Gizu!
Megértem, hogy azt szeretnéd, hogy Boti Apával egyen amíg Ti kórházban vagytok. Szerintem Beni sem menne máshoz. De ha hétköznap lesz, akkor vagy bölcsibe kell mennie, vagy valamelyik mami jön rá vigyázni majd, amíg Apa elintézi a sürgős munkáit amit csak az irodából tud, vagy a bírósági tárgyalásait.
De valóban az a legjobb ilyenkor, ha legalőbb az egyik szülő vele marad, hogy az állandóság egy része meglegyen. Főleg amíg ilyen kicsik.
Icamica!
Én inkább le sem mérem a haskörfogatomat.
Mondjuk nekem a terhesség előtt is nagy volt.
Tasin!
Az én férjem az utóbbi pár évben már elég sok dolgot meg tud szerelni, és élvezi is. (Régebben nem így volt.)
De a bútorok összeszereléséhez még kell neki segítség. Sajnos a térlátása nem az igazi, és néha nem tudja elképzelni, hogy mi hova való.
Kocska!
Ezt a lustaság fél egészség szlogent én is ismerem.
Ilyenkor reggelente lustálkodom is még egy órát, Beni pedig ha már ébren van itt nézi a mesét mellettem.

Amíg nem voltam terhes, nem is nagyon nézett tévét. De majd leszoktatom később. Most jól esik ez a lustálkodás mindkettőnknek.
Szerencsére a babaexpo téma engem nem izgat. Alig kell vennünk valamit már. ÉS amikor Benit vártam, akkor voltam egyen, de nem nagyon találtam semmit, amit megvettem volna. Biztosan van valami hibás génem.
Nekem nem kell órákat ülni a rendelőben a papírokért. CSak előző nap telefonálok, hogy mikor menjek. Akkora elkészítik, és én csak beugrom érte. Szerencsére a doktornőm nagyon odafigyel a rélszletekre.
Ettike!
Szép nagy fiad van.
Én csaka azért aggódom egy picit, hogy nekem két héttel korábban már nagyobb volt Marci. Tehát extra nagy baba.
Igaz ez nézőpont kérdése, de azért a szobáért nem is sok a 10 ezer Ft. Sokkal rosszabbakért is elkérnek ennyit.
Kikocska!
Szurkolok, hogy mihamarabb rendeződjenek nálatok a dolgok végre!
GAbka!
Jó dolgokat vettetek!
Turizás nem az én műfajom. Igaz, ritkán jutok el, de még olyan helyen is alig találok valami nekem tetszőt, ahol mások egész zsákot teleszednek. Ráadásul amikor érdemes elmenni, akkor annyian vannak, hogy én attól vagyok rosszul.
Így ezt a vásárlási formát hanyagolni szoktam.
Illetve az is az oka, hogy jobban szeretem az új dolgokat. Hiszen amit Beninek megveszek, azt minimum Marci is hordani fogja majd, de akár még az unokahúgom is, ha elés uniszex. Így már megéri megvenni az újat.
Dharma!
Súly miatt ne aggódj! Ez alkati kérdés is. És függ a kiinduló súlytól is. VAn akinek a több hízás is egészségesebb, mint másnak a kevesebb.
Tisa!
Köszi!
Azt le sem írtam tegnap, hogy amikor Beni megszületett, apár nap múlva mondta az or vosom, hogy a 25. héten nagyon agódott, hogy a vesém miatt ne kellejen azonnal császározni és kivenni Benit. Szóval sokkal rosszabb volt a helyzet, mint ahogy mi tudtuk. De jobb is volt így.
Ezért is nem szeretném most sokáig húzni.
Sziszike!
A Peg Peregohoz képest a CAM is nagy.
Próbálj meg jó áron keresni PP-t.
Bár nálunk a nagyszülők fix összeget adnak, amit arra költünk amire akarunk.