Hello lányok!
Kata,
én is ezen gondolkodtam, hogy bár van dokim, de mégis lehet, h majd Apánknál szülök. Ennek két ellenérve van: a lakóhelyünktől messze van a rendelő (a céghez van közel, de nem akarok babásan sokáig dolgozni), illetve szerintem eléggé túl van terhelve. A saját dokim meg 10 perc, a kórház meg 15.
Ditte,
Ne keseredj el! Tovább kell menni a következő lehetőség felé. Minden dologgal közelebb kerülsz a babához, csinálni kell, próbálj meg pozitívan hozzáállni a dologhoz, egy petikéből, vékony nyálkahártyával is lehet baba! ha nagyon reménytelen lenne, Apánk biztos nem javasolta volna most az inszemet...
Lányok, voltam ma Apánknál! Összességében nagyon jó benyomásom volt a hellyel és vele kapcsolatban, és én aki nagyszájúan kérdeztem Katától, h ugyan miért izgul, tiszta ideg voltam. Olyan fura volt először ebben a közegben lenni, a sok izgulós pár, a rengeteg babakép a falon, főleg ikrek képei... rendesen rámjött a síratnék először, de párom rámszólt, h ne stresszeljek, úgyhogy meghúztam magam
Megnézte párom leleteit, mondta, h van esélyünk a gyerekre természetes úton is, de kb. 48 évbe telne...

mondtam, hogy nekem annyi nincs, úgyhogy csináljon vmit. Elküldött az összes vizsgálatra, HA mindennel elkészülünk, és HA minden leletem ok lesz, akkor a márciusi ciklusban irány az inszem, előtte még egy átjárhatósági.
Az UH-n minden rendben volt, a méhem egy picit kisebb a gyogyitól, de nem nagyon.
Apánk kedves volt, tőle telhetően mindent elmagyarázott, odafigyelt, de a bent töltött 20 perc alatt olyan 10-szer csöngött a telefonja... biztos ti hívtátok

nem volt ez sem rossz érzés, mert tudom, majd mi is ilyenkor fogjuk hívni.
Kata, ne izgulj, tök jó lesz, nagy élmény, hogy végre elkezdődik vmi, egy nagy lépés a baba felé!
Szerdán már megyek is az első vérvételre