A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lidike!
Neem, nem Szekszárdon voltam ma vérvételen...ithon csak. Múlt héten kedden voltam nálatok, az integrálthoz vették le a 2. vért. Az alapvető szúrka kalocsán szokott lenni.:)

A rugdosásért én is nagyon írígykedős vagyok. 8) :oops:

bertina

Bertina!

Jut eszembe, (remélem te írtad, ha nem akkor bocsi :oops: ) nekem elmagyarázták, hogy ha valakinek belilul nagyon vérvétel után a keze, az azért van, mert nem szorítja oda elég ideig a vattát. Állítólag úgy kell. MOndjuk azért ezt is elmondhatták volna, eddig én sem tudtam, azt hittem csak azért kell odaszorítani, hogy ne vérezzen tovább. De ez is egyéni, mert én sem szoktam sokáig szorítani, mégsem volt lila sosem a karom.

Kép
Kép
tabati

Tabati!
Lehet az is egyébként, mert minél előbb szeretek szabadulni az ilyen helyekről. :roll: :D
Ma egyébként más gixi is lehetett, mert megkjérdezte kisvártatva a kisasszony, hogy fáj-e. Mondtam, hogy igen, de nem mertem szólni, mert nem akartam égetni magam az ilyen alacsony fájdalom küszöbbel. És ez akar szülni... :D Naszóval forgatta a tűt rendesen..

bertina

Sziasztok Kismamik :lol: :lol: :lol:

Agmano!

Semmi külön vizsgálat nincs, de persze magzatvizvétel az lesz ez az egyetlen plusz :wink:

Lányok nekem is már mozog a bébim 15 héttől :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt :D
Köszi a segítséget, sikerült a vonalzó. Nagyon figyelek a mocorgásra, hátha megérzem, néha a hasam alján mintha... De még nem vagyok biztos benne. Pedig UH-n láttam hogyan ficánkol.
Vett már valaki közületek valamikor juharszirupot? Hol lehet ilyesmit venni és mennyiért? Neten találtam, 200ml 3ezerért, azért az húzós...
Ja, és tényleg finom?
Vendég

Juharszirup? :shock: Az mire jó? :lol: Olyan, mint a málnaszörp? :lol:

Bertina!

Forgatta a tűt? :shock: :x Vérvételnél minek? Nekem a fogorvos szokta az érzéstelenítésnél, na azt útálom, de inkább, mint utána a fúrást érezzem.

Kép
Kép
tabati

tabati:
igen, talán hasonló mint a málnaszörp, bár még sosem láttam. palacsintára, süteményekre használják öntetként, vagy általános édesítőszerként bármihez cukor helyett.
Vendég

Akkor ez nem hízlaló, olyan alternatív megoldás cukor helyett. Mint mondjuk a méz? Hogy nem édesítőszer, de nem is cukor? Ez az az amerikai divatos öntet? Asszem sejtem...

Kép
Kép
tabati

Tabati!
Forgatta...gondolom nem túl jó helyen szúrt meg. Vagy lehet ez vmi új csapolási módi.. :D

bertina

Valóban, de nem amerikai hanem kanadai. Szeretném kipróbálni. Körülnéztem más topikokban is ahol szűrővizsgálatokkal foglalkoznak, elolvastam néhány történetet amiben valóban beteg volt a magzat. Nem kellett volna. Azt hiszem, eleve nem egészséges dolog egész nap a gép előtt punnyadni, de mi mást csináljak? Takarítani utálok, kertecském nincs(4-en lakunk), és az idő is olyan szomorú. Legalábbis itt Fehérváron. Veletek is előfordul, hogy akár egy nap folyamán is a végletek közt változik a hangulatotok?
Vendég

Itt is nagyon sötét van, pedig tegnap milyen szép idő volt. :(

Már nem dolgozol? Mert azzal nagyon jól el lehet tölteni az időt. :lol: persze én meg irigykedem, mert pl. ez a hetem elég rázós, én meg kis pihenésre vágyom már. De így legalább annyit nem tudok aggódni dolgokon.
Amúgy meg ha itthon vagyok mondjuk szabadságon a vége felé már én is csak punnyadni szoktam a gép, vagy a tv előtt. Szóval ilyen ez, ezért is húzom az igát még legalább májusig ha bírom fizikailag a bejárást majd nagy pocakkal a melegben.

Hát megyek is, mindenkinek továbbbi szép napot, majd este jövök visszaolvasni! :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

Sillia :lol:

Üdv köztünk. Én is február 4-én megyek magzatviz vizsgálatra :wink: Te hova mész én az I. női Klinikára.

Kép
Kép
minimano74

minimano
Én is az I.számú női klinikára megyek, 9óra 20-ra van időpontom. Szeretnék már túllenni rajta, főleg hogy tudom, pozitív a vértesztem.
tabati
már azóta nem dolgozom hogy bebizonyosodott a babavárás. Az életkorom miatt sem javasolták, és azért sem mert 10 évvel ezelőtt volt egy vetélésem. De 20 évesen és előzmények nélkül sem dolgozhatnék, mert gépek között dolgoztam 3 műszakban. A gépek körül nagyon erős a mágneses tér azonkívül ónpasztával és vegyi anyaggal is dolgoznom kellett. Így itthon vagyok, de szívesebben dolgoznék. Hasznosabban telne az idő és nem lenne ennyi időm mindenfélén agyalni..
Vendég

Szijasztok! :)

hendegabi!

Még neked akartam mondani "vigasztalásképpen", hogy nálunk Manócskánál törték el a kémcsövet, miután 6 hetesen(!) vért vettek tőle.Vetettünk le köldökzsinór vért, de a kórházban nem nézték meg a vércsoportját és az csak itthon derült ki. :evil: Így meg kellett szúratni. :? Nekünk is csak úgy derült ki, hogy telefonáltunk, hogy mi van már az eredménnyel? Úgyhogy, 2 hét múlva újabb szúrás. Szerencsére jól viselte mindkettőt, de azért sajnáltam szegénykémet. :(

ancsurti!

Mondd meg a párodnak, hogy ne blokkoljon le vagy nem lesz szex fél évig. :shock: :twisted: Garantáltan nem fog többet.... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Első körben nem tudtam, hogy mire érted, hogy nem csak azt szeretnéd érteni, hogy: nyomd-nyomd-ne nyomd. :shock: :roll: :roll: Már majdnem belepirultam, aztán rájöttem, hogy a szülésről beszélsz. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!

Ha annyira zavar, akkor inkább telefonálj te, mintsem ki tudja meddig üljél még tűkön, amíg meg nem jön az SMS.

4-es van az ellenőrződben?! :shock: :shock: :shock: Hogy néz ez ki a csupa 5-ös mellett???? Ejnye, hogy nem szégyenled magad!? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

A hátadat megemlítheted esetleg a nőgyógyászodnak. Lehet, hogy hormonális, de lehet, hogy valamelyik bogyótól van. De esetleg bőrgyógyászhoz is elmehetesz, ha nagyon zavar. Ha más nem, akkor napsütés általában tényleg minden ilyesmire jó.

conversano!

Nem ismerlek. Csak "gyanús" voltál. :wink: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

agi125r!

Övterelőt varrni is lehet. Anno még itt emlegette valaki. :?:

tabati!

"közöltte velem az ügyeletes a Szentkirályi utcáben, hogy keressek magamnak dokit, ő nem tömi be (csak ideiglenest rakott bele). Mire én megkérdeztem, hogy ez hogy működik, amire azt felelte, hogy sehogy, mert nekik erre nincs idejük, mert ők tanítanak és elvileg ez az ügyelet sem kéne. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Várom a prividet.

Valóban azért kell jól rányomni a vattát, hogy ne liluljon be a szuri helye. De ez azért nagyban függ az egyéni hajlamtól illetve attól is, hogy mennyire ügyesen veszik a vért.

A juharszirup a kanadaiak "mindene". Állítólag nem csak nagyon finom, de egészséges is.

bertina!

Nyugodtan szóljál, ha fáj a szúrás. Vagy nem jól csinálják, vagy igen, csak te esetleg valamivel érzékenyebb vagy erre és akkor ezt illik tekintettel lenni! Sőt! Legközelebb kifejezetten meséld el, hogy legutóbb nemcsak, hogy belilult, hanem be is dagadt. Erre oda kell figyelniük!
Aki nem most kezdte az egészségügyi pályáját, annak valószínűleg már nehéz újat mutatni. Anno az egyik vérvételre úgy kellett szinte betuszkolni egy lányt, a barátja jött vele. Tök sápadt volt, páni félelem az arcán. A nővérek is látták, hogy nem lesz egyszerű, próbálták nyugtatni, de annyire bepánikolt, hogy görcsösen rántotta mindig el a karját, mint akinek levágni akarják. Teljesen kivolt, hiába próbálta nyugtatni mindenki és mondták, hogy a baba érdekében van. Hosszú percek után sikerült csak beláttani vele, hogy minnél hamarabb túl van rajta, annál jobb.
Szóval, szólj, ha fáj és sz@rd le, hogy mit gondol. :wink: A lényeg, hogy csinálni csinálja jól.

sillia!

Tényleg hanyagold most a betegségről szóló topikokat, nem ezekre van most igazán szükséged. Próbálj meg lazítani! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztoook!!!!

Nagyon happy vagyok, mert mehetünk ma "babamozira" :D :D ! Férjem reggel mondta, hogy lassan elmehetnénk 4D-re, mert már megnézné a picúrt, erre anyu kollégája mondta, hogy akár ma is megnézi nekünk este, mert otthon van a rendelője, és rendelés után vár minket :D ! Szóval 8-ra megyünk :mrgreen: !
Addig lehet fogadásokat kötni a nemére, mert azt mondta tuti, hogy meg tudja mondani, de én azért ennyire nem vagyok benne biztos, dehát csak ő az orvos, ért hozzá :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok: van 5 percem, gyorsan írok:
reggel levetettem újra a vért. Most egész észrevétlenül levették, és nagyon aranyos volt a hölgy is. (Sárváron voltam, nem mint a múltkor: Cellben).
Ag125r: én Brendon katalógusban láttam övterelőt, ha jól emlékszerm az van Győrben is. De elég drága, asszem 10 ezer. (szerintem is inkább le kell koppintani)

Asszem már én is érzem a babát péntek óta, de elég ritkán, és először nagyon bizonytalan voltam, hogy tényleg az-e.
Ami viszont jó, hogy péntek óta nem is hánytam! :!:

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia!
Én 11.40-re megyek de lehet hogy talizunk mert mondták, hogy elég sokat kell várni :cry: habár remélem nem lesz igazuk :wink: Te utána hazamész vagy bent maradsz egy éjszakára??

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Dodi, mond meg milyen neműt szeretnél, én tippelek az ellenkezőre :lol: , úgy biztos bejön Nektek! Este várjuk a híreket - (én nálad lányt érzek - jó ez így, vagy inkább változtassak az érzéseimen?)

Övlehúzó: Ági autós övlehúzót szeretnél? Nekem most hozott a Jézuska, az első kettőnél nem volt, de nem is hiányzott. Egyelőre az 50 kilómmal - híztam 1 kilót- kipróláltam, de magasabban tartja az övet, mint nélküle. Ennek van egy ráülős része amit legalább normál alkatúaknak találtak ki. Én hiába ülök rá a lábam között 10 centivel előrébb indul az övlehúzó, így 10 centivel magasabban tartja a hasamon az övet, mint amúgy lenne. És eddig mindig a végén is le tudtam tolni az övet a pocakom alá. Kapható pl. a Brendonban, vagy használtan a neten. Az enyémet még nincs pofám eladni, de valószínű gyári csomagolásban fog majd elmenni. A másik probléma vele, hogy apának céges kocsija van, így felváltva vezetjük az egyszem autónkat, na most a fene fogja állandóan átkötözni az egész hevedert. Tehát csak nagyfenekűeknek ajánlom, akik nem tudják a pocijuk alá tolni az övet. Ez azért diszkrimináció a csontvázakkal szemben, mi nem tudjuk hordani....

Most már totál belekeverdetem ezekbe a tesztekbe. A lényeg: itt Pécsen a klinikán megcsinálnak 2 vérvételt + genetkiai UH-ot - ingyen (kockázatelemzés már 6 éve is volt náluk), a kórházban szülőknél pedig csak a 2 sima UH + AFP.
És most még a dokim is nyugdíjba megy :twisted: kinél fogok én szülni?! Mondta a férejem, mindegy már tudjuk mit kell csinálni, Norbival is 10 percet töltöttem a szülőszobán :oops: . Azért ezt tudom ajánlani mindenkinek, bár elég necces volt, hogy ne a kórházi liftben szüljek :D

Ancsurti boldog szülinapot és jó nyelvtanulást! Jaj, de irígyellek érte, bár én is megtehetném, de lusta disznó vagyok.

Sillia, hajrá, nem lesz gond! Olyan könnyű másokat bíztatni, közben az ember saját magát hasonló dologkkal jól fel tudja idegesíteni....

Megyek, mert kész a pizzám...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Dodi! Sztem kiscsávó lesz:)

Vérvételről jut eszembe. Az első labor.. Levettek vagy 8 csövet.Előbb bal kéz.3 cső után nem jött több vér a vénámból.Elkezdett turkálni a tűvel a vénámban.Mit mondjak..kibírtam röhögés nélkül..Na akkor jobb kéz. a második csőnél olyan fájdalom járta át az egész karom,mintha ki akarnák tépni a csontomat.Nem vagyok egy nyafka,de qrvára fájt.
Kicsit félve mentem a kombi tesztre..de profi volt a nőci.Meg sem éreztem ,h megszúrt.
Kép
Ez később sokkal feketébb és nagyobb lett.. :S
Vendég

Dodi,

én is olyan vagyok mintha a második serdülőkoromat élném. Rajtam se volt soha ennyi, max egy. De ezek nem is pattik, inkább olyan piros kis pörsenés szerű izé, s nekem csak az arcomon jelentkezik.
Sokan azt mondják, hogy fiú lesz, mert azok okoznak ilyen hormonális változásokat, s mondjuk nekem a doki is azt mondta hogy szte pöcsös lesz, persze a 18. UH-n remélem kiderül már végre az igazság :)

Holnap megyek AFP-re.

Az apró kis mozgásokat már én is észlelem, főleg este nyugi helyzetben, tegnap apja is elkapta a kis rúgását, teljesen odavolt.... :D

KépKép

KépKép
ronmay

Agmano!

Én kiscsajt szeretnék, apa inkább kispasit, szóval nekünk mindegy, mert mindkettőnek jobban fog örülni valaki :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsidodinál és is kislányt érzek.:)

Conversano: Jéééézusom! Ez durvább, mint az enyém!!! 8) 8) 8) :shock:

bertina

Dodi
Én kislányra tippelek nálatok.
Mindkét terhességem alatt pattanásos voltam, pedig azelőtt szinte soha. Lányok lettek. Az elsőnél nagyon sokat híztam, széles csípőm kerek hasam volt. A másodiknál szinte karcsú maradtam, leszámítva az előreálló, nagy hegyes pocakot. Mondta is mindenki:fiú lesz. Lány lett. Ennyit a babonákról. Most viszont nem vagyok pattanásos, az anyajegyek sötétedtek rajtam és olyan pici vörös vérhólyagocska szerű valamik lettek rajtam. Azt mondták ez majd elmúlik.

minimano

Mi utána hazajövünk, nem is említette senki hogy bennt lehetne maradni. Bár akkor is hazajönnénk.. Én nem értem, mi értelme a javasolt két napi fekvésnek, ha közvetlenül a vizsgálat után haza kell utazni...
Vendég

Amniosok, szortunk majd értetek! Erről a bentfekvésről jut eszembe, hány napot kell kórházban tölteni császár, sima szülés vagy gátvédelmes után? Én Norbival kaptam 1 nap haladékot, mert nem volt varrat. És varratszedésre külön vissza kell menni vagy harmadnap kiszedik?
Dodi, eddig a lányokra több tipp jött, de ha az enyémet átteszed fiúra -a szupi megérzéseim miatt- akkor egál.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Pénteken vagy szombaton már jártam köztetek. Tegnap voltam este ultrahangon, bíztam benne, hogy látni fogjuk a nemét. Hát a babó nem akarta megmutatni magát, hátat fordított nekünk. Mondta is a doki, hogy meg van biztos sértődve. Rák!!!
Nálunk is a párom fiút szeretne, én lányt. A nővérem is úgy hallotta, hogyha valaki pattanásos, akkor valószínű fiú lesz a baba. Ő március 9-re van kiírva, pattanásos volt, fia lesz.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

Dodi én fiúra tippelek.
Nekem a lányokkal tök szép volt az arcom. Semmi ragya, sehol sem, a mellkasomon és a hátamon sem. Most is ugyan így van. A fiúval meg az arcom nagyon elváltozott, és tele voltam pattanással.

mini, sillia drukk az amniora. De úgy is minden rendben lesz.
És sillia ne olvasgass ilyen oldalakat, és történeteket, mert én hiszek abban hogy a negatív dolok vonzzák a rosszat.
Én a vetélésem előtt, szinte minden nap vetélésről olvastam, fogalmam sem volt hogy miért, de valahogy mindig oda vitte az egér a kezemet. És meg is lett a baj. Persze ez akkor nem tünt fel csak a vetélés után.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Köszi a tippeket! Nagyon kíváncsi leszek, melyik tábor nyer :wink: :D !

Agmano!

Én az első 1-2 hónapban biztosra vettem, hogy kisfiam lesz, egyszerűen érzetem, és többször is álmodtam fiúval, lánnyal sosem, szóval sztem kislány lesz, mert annyira nyomik a megérzéseim, hogy az fenomenális! Egyáltalán nincsenek "női intuicióim" :roll: :twisted: ! Kiváncsi leszek, az anyai ösztöneim is ennyire gázak-e, vagy gatyába rázott a prontyom? Szerintem szinte esélytelen szegény :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én lányt érzek. Ha lány lesz, akkor Elzának szeretném
hívni. Volt gyerekkoromban Elza nevű barátnőm,
már kb. 10 éve nem láttam. A terhesség 2. hónapjában sokszor álmodtam a volt barátnőmmel. Így biztos voltam, hogy Elzánk lesz. Viszont a férjem múlthéten azt álmodta, hogy fiút szültem. Igaz, hogy tegnap nem látszott semmi a baba elejéről, de látszódott, hogy a kezével elől lent babrál. Mondta a dokim, hogy lehet, hogy fiú, mert vakarászik lent.

Kép
Kép
orsi777

Végre vettem a bátorságot, hogy írjak, most meg mindenki eltűnt!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Tabati:Ez aztan az ellatas :evil: Ha tanitanak,azmiert zarja ki a normalis tomest?Jobban is teszed ha masik dokit keresel!

Bertina;Orulok hogy tul vagy a vervetelen,es finoman csinaltak!En tiszta paras vagyok ettol,es ajulos is :oops: .De edzem magam csutortokre...

Converzano:Ez hentes munka :shock: :shock: :shock: Jaj csak itt rendesen csinaljak...de szoritom majd a vattat ahogyan csak tudom!Ha magamnal leszek...

Dodi:Ejnye!4-es? :lol: Kispasira tippelek!A borodre nem tudok semmi jot,plane ha hormonalis....Jo mozizast!En is akarom!!!

200907? :wink: nyomj-nyomj :lol: :lol: :lol:

Sillia:Juharszirup az kanadai!Mar rengetegszer ki akartam probalni,itt kaphato :lol: de meg sosem vettunk.Pedig mar otthon is olvastam rola,hogy egeszseges...Szekesfehervaron nem tudom hol kaphato,de pesten szerintem a vasarcsarnokban is lattam alul ahol mindenfele erdekes dolog,fuszer kaphato.Szerintem a szorp es a lekvar izenek a kevereke,hasonlo lehet a mezhez!De biztos bazi draga otthon!Kuldjek?
Es tenyleg ne olvass most ilyeneket :evil: !

Ronmay:De jo hogy mar te is erzed...!

Agi:Akkor megyunk a lagzidra?Neten hasznaltan nem probaltad?(tesz-vesz,vatera)

Boo:Mi ez a rosszkedv?Ja ismerem...remelem par nap es elmulik!

Agmano:Koszonom szepen!Hat ha gyakorlott szulo vagy...apa segit biztos! :wink: Muszaj tanulnom,de msot nagyon vagyom is ra...sok ez az itthon ules,es hat mar utalok magammal beszelgetni...na jo Veletek kielem magam,de hat lassan gondolnom kell a jovore....

Kép
Kép
ancsurti

Orsi!Meg vagyok,de eppen mennem kene keszulni...kivetelesen...
Az Elza egy nagyon szep nev,es ritka is.Jo valsztas az biztos...es ha kukis lesz :wink: ?Van mar neki is nev?

A Gerda az fiu,vagy lany nev :oops: ?En lanyra tippelnek...Almomban jott elo ez a nev....persze maradunk az eddigieknel,csak ugy eszembe jutott...

Ja es Orsi!Nem am elszaladni...jo itt velunk...Biztosan sziesztaznak...nalunk meg csak delelott 10 ora,ilyenkor en mindig itt vagyok.Csak most meglatogatok egy lanyt,mar regen lattuk egymast!

Kép
Kép
ancsurti

Gabi!

Annak idején Breki is azt mondta, a vetélese környékén olvasott róla, anyukája rá is szólt! :( Persze nyilván nem ettől lett a vetélés, de tényleg be lehet vonzani dolgokat!

Szóval Sillia! Ne ilyen szomorú oldalakat olvass, hanem tessék babaholmikat nézegetni a neten, vidám zenéket hallgatni, és mivel úgyis egészséges lesz a picúr, beszéld meg vele, hogy többet ne hozza rád a frászt, mert nem szép dolog anyát kiborítani :wink: :D ! Tényleg nem lesz gond :!:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, hallottam ma, hogy 8-as ikrek születtek, asszem Amerikában :shock: :D ! Mi meg Pagika három babáján izgulunk! Ugyan már, gyerkjáték lesz :lol: :lol: :lol: !

Ancsurti!

A Gerda lány név, van Nikodém Gerda színésznőnk, meg én ismerek egy Szabó Gerdát, neki a bátyja Gellért :D !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.01.27 16:48-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az biztos, hogy jó itt köztetek, mert eddig csak olvastalak benneteket, de nagyon jókat szórakoztam. Főleg most hétvégén.

Ancsurti

Utólag is kívánunkBoldog Szülinapot!!!!
Ha fiú lesz, szerintem Márk lesz. Szóba jött még a Kornél és Máté is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.01.27 17:07-kor.

Kép
Kép
orsi777

Be vagyok sózva már!! Én holnap megyek mozizni. Mekkorát fogok nézni ha közlik,h kislány :D Az első perctől kezdve érzem,h töki. Nekem nem lettek pattanásaim. Az egyetlen ,amit külsőleg tapasztalok az az,h rámugrott egy jópár kiló...
Vendég

Orsi:Koszonom szepen :oops: !Ja viccesek a csajok!Engem is sokszor felviditanak...sajnalom,hogyha majd lesznek talalkak en nem lehetek ott hogy szemelyesen is megismerhessem oket.

Hu a Mark is jo...en is filozgattam rajta,es a Maten is.De maradunk Botondnal :wink:

Most indulok,de jo lenne ha rendesen termelnetek :wink: ,legyen mit olvasnom...

pusza

Kép
Kép
ancsurti

Conversano!

Én viszont semmit sem híztam :oops: ! Vagyis az első hónapban 1-1,5 kilót, de azt az Elevit miatt, mert szorulásom lett, ami súlygyarapodást okozott, azt olvastam, nem ritka. De azóta semmit sem híztam! Max. 30 dekák ugrálnak fel-le, de az csak annak függvény hánykor mérem...stb. (Most már a femibiont szedem, attól nincs szorulásom)

Nemrég kicsit be is paráztam, hogy nem lesz ez így jó, de eszem mindent rendesen, és változatosan, csak főleg a gyümölcsöket kívánom! Ja, és 160 cm-hez vagyok 61 kiló szóval van miből "táplálkozni" a bébinek. Tényleg ahány baba, annyiféle terhesség.

Orsi!

Elza tényleg nagyon szép név! Anyukám egyik favoritja! Gyerekorvos, és mindig egyből hív, ha "esélyes" nevet lát az újszülöttön :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Nálam az volt a gáz,h az első hónapban folyamatosan rosszul voltam és csak úgy bírtam ki valahogy,ha mindig rágcsáltam vmit. Na szépen fel is ugrott vagy 5 kiló. Amúgy tök érdekes,mert azelőtt iszonyat nagy sajt ínyenc voltam és most alig bírom rávenni magam,h egyek bármilyen sajtot.Az avokádóval detto így vagyok. A másik,h nap ,mint nap mozogtam (24 éve lovazok),most meg nem nagyon csinálhatok különösebben semmit. Kondim az 0..
Nagyon várom,h este hozd a híreket!! :) Kiscsákó lesz ,tutibiztos :P
Vendég

Ne is mondd! Annyira lassan vánszorog az idő! Pedig csak ma reggel tudtuk meg, hogy megyünk, de nagyon izgatott vagyok! :roll: :D ! Igazából már azt sem tudom, minek örülnék jobban! Tök mindegy csak tudjam meg :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

A babaruháról jutott eszembe...Kaptam már néhány használt holmit, igazából csak beletúrtam a szatyorba, messze még az az idő...
Azonban az egyik darabba azonnal beleszerettem, ezt haza is hoztam.
Nos, igazából én ebbe a ruhácskába szeretnék egy babát :lol:
A DVD-t csak azért tettem mellé, hogy látszódjék, milyen aprócska a ruci.
Nevekből nálunk egyenlőre fiúnak a Tomaj, lánynak a Lelle a favorit.
Persze ez még változhat. Az amnio eredménye után ugyis elfelezhetjük a listát, akkor már tudjuk majd a nemét. Kép ruci
Vendég

Normális dolog az,h meglátok egy ilyen kis rucit és bepárásodik a szemem?
Sillia! Lesz bele babád!! :)
Vendég

Dodi azért ne keseredj majd el, ha esetleg szégyenlősen eltakarja magát a picur :wink:
Vendég

conversano! :)

Ez "gyönyörűen" nézett ki! :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

(Nem ismeritek egymást silliával? Ő ugyan székesfehérvári, de a pacisok ismerik egymást általában... :roll: :wink: )

ronmay! :)

Nekem Manóval gyönyörű bőröm volt. Fiú lett. :lol: :lol: :lol:

agmano! :)

A dokid majd megmondja, hogy meddig kell még bent maradnod. Jelenlegi helyzet szerint nagyjából ahány kórház, annyiféle gyakorlat. :?

orsi777! :)
Gyere csak nyugodtan, nem kell ide bátorság! :wink: (Részemről igazoltan voltam átmenetileg távol: ebéd utáni sziesztát tartott a kis családunk... :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) )

kicsidodi! :)

ÉN tudom a frankót, hogy mid lesz. 8) Gyereked... :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

"Orulok hogy tul vagy a vervetelen,es finoman csinaltak!En tiszta paras vagyok ettol,es ajulos is .De edzem magam csutortokre..."
Lelki szemeim előtt felrémlett, hogy stopperórával a kezedben gyakorlod, hogy mennyit ájulsz százon és 10 pontból indulnak az érkezési pózok. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Jaj csak itt rendesen csinaljak...de szoritom majd a vattat ahogyan csak tudom!Ha magamnal leszek... "
Azért ne üszkösödjön el! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Gerda női név. A Jácint viszont férfi. :o Ennek ellenére találkoztam már vele nőknél is... :shock: :shock: :shock: :shock: :?:

agi125r! :)

Te eldöntheted, hogy meghívsz-e minket az esküvődre. De boo-nak essssélllyyye sincs - innen üzenem neki. :roll: :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) Úgy beállítunk hozzá tizenegynehányan pocakosan, mint a huzat! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) (Én már tudom is, hogy mit veszek fel... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Egy hónapig vártam én is a tegnap estét, hogy végre láthassam a babát. Szerintem tíz percet sem voltunk bent az orvosnál. Egy kicsikét még nézhette volna, de hát várt kint a többi páciense.Olyan csalódott voltam.
Én Elevitet szedek, mióta kiderült, hogy terhes vagyok. Semmi bajom Tőle. Igaz minden nap eszem gyümölcsöt. Szerintem az segít az emésztésben.
Én is olyan munkahelyen dolgozom(tam), ahol nagyon sok babanévvel találkoztam. Így tudom, hogy melyik az a név, amit sűrűn adnak mostanság a gyerekeknek.

Kép
Kép
orsi777

Egy picit rólunk...
Kép Dalma lányom Kép Dalma és Sipirc Kép Aki már nincs köztünk: Réka lányom Kép 2008.04.19.
Vendég

Sziaszstok!
Csak gyorsan felugrottam.
Conversano, hát nem semmi a kezed! Tényleg hentes munka. Az enyém is ehhez képest, még szépnek mondható. Bár még lehet belőle bármi, ma már olyan sárgás-kékes-zöldes. De nekem tuti nem az volt a baj, hogy nem szorítottam eléggé, mert szorítottam, ahogy bírtam (kivéve, amikor mondták, hogy mehetek, na akkor el is indultam, aztán néztem az ajtóra, közben mondják, hogy szorítsam. Hát szorítom, de akkor hogy nyitom ki az ajtót? Melyik kezemmel, aztán azzal nyitottam, amelyikből levették a vért, de elég hülyén sikerült. Lehet ezért ugrott fel az egyik nővérke és mondta, hog ymajd ő becsukja? :roll: :roll: ) Na, de nekem nem csak belilult-kékült, hanem egy napig ki se bírtam nyújtani a kezem, de még egy poharat se bírtam vele felemelni.
Az övterelőt még Rabbe mondta, hogy ő majd varr magának. Remélem, hamarosan nekik is összejön újra. Most az új dokijához jár, és kivizsgálásokat csinálnak.
Kicsidodi, biztos, hgoy küldik sms-ben az eredményt? Mert nekem is akkor vették le a vért, amikor neked. És én ma hívtam fel az itthoni dokimat, hogy mi van az eredménnyel, és azt mondta holnap menjünk ki érte. (remélem, meg is van, mert azt nem mondta) valami andrológiai osztályon kell elkérni.
Ja, és az a nyolcas ikrek nem az állatkertből a nyuszikáé? Amúgy én is olvastam már, hogy voltak nyolcas ikrek, de hát az is hülye, aki azt bevállalja! Arra már nem tudok mit mondani. Az hihetetlen, hogy egészségesek lesznek azok a babák! Most olvastam, hogy van egy lány, akinek meg spontán négyes ikrei lettek. TEgnapelőtt írt, és most 7 hetes. Ki is volt rendesen szegénykém. Én már úgy örülök, hogy túl vagyok a nagy kérdésen! És főként, hogy úgy érzem jól döntöttünk, már esküszöm, várom, hogy a kórházba legyek, annyival előrébb tartanánk. Pedig néha úgy érzem, csak úg yrepül az idő. Ja, meg az egyik ismerősöm most írta, hgoy az ő családjukban is négyes ikerket hordott ki az anyuka, és a legdurvább, hogy a legkisebb is 2 kg-s volt!!! és mindez '92-ben!
Na, vége a kis regényemnek! (még jó, hogy sietek! most kérdezhetnétek, hgoy én aztán hova... Hát csak a székről le kellene már szállnom, mert elültem a seggem!! Csak ennyi a problémám! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
pagika

007!

Én is tudom már, miben megyek a lagizba :wink: :lol: :lol: !

Sillia!

Jó titket is "megismerni"! A kisebbik lányod egy az egyben olyan, mint te, ha jól látom a nagyobbik a szemeidet örökölte!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi! Ki az orvosod? Én a TAnkóhoz jártam eddig, és soha nem érdekli, kik és hányan várnak rá, mindenkit nagyon alaposan megnéz (amúgy is munkamániás rendesen, el se tudom képzelni,ilyen a családi élete, hisz éjjel-nappal dolgozik, de szó szerint. Pedig kétszer tuti otthon volt, mert van egy fia és egy lánya is - vagy az asszony volt nála??? :lol: :lol: :lol: ) szóval egy kismamára min. fél-3/4 órát szán. Engem másfél-két óráig vizsgálgatott - igaz, csak három babát kellett megméregetnie!

Kép
pagika

Pagika!

Elárulod, hogy ki itthon a dokid?

Kép
Kép
orsi777

Silia, nagyon szép mindkét lányod! Nagyon sajnálom, ami történt! És nagyon kívánom, hogy minden rendben legyen! VAgyis biztos, hogy minden rendben lesz a babáddal! Pozitívan kell hozzáállni, és úgy is lesz minden!

Amúgy a Jácint férfi név, viszont a Hedvig meg női. Ez is elég fura, nekem olyan férfias hangzása van - nem mintha adnám a fiamnak. Úgy hogy Hédi, sokkal jobban hangzik, nem?

Kép
pagika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: