A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ditte!
Szeretettel látunk "nálunk"!
Az első amit tudnék ajánlani, hogy Te magad legyél pozitív, mert ha már pozitívan látod a doglokat, az már fél siker. A másik fele meg úgysem rajtad múlik!

A doki mit mondott pontosan? Mi volt az ami ennyire elkeserített?

Kép

KépKép
ercsikati

Ditte
Igaza van Áginak, egy peti is elég, hogy baba legyen :wink: Ha hiszel az inszemben, akkor ne legyél elkeseredve és ne hagyd abba ezt a kezelést. Miért ne lehetne sikeres? Hányadik? Ha nem bízol az inszembe, akkor se hagyd abba, mert akkor később tellik le a 6 :wink: Tehát az eredmény, fel a fejjel és előre az inszemre :lol: :wink:

Kata
Kicsit ma hanyagoltam az oldalt, a jelmezt csinálgatom, 2 hét múlva farsang az oviban :lol: A szülők is beöltöznek, jó móka lesz :lol:
Akkor holnap nem is leszel? Gondolom ne doli. Gondolok majd rád :wink:

Ági
Milyen jó, hogy egy a ritmusuk a babáknak és egyszerre alszanak. Hú mekkora káósz lenne, ha felvátna történének a dolgok :shock:
Vendég

Ditte
Méhpempőt nem eszel? Hátha segítene legalább a mnyhártya vastagságában. Vagy búzacsíra?

Na robogok, mert elkések az oviból és még a kutyut is lekell vinnem :shock:
Vendég

Janaka!
Te is beöltözöl? Na azt megnézném?! :) Minek öltöztök be? Gondolom a gyerkőc már várja! :)

Erre még nem kaptam választ?! :(:(:(

"Egyébként még azt akartam kérdezni, hogy mindenki Apánknál szül, vagy van akinek saját dokija van? Csak azért mert nekem van dokim, de már felmerült bennem, ha szimpi lesz, és tényleg mindent megtesz, akkor lehet váltok!"

Kép

KépKép
ercsikati

Hello lányok!

Kata,
én is ezen gondolkodtam, hogy bár van dokim, de mégis lehet, h majd Apánknál szülök. Ennek két ellenérve van: a lakóhelyünktől messze van a rendelő (a céghez van közel, de nem akarok babásan sokáig dolgozni), illetve szerintem eléggé túl van terhelve. A saját dokim meg 10 perc, a kórház meg 15.

Ditte,
Ne keseredj el! Tovább kell menni a következő lehetőség felé. Minden dologgal közelebb kerülsz a babához, csinálni kell, próbálj meg pozitívan hozzáállni a dologhoz, egy petikéből, vékony nyálkahártyával is lehet baba! ha nagyon reménytelen lenne, Apánk biztos nem javasolta volna most az inszemet...

Lányok, voltam ma Apánknál! Összességében nagyon jó benyomásom volt a hellyel és vele kapcsolatban, és én aki nagyszájúan kérdeztem Katától, h ugyan miért izgul, tiszta ideg voltam. Olyan fura volt először ebben a közegben lenni, a sok izgulós pár, a rengeteg babakép a falon, főleg ikrek képei... rendesen rámjött a síratnék először, de párom rámszólt, h ne stresszeljek, úgyhogy meghúztam magam :)
Megnézte párom leleteit, mondta, h van esélyünk a gyerekre természetes úton is, de kb. 48 évbe telne...:) mondtam, hogy nekem annyi nincs, úgyhogy csináljon vmit. Elküldött az összes vizsgálatra, HA mindennel elkészülünk, és HA minden leletem ok lesz, akkor a márciusi ciklusban irány az inszem, előtte még egy átjárhatósági.
Az UH-n minden rendben volt, a méhem egy picit kisebb a gyogyitól, de nem nagyon.
Apánk kedves volt, tőle telhetően mindent elmagyarázott, odafigyelt, de a bent töltött 20 perc alatt olyan 10-szer csöngött a telefonja... biztos ti hívtátok :) nem volt ez sem rossz érzés, mert tudom, majd mi is ilyenkor fogjuk hívni.

Kata, ne izgulj, tök jó lesz, nagy élmény, hogy végre elkezdődik vmi, egy nagy lépés a baba felé! :lol:
Szerdán már megyek is az első vérvételre :)
vjulcsi

Julcsi,
az egyik telefonáló én voltam, elnézést :roll:
az akinek azt mondta, hogy holnap mehet 5-6 között!!!

Kata,
akkor holnap randi??????
küldök priviben egy kis jellemrajzot :)
ha látsz egy jó csajt...... :lol: :lol: :lol:

Ditte: ikreid most nem lesznek, de egy babához jó lesz az az egy petike is.
miciona

Julcsi!
Örülök, hogy az első benyomás jó volt, remélem holnap este én is hasonlókról számolhatok be! :)
Meg is vizsgált Apánk? Vagy azt mondta, hogy "majd"? Már annyira izgulok én is! Van ott valami recepció egyébként ahol be kell jelentkezni, vagy kijönnek, hogy halló, ki jött a mostani időpontra? :D :D :lol: :lol:
Mikor kell újra menned? Ha megvan minden lelet? Mennyit fizettél mindezért? Hová kell menned vérvételre? Mert itt ha jól emlékszem Szimbáék azt írták, hogy a Nyírőben ingyen van egy pár vérvétel kivéve az ADIS és társait! :)

Miciona!
Írtam neked privit! Remélem talizunk! Ja és a jellemrajzot én is leírtam, de ha kicsit előrébb "lapozol" akkor találsz egészen jó képet rólunk, és abból tuti meg fogsz ismerni minket! :)

Nagyon várom a holnapot, de még reggel benézek, aztán ha megjöttem a "szülésből" is benézek, hogy mennyire voltatok aktívak, na és persze, ha megjöttem Apánktól akkor is itt leszek, és természetesen beszámolok mindenről!

Legyetek jók. Most leviszem az ebeket egy sétára, és lehet még visszanézek!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata: belépsz a bejáraton ott egy recepció. Általában ott van egy néni, Ágika, vagy vki más. Mivel ők az aszisztensek is, lehet, hogy épp nem lesz senki a pult mögött. mikor kijön a néni, bejelentkezel, mivel még nem voltál kitöltötök egy két lapot. Esetleg segíteni kell tanuskodni az UH-os papírnál. Még jó, hogy ott leszek, majd leszek tanu szivesen.
Remélem pontosan odaérünk. Munkából megyünk. Valószínű Te mész be előbb, mert Te időpontra mész, én meg gyogyszer beállításra.
miciona

Sziasztok! Én vagyok személyesen! Adtam magamnak egy percet két fetrengés közben.

Julcsi, azt hiszem, tudom,ki vagy! Szép, szőke, copfos lány fehér rövid ujjas fölsőben :?: :lol:
Ott ültünk mellettetek, én adtam tollat, mikor tanúskodtál valakinek. Amikor apánk szólított, a neved alapján buktál le: V. Julianna. Ugye te vagy?

No, végül csak 2 embrikét kértünk vissza, mert Apánk nagyon húzta a száját a háromra. Azért, mert agyon fejlett kis lurkók - Apánk szerint 2X olyan gyorsan osztódtak,mint az átlag- és ha megtapizik mind a 3 mit csinálunk velük? Sajnos meg nem tarthatnám mindet, mert a műtött méhnyakam, nem bírná tartani őket. A szelektív abortusz, meg veszélyezteti a többieket és nem igazán tisztességes azzal a babóval szemben,akinek most megadnám az esélyt, aztán meg ha ügyesen megtapad, akkor elpusztíttatom. Persze ez már az én eszmefuttatásom...

A lényeg: van két bogyóka a hasamban.Egy 8 és egy 10 sejtes. Remélem, továbbra is ilyen kis ügyesek lesznek és találnak maguknak egy jó helyet, ahová befészkelődhetnek!

Puszi Nektek!
Vigyázzatok magatokra!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Kívánom neked, hogy a két kis "bogyóka" továbbra is így fejlődjön, és egy klassz helyen megtapadjanak és kb. 9 hónapig ott is maradjanak! :):):) Szívből kívánom! Nagyon vigyázz magatokra!

Miciona!
Akkor holnap tali! Ha ott leszünk, szerintem tuti megismerjük egymást, ha meg nem, akkor holnap majd jót nevetünk azon, hogy kiderül egymás mellett ültünk és lehet még beszéltünk is, de egyikünk sem mert szólni a másiknak! Mint Julcsi és Moncsiga!

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsiga!!!

Megy a Drukk-Hegy!!!!! :D

Mi elkezdtük szedni a vitamint. Mondanom sem kell, hogy az első adandó alkalommal rosszul lett szegény párom! Aztán rájöttünk, hogy enni kell előtte. :lol:
(Mondjuk ezt én korábban az Elevit, Gravida és társaik kapcsán már tapasztaltam. Éhgyomorra bevéve garantált hányinger...)
kislibus

Most, hogy igy visszaolvastam "az esélytelenek nyugalmával várakozó" Simbáéknak is megy egy Drukk-Hegy!!!!
kislibus

Moncsiga

megy a drukk ezerrel

Kép
Kép
bbeti

Jó reggelt Mindenkinek!

Csak egy gyors kérdés, próbálom a jövőheti beosztásom megoldani, és azt szeretném kérdezni, hogy hény naponta hív vissza Apánk UH-ra, vagy hány naponta van vmi program stimuláció alatt? És ugye Uh-ra mindig délelőtt hív be?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Most már én is izgulok, remélem nem lesz gond megint a tüszőszámmal.Tudom, hogy pont arra kéne gondolni, hogy minden rendeben lesz, de most nagyon el lennék keseredve, ha megint el sem kezdhetném.

Moncsi: milyen éjszakád volt? Álmodtál/álmodtatok valami szépet?
miciona

Most olvasom: egészséges NYOLCAS ikreket szült egy amerikai nő.

Most itt a Fórumosoknak is jó lenne , de elosztva az akciózok közt!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
miciona

Sziasztok!

Moncsiga,
Igen, én voltam! emlékszem rátok, a férjed írta alá nekünk az UH papírt, és tőled kaptam a tollat! Utólag is köszönöm! :) :)
Pont azon gondolkodtam, h te biztos nem vagy ott, mert hogy ilyenkor be kell feküdni, és biztot te voltál egy a fürdőköpenyesek-hálóingesek közül. De ezek szerint ez nem így van, ilyenkor csak bemész-beülti-kimész?
és hogy vagy? Szuper, hogy a kettő megvan, és megértem, amit írtál a 3.kal kapcsolatban. Drukkolok, hogy jól befészkelődjenek a picik! :)

Kata,
van recepció, de a doki szólit a szobájából. 3 helyre kell mennem vérvételre: az egyszerűeket a körzetinél csinálják, az aids, szifilisz, hepa a Mária u-ban, a hormonok, meg ellenanyag vizsgálatos pedig nekem a Jánosban lesz, és fizetni kell érte :( Meg azt hiszeme a hepatitiszért is fizetni kell a Máriia u-ba, oda csütörtökön megyünk, ez a férjnek is kell. (egyébként minden nap 8-11-ig lehet oda menni, sikerült ma elérnem őket).
UH volt, igen, és ad róla papírt is.

gyere majd, drukkolok a szüléshez! :) :)
vjulcsi

Kép

Küldöm mindenkinek ezt a lóherét, hogy szerencsét hozzon :)

Kata
Én nem Apánknál fogok szűlni, mivel nekem azért messze lenne felérni Pestre, ha hirtelen menni kéne.
Jó randit ma Micionával :wink: Egyébként nem hinném, hogy az a típus vagy, aki nem mer majd hozzászólni :P :P

Moncsi
Pihengetsz? Vigyázz nagyon a pöttyöcskékre és mondogasd nekik, hogy kapaszkodjanak :lol:

Miciona
Keresed du. a legparásabb csajt a váróban, na Ő lesz ParaKata :lol: :lol: Remélem szép tüszőket lát Apánk az uhu. Én nem leszek mohó, csak egyet stoppolnék le a 8-ból :lol:

Szimbáék
Remélem minden oké, Szimbáné pihenget és simizi a pocakját :wink: Szorítok és már várom a zebrás tesztet :wink:

Bodza
Milyen volt az első nap otthon? Úgy várom már, ghoy gyere egy rövid kis beszolóval :lol: Sokat gondolok Rátok :wink:

Julcsi
Szuper, hogy jó volt az első benyomás - de hát mi megmondtuk :lol: :lol: :lol: Nekünk mikor megvolt minden eredmény, akkor kb. 2 hétre rá kaptunk időpontot. 2-3 hét alatt összeszeded a dolgokat és pont jó lesz a márciusi kezdéshez :wink:

Ditte
Remélem nem aggódsz nagyon. Igazuk van itt a lányoknak, ha teljesen reménytelen lenne, akkor úgy is mondta volna Apánk, hogy stornó. Mikor mész legközelebb?

Megrendeltem reggel az injekicókat :lol: Azért remélem találok majd vkit, aki átveszi a felét :roll: :? Ja és megtaláltam itthon az inszemes igazolásaimat is, igy nem kell menni kuncsorogni a Kaáliba :lol: :lol: :lol:
Vendég

janaka,
neked most hogy is van? most jöttök át a kaaliból, és most lesz az első konzultáció? lombik is volt a kaaliban, vagy csak inszem? ne haragudj, nem emlékszem, pedig biztos írtad, de mindig csak berohanok, kirohonok :(

Tegnap egyébként biztosra mentünk, már megbeszéltük a köv. időpontot Apánkkal, febr. 23-át. Addigra elvileg meg kell lennie mindennek, akkor már csak egy átjárhatóságit kell majd leegyeztetni, és márc. 15 körül, mikor megjön, kezdődhet a stimu az első inszemre. Már alig várom, bár tudom, hogy az első inszem ritkán sikeres...:( De hát azért előfordul, és miért ne lehetnénk mi éppen azok, nem igaz? :) (fő a poz. hozzáállás:))
vjulcsi

Janka hát igen jó nagy káosz lenne, ha nem egy lene a napirendjük. Mondjuk most épp kicsit eltérnek egymástol, de én szépen lerektam min a 3 gyereket az ágyába, hátha alsznak. amíg nem üvöltöznek, addig nincs gond.

Kislibus Grvida nem evéssel hányingewr?? Szeintem tuti sugárhányás.. :-)

Ja én a Kalium R-nél voltam bolond egyszer éhgyomorra bekaptam, úgy marta a gyomrom, hogy csak na.

Miciona elvileg hétfőn szerdán és pénteken UH-z, akkor is reggel 8 és 9 között. De érdemes már 7.-re odaállni, mert akkor nagyon hamar végzel. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Julcsi
A Kaáliból jöttünk el, már voltunk Apánknál megbeszélésen, és mi is begyűjtöttük a kért vizsgálatok eredményét. Nagyjából itt tartunk. A rákszűrés kimutatott vmi gombát, azt kellett kikezelni, annak lesz a kontrollja 3-án. Ha oké minden, akkor kapok gyogyit, hgoy megjöjjön, mert nekem csak ritkán van és kezdés-lombik. Ez nekünk a tesóproject, mert a Kaáliban volt egy sikeres lombikunk. Szóval mi már kicsit előlrébb vagyunk és a tesó már csak hab lenne a tortán :lol:
Sztem februák közepén én is fogok járni, akkor még lehet tali is :lol: Egyébként meg tényleg kell bízni benne, miért ne sikerülne :!: :wink: Igaz, hogy lombik, de nekünk is az első sikerült - aztán már 3 nem :evil: De most nagyon bízunk Apánkban, sztem jót fog tenni a váltás :lol:
Vendég

Ági
Persze kell is kicsit irányítani a napjukat, legalábbis amennyire lehet :lol: 7-re érdemes odamenni, ha reggel uh van? Jó tudni :lol:
Vendég

Igen apánk már fél 8 körül ott van, és szinte azonnal elkezdi a vizsgálatokat. Mennyi reggelt fagyoskodtam én is az intézet előtt, hogy az első kettőben benn legyek. :-)

Ági28

Ági
Majd apát odaállítom én meg csücsülök majd a meleg kocsiban :lol: :lol: És uh után kell menni vérvételre a Nyírőbe?
Vendég

Igen, de az nem minden UH után van. De álltalában akkor kapod meg a beutalót. De a nyírőben gyorsan mennek a dolgok szerencsére. :-)

Na most lépek, mert ébredeznek a lurkók, és anyukám is mindjárt itt van.

Sziasztok ha minden jól megy holnap jövök. :-)

Ági28

Kata
Gyere már, hogy milyen volt? :lol:
Vendég

Szép Jó estét a forumozó Hölgyeknek! :):):):)

Hát megjártam én is! Nem is izgultam, de ezt köszönhetem Micionának! Aranyos voltál, hogy szóval tartottál! :)
Apánk tényleg olyan, mint amilyennek leírtátok! Nagyon kedves, és még poénkodott is! Próbáltam venni a poénokat, de azt hiszem akkor már olyan ideges lehettem, hogy a saját nevemet sem tudtam volna kinyögni! De azért minden símán ment!

Nekem is a szokásos köröket kell futnom! Vérvételek, EKG, Hepa, Hív, és a többi! Megpróbálom én is a legtöbbet a háziorvosnál elintézni, remélem sikerrel járok! Csináltak UH-t is amire azt mondta a doki, hogy szerinte így jó. Vittem magammal a kis mérős papírjaimat, mert én mértem a hőmet is kb. 6-8 hónapig aztán meguntam. Erre azt mondta, hogy Tökéletes kis rajzos könyvet hoztam, és ami benne van, az nagyon szép, csak azt nem érti, hogy akkor miért nem vagyok terhes? De hát ezért vannak itt! Vágta rá! Szóval nagyon aranyos volt, és tényleg én is úgy látom, hogy mindent megtesz a betegekért!

Február 27-én kell újra mennem, akkor már úgy, hogy minden leletem megvan, és azt mondta, hogy ha látja az eredményeket, akkor tudja mondani a következő lépést!

Miciona!
Amikor bejöttetek én egyből tudtam, hogy te vagy az! Lehet a leírás jó volt, de nem tudom valahogy éreztem, hogy Te vagy az! :) Jó volt hogy ott voltál, és addig amíg vártunk szóval tartottál! :) Így nem izgultam, csak amikor már bementünk!

Egyébként megszületett a tesóm második gyermeke Benedek ma 11:37-kor 57 cm és 4250 gramm! Nagyon édes. Holnap teszek fel képet, ha valaki szeretné látni!

Remélem mindenki kíváncsiságát kielégítettem a "rövid" kis mondandómmal!

Szép estét Mindenkinek!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Egy pozitív élménnyel lettem ma gazdagabb, hogy találkoztam Katával. Megismertük egymást egyből :)
Úgy láttam feldobva jöttek ki Apánktól. És nem is izgult annyira.
Aranyosak voltak,ám!
Több jó dolog sajna ,nem történt velem :cry:
Megint csak egy tüszőm van. Péntek reggel én is megismerem a Nyírő vérvételt is, ott kell kezdenem, aztán este vissza vele Apánkhoz. Mégis legyen egy másik laborban készített is, mivel az eddigi elég rapszódikus képet mutat.
Addig napi 3x 100 felülést kell csinálnom, mert még nem esett le a sárgatest az egyik oldalon.
Ezt még mindig nem értem, hogy nem úgy van, hogy a stimu hatására lesz sok tüsző???
Nem a hormonok hatására indul be a tüszőgyár???

Kata: na vélemény????
miciona

Kata,
ezt egyszerre küldük :)
Kb., 7 után 10 perccel kerültünk sorra. Nekem is nagy öröm volt, hogy beszélgettünk, utána már csak idegeskedtem, és lassan teltek a percek.

Még egyszer nagy gratula a testvérednek, és jó egészséget, sok boldogságot Benedeknek!!!
miciona

Szép Jó Reggelt!
Ma szép esős napra ébredtünk! Útálom! :(

De azért ma is pozitív vagyok, mint MINDIG!

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
Írtam Neked privit! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kata, az volt az első, hogy válaszoltam! :)

Na túl vagyok a körzetis vérvételen, persze eltévedtem (nagyon messze van a dokim, nem vagyok ismerős arra, de a doki viszont jó imerős- akkor ír ki, amikor akartom:)), és nem vittem magammal a Dévai által írt papírokat, de azért remélem, mindenre levették a vért. :) A beutalókat is ottfelejtettem, és vissza kellett érte menni :) De remélem most már sínen vagyok. Holnap meg megyünk férjemmel a Mária u-ba.

Kata, azt még akartam írni, h mindenképpen szabit kell kivenned?
Én végülis elmondtam a főnökömnek az egészet, és azt mondta, nyugodtan csúsztassam le, ha később jövök, majd akkor tovább maradok, ha pedig egész napra kell lelépnem, hozzak körzetitől táppénz papírt. És ennyi. Örültem, jó fej volt.

Janaka,
értem már! Akkor ha minden igaz, hamarosan lesz lombik, de jó! :) Korábban neked voltak inszemjeid, ugye, még a babátok előtt? Szuper, hogy akkor elsőre összejött lombikkal! Nekem is küldesz képet rólatok? Drukkolok, hogy most minden rendben legyen, és ne legyen akadály a köv. lombik előtt.
Annak volt oka, hogy a kaaliból eljöttetek, v 'csak' váltani akartatok? Ha gondolod írd priviben is. (csak azért kérdem, mert az andrológus első körben nekünk is kaalit javasolt).
vjulcsi

Kép

Jó reggel mindenkinek, nálunk sajna esik :evil:

Kata
Tudtam én, hogy így lesz :lol: Irigy, hgoy megismerted Micionát, de majd csak én is összefutok vkivel :lol: Jó nagy babája lett a tesódnak, természetesen várjuk a képet :lol:

Miciona
Mindig nehezen stimulálható vagy? 3*100 felülés :shock: Lesz ott kockahas :lol: Ne legyél elkeseredve, még változhat :wink:
Vendég

Julcsi
Biztos még nagyon álmos lehettél reggel, hogy ilyen kusza lett minden :P A lényeg, ghoy sikerült :lol: 3 inszem volt, Győrbe ennyit kell csinálni, aztán jött lombik. Egy leállított stimum volt még a sikeres elött, mert annyira túlstimuláltak, hogy már leülni is alig tudtam. Akkor kicsit padlót fogtam, de mindig felkell állni és meglesz az eredménye :lol: Írok majd a váltásról - már írtam máshol, megkeresem és ideollózom :lol: Jól tetted, hgoy nem hallgattál az andrológusra :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Az eső nem nagyon segített,hogy jó kedvem legyen. Ahogy Katáék elmentek néztük a váróban a tv-t ,onnantól csak rossz híreket mondtak be, éreztem is, hogy ez nem jó jel.
Elhatároztuk, hogy ha pénteken sem lesz jobb a helyzet még egy hónapot várunk, aztán a következő hónapban akár egy tüszővel is belevágunk. Addig betartom Szimba tanácsát az életmód változásra.Remélem az időjárás is mellénk áll közben.
A férjem szerint én már megint túl sokat agyaltam ,azért lett csak egy míg decemberben mikor tudtuk, hogy bezár az Intézet nem foglalkoztom vele és 6 lett, meg ugye én megnéztem, hogy a november eleji horoszkóp nem túl jó, szóval magamnak csináltam az egy tüszőt.
Na mindegy a december eleji horoszkóp viszont tök jó :)
Szóval azt már akarom.
Mikulás is hozhatja a babát nem bánom!!
De azt még mindig úgy látom logikusnak, hogy decemberben azért lett 6 tüsző, mert novemberben meg lett támogatva egy kis hormon dózissal, amit ugye nem fejeztünk be.
Elnézést, hogy ennyit írtam magamról, mikor Veletek is nagy dolgok történnek, de én ezt nem értem.
Szimba, ha esetleg olvasol esetleg tudsz adni vmi tanácsot, Te mindennek utána jársz?
Vagy valakinek volt hasonló problémája??
miciona

Sziasztok lányok köszi a biztatást.
Túl vagyok az inszemen és most reménykedem. Igazából az keserített el, hogy többször is beszéltünk róla a dokival, hogy lehet hogy fogamzásgátlót kellene szednem , mert hiába van sok petike csak 1 vagy 2 érik be. Ehez képest most azt mondta , hogy van egy szuri ami előidézi a korai menapauzát, de ez elég veszélyes nem biztos, hogy visszaáll a hormonszint. De ezt eddig csak három betegnél alkalmazták, és csak a harmadik lombik után jöhet szóba. Ez azért elég rosszul hangzik nem????

Janaka szerinted a méhpempő segíthet?
ditte77

Miciona
Annyiban igaz van a férjednek, hogy szerintem is tudatalatt igenis befolyásolunk dolgokat. Én általában a mesnimmel voltam igy. Mikor kellett soha nem jött meg, és fordítva. Most éppen nem foglalkozok vele, mert ha aggódnék rajta, hgyo 3-ig megjön, akkor tuti úgy lenne :roll: :? Hányadikprólkozásotok ez? Lehet tényleg jó döntés, ha muszáj leállni, mert azért egy-egy lehetőség sokat ér. Nem is tudom mi lenne jó, mitől lenne több tüsződ :roll:

Ditte
Már hallottam több lánytól, hogy fogigátlód szednek, de nekem még soha nem volt olyan kezelésem, nem tudom az milyen. Meg nem ismerem azt az injekciót sem, de azt tudom, hgoy nekem anélkül is káosz a hormonrendszerem :evil: Apánk biztos mindig a legjobbat fogja tanácsolni, szerintem hallgass majd rá, ha netán sorkerül rá. De nem fog, mert most sikerülni fog :wink:
A méhpempőt eddig én se szedtem, de sokan esküsznek rá. Inkább szerintem a mnyhártya vastagságára lehet jó :roll:
Meg még a búzacsírát is sokan eszik, igy hát én is fogom :lol:

Szimbáné, Moncsi
Hogy vannak a kismamik? :lol: :wink:
Vendég

Julcsi!
Írtam privit! Újfennt! :):):):) :wink: :wink:

Kép

KépKép
ercsikati

Kép Benedek a születés után 10 perccel

Hát ő lenne! Szerintem nagyon-nagyon édes! :):)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Tényleg nagyon édes a Benedek. Azért látszik, ghoy császárral született, nincs megnyúlva kicsit se a buksija.
Mikor kezded az eredmények beszerzését? A HÍV volt akinek 3 hét volt, szóval rajta :P :lol:
Vendég

Janaka!
Jövő 7en kedden kezdem! A Mária utcában kezdem reggel, majd megyek a háziorvoshoz ált. egészségre, és kérek beutalókat a vérvételekre. Aztán a 20-21. napon vérvétel, majd a ciklus 3-4 napon újra! Hát röviden ennyi! Remélem időben leszek!

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Mi van ott a Mária utcában? Már írtátok páran, ghoy oda mentek. És ha ezek megvannak, akkor kapsz időpontot az átjárhatóságira? Uhu egyébként milyen volt? Legközelebb már tuti nem fogsz izgulni.

Julcsi
Küldtem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát tényleg fellendült a topik, már alig lehet követni!

Bodza: nagyon-nagyon gratulálok a kis Eszti születéséhez, igaz kicsit megkésve, de sosincs későn!

Végigolvastalak benneteket, hát látom, hogy másnak sem könnyebb, mint nekünk volt!

Moncsi! Amikor nekem volt a leszívásom én is ugyanezeket a tüneteket produkáltam, mi is voltunk a Jánosba, mert annnyira nagy fájdalmaim voltak, hogy azt hittem itt a vég! De aztán szép lassan elmúltak!

Szimbáéknak csak annyit üzennék, hogy kitartás! Biztos sikerül! Én utólag úgy látom, hogy nem kellett volna annnyit feküdnöm (igaz ki tudja), mert még megmozdulni is alig mertem 3 hétig, mert a méh vérellátása meg kell hogy induljon a tapadáshoz! Igaz nekünk látta Dévisz, mind a 3 petikét megtapadni és rá két hétre pedig erős barnázás után 1 maradt! De mi egynek is nagyon örülünk, főleg, hogy első lombikra sikerült!

Aki nem emlékszik már a legutóbbi problémánkra, annak leírom, hogy 22 hetes terhesen közölték velünk a genetikai ultrahangon, hogy a köldökzsinórban 1 véna és 2 artéria helyett, csak 1 véna és egy artéria fejlődött ezért magzati szívultrahangra kellett mennünk Hajdú Júliához, de szerencsére mindent rendben talált!

Mindenkinek sikeres tüszőérlelést kívánok, mert látom most sokan vagytok akik most kezditek!

Üdv: Momóka
momóka

Momóka
Nagyon örülök, hogy minden rendben van és nem talált a d.nő semmi bibit. Kislány vagy kisfiú lesz? Sokat mocorog? De jó lenne újra érzeni :lol: Nekünk is az első lombik sikerült :lol: Elsőre 3-at kaptatok vissza? Nem ellenezte Apánk?
Vendég

Momóka!
Emlékszem már én is! És nagyon örülök, hogy minden rendben van! És hogy érzed magad? Milyen érezni, hogy kismama vagy?

Janaka!
A Mária utcában végzik a Hep. ADIS..stb. vizsgálatokat, vagyis ott veszik le a vért. Nekem február 27-én kell újra mennem, és addigra meg kell, hogy legyen az összes eredmény, ezzel kell menni Apánkhoz, aki elmondja, hogy mi a következő lépés! Nekem az a sejtésem, hogy átjárhatósági lesz. Az UH nem volt vészes. Nekem még sosem csináltak ilyet, de nem fájt, vagy ilyesmi! Ott mindent rendben talált, csak annyit mondott, hogy nem volt még egy tüsző sem, de azt mondta ne ijedjek meg, mert még csak a 7. napon vagyok, tehát nem indokolt, hogy legyen.

Szóval ez volt! De tényleg nagyon kedves, és figyelmes! De azt hiszem ha megyünk legközelebb akkor jobban fogok izgulni! Úgy kell majd terveznem, hogy megint legyen ott valaki akivel "elütjük" az időt!

Kép

KépKép
ercsikati

Annak, aki nem dolizik :)
Kép
Vendég

Kata
Én bevállalom a szerepet az idő elütésére :lol: Remélem február vége felé már nekem is gyakran kell mennem. Átjárhatósági sztem is lesz. Nekem nem volt olyan nagyon vészes, inkább utána görcsi egy kicsit a hasam. De mindent a cél érdekében :wink: Tesódék jól vannak?
Vendég

Ne felejtsétek otthon az
Kép -t,

mert

Kép

Bocsi, unatkozok :oops: :lol:
Vendég

Janaka!
Látom Te 6 nap múlva mész! Mi lesz 6 nap múlva? Miért kell menned?

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Gomba kontroll. Ha minden oké, akkor kezdhetem szedni a gyogyit, hgoy megjöjjön. Én megteszek mindent, betartom a diétát, már fogytam 2 kilót :lol: Csak olyan lassan megy az idő :(

Tényleg ez az utolsó, de mindenkinek ezt kívánom
Kép
Vendég

Szia Momoka,
örülök, hogy minden rendben! Nyugodtan hívd a Ritát, szerintem megnyugtató olyan történetet hallani, aki már átesett ugyanezen.

Kata,
édes a kis Benedek :) . Jó lenne már nekünk is itt tartani!
A Máris utcában nekünk kettőnk vizsgálata 8000 Ft volt.
Tudom vicces, de én izgultam ott is, hogy remélem nem vagyok AIDS-es. Nem mintha akkora életet éltem volna, csak én minden betegség szóra parázok.
Most viszont már végképp nem értem Katának miért nem gond, hogy 7. napon nincs tüsző, nekem meg gond, hogy az első napon csak 1-1 van.
200 felülésen túl vagyok 8)
Hol vagytok kismama jelöltek: Szimbáné, Moncsi?????????
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: