Sziasztok!
Úúúúúútálok így lemaradni rólatok, de hétvégén pihiztem, meg program is volt, ma meg sajna nem halogathattam tovább a fogorvost...

És jó, hogy elmentem, mert kiderült, hogy nem az ínyem fáj, hanem igenis volt egy lyuk a fogamon, pici ugyan, mert alig fúrta, de átterjedt a szuvasodás a mellette levő fogamra is.

Úgyhogy 007! Írok nemsokára privit, mert mégiscsak kéne annak a jókezű idős dokidnak a száma, úgyanis közöltte velem az ügyeletes a Szentkirályi utcáben, hogy keressek magamnak dokit, ő nem tömi be (csak ideiglenest rakott bele). Mire én megkérdeztem, hogy ez hogy működik, amire azt felelte, hogy sehogy, mert nekik erre nincs idejük, mert ők tanítanak és elvileg ez az ügyelet sem kéne.

Szóval elég fura volt, én már régóta oda járok, de ilyet még senki nem mondott. Sőt! A múltkor még a lyukas bölcsességfogamat is betömték, amiről már akkor tudták, hogy pár hónap múlva úgyis ki kell húzni...(és tényleg)
Ne haragudjatok meg, de képtelen voltam ennyi mindent megjegyezni, hogy ki mit írt, úgyhogy lehet, hogy sok minden kimarad, meg név nélkül írok témákra...
Esküvő!
Mindenki gyönyörű vol, tényleg! És tetszenek a régebbi képek is. Engem ismertek....főleg 007 tudja, milyen aktív vagyok képfeltöltés címszó alatt, úgyhogy az iwiwen megtekinthetitek az én képeimet, nemrég volt júliusban.
Norka!
Te még rajtam is túltettél, nekem 10 ezer volt a ruha, de én kölcsönöztem, úgyhogy nem tarthattam meg utána. És a tied nagyon egyedi, én sem királylányosat szerettem volna, de ez állt jól. Amúgy én is csináltam láncot, csak azt a kesztyűmre akartam tenni, amolyan kartyű szerűen. Gyönyörű volt, viszont szegény barátnőm annyira izgult, úgy megszorította a kezemen, hogy elszakadt.

MÉg én vigasztaltam, hogy ennek így kellett lennie, nem számít.
Pagika!
Örülök, hogy jól vagy már és jó sokat tudsz írni!

Nekem volt a kesztyűmhöz egy sálszerű, ami a ruhám hátához volt varrva, na, az lógott bele a levesbe vacsorakor.

Talán nem vették észre...végtére is nem paradicsomleves volt.
Boo!
Tényleg Boo vagy!!!Tényleg!!
Irigység a baba miatt!
Bevallom én is elég rosszul éreztem magam, amikor a méhenkívülim után egy kolléganőmnek megláttam a pociját. Hiszen ők nem is tervezték a babát, legalábbis én úgy tudtam. Nagyon rosszul éreztem magam, de talán nálam is csak önsajnálat volt. Otthon meg elmeséltem a férjemnek, mit éreztem, és hogy mennyire lelkifurim van miatta. Persze ő nem tudta, hogy mi próbálkozunk, meg a méhenkívülit sem. A munkahelyemen senki nem tudta. Meg amikor egy másik kolléganőm már a második babáját várta, nekem meg semmi, pedig nem is vártunk sokat, tényleg... 2hónap után méhen kívüli, aztán 9 hónap után jött a babu.
Most meg én is furán érzem magam egy kollégámékról tudom, hogy babát szeretnének már több, mint egy éve. Persze ő meg nem tudta, hogy mi próbálkozunk. No meg ott van egy másik ismerősöm, aki júniusban szült volna, de elvetélt a 12. héten. neki nem is mertem elmmondani, sőt inkább nem nagyon beszélgettem vele, aztán amikor már látszott a hasam, akkor gondoltam, így nem mehet tovább és megkérdeztem, hogy mikor kezdenek el újra próbálkozni. Semmi gond nem volt, vagy csak nem láttam rajta...
Üdv a csapatban Esztyx (remélem jól írom a neved...

) Itt éjszakai nagy lánybulik szoktak lenni, nem veszekedések!!

Ugye lyányok!!
Sillia!
Reménykedünk, hogy nincs baj, mást nem tudok írni, valószínűleg én is ideges lennék a helyedben...Bízzunk azért. Látom sokan leköröztek, de azért leírom, hogy az anyósom is 40 évesen szülte a férjemet és semmi baja nincs.
A vonalzót a profilodnál az aláíráshoz kell beilleszteni és akkor nem kell mindig újra betenni, hanem mindig automatikusan megjelenik a hozzászólásaidnál.
Na, jó sokat írtam, még annyi (már nem tudom ki írta), hogy nekem is csak a kötelező vizsgálatokat csinálják, pedig próbálkoztam mással, csak nem jött össze, de mindegy, remélem azért minden rendben lesz.
Hendegabi!
hihetetlen milyen peches vagy!!!

Széttörik a kémcsövet, ez azért elég gáz!!!! Viszont az bíztató, hogy a dokid azt mondta, hogy úgyis a 18. heti uh számít. Én is azt hallottam, hogy az afp nagyon elavult és még ha a 16, héten veszik le, akkor is adhat téves eredményt. Én csak ezért izgulok, mert tuti nem tudnám eldönteni, hogy most akkor tényleg rossz, vagy csak tévedés...
(Boo : nekem mérleg az aszcendensem állítólag...képtelen vagyok dönteni, és nálam tényleg ez a domináns, hiába vagyok amúgy szűz...)
No, ennyit bírtam írni...