolgok ha van ilyesmi
Shali,Batkata, gratula a köldökcsonknélküliséghez!
Erika 
Gondolom üres tálca volt
Krisz, kézre-lábra ha ki van száradva használhatod a fürdetőkrémet napközben szárazon mint testápolót. Nagyon jó.
Gombócmakka, szorítok hogy beinduljanak a dolgok!
Szkennelés: Ági nem válogat a feszes és a nem feszes között, ha éhes mindegy mi jön csak tej legyen benne. Viszont amikor már kezd egészen elfáradni a szopitól, olyankor rendszeresen átváltozik lefetyelő kiscicává: kidugja a pici nyelvét és lenyalogatja ami kicsordult a mellemre. Az íz így megvan, és nem kell dolgozni érte
Peni, én is a fejést javaslom, és azt hogy ne görcsölj! A tápszerek is tuti jók már. Öööö anyatejgyűjtőállomás? Tápszer és immunrendszer: én anyatejen nőttem fel, az immunrendszerem mégis egy nagy nulla. Nem biztos hogy a nagyfiadnál a tápszer a felelős!
Petne, szegény Julcsi! Nagyon sajnálom! Kitartás!
Rita, csodaszép fiad van! Én lehet egy döv vagyok, de szűk családon kívül (nagyszülők, nagynéni-bácsik) senki nem jöhet Ági 6 hetes koráig.
Enikő nagyon sajnálom! Fejned sem szabad aznap? Milán nagyon helyes!