A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lányok!

most sikerült csak visszaolvasnom.az irigy témához szólnék még hozzá(barátnők,akiknek nem jött össze a baba)
mi 2004 óta terveztük a baby-t,és nagyon nehéz időszak van mögöttünk.
ezt csak az tudja megérteni,aki benne van,és átéli minden hónapját,évét.a negatív teszteket,a hiábavaló próbálkozásokat, a rengeteg orvosi beavatkozást,és hormonkezelést,pénzt.ez egy erős párkapcsolatot is próbára tesz.
és mikor az ember mindent megtesz,és mégse sikerül csak a folyamatos kudarc éri,meg az orvosok,műtétek,nagyon elkeseredik.
én sosem voltam irigy,de mikor minden barátnőm babát várt,vagy szült,az én szívem is összeszorult,és persze gratuláltam,és mosolyogtam,de belül zokogtam,hogy nekem miért nem adja meg a sors.vessetek rám követ!
csak ennyit szerettem volna elmondani!

Kép

Lola, Gumilány,

azt hittem már én vagyok az egyetlen, akinél nincs teszt :oops: Budapesten sem mindenhol végzik el??? Most megleptetek, de még akkor is csak 3-an vagyunk a kb 30-ból.

Minimanó, okos a lánykád, gratulálok!

200907, az uszály lecsatolható volt. Csak a fotózás egy részén és a templomban volt rajtam, természetesen végig álltam, nem azzal voltam akkor elfoglalva, hogy nehéz-e hanem, hogy ne bakizzak.

Ha jól emlékszem Te orvos vagy? Írtad, hogy másfél éves a pici és még nem volt beteg. Martin ovis koráig szintén nemigen betegeskedett, évi 1 nátha és slussz. Aztán 2 évig küzdöttünk az oviba, mindent hazahozott és úgy hogy Norbi is vele betegeskedett, neki is kellett még pár ovis hónap, hogy megerősödjön. Jó Martinnál különleges helyzet alakult ki a z orrpolipja miatt, de akkor is fel lehet kötni a felkötnivalót az ovit kezdő kis védett immunrendszerekkel, jól mondom gyerekesek?
Amikor ilyet leírok, hogy megerősödtek mindig megvan a böjtje és másnaptól itthon dekkol valmelyik. Ugye-ugye, Martin tiszta apja, Norbiból van belőlem is, remélem a Hármaska örökli végre anyósom hatalmas gombszemeit!

Na megyek, ma úszás van, elég szadi a 30 fokos öltözőben 2 gyereket rendezni (pisilni kell, fázom, éhes vagyok, szomjas vagyok, stb...) és akkor tutira zoknival belecsatangolnak a saját tócsájukba.

Éva

KépKépKép
agmano

Lola, vetélésem után nekem is terhes lett egy barátnőm és boldogan mutogatta az UH képeit. Én sem tőle irígyeltem, hanem magamat sajnáltam és otthon sírtam, ahogy Te is.
Azóta én sekninek sem mutatom meg a képeimet és akiről tudom, hogy babát tervez sokkal óvatosabban válogatom meg a szavaimat, leplezem az örömömet.
Nekem a kislányt nem adta meg a sors, biztos oka volt rá....

Ja, és nagggyon gratulálok a kitartásotokért! Ti aztán meg fogjátok becsülni ezt a babát.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Norka! Még meg sem köszöntem a képet az ikrekről! Nagyon cukik!
Jó pihenést kívánok nektek! (és irigykedem is! )

200907?!
Szóval az uszály: az általában levehető, vagy felcsatolható (köthető), szóval nem akadályoz jobban,mint maga a ruha a táncban. Az én fátylas uszályomat láthatod a képeken, hogy milyen. Annyira hosszú a fátyol, hogy uszály. (van valami neve is, azt hiszem valami francia, de fogalmam sincs mi az) Nekem nagyon bejött, csak az utcán, míg mentünk a templomba (kb. 150 méter), addig amikor fújt a szél, majdnem levitte a fejemet, aztán - mivel nekem nem voltak koszorúslányaim - megkértem egy-két lányt hogy fogják. Így ezt is megoldottuk. Hát a ruha nem volt egyszerű, mivel elég drága volt (maga ruha ára és a bérlés is) és ráadásul mikor elhoztam még kértek letétbe pénzt (szintén nem keveset) és elmondták, ha bármi baja lesz a ruhának min. 40 ezret levonnak, aztán ha kicsit nagyobb baja lesz, akkor az egész összeget, + ha rá kell fizetni, akkor még azt is fizetem. És ha javíthatatlan a ruha, akkor az teljes árát ki kell fizetnem (több millió) Persze még azt is hozzámvágták, hogy azért érezzem jól magam, és legyen életem legszebb napja! Mondtam kösz. Persze az első pörgősebb táncnál rögtön bele is akadt a cipőm belülről a ruhába, aztán már csak a reccsenést hallottam,meg hogy még mindig be van akadva a cipőm sarka. Onnantól kezdve már le is sz@rtam, és pörögtem, forogtam. (aztán másnap igazítottam egy kicsit a ruhán itt-ott, vágtam, szabtam egy kicsit, és végül azt mondták minden rendben :lol: ) Persze a menyecske ruhában, cipő nélkül volt a legjobb, na onnantól már le se lehetett lőni, és a végére a fél násznép cipő nélkül táncolt! Pedig előtte mindenki aggódott, hgoy fel fogok fázni, vegyek fel valamit. Aztán mondtam, hogy fázhatnék fel, ha ennyire pörgök! Nem is lett semmi bajom, persze ittam is a mézes pálinkát! :lol: Amúgy a tortával kapcsolatban meg annyit hogy én csak addig láttam, amíg felszeltünk egy pár szeletet, nem ettem belőle egy falatot sem, mert akkor nem tudtam., másnapra meg el lett osztogatva az összes. Úgyhogy csak a pici sütikből tudtam enni. Nálunk a lagzi háromnapos volt egyébként, mivel pénteken tartottunk egy előbulit, szombaton volt a nagy nap (mi reggel 8-ra értünk haza) aztán vasárnap délben meg már főztük a hallét, összehívtuk újra a násznépet, és újra buliztunk egy jót (este 9-ig, mert akkor zárt a fürdő, ahol kikötöttünk )

Kép
pagika

Agmano!

Nálam is csak azokat a vizsgálatokat csinálják mit neked :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pagika :lol: :lol: :lol:
Jó eskülvő lehetett :wink: :wink: :wink:
Az előbb nem is irtam, hogy nagyon jók az uh képek a kicsikről :wink: (valahol irigykedem is meg nem is :wink: :wink: )

Nekem is hosszú uszályom volt, az enyém felcsatolható volt igy egyáltalán nem zavart :wink:

Kép
Kép
minimano74

Lányok, ha már Krissy emlitette én is tegnap együtt voltam apával :oops: és nem tudom hogy csak én, de olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy neki biztos rossz volt igy ott bent :oops: :oops: tudom olyan hülye vagyok hogy ilyeneket gondolok :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!
Most találtam ezt a fórumot. Juli 8-ra várom a babámat. Ma kaptam meg a hármas teszt eredményét ami sajnos pozitív lett, Down kockázat 1:11
Nagyon elkeseredtem, hiába mondta a doktornő hogy ez még nem azt jelenti hogy beteg a baba.. De nagyon nagy rá az esély. Febr.4-én megyek magzatvíz vizsgálatra, szeretnék már túllenni rajta, és az eredmény is tudni.
42 éves vagyok és nagyon félek!
Vendég

minimano:
megmondom neked öszintén,nekem sem olyan igy,mint elötte.Valamit csak észrevett belöle a bébi,ha utána elkezdett bukfencezni :roll: ,elötte meg kb. egy hétig meg se mozdult,én legalábbis is nem nagyon észleltem :roll:
krissy3

Én valahol azt olvastam, hogy ilyenkor a baba is jól érzi magát amikor a méh aprókat összehúzódik.. Úgy látszik a tegnapi nap úgy látszik ilyen volt. Mi is együtt voltunk, nekem inkább az a része kellemetlenebb, hogy a pocaktól már nem férünk, hanyatt már nem tudok feküdni mert hamar nem kapok levegőt.

sillia üdv közöttünk. Én is csak azt tudom neked mondani amit a doktornő mondott, hogy ez még önmagában nem jelent semmit. Próbálj meg megnyugodni, biztosan nem lesz semmi gond. Kitartás addig is. Gyere közénk gyakran, és gyorsabban telik az idő. Mesélj egy kicsit magadról.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Minimano, Krissy!
Nálunk ez nem gond. A párom egyszer úgy jött oda hozzám, hogy kérdezte, tudom-e mikor a legboldogabb Manócska? Na, már láttam a szemén, hogy mire céloz! Azóta nálunk csak ez a szlogen. És végül is, megbeszéltük, hogy lehet is benne valami:) Endorfint, boldogsághormont termeli ilyenkor ezerrel a szervezetem, és mi arra jutottunk, hogy ebből biztosan kap Manócska is bőven:) Szóval most már lassan csak azért csináljuk, hogy a pici boldog legyen... :lol: Na jó, ez azért nem teljesen így van :oops:

007!
A kézilabda megtette a magáét a vádlikért. Nem is kapok magamra csizmát, mert olyan nagyok. És ez már nem is nőies szerintem, mondjuk azt szokták mondani, hogy a magasságom mellett ez elveszik (180 vagyok). Nekem is uszályos volt a rucim, de felcsatolható. Fényképezkedésnél és a templomin volt leengedve (polgáriról majdnem elkéstünk, így ott elfelejtettük leengedni).
Képzeld, én pedig olyan estélyiszerű fűzős sima bordó ruhát szerettem volna menyecskének, meg is vettem, aztán apukám közölte, hogy ha az lesz rajtam, akkor ő hazamegy a lagziból, mert az nem "menyecske ruha", legalábbis szerinte. Így lett végül ez, de aztán nagyon megszerettem.

Kép
gumilany

lola29! :)

Az egészséges féltékenység és a nekiselegyenjóhanekemnemlehet hozzállás két különböző dolog!
Amit te írtál az teljesen normális és EGÉSZSÉGES reakció. Boo is ugyanezt mondta: örül a másikénak, és majd otthon jól kisírja magát a négy fal között. Ezzel semmi gond nincs.
A gázos, az az amikor valaki emiatt megharagszik a másikra és olyan szintre emeli a féltékenységet, ami szinte már felér egy nyílt hadüzenettel.
Amikor Manócskát vártam volt, hogy nekem is eszembe jutott, hogy én itt nagy boldogan simogatom a pocim a villamoson és a velem szemben ülőben meg lehet, hogy rossz érzéseket keltek valami miatt. Soha sem lehet tudni, hogy aki veled szembe jön az utcán az mit élt át.

Mi négyen alkottunk egy osztályt a munkahelyemen. Az egyik kolleganőnk már jó ideje járt lombikra, de az első kettő nem akart összejönni. Aztán időközben én lettem terhes. Azt nem mondom, hogy lelkiismeretfurdalásom volt, de egy kicsit azért kényelmetlenül éreztem magam miatta, amikor bejelentettem nekik a nagy hírt. Gratulált és örült, de nyilván fájt is egy kicsit neki. Aztán 6 hétre rá pedig egy másik lány is közölte, hogy babát vár. Négyből ketten terhesek voltunk, és ő meg nem. Aztán eltelt egy hónap és a harmadik beültetés sikerrel járt: már hárman vártuk a babát. :D :D :D A főnökünknek gyakorlatilag egyszerre jelentettük be, hogy akkor most 1-1 hónap különbséggel elvonulunk szülni. :shock: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
Mindenki rendben megszületett és később, amikor összefutotttunk mindhárman babástól akkor mesélte el ez a lány, hogy tényleg örült a mi bejelentésünknek, de azért valahol szarul esett neki a dolog.
És ezt meg is lehet érteni. De kulturált, intelligens ember nem kíván másnak rosszat, ha már neki abban van része.
(A negyedik lány pedig felmondott. Így tulajdonképpen az osztály "feloszlatta magát". :shock: :lol: :lol: Jöttek ugyan új emberek a helyünkre, de amilyen híreket hallani onnan azóta, hááát... :roll: )

Kép
Kép
200907?

200907 szívemből szóltál.

Egyébként a vetélés után nekem is rossz volt mikor ismerős terhes lett, de én sem kívántam volna nekik rosszat. Én is örültem hogy nekik sikerült, aztán otthon meg egy jó párszor kisírtam magam. Ebben még semmi rossz nincs, ez nem irigység.
Most pl a műkörmös akihez már évekóta járok, velem egyszerre lett kismama szinte, én voltam kb 6 hetes amikor neki + lett a tesztje. De akkor még nem akartam mondani neki, mert mi van ha megint gond van nálam. És ő sem mondta, nem tőle tudtam meg. Csak mikor mentem a tesójához (ő a fodrászom ) ő mondta hogy a Brigi terhes volt de elvetélt, 7 hetesen. Utána mentem hozzá, de még mindig nem mondtam neki, hogy nekünk babánk lesz mert tudtam hogy nála még friss a dolog, és nem akarom ezzel felzaklatni, és a kedve sem volt jó. Láttam rajta.
Most amikor mentem hozzá a héten akkor mondtam neki, mivel már látszódik a pocakomon is, nem húzhattam tovább. De nagyon örült neki, és láttam hogy sokkal jobb kedve van, és tudott is beszélni a vetélésről, saját maga, még egy csomó tanácsot is adtam neki, amit a dokija nem mondott neki.

Kép

gabi1

gabi:
hát minket a pocak még nem zavar,ráadásul ha hanyadt fekszem,szinte nincs is.
Pár napja meg ugy vettem észre hogy ,nem hogy nöne a hasam,hanem kicsit összement. :shock:Ki érti ezt.
Lassan félidös leszek,és alig van egy pici hasam,pedig azt hittem, hogy nekem sem az elsö és majd jobban nö.
Egyébként jo a szex nekem,csak én olyan hülye vagyok,hogy bebeszélem magamnak,hogy a bébi ott van,a párom nem érzi,de én igen,neki ugyanolyan mint mindig.
Asszem te irtad hogy még nem 100-as a gyomrod,nekem is most megint néha émelygös,meg még ugy megszédülök néha egy pillanatra.
krissy3

krissy nekem csak a vírustól volt. Már nincs semmi bajom, és egy jó ideje már semmilyen hányinger émelygés nincs. Nekem a vírustól fájt a gyomrom

Kép

gabi1

agmano! :)

Nekem is csak a kötelező vizsgálatokat végezték el. A kombinált és integrát szűrés sehol sem az, viszont drága, ezért jópénzért csinálják csak meg. :evil:

Lecsatolható uszály? :shock: :shock: :shock: Jaaaaaaaaaaa, úgy már nem kunszt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ööö...izé...én nem vagyok orvos. :roll: :roll: :roll:
Manó olyannyira nem beteges, hogy most sem kapott el semmit tőlünk. :D Én a napokban köhögtem, de ez mostanra gyakorlatilag elmúlt. :D Apa viszont most dőlt ki. :cry: :cry: Úgyhogy most itthonról dolgozik ( :evil: ), délután valószínűleg kiírják betegácsiba. Taknyos, köhög, hőemelkedése van. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mennyit nyom a latba, hogy Manó még szopizik. Úgy értem tudom, hogy sokat segít az immunrendszernek, inkább arra leszek majd kíváncsi, hogyha végképp elhagjya, akkor mennyiben fog megváltozni ez a mostani helyzet. Ha máshol nem, hát az oviban kiderül. :wink: :lol: :lol: :lol:

pagika! :)

Na, innen is látszik, hogy mennyire nem vagyok otthon uszály témában! :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Megpróbáltam elképzleni, ahogy vinné a szél a fejedet: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kölcsönzőben viszont "aranyosak" voltak. :evil: Jó, hogy felhívják az ember figyelmét, hogy vigyázzon a ruhára, mert különben az ő pénze (is) bánja, na de így...
Nekem a gyertyafénykerngő került 5 rugóba, mert sikerült lecsöpögtetni viasszal (pedig úgy vigyáztunk, még át is néztük miután levettem és nem vettük észre :? ), de aztán abban maradtunk, hogy nem fizetek semmit, mert miután hazavittem a fátylat és kibontottam, akkor vettem észre, hogy az meg el van szakadva. :shock: :evil: :evil: :evil: (Szerencsére alig lehetett látni, úgyhogy nem volt gáz) Gyorsan felhívtam őket, hogy nehogy később a nyakamba varrják. Így az elszámoláskor kiegyeztünk döntetlenben. :wink:

Azért az se rossz, hogy te meg nekiálltál szabni-varrni, mielőtt visszavittétek volna. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A három napos banzájjal azért megadtátok a módját rendesen! :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D

minimano74! :)

Nem ez az első babád és te is tudod, hogy ha nincsen szextilalom, akkor nyugodtan lehet. Egy dologgal kell csak foglalkoznod: hogy jó legyen. És ha nektek is jó, akkor neki is jó odabent. :wink: :lol: :lol:

sillia! :)
Üdv köztünk! :)
Nem tudom, mit mondhatnék... :oops: Akárhogy is, azért jó dolog, hogy elvégezték ezt a tesztet. Ha baj van, akkor még van döntési lehetőséged, ha pedig nincs, akkor viszont teljesen biztosra mehetsz, hogy a Down-kórtól már nem kell tartanod.
Messze van még a jövé hét szerda, de kitartás!

gumilany! :)
Hát, azt nem tudom, hogy te milyen nehezen kapsz rá csizmát, csak azt, hogy másnak viszont nem jelent problémát, ellenben gyönyörködhet benne. :wink: :lol: :lol: :lol:

Apukád "beszólása" nagyon aranyos volt! :lol: :lol: :lol: Én első körben lehet, hogy zokon vettem volna, hogy miért szól bele ( :evil: ), de ha ilyen tuti ruhát sikerült helyette választani, akkor már nem érdekelne. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Azóta utánaolvasgattam, hogy a mért értékeket arányba hozzák az életkorral is és így állapítják meg a kockázatot. Ezentúl mindennap olvasgatom az oldalt (időm van). Magamról annyit, hogy 42 éves vagyok, van egy 17 éves nagylányom. És volt még egy lányom, ő két éve meghalt, 19 éves lenne. Erről nem szívesen beszélek. Nagyon nagyon szeretném most ezt a pirinyót aki a hasamban van! Azt azonban megbeszéltük a férjemmel, hogy fogytékos babát nem akarunk. Nekem is van egészséges, szép gyerekem, neki is van kettő. A pirinyó lesz kettőnké. Úgy érzem, nagylányom halálával én már bőségesen megkaptam az élettől a rosszat, nem érdemlem meg hogy beteg babám legyen. Tudom, hogy ez nem érdem kérdése... Mégis így érzem. Olyan boldog és kiegyensúlyozott vagyok amióta tudok a picurról. Csak most nagyon elkeserített ez a teszteredmény :(
Vendég

Sziasztok csajok!

Koszonom a ramgondolasokat,a koszonteseket!Aranyosak vagytok nagyon mind :oops: !

Nem tudom ki kerdezte a vizsgalatokat,de nekem eddig csak 1 db uh-m volt a 12.heten,es slussz.Szoval azt hiszem en viszem a "palmat" a megnemvizsgaltak kozott!Szoval no para!!!De csutortokon megyek laborvizsgalatra vegre,ami a 16.heti afp-nek lehet a megfeleloje,vagy valami hasonlo...nem tudom pontosan,mert nem mondjak,csak kaptam beutalot,mindenfelet neznek,szurnek betegsegekre.Aztan lesz egy uh-m a 18.heten...

Agmano:Helyes kissracaid vannak nagyon!

Csinosak voltatok mind a nagy napon! :wink:

Pagika:De jo hogy benezel kozenk neha :lol: :lol: :lol: !!!Jo olvasni rolad!

Minimano:Ugyes lanyod van,gratula a bizihez!Hugom kislanya is kituno...ez jo erzes nagyon!

Csibe:jok a kepeid a babodrol!

Sillia:Jo hogy irtal nekunk,gyere meg batran...!Nagyon sajnalom ami veled tortent...reszvetem!
Ne keseredj meg el,lehet csak beneztek valamit...!Nyugi!Es szoritunk a vizsgalathoz...erre egyebkent is menned kene mar...addig mig ez nem hoz eredmenyt,csak jora koncentralj!

Hirtelen ennyi jutott az eszembe,de meg benezek :wink: !
pusza!!!

Kép
Kép
ancsurti

sillia ,

CSAK POZITÍVAN GONDOLKODJ! NEM LESZ BAJ!!
Egy ember biztos gondolni fog Rád!

KépKép

KépKép
ronmay

Megjöttünka dokitól. Apának heveny légcsőhurutja van. :evil: 1 hét táppénz. (Az itthon létének nagyon örülök, csak az oka nem tetszik... :( ) Ebből ki lehet lábalni, nagyon nem vagyok elkeseredve miatta, de annak nagyon nem örülök, hogy megmérték a vérnyomását és 140/akármennyi volt. :evil: Jó, alapból általában mindeig van benne egy kis feszültség, ha dokihoz kell menni, de most elég nyugodt volt. Múltkor az üzemorvos is 140-et mért. Aligha véletlenül...

sillia! :)

Gyere olyan sűrűn, ahogy csak tudsz és nyugodtan írjál bármiről! :wink: Nem kell feltétlenül babás témának lennie.
Ebből a teszteredményből még bármi lehet. Addig is próbáld maximálisan kiélvezni a terhességedet, amíg ki nem derül feketén-fehéren, hogy mi a helyzet. (Tudom, könnyű mondani... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: )

ancsurti! :)

Legyél olyan "tökös", mint az esküvői ruháddal kapcsolatban voltál és ne engedd, hogy lerázzanak. Mindenre kérjél választ, magyarázatot, segítséget, vetesd magad komolyan. Kapd el a grabancukat! :wink:

Kép
Kép
200907?

200907?:Ferjecskednek jobbulast gyorsan!Ovatosan avval a vernyomival...tenyleg nem alacsony.

A dokinal nagyon igyekszem am :wink: !Az a baj,hogy en hiaba,ha a pasikam nem az...sajnos multkor is osszekaptunk az orvosnal emiatt.En hiaba mondom,neki kell forditania...Remelem azert a multkori utan megemberesedik vegre!
Ja es lehet holnap mar megnezzuk szemelyesen a nyelvsulit is...nagyon varom...nehez ez a kiszolgaltatotsag...plane nekem :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Sillia: ismered a mondást, jobb félni, mint megijedni: reméljük a végén kiderül, felesleges volt a félelem!

Csibe: gratula a kislányhoz.

Egyébként ma felhívta a védőnőm a labort, hogy van-e AFP eredményem, és közölték vele (ő pedig velem), hogy összetört a kémcső, így nem tudták kielemezni a véremet! :evil: :evil: :evil:
Komolyan, hogy ez is velem történik! Tiszta ideg vagyok! a védőnő szerint újra le kell venni a vért. Szerintem baromság, mert már lassan 17 hetes leszek, és ugyis szar lesz az eredmény, akkor meg görcsölhetek, hogy azért rossz, mert későn vették le, vagy azért, mert baja van a babának.
Ma voltam a szülészeten, ahol elvileg szülni fogok, mert egy ismerős múlt héten"babázott", és őt hoztam haza a kórházból. Tök ari a baba.
persze belebotlottam a nődokimba, és megkérdeztem, hogy mit gondol: Ő nem mondhat ellen a védőnőnek, mert valami pénz miatt, amit szülés után kapunk (anyasági tám, asszem), azt kell csinálni, amit a védőnéni mond, rajta függ. :?: :?
Különben szerinte is marhaság újra levetetni a vért. Azt mondta, lesz,ami lesz, majd a jövő heti UH dönt, ne izguljak!

Kép
Kép]
hendegabi

Amúgy a másik jó hír mára:
Az oviban tetüs gyereket találtak. Most bogarászhatom a lányomat. Már én is vakaródzok kínomban!

Bocs a panaszáradatért.
Végére megpróbálok én is néhány esküvői képet:

Kép apával
Kép együtt
Kép csak én
Kép Angyalka, a kis koszorúslány
Kép Ja, bocs ez nem én vagyok! :D

Kép
Kép]
hendegabi

ancsurti! :)

Köszönjük! :)

Ha a párodnak kell fordítania, akkor úgy tényleg nehezebb rámenősebbnek lenni. :? Mielőtt elindultok beszélj vele, hogy zavar és bizonytalanságban tart ez az egész helyzet, úgy érzed, hogy magadra vagy hagyva terhes(nem)gondozásilag és egyáltalán mondd el neki minden bajodat, ahogy a dokinak is elmondanád. Gondolom, beszéltetek már ezekről, de értesd meg vele, hogy a segítségére van szükséged és ez ne csak a tolmácsolásban merüljön ki, hanem abban is, hogy helyetted kardoskodik.

Hajrá nyelvtanulás! :P

hendegabi! :)

Még ettől jobban is meglehet bonyolítani a dolgot. Leveszik, rossz lesz, plusz vizsgálatok, kiderül, hogy jó eredmények - és, hogy mégsem a tiédet törték el. :twisted: :evil: :evil: :evil: (Amilyen dolgok mennek néha itthon, én ezen a variáción sem lepődnék meg... :x :x :x )
Amúgy nem értem a dolgot. :roll: :oops: :shock: Ha az anyasági támogatásról van szó, akkor ahhoz az kell, hogy legalább 4 (koraszülötteknél pedig egy) alkalommal megjelenjen a terhesgondozáson. Ennek semmi köze az AFP-hez. :shock: :shock: :shock: :?:

Tetü: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tök jó ilyen régebbi esküvői képeket is látni. :D Úgy látszik régebben is voltak szép menyasszonyok. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hendegabi!Te szegeny!!!Ambar en is eleg peches vagyok....velem is olyanok tortennek mindig...de nyugi!Mondjuk kesz vagyok a verveteltol rendesen,es ha meg 2x kene...
De ne aggodj,tul leszel rajta,aztan meg nem is pontos az eredmeny amugy sem...halgass a dokidra :wink: !
Szoval o a kislanyod...tenyleg angyali...
Kend a fejet megelozeskeppen...hogy ez mennyi helyen van ez a tetvesseg...nehez ugy.
Szepek vagytok ti is nagyon :wink: !

De elmennek Kehidara en is.....Norka!Jo pihenest!

Gumilany!Ti is jol neztetek ki az eskuvon!
Nekem az uszastol eros a vadlim...na en is bajban vagyok,de eppen hatareset...remelem nem nagyon hizok oda,mert itt hosszu meg a tel...csizamanelkul :roll: !

Kép
Kép
ancsurti

Köszi!
Ja, ő a bátyám kislánya, és tényleg Angyalka a keresztneve!

A Nóci inkább kisördög :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

200907?: :wink: :lol: Nehez ugy ez apaval...ot is aggasztja a dolog elegge,de leblokkol rendesen....Pedig tudja hogy kell egy kis rahatas,erejesseg.Gyorsan megtanulom a mondandomat angolul :wink: Most beszeltunk telefonon,es holnap este 6-ra megyunk a suliba!!!!Hurra-hurra!Hogy en ezt mar hogy vartam...
Igerem jotanulo leszek!Mert azert jo lenne a nyomd-nyomd-ne nyomd-nal tobbet erteni majd a szuleskor!Meg ha apa bent is lesz....Vagy nezzek sok szulest a tv-ben angolul? :roll: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Lányok mind nagyon szépek voltatok az esküvőn!!!!

Ancsurti! Ez a ruha nagyon-nagyon jó. Úgy volt először, hogy nekem is sellő ruhám lesz ilyen anyagból, mint a Te ruhád volt (csak persze rózsaszín)...ugye taft anyag volt?????

sillia!

Elsírtam magam azon, amit írtál...de tényleg legyél pozitív, úgy, ahogy 200907? írta! Bízzál a Kicsiben!!! Ez a kor alapú becslés....hát, olyan, mint amikor lemérik a súlyodat ruhástól (télen +3kg) és azt veszik alapul a vizsgálatnál!!!!! Legvégső esetben úgyis az amnio dönt-és az az egyetlen igazi tuti diagnosztikai értékű! És ha az negatív, akkor minden szupi!!! Addig sok-sok pozitív energiát küldök!!!!!!!

hendegabi!

Ez durva, nagyon-nagyon durva! Leginkább az, hogy miért Nektek kell telefonálni, talán amikor összetörték a kémcsövet nekik kellett volna megkeresni Téged és soron kívül behívni! Amúgy meg menj el holnap ha tudsz és az még nem késő! Fúúú....basszus és ha nem telcsiztek nem is szólnak??? Hihetetlen és felháborító!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Bocsi, de most nem nagyon tudok reagálni, mindenesetre köszi a dicséreteket (képek)! És mindenkinek gartula tőlem is képekhez!

Hendegabi!

:evil: :evil: Ez nagyon kemény! :evil:

Én pedig azon aggodalmaskodom, hogy mikor kapom már meg az sms-t, a kombináltról... :roll: :? . Holnap lesz két hete, hogy levették!
Lányok! Neketek mit mondtak, mikor küldik, mert nekem semmit, és úgy emlékszem nektek 10. nap körül jött meg!
Voltam ma is vizsgázni, 4-es lett :? , de alig tanultam, mert nagyon nem volt kedvem, pedig alapból ehhez nem vagyok lusta :wink: . Ahhoz képest meg jó a 4-es. Eddig amúgyis kitűnő voltam, ez az egy meg belefér :wink: !

Ancsurti, hajrá a sulihoz, én megnézem ám az ellenőrződ :lol: !

puszpusz :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Kétezerkilencnullahétkérdőjel!

Ismersz engem? :D :D

Na olvasok tovább,mert napokig nem volt net és lemaradtam Rólatok !
Vendég

Sziasztok!

Kiestek a szemeim ,mire végigolvastam a hétvége történéseit,ez aztán egy pörgős topik :D .

Ancsurti nagyon boldog születésnapot kívánok és nagyon tetszik a formabontó menyasszonyi ruhád,szuperjó :) .

Egyébként mindenki gyönyörű szép menyasszony volt,gratulálok :)

Pagika jó olvasni a soraidat,tök sokat gondolok rátok meg a három babócára :)

Bertina itt Szekszárdon voltál az afp-n? Képzeld én is ma voltam,8.30 körül.Még az is lehet,hogy láttuk egymást?! :shock:

Norka neked megjött már az afp-s eredmény?

Mi jól vagyunk,Domi egyre akaratosabb,amióta fel tud állni azóta szegénykém egész nap csak esik-kel :roll: :lol:

Hozok két képet is:

Kép
Kép

Kép

Kép
lidike

[quote="minimano74"]
írta:
minimano74Nálam is csak azokat a vizsgálatokat csinálják mit neked :wink:

Ha jól emlékszem azt írtad, hogy előző terhességednél magas volt a down kockázat, ami sajnos bejött. Nálam nincs kockázatelemzés sem genetikai UH. Egy sima UH lesz a BPD-vel.
Bocs, ha félreértettem.

Éva

KépKépKép
agmano

Sillia! Anyu 39 évesen szülte a hugomat. Gyönyőrű egészséges csajszi lett. Neked is gyönyörű,egészséges babád lesz!!

Mennyi szép képet raktatok fel megint !Olyan jó nézni :)

Csibének gratula a leányzóhoz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.26 21:44-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ami azt illeti, elég volt végigolvasni a hétvégi termést, ügyesek voltatok! :D /nekünk sem volt net vasárnap délután, pedig pont akkor lett volna időm ideülni... :evil: /
Minden menyasszony gyönyörű volt! :D Én eddig úgy voltam ezzel a házasságos- lakodalmas témával, hogy nem vágyom rá, de így elnézegetve ezeket a képeket, lehet, hogy még meggondolom magam és mégis elvetetem magam a párommal :lol:
Én is üdvözlöm az újakat, s csak azt tudom mondani, hogy jó helyre jöttek :lol:
sillia: egy ismerősöm nemrég szülte 40 évesen első babáját, tehát kortól függetlenül lehet egészséges babának életet adni, mégha a kockázatelemzés mást is mond. Úgyhogy fel a fejjel, tudom, hogy ez az egy hét nem lesz könnyű, de én úgy gondomom, hogy ahonnan Isten elvesz, oda ad is /pedig nem vagyok templombajárós, vallásos csaj, de ez általában bejön/.

Kép
agi125r

Még valami: övterelőt szeretnék venni. Eddig csak olyat találtam, amit bérelni lehet, de én ugye győri vagyok... Nem tudjátok, honnan tudom beszerezni?

Kép
agi125r

Köszönöm mindenkinek a bíztatást. Jól esett, tényleg. Mostmár egy picit megnyugodtam. Hogyan lehet beilleszteni a tickert? Sikerült csinálnom egyet, vágólapra helyeztem a kapott szöveget, de nem tudom hová kellene beillesztenem a hozzászólásnál. :idea:
Vendég

Breki:Nem tudom milyen anyagot vettunk,de volt ara rendesen...koszi a dicseretet!Nem ertek az ilyen csajos dolgokhoz...a naaajlon harisnayatol kiraz a hideg,es az ilyen csuszogos anyagoktol is...ez nagyon fincsi anyagbol volt,de jol esett levenni vegre...en a sima pamutot ismerem :oops: csak azt hordok...Az eskuvore muszaj volt felvennem harisnyat,mert huvi volt(2007 szeptembereben)hat az orulet kerulgetett...vettem valami szuperjo combfixet...valahogy abban kibirtam.

Lidike:Regen voltal...Dominask gratula,neked kitartast!Helyes az aprobbik :lol: !Koszi a koszontest :oops: !

Sillia:Segedletek-profil-alairashoz bemasolni a kodot-es maris mindig ott lesz!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Úúúúúútálok így lemaradni rólatok, de hétvégén pihiztem, meg program is volt, ma meg sajna nem halogathattam tovább a fogorvost... :( És jó, hogy elmentem, mert kiderült, hogy nem az ínyem fáj, hanem igenis volt egy lyuk a fogamon, pici ugyan, mert alig fúrta, de átterjedt a szuvasodás a mellette levő fogamra is. :evil: Úgyhogy 007! Írok nemsokára privit, mert mégiscsak kéne annak a jókezű idős dokidnak a száma, úgyanis közöltte velem az ügyeletes a Szentkirályi utcáben, hogy keressek magamnak dokit, ő nem tömi be (csak ideiglenest rakott bele). Mire én megkérdeztem, hogy ez hogy működik, amire azt felelte, hogy sehogy, mert nekik erre nincs idejük, mert ők tanítanak és elvileg ez az ügyelet sem kéne. :shock: Szóval elég fura volt, én már régóta oda járok, de ilyet még senki nem mondott. Sőt! A múltkor még a lyukas bölcsességfogamat is betömték, amiről már akkor tudták, hogy pár hónap múlva úgyis ki kell húzni...(és tényleg)

Ne haragudjatok meg, de képtelen voltam ennyi mindent megjegyezni, hogy ki mit írt, úgyhogy lehet, hogy sok minden kimarad, meg név nélkül írok témákra...

Esküvő!

Mindenki gyönyörű vol, tényleg! És tetszenek a régebbi képek is. Engem ismertek....főleg 007 tudja, milyen aktív vagyok képfeltöltés címszó alatt, úgyhogy az iwiwen megtekinthetitek az én képeimet, nemrég volt júliusban.

Norka!

Te még rajtam is túltettél, nekem 10 ezer volt a ruha, de én kölcsönöztem, úgyhogy nem tarthattam meg utána. És a tied nagyon egyedi, én sem királylányosat szerettem volna, de ez állt jól. Amúgy én is csináltam láncot, csak azt a kesztyűmre akartam tenni, amolyan kartyű szerűen. Gyönyörű volt, viszont szegény barátnőm annyira izgult, úgy megszorította a kezemen, hogy elszakadt. :lol: MÉg én vigasztaltam, hogy ennek így kellett lennie, nem számít.

Pagika!

Örülök, hogy jól vagy már és jó sokat tudsz írni! :D Nekem volt a kesztyűmhöz egy sálszerű, ami a ruhám hátához volt varrva, na, az lógott bele a levesbe vacsorakor. :lol: Talán nem vették észre...végtére is nem paradicsomleves volt. :lol:

Boo!

Tényleg Boo vagy!!!Tényleg!! :lol:

Irigység a baba miatt!

Bevallom én is elég rosszul éreztem magam, amikor a méhenkívülim után egy kolléganőmnek megláttam a pociját. Hiszen ők nem is tervezték a babát, legalábbis én úgy tudtam. Nagyon rosszul éreztem magam, de talán nálam is csak önsajnálat volt. Otthon meg elmeséltem a férjemnek, mit éreztem, és hogy mennyire lelkifurim van miatta. Persze ő nem tudta, hogy mi próbálkozunk, meg a méhenkívülit sem. A munkahelyemen senki nem tudta. Meg amikor egy másik kolléganőm már a második babáját várta, nekem meg semmi, pedig nem is vártunk sokat, tényleg... 2hónap után méhen kívüli, aztán 9 hónap után jött a babu.
Most meg én is furán érzem magam egy kollégámékról tudom, hogy babát szeretnének már több, mint egy éve. Persze ő meg nem tudta, hogy mi próbálkozunk. No meg ott van egy másik ismerősöm, aki júniusban szült volna, de elvetélt a 12. héten. neki nem is mertem elmmondani, sőt inkább nem nagyon beszélgettem vele, aztán amikor már látszott a hasam, akkor gondoltam, így nem mehet tovább és megkérdeztem, hogy mikor kezdenek el újra próbálkozni. Semmi gond nem volt, vagy csak nem láttam rajta...

Üdv a csapatban Esztyx (remélem jól írom a neved... :oops: ) Itt éjszakai nagy lánybulik szoktak lenni, nem veszekedések!! :lol: Ugye lyányok!! :lol:

Sillia!

Reménykedünk, hogy nincs baj, mást nem tudok írni, valószínűleg én is ideges lennék a helyedben...Bízzunk azért. Látom sokan leköröztek, de azért leírom, hogy az anyósom is 40 évesen szülte a férjemet és semmi baja nincs.
A vonalzót a profilodnál az aláíráshoz kell beilleszteni és akkor nem kell mindig újra betenni, hanem mindig automatikusan megjelenik a hozzászólásaidnál. :wink:

Na, jó sokat írtam, még annyi (már nem tudom ki írta), hogy nekem is csak a kötelező vizsgálatokat csinálják, pedig próbálkoztam mással, csak nem jött össze, de mindegy, remélem azért minden rendben lesz.

Hendegabi!

hihetetlen milyen peches vagy!!! :shock: Széttörik a kémcsövet, ez azért elég gáz!!!! Viszont az bíztató, hogy a dokid azt mondta, hogy úgyis a 18. heti uh számít. Én is azt hallottam, hogy az afp nagyon elavult és még ha a 16, héten veszik le, akkor is adhat téves eredményt. Én csak ezért izgulok, mert tuti nem tudnám eldönteni, hogy most akkor tényleg rossz, vagy csak tévedés...
(Boo : nekem mérleg az aszcendensem állítólag...képtelen vagyok dönteni, és nálam tényleg ez a domináns, hiába vagyok amúgy szűz...)

No, ennyit bírtam írni...

Kép
Kép
tabati

sziasztok!
Mozgolódik a babám! Már pénteken is éreztem, de nem voltam benne biztos, hogy ő az. De azóta is sokszor érzem, úgyhogy tuti, hogy ő az!!!!! Már úgy vártam!

Sillia! Üdv. köztünk, és izgulunk a kisbabádért, hogy minden rendben legyen!!!

Kép
katy76

Hát a legfontosabbat a szexet kifelejtettem! :lol:

Nekem a doki azt mondta, hogy mindent lehet, ami jólesik... És ahogy a 12. hétig még gyorsítani sem mertem, inkább elengedtem a buszt, meg táncizni sem mentem, azóta már messziről futok a járművek után, Szilveszterkor szétrúgtuk a hely oldalát olyat táncoltunk, és így van ez minden mással is. :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

Katy!

Ugye milyen szuper érzés? :D nekem is egyre terjed a mozgástere! Először még csak alul éreztem jobb oldalon, majd balon, aztán végig alul, most meg már egyre feljebb is kezdem érezni. :D

Kép
Kép
tabati

Igen, nagyon jó érzés. Én is lent kezdtem el érezni, aztán tegnap este már a köldököm magasságában is éreztem bal oldalt. Jobb oldalt még nem éreztem.

Kép
katy76

Gondolom feljebb vastagabb a hasfalunk, vagy izom , kicsi hájacska (legalábbis nekem :lol: )

Az én babám inkább jobbos. :lol:

Kép
Kép
tabati

Katy!

Gratulálok! Én is, én is akarooom máár :oops: :D :D ! Irigy vagyok! :lol: Mindenkire, aki már érzi a virgonckodást! Tudom, hogy még nem késtem el, de azért megnyugtató lenne, ha már kopogtatna, hogy megnyugodjak :roll: :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja! Még eszembe jutott a varrónő, hogy igen 007 jól írta én már megjártam azóta többször is és a farmert hordtam eddig, ami kénylemes (csak ha valaki nem hordott eddig csípőt annak szokatlan lehet és húzogathatja állandóan, én hordtam, de még így is szokatlan volt eleinte) Ma meg sikerült elhoznom a két szövetgatyát is. Holnap fel is avatom az egyiket. :wink: Van neki felsője is, meg rengeteg nyári ruha is van. Megírom a számát ha valakit érdekel!!

Kép
Kép
tabati

Ja, és nekem most már olyan a mellkasom, és hátam, mintha sörétessel meglőttek volna :lol: :twisted: :lol: : tiszta apró pötty, meg néhány nagyobb, igazi pattanás :shock: ! Vagy azt is mondhatnám, rendesen "pizza hát" vagyok :twisted: :D ! Kamaszkoromban összesen az évek alatt nem volt annyi pattanásom, mint most... Nem tudtok rá valamit?! Ezek a pattanásleszárító izék, vagy mit tegyek rá? Tényleg sose volt ilyen gondom, nem tudom mi a teendő :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én nem csak kifele érzem a bébit, bármilyen fura, de nekem sokszor rúgdossa a hólyagomat. :oops: Na az nem túl kellemes.

Amúgy meg fürödni én sem merek, a fertőzésektől annál jobban félek. pedig itthon saját steril kád, de mégis... :oops: talán egyszer ha be mertem ülni, de inkább én is zuhanyzom. Szóval ez nem múlt el a 12. hét után... :oops:

Kép
Kép
tabati

Dodi!

ha jön a jobb idő, akkor a nap biztos segít rajtuk, egyebet nem tudok mondani, esetleg a többiek...

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: