Szijasztok!
hendegabi!
Még neked akartam mondani "vigasztalásképpen", hogy nálunk Manócskánál törték el a kémcsövet, miután 6 hetesen(!) vért vettek tőle.Vetettünk le köldökzsinór vért, de a kórházban nem nézték meg a vércsoportját és az csak itthon derült ki.

Így meg kellett szúratni.

Nekünk is csak úgy derült ki, hogy telefonáltunk, hogy mi van már az eredménnyel? Úgyhogy, 2 hét múlva újabb szúrás. Szerencsére jól viselte mindkettőt, de azért sajnáltam szegénykémet.
ancsurti!
Mondd meg a párodnak, hogy ne blokkoljon le vagy nem lesz szex fél évig.

Garantáltan nem fog többet....
Első körben nem tudtam, hogy mire érted, hogy nem csak azt szeretnéd érteni, hogy: nyomd-nyomd-ne nyomd.

Már majdnem belepirultam, aztán rájöttem, hogy a szülésről beszélsz.
kicsidodi!
Ha annyira zavar, akkor inkább telefonálj te, mintsem ki tudja meddig üljél még tűkön, amíg meg nem jön az SMS.
4-es van az ellenőrződben?!

Hogy néz ez ki a csupa 5-ös mellett???? Ejnye, hogy nem szégyenled magad!?
A hátadat megemlítheted esetleg a nőgyógyászodnak. Lehet, hogy hormonális, de lehet, hogy valamelyik bogyótól van. De esetleg bőrgyógyászhoz is elmehetesz, ha nagyon zavar. Ha más nem, akkor napsütés általában tényleg minden ilyesmire jó.
conversano!
Nem ismerlek. Csak "gyanús" voltál.
agi125r!
Övterelőt varrni is lehet. Anno még itt emlegette valaki.
tabati!
"közöltte velem az ügyeletes a Szentkirályi utcáben, hogy keressek magamnak dokit, ő nem tömi be (csak ideiglenest rakott bele). Mire én megkérdeztem, hogy ez hogy működik, amire azt felelte, hogy sehogy, mert nekik erre nincs idejük, mert ők tanítanak és elvileg ez az ügyelet sem kéne.
Várom a prividet.
Valóban azért kell jól rányomni a vattát, hogy ne liluljon be a szuri helye. De ez azért nagyban függ az egyéni hajlamtól illetve attól is, hogy mennyire ügyesen veszik a vért.
A juharszirup a kanadaiak "mindene". Állítólag nem csak nagyon finom, de egészséges is.
bertina!
Nyugodtan szóljál, ha fáj a szúrás. Vagy nem jól csinálják, vagy igen, csak te esetleg valamivel érzékenyebb vagy erre és akkor ezt illik tekintettel lenni! Sőt! Legközelebb kifejezetten meséld el, hogy legutóbb nemcsak, hogy belilult, hanem be is dagadt. Erre oda kell figyelniük!
Aki nem most kezdte az egészségügyi pályáját, annak valószínűleg már nehéz újat mutatni. Anno az egyik vérvételre úgy kellett szinte betuszkolni egy lányt, a barátja jött vele. Tök sápadt volt, páni félelem az arcán. A nővérek is látták, hogy nem lesz egyszerű, próbálták nyugtatni, de annyire bepánikolt, hogy görcsösen rántotta mindig el a karját, mint akinek levágni akarják. Teljesen kivolt, hiába próbálta nyugtatni mindenki és mondták, hogy a baba érdekében van. Hosszú percek után sikerült csak beláttani vele, hogy minnél hamarabb túl van rajta, annál jobb.
Szóval, szólj, ha fáj és sz@rd le, hogy mit gondol.

A lényeg, hogy csinálni csinálja jól.
sillia!
Tényleg hanyagold most a betegségről szóló topikokat, nem ezekre van most igazán szükséged. Próbálj meg lazítani!