A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ha esetleg nem látnátok: a lábai az égnek állnak, és közte a fütykös kb. akkora, mint a nyíl. (mármint golyszli és rajta a fütykös :wink: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Há én nem megmondtam ? :) Gratulálok! :):):):):):)

Nagggyon komoly ez az uh kép :D
Vendég

Dodi!

Gratulálok a kisfiúhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó az uh kép is :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!
Dodi, gratula a fütyishez :D
Vendég

minimano
Amikor az amniora kaptad az időpontot, akkor neked csináltak 4d UH-t? Mert nekem nem, pedig annyira reménykedtem... És amikor majd a mintavétel előtt(közben) nézik, akkor nekem is megmutatják? Megszámolják az ujjacskáit meg ilyenek? Fehérváron is van 4D, de 10ezer Ft...
Vendég

Dodi!
Gratula a kukishoz! Úgy tűnik minden Kisfiúnak ez a szokása! Apa akkor nagyon büszke :lol: :lol: ! Rajta múlt :D ! Kép KUKAC
Kép levitáció Kép Orr+fülfogás
Kép BOX

Kép Lúdtalp nincs :):)lábfej torna Kép Kép Álmos vagyok
Kép guggolás Kép Tipikus pasi-láb között matatás
Kép Nyújtózás

Kép Hello Kép Elég volt, most már alszom

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Már megint lemaradtam... :( vagyis tegnap este elkezdtelek titeket olvasni, de nem tudtam befejezni, mert az ügyeleten kötöttünk ki végül. :( De szerencsére semmi komoly, csak első babás pánik volt... :oops: Elkezdett fájni a hasam alul. Nem volt elviselhetetlen, csak így még nem fájt a várandósságom alatt, max a legelején. Persze gondoltam én, hogy biztos a magneb6 segítene, mert valószínűleg csak annyi lehet a probléma, hogy húzódnak a méhszalagok, vagy keményedés ilyesmi. De először akkora pánik volt, hogy még sírtam is. Párom meg csak akkor ijedt meg, de utána amikor látta, hogy "csak hiszti" ő eléggé higgadt volt és ajánlotta, hogy ha attól megnyugszom menjünk el az ügyeletre. Persze ott nem volt doki, mert pont házhoz hívták. Erre felhívtuk a kórházat, hogy bemenjünk e ilyen tünetekkel, de ott egy nővér nagyon kedvesen azt mondta, hogy nyugodjak meg, valószínűleg a magnézium tényleg segít és ha bemennénk akkor is azt kapnék.
De szerencsére közben megérkezett a doki. Megvizsgált, még a babu szívét is meghallgatta :) , mondta, hogy nincs semmi keményedés, semmi görcs. Most calcium pezsgőtablettát kell innom naponta kétszer, mert képzeljétek el, hogy attól fájhatott, hogy a csontok tágulnak ott lent. :shock: Mostanra már el is múlt a fájdalom és iszogatom a calciumot. Annyi volt még, hogy a vérnyomásom 140/100 :shock: volt, de én reménykedem, hogy csak az idegeskedés miatt...Mérnem kell rendszeresen nincs mese...

No, csak azért írtam le, hogy ha valakinek hasonló van, akkor nem megijedni, állítólag addig tényleg nincs baj, míg nincs vérzés... :roll:
Ja! És közben is aktívan mozgott a picúr, de észrevettem, hogy ha fáj valamim, vagy idegesebb vagyok, akkor ő is beindul ezerrel, csak én meg már akkor azt hittem, hogy attól izeg-mozog ennyire, mert valami baja van. De szerencsére semmi. Viszont nagyon örülök, hogy férjem egyáltalán nem pánikolt még ő nyugtatgatott, hogy nem lehet baj. :)

Dodi!

Gratula a kisfiadhoz! :wink:

Breki!

Szuper képek!!! :D Nagyon cuki! Nekem a nyújtózós kép olyan, mintha mutatni akarna valamit a méhfaladon. Lehet, hogy talált ott valami érdekeset. :lol:

Kép
Kép
tabati

Dodi!

Gratulálok, elsőre így is az igazi, egy fütyis! Látod én lányt éreztem, tehát bejött a szokásos megérzésem :lol: És egyre szebbek a babók, kerekednek! Mondhatni TÖK jók a képek!

Sillia, örülj neki, hogy csak 10e a 4D, én 20-ért megyek genetikushoz v.mi ilyesvalakihez, ha csak babamozi lenne, az is 15. Ja és nagyon szépek a lányaid és nálad most fiút érzek :D

Boo, még egy tipp izomhúzódásra: melegítés (infrás masszírozó vagy csak zselés párna) ez rohadt szadi, engem is néha utólér, eddig 3-szor feküdtem ki tőle és sajnos a mozgásszegény életmódtól van, tényleg igyekezz megmozgatni... Kicsit vicces 2 gyerek mellett mozgásszegény életmódról beszélni, de egyes izmok csak lazsálnak és legutóbb a rekeszizmom hózódott meg egy köhögéstől utána már levegőt sem tudtam venni, nemhogy köhögni.
Miért is nem delfinkedhetsz? Méhszáj zárt? Első gyereknél én sem fürcsiztem - veszélyeztetett voltam, másodiknál már módjával, múlt héten taknyosan beütem egy kád forró vízbe. De jó is volt...

Na megyek, mert Norbi is taknyos lett és itthon van, de ahogy hallom leszállt a klotyóról.

Éva

KépKépKép
agmano

Tabati!

Örülök,h nincs semmi gond! A vérnyomásod valóban magas volt,reméljük,h csak a para miatt.

Breki!

Én ma megyek 4D-re,nagyon várom már :) Cuki a kiskölök:):)

Húú lányok..nekem olyan mozgás hiányom van,h legszívesebben most felpattanék az egyik lóra és meg sem állnék mondjuk Kanizsáig. Az a baj,h túl jól érzem magam. Vagyis ez nem baj,sőőőt! Csak gyűlik bennem az energia és nem csinálhatok semmit. Lassan itt a 16.hét és talán engedélyez ezt azt a doki bácsi.
Vendég

Sillia :lol:

Nem csináltak uh-t amikor időpontot kaptam :cry:, sajnos én se tudom hogy hogy fog zajlani az egész uh-s dolog (én az előzőnél a telki kórházban végig nézhettem a picikémet monitoron, remélem itt is igy lesz :wink: ) én a dokit meg szeretném kérni, hogy nézze meg hogy szerinte minden rendben van-e amugy :wink: reméljük sikerült megkérni. :wink: De te előbb fogod ezeket megtudni :wink:

Kép
Kép
minimano74

Coversano!

Hajrá, biztos nagyon fogod élvezni...tényleg cukik nagyon. Mondjuk az egyik Uh-nál nagyon passzív volt, alig lehetett felkelteni, de legtöbbször a nevének megfelelően Aktívka. Ha jó időt fogtok ki, akkor olyan lesz, mint a perpetuum mobile! Csak olyankor meg mérni nehezebb!!!!

Tabati!

Annyira vicces, hogy tényleg az ember csomó képbe bele tud magyarázni dolgokat! Párom kedvence az ásítós, meg a guggolós, szerinte meditál :lol: ! Tipikus, mivel Ő nagy India fun (volt is ott), szóval remélem azért nem csinál belőle majd Buddhát :wink: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Tabati!

Szegénykém, jól megijedhettél :cry: ! De Hála Istennek akkor nincs semmi gáz! Sajnos én is rájöttem, hogy a diabetikus édességek nagyon nem jók nekem...nekem attól görcsölt a pocim, de úgy, hogy tényleg nem tudtam eldönteni, hogy ez most a Babó, vagy a poci. Azóta kikísérleteztük! Igen néha ahogy nyúlnak ott hátul az izmok, nagyon tudnak fájni és van, hogy előre sugárzik!!!!

Örülök, hogy minden ok! Ment privi!!!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szia Boo!

Nem én nem dolgozom a cukor miatt és jobb is ez így, először januárig szerettem volna, de a doktornőm azt mondta, akkor nem vállal! Nekem nem nyillalt, hanem iszonyatosan görcsöltem...de a poci volt és nem a méh hála!

Tickerplayground.com
breki76

Breki!
Hol csinálták ezeket a képeket? Eszméletlen jók, nagyon aranyos a fiúcskád!

Kép
gumilany

Boo!
Nagyon ari tőled, hogy elvállalod a táblakezelést! Már én is gondolkodtam rajta, de nem mertem bevállalni, azért nagy meló. Szóval már előre is le a kalappal!
gumilany@gmail.com az emilem

Kép
gumilany

Dodi!
Gratulálok a kisfiúhoz! Lehet, hogy Te vagy a sereghajtó, de én pl. még nem is tudom, hogy nekünk mi lesz!
Talán majd 1 hét múlva megmutatja magát a genetikai uh-n!

Szegény Tabati! El tudom képzelni, hogy meg lehettél ijedve!

Én most már 2 napja parázok, mert a párom szerintem benyelt valami vírust. Tegnapelőtt egész este hányt, + hasmenése volt, aztán hajnalra belázasodott, tegnap láza volt egész délután, most meg azt mondja, hogy jobban van. Lehet, hogy csak engem akar nyugtatni.
Mindenesetre tegnap átköltöztettem őt a nappaliba, ágyat húztam, külön kéztörlőt raktam ki, megtiltottam neki, hogy az étkezőn túl bejöjjön (arra van a hálószoba), szétszellőztettem a lakást, még a fogkefémet is külön raktam, nehogy összeérjenek véletlenül :D .

Sőt, nektek elárulom, még maszkot is vettem fel, amíg kitaláltam, hogy hogyan tovább, mert először arra gondoltam, hogy átmegyek aludni az anyukámhoz. :D

Most, hogy mindezt leírom saját magamon röhögök, mert annyira nevetséges, hogy így félek!
De hát nem magamat féltem, hanem a babánkat!

Mindenesetre ma még azért külön alszunk, hátha bújkál benne valami.

Kép
katy76

Sziasztok,

Túl ma az AFP-n, minden simán ment, s a doki is elképesztő infókkal látott el. (most nem rohant:)) Pénetken lesz meg az eredmény s aztán 2 hét múlva UH. várom már nagyon.

Dodi,

akkor mégis lehet hinni, ennek a "ha pattis leszel s előtte nem voltál fiad lesz?"
Gratula hozzá! Nagy jó!

Boo

Ó, köszi köszi a táblázatot, biztos nem lesz könnyű, privbe megy a mail cím..

KépKép

KépKép
ronmay

Boo! Hogy vagy?
A táblázat tök jó! pagnes.@freemail.hu a címem.

Dodi! Gratulálok a kis trónörököshöz! De jó, hogy már tudjátok! LÁtod, mindenre azt mondod, te vagy az utolsó! Hát még én sem tudom... Majd 9-én megyek dokihoz, remélem, akkor kiderül. Végülis mindegy, de legyen már fiú is meg lány is!
Na, és mi van a kombinálttal? Én ma voltam a kórházban az eredményekért, azt mondta a nő, hogy még egyes terhességnél is tökéletesek lennének ezek az eredmények. Úgyhogy nagyon örülök.
Nem tudjátok, hogy a szabad ß-HCG (151,09 ng/ml, 1,58MoM) és PAPP-A (67,02 IU/ml, 3,27MoM ) mit jelentenek?
Ma meg 3-ra megyünk a férjemmel fogorvoshoz! Brrrrrrrrrrrrrr

Kép
pagika

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!

Breki!

Nagyon édi a kukacos, és pont úgy mutatta meg, mint a miénk :wink: :D ! Nekem csak ez a képem van a tegnapiról,, mert az egészet megkaptuk DVD-n, így képet csak a "bizonyítékról" kaptunk :D ! Viszont a DVD nagyon szuper, tényleg annyira virgonc volt, hogy hihetetlen, a szívhangját alig lehetett elcsípni, mert ellándóan elficánkolt! Nekem a kedvencem az a rész, mikor hosszan szopizza az úját, csücsörítget, és közben nyel a magzatvíből is, annyira cuki :D :D :D !!!!
Bevallom én hazafelé kicsit megijedtam, hogy dehát én nem is tudom, mit kell játszani egy kisfiúval, meg csak kislányos babaszoba-ötletem volt, nincs fiúnevünk...meg ilyenek, de apa megnyugtatott, hogy na, nekem ez tuti nem fog gondot okozni, meg, hogy a fiús programokat úgyis ő intézi, szóval már megnyugodtam, hogy lehetek jó anyucija egy fiúnak is :wink: :lol: :lol: !

Apa persze nagyon-nagyon boldog, mert hát elsőre tényleg a fiú az igazi! De megígértettem vele, hogy másodikra kislányt gyártunk (vagy harmadikra :wink: ), mert nekem mindenképpen kell egy cserfes-copfos is! :D Amúgy nagyon dagad ám az én mellem is, hogy fiút szülök a férjemnek, mert az volt a vágya!

Ja, írtad, hogy "sárkány-anyu" mellé fiú kell. Hát, ez anyósomnál bejött, két fia van, de így is kemény :lol: :lol: ! Viszont nálunk nagyon hagyományosak a szerepek, én tökre "nő" vagyok ebben a kapcsolatban, a párom meg igazi "férfi". Egyértelműen ő hordja a nadrágot. Ő pont ezért akart nagyon fiút, én meg pont ezért akarok egy kiscsajt is :D !

Szonibaba!

A farmerom C&A-s, a melegítőmet a Westendben vettük, az adidas boltban.

Boo!

A válásodra nem megyek, mert rám is vár már egy tárgyalás terhesen: apám megszünteti a gyerektartás fizetését, mivel férjhez mentem. Ez tök oké, csakhogy én májusban mentem férjhez, amin ő is ott volt, de a mai napig fizeti, és bíróság előtt kell tanuskodnom, hogy ja, házas vagyok, lemondok, és vissza kell fizetnem májusig a pénzt :? ! Nem volt tikos a lagzi, és a tököm se kérte, hogy fizessen, szóval igen pipa vagyok rá!!!! Amúgy Németországban él, szóval ha egy teherautónyi milliós értékű babacuccal jön haza, esetleg megbocsátok... :wink: . De nem szokása a bőkezűség, szóval kétlem... :? !

Viszont a lagzidra, van egy fasza kis nyári ruhám, amibe elfér a pocak is :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Breki! Neked protekciód van a dokidnál? Ennyi szép képet kaptál? Irigykedem!

Kép
pagika

Dodi

Nekem is hasonló aggodalmaim vannak.. Két lány után mit csinálnék egy fiúcskával? Mit lehet vele játszani, hogyan kell tisztántartani a kukiját?? Mondjuk apának már van fia...Tehát nem állnék a probléma előtt tanácstalanul.
Én miért nem érzem hogy mocorog??? Az a gond, hogy bármit eszek vagy nem eszek, estére mindig úgy fel vagyok fújódva mint egy tehén :( Pedig a terhesség előtt nem voltak ilyen gondjaim. És ha érzek is valamit, nem tudom eldönteni biztosan hogy a babát-e..

Boo

A táblázat jó ötlet, küldtem a mailcímem, előre is köszi
Vendég

Egyes teák (főként a vízhajtók) tilalmi listán vannak a várandósság alatt, másokat kifejezetten ajánlott fogyasztani. Az alábbiakat lehet inni terhesen is:

Málnalevél tea: vajúdás könnyítésére, a 36. héttől napi 2 csésze fogyasztása ajánlott

Hársfatea: a terhesség során gyakran előforduló álmatlanság ellen, lefekvés előtt ajánlott fogyasztani

Komló tea: csökkenti a terhességgel összefüggő reggeli hányingert

Borsmenta és fodormenta tea: hányinger ellen, segíti az emésztést, magas ásványi anyag és vitamin tartalmuk van

Csalántea: enyhíti a terhesség során kialakuló vashiányt

Csipkebogyó tea: magas C-vitamin tartalma miatt növeli az immunrendszer ellenálló képességét
Vendég

Pagika!

Nem a dokim csinálta az uh-t!
Nincs protekcióm, csak itt a 4d genesisben adtak képet cd-n a dvd mellé!

Máskor meg a dvd-ről csináltam fotót a TV képernyőn keresztül!

Boo! Átküldöm nagyon szívesen a Stike féle táblát. Én azóta sem kaptam senkitől sem privit és megvallom, amikor nem vagyok néhány napig, akkor nem szoktam mindent végigolvasgatni, hogy infót szűrjek. Remélem Neked majd mennek a privik!!!! :wink:
Amúgy is most már izgis, hogy derülnek ki a nemek!!!!

Dodi!

Hát nem semmi Apud van....remélem az Unokára majd gondol!

Persze, hogy kell egy Kiscsaj is! Megértem, mert hasonló felállás van!
De lesz aki majd pátyolgathatja a Lányzót...a Bratyó :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sillia!

Én sem érzem még :( ! De tegnap azt mondta a doki, ez abszolút nem baj, még nem is kell :wink: ! A fiús félelmeink meg biztos tényleg elmúlnak! Hiszen nekem még lánnyal sincs tapasztalatom, max. annyi hogy a kerszetlányomat gyakran "intézem", és ezért lányhoz vagyok szokva! De majd belejövünk! Egy kukacossal, már így is elbírunk, egy babával meg csak kevesebb galiba lehet :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi
Látod erre nem gondoltam..Hogy egy kukacost már kezelünk, olykor gondozunk (néha, bár nem tud róla, irányítunk).
Én még nem tudom fiúcska vagy lányka várható, de érdekes módon az egész család és rokonság és ismerősök egyöntetűen"érzik" hogy fiú lesz. Ezzel szemben én az első pillanattól kislányként gondolok rá.
Mi őt nem terveztük, jött mert jönni akart. Egy biztonságosnak ítélt napon elmaradt az óvszer.. És másnap kora délután, épp amikor buszra vártam teljesen hirtelen biztos voltam benne hogy előző este kislányt csináltunk. Egy pillanatig tartó de teljesen biztos érzés volt. Mint pár hét múlva kiderült, valóban baba lett a dologból, de hogy fiú vagy lány? Legkésőbb az amino eredményéből kiderül. Csak ne legyen beteg! Még 3 hét, mire eredményt tudok
Vendég

Sziasztok!

Régebben írtam, aztán mostanában kezdtelek el újra követni benneteket!

Gratulálok a kukacosokhoz!!! Nagyon jó képek lettek!

Boo, nekem is idegbecsípődésem van valahol a lapockám környékén, és az anyósom (gyógyszerész) azt mondta, hogy a Richtofit Sportkrémmel nyugodtan be lehet kenni. Nekem sajna még a levegővétel is fáj. :(

Aki a Szent Imrében fog szülni, azok közül valaki ismeri a Balogh Tibor dokit?

kispiskóta

Én is egyből éreztem, hogy terhes vagyok, és azt is, hogy fiú, aztán idővel ez az érzés elhalványult, biztos kicsit háttérbe szorították a vágyaim :oops: ! Viszont nekünk mindenki lányt "jósolt", még a különböző naptárak is, szóval emiatt reméltem is, hogy fiú, mert így mindenki orra alá dörgölhetem, hogy na, ugye nekem lett igazam :lol: :lol: !
Na, ha ez a baba ennyire jönni akart, akkor pláne nem lesz vele baj :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és a méhfájdalom! Én időnként érzem, hogy növekszik a méhem, és szedem is a magneb6-ot, de szerintem nálam már mint placebo is működik, mert a napi szükséglet töredékét tartalmazza, mégis 1-2 szemtől azonnal elmúlik :wink: !
Viszont éjszaka egy-egy fordulásnál bele szokott nyilalni a fájdalom a méhszalagjaimba. Tegnap este pl. jobb oldalon úgy belenyilalt, hogy kb. ez játszódhatott le az arcomon: :shock: :shock: :shock: :x :cry: :cry: :x :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispiskóta!

Nagyon édes a kisfiad! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

minimano74@freemail.hu a cimem.
Köszi, hogy csinálod a táblát. Én lányt érzek majd én is az amnióból fogom tudni az még egy jó pár hét :wink:

Kép
Kép
minimano74

Boo!

Próbálom beszúrni a 01.25-i állapotot, úgy ahogy anno, de 1xűen nem megy, már itt nyűglődök fél órája! Valaki 5-let??? Úgy 1x-űbb lenne! Miért nem engedi belinkelni az xls-t????

Mailbe 2 pillanat alatt átlőném

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :)

Mai hír: eljött a várva nem várt Első Alkalom. Manócsak is benyalta tőlünk a bacit. :? Szerencsére semmi vészes, csak köhög és egy picike hőemelkedése van. Étvágya, kedve jó, úgyhogy megmarad. :lol: :lol: :lol:
Kap citromot, mézet, multivitaminos szirupot és majd este lehet, hogy inhalálunk kamillával.

kicsidodi!

Gratulaaaa! :D :D :D :D
Nyugodj meg. Lehet, hogy még életedben nem volt a kezedben fiú baba, de hidd el, hogy magától fog menni a mitcsináljakhogycsináljakegyfiúval. :wink: Ha figyelsz rá, akkor ő majd szépen elmagyarázza neked, hogy mit szeretne. Cserébe csak annyit kér, hogy törődj vele és szeresd. De ezt tenné egy lány baba is, úgyhogy ebből a szempontból mindegy milyen nemű. :roll: :lol:
Még nekem sem volt lányom és biztos csomó mindenben más, de attól tartok, hogy az igazi különbség nem a nemekben, hanem az egyéniségben van. :wink:

Tudom, hogy hülyeség, de nekem olyan fura, hogy ha valakinek lány lesz az első babája. Nekem valahogy a fiú a "természetes". :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sillia!

Lásd fentebb! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ami pedig a kuki tisztántartását illeti: semmi különös.
Mielőtt megkaptuk volna a gyerekorvos áldását a kórházból való hazajövetelre, az volt az utolsó mondata, hogy nem kell húzkodni a fitymáját. Én majdnem felröhögtem: a mijééét??? Alig több, mint 1 centi az egész szerszám, örülök, hogy azt látom, nemhogy még a fitymáját "keresgéljem"... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: (Jelzem: azóta igen szépre megnőtt... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) )
A doki néni mindig lecsekkolja és azt mondja, hogy nem kell huzogatni, szépen lassan magától is megszűnik a letapadás. (Mondjuk erről ahány gyerekorvos, annyi vélemény :? :? :evil: ) Általában 2-3 éves korukra már teljesen hátrahúzható. Mi nem szoktunk vele foglalkozni (na jó, egyszer-kétszer volt, hogy megnéztem), elintézi ő azt magának. 8 hónapos kora körül rájött, hogy: "Jééééééé, de jó játékom van!" ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), így ha azzal játszik tisztába tétel vagy fürdés közben, akkor ezt a kérdést is megoldja. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

breki76!

Hurrá oda is! :D :D :D :D Tök jók a képek, elég fotogén a lelkem. :lol: :lol: :lol: (Lehet, hogy már most készül a kifutóra...? :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: )

tabati!

Jó, hogy ennyire számíthatsz Apára és ilyen rendesek voltak veled a kórházban is! :) Inkább aggódjál és menj be, ha úgy érzed, semmint otthon edd magad és az tartson vissza, hogy mit szólnak majd... Ez most nem az "illik, nem illik" időszak, hanem egy teljes felbolydulása a szervezetednek. Sosem lehet tudni, hogy mi van. Úgyhogy, inkább menjetek be máskor is, ha úgy érzed, hogy az kell a megnyugvásotokhoz.

"Nekem a nyújtózós kép olyan, mintha mutatni akarna valamit a méhfaladon. Lehet, hogy talált ott valami érdekeset"
Mondjuk egy másik babát, aki bújócskázik...? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

conversano!

Hát, pacigolni nem fogsz egy darabig, de másfajta mozgásnak nem néztél még utána? Jóga, kismama torna, úszás (később, ha jobb idő van akkor kirándulás) ?

katy76!

Jobbulást nektek! (Babonából írom többesszámban, hogy ne ragadjon át rátok :wink: )
Nem szívesen teszem, de most mi is külön alszunk. Ilyenkor sajnos jobb ez. :( Már alig várom, hogy Apa "hazaköltözzön". Majd jól a "nyakába" ugrok... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Írtatok a pöttyökről. Nekem most lett olyan a derekam, kábé egy tenyérnyi helyen. Rögtön beugrott, hogy kamillás hintőpor. Az nyugtatja a bőrt és szárítja a pattikat.

Kép
Kép
200907?

200907?

Na ne! Nem mintha nem szerettem volna ikreket, de nem cukorbetegen (bár van egy lány, neki jól ment), de amúgy az még kockázatosabb! Jó lesz az egyesével is!!!! :lol: :lol: :lol: De Te mindig megnevettetsz minket :lol: :lol: ! Picúr is itt rötyög, vagy legalábbis vmit csinál most éppen!

Köszi a "fütyis" tippet! Barátnőm állandóan bele van esve a kétségbe, hogy műtét lesz, mert le van tapadva a fityma. Pedig Ő húzogatta...Júniusban lesz 2 éves a Kisfia! Majd megnyugtatom akkor!!!!!

Én a nemek viselkedése közötti eltérést később tartom számottevőnek. Valahogy egy lány bújósabb marad, meg tovább lehet puszilgatni...én a mai napig imádom megölelgetni az Anyukámat és Apukámat! :lol: Ezért szeretnék Kislányt is 2x, mindkettő nevelése annyira kihívás!!!!

Na gooo pogit sütök! Ha a táblával kapcsolatban vkinek van 5lete, hogy miért nem tudom simán betolni xls-ként????? Már kicsit kezdek magamra dühi lenni! Átlőném Boonak!!!

Tickerplayground.com
breki76

kispiskóta! :)

Gyere te is minnél gyakrabban! :wink:
Kívánom, hogy szabadulj meg mihamarabb az idegbecsípődésedtől, de én úgy tudom, hogy a Richtofitot sem ajánlják terhesség alatt. Biztos nem véletlenül mondja az anyósod, de szerintem hívd fel és kérdezd meg a dokidat. Amúgy sem árt, ha tud mindenről. Az a biztos! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.01.28 14:19-kor.

Kép
Kép
200907?

Katy

Én sem fogom hamarabb meg tudni, hogy mi a neme a babának.

Kisdodi

Gratula a fiadhoz

Pagika

Ha nem baj küldenék Neked e-mail-t. Szerintem nagyon aranyos, igaz ők többen vannak egyel.

Kép
Kép
orsi777

breki76! :)

IDEIDE A POGIIIIIIIIIIITTTTTTTTTT!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nem tudom, hogy próbálod meg feltenni a táblickut. De próbáld meg melléklet feltöltéseként. Lehet, hogy nem képet fogunk kapni, hanem egy linket, de az is teljesen jó.

Kép
Kép
200907?

Dodi, köszönöm. Egy édes rosszcsont!

2009..., próbálok gyakrabban jönni mostmár.

Mi is nagyon kíváncsian várjuk, hogy fiúnk lesz ismét, vagy lányka lapul a pocakban.

Ja és láttam az esküvői képeteket, egytől-egyig nagyon szépek voltatok!!!!!

Volt, aki nem ment kombinált-integrált tesztre?

kispiskóta

Sziasztok

Boo itt az a-mail címem. liegl@citromail.hu.

Breki nagyon jók a képek:) Tündéri buci.

Dodi látod? Én is megmondtam hogy fiúcska, nagy gratula nektek.
Nekünk anno mikor az elsővel terhes lettem apa lányt akart. Másodikra fiút. BE is jött. Harmadikra mondta hogy inkább lány legyen mert majd a két fiú együtt milyen rosszak lesznek. Hát ez is bejött. Na de Réka olyan rossz mintha 5 fiú lenne pluszba. Szoktuk is mondani hogy Rék a harmadik és a negyedik gyerekünk. :D
Most viszont fiút akart, hát most nem jött be. Legalább is uh szerint, majd meglátjuk a következőn mit látunk.
A megérzés viszont nekem is bejött mindegyiknél. Most az elején fiút éreztem, de aztán ahogy telt az idő lányt éreztem, és ez bennem is van most is. És két szer álmodtam is hogy lány lesz, akkor még nem tudtuk.

Tabati elhiszem hogy megijedtél. Szerintem a front is közre játszott, nekem pl tegnap keményedett a hasam. Ma már semmi gond nincs.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tudtam még egy kérdés. Én két hete kezdtem el kb. keménxedni. Van, aki ilyen korán elkezdte?

kispiskóta

kispiskota nekem most az elmúlt pár napban volt 1-2, de tegnap sokkal több volt. Én szedek magne b6-ot, reggel mindig, este ha nem felejtem el. De most már befogok állni a rendszeres 3x2-re, ne hogy gond legyen, mert nekem Norbinál is sokat keményedett és kinyílt a méhszájam.

A teákra akartam még írni, hogy én a Málnalevélteát kipróbáltam a 36. héttől, és mondhatom hogy sokkal könnyebb szülésem volt a harmadik. 3,5 óra, úgy hogy otthonról zárt méhszájjal indultunk, ezt onnan tudom hogy előző este voltam dokinál és megvizsgált, mivel már akkor túlhordtam Rékát. És hajnalban megindult a szülés fájásokkal, de még akkor nem fájt. És 3,5 óra múlva már a kezemben volt, és ebből az amire mondjuk azt mondanám hoy tényleg fájt az az utolsó 1 óra volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Azért kérdeztem, mert Marcival brutál sokat keményedtem, de nem emlékszem, hogy ilyen korán. Az is igaz, hogy akkor nem cipeltem 13 kilót nap, mint nap. :lol: Hál az égnek ennek ellenére 5 nappal túlhordtam, akkor is indították.

kispiskóta

KIs háztartási praktikákat olvastam a neten. Megosztom veletek is.

Coláról: Vizsgáljuk meg a Coca-Cola-t: Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el. Ha egy steak-et egy tálba tesznek és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik. A WC-kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba éshagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz. Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával. Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót, ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld, ahogy pezseg. Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá. Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot. Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.
*Hasznos információ:*_ A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH értéke 2,8. Egy vasszöget négy nap alatt old fel. A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához. A Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni. A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!

Kép
Kép
orsi777

Én mondjuk nem szeretem (már) annyira a Colát, de szerintem ez sok termékről elmondható lenne-mármint a káros hatása.

kispiskóta

Ez a kép hétvégén készült. Nővérem (balra) március 9-re van kiírva, majdnem akkora a hasam, mint az övé. Mekkora leszek a végére? Azt mondták, hogyha nagy a hasam lány lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.01.28 20:32-kor.

Kép
Kép
orsi777

Első baba? Jó nagy a pocakod! Tök helyesek vagytok!

nekem ekkorka a pocakom, pedig azt mondják a másodikkal sokkal gyorsabban nő:

Kép

kispiskóta

Orsi

Nagyon jó ez a pocakos testvéres kép :lol:
Vendég

Első babám lesz. Nem is vagyok olyan nádszál vékony, mint Ti. De úgy néz ki nem tudom melyik milyen oldal.A képen én vagyok balra :roll:
Amióta itthon vagyok egyre jobban hülyülök.

Kép
Kép
orsi777

Gratula a babákhoz, és a jó képekhez is.
Bátor kisfiúk, csak úgy mutogatják magukat: :)

Szegény hátfájósainknak jobbulást, és a hasifájás is remélem már a múltté! Én is totál beparáztam volna. Főleg, hogy velem minden sz.r megesik. Ezt most kihagynám!

007: hát, a skrizofrém, az túlzás, esetleg kissé személyiségzavaros katica lehetnék. Amúgy próbáltam megnézni a tükörben, nem tuti, de talán szárnyaim még nem nőnek (legfeljebb a szarvaim :twisted: - bár remélem az se!)

Orsi:
Eddig se nagyon ittam kólát, de most tutira meggondolom. De azért mindig tartok majd itthon: csavarlazítás céljára! :D

Ja, és nálunk sajna nem vált be az a bizonyos ébresztési módszer. Apa rávett egy kis ficánkolásra tegnap, de a baba azóta szerintem megsértődött, és nem jelentkezik :(
De legalább leszállt arról, amin feküdt (nem tom, ideg vagy mi volt), mert tegnap du. 2 percenként úgy éreztem, hogy belül csípősen szúrt valami, és folyton azt hittem, bepisilek. :?

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: