Nemlajos Hát igen! A konyhád 1000-szer szebb, mint a bedagadt lábad

Jó választás volt!
Tojásfejű???
Jó, hogy szimpi a védőnő. Szerintem nagyon fontos. Mikor találkoztok legközelebb?
Erpé Én már nem is emlékszem mikor voltam utoljára egy jót úszni. De a nyíló méhszáj miatt mostanában nem is megyek. Gondolom jó volt elsőként, kialudva ébredni
Csibb Milyen kukiparád van?
Tehuti Én úgy hallottam, hogy nem az számít, hogy a pocakban milyen, hanem az, hogy Te milyen van. Ha pörgős a terhesség alatt, akkor a baba is az lesz. De ezek szerintem nem bizonyítottak.
Katka Fel a fejjel, lesz ez még sokkal jobb is! KITARTÁS!!! Ágicának gyógyulást! Remélem nem a kalicit kapta el! Nálunk járvány van!
Kukli Nagyon édes Boti a telefonnal! És a 4D-s kép is nagyon jól sikerült!
Szerintem is kiveheted azokat, akik nem jönnek. És akkor ezentúl vigyázni kell, nehogy kikerüljek
Pulcsi Én úgy tudom, (legalábbis az én fogorvosom, aki a sógorom azt mondta,) hogy lehet injekciót adni kismamáknak, csak nem mindegy milyet. Remélem nem kell azért a gyökérkezelés!
Nory Ne izgulj! Tényleg 36. hétig koraszülöttnek mondják, de ikreknél meg természetes. Én is koraszülött voltam, és itt vagyok épen, egészségesen. Erre valók az inkubátorok!!! És az orvosok tudják, mikor lehet már kivenni a babákat! Biztos jó kezekben vagy/tok!
Banokla Én nem hallottam erről a szemészetes dologról

Szerintem nálunk nem is kell. Mondták volna.
Gabka Levi tényleg babaként is fiús volt.
Bea Nagyon hangulatos kis szobát csináltatok Majának. Biztos szeretni fogja!
Vica Nálunk az ellenanyagot a 36. héten nézik.
Lehet, hogy Panna "félti" a helyét a szívedben.
Nekem még nincs útban a pocakom, pedig már elég nagy. Én is remélem, hogy még minimum egy hónapot bent marad a baba a pocakomba. De lehet, hogy csak remélem. A kórházi kaját meg nem szeretném még megismerni. Pedig kicsit félek, hogy az lesz. Ma este megyek az orvosomhoz. Ugye 2 hete voltam, akkor 3100 volt a méhszájam, ami nem is lenne gond, csak az a baj, hogy múlt csütörtök óta kisebb-nagyobb darabokban jön a nyákdugó belőlem

Remélem nem nyíltam tovább, és nem fektet be a kórházba! Lehet, hogy én is februári leszek???