A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Abbahagyjuk a cigit és még meg is fogunk gazdagodni! :D

Kép
muzsuzska

A lombikig, ott fizetünk rendesen.........

Kép
muzsuzska

:?

KépKép
benó

Laptetű! :D :D :D

KépKép
benó

El kell mennem a postára gyorsan befizetni, hogy megkapjam a törzskönyvet. Ahogy beér az utolsó részlet küldik, és akkor tudom cseréltetni a nevemre. :D

Kép
muzsuzska

Oké, menj csak. :D

Többiek?

KépKép
benó

szióka

benó:köszi a jó kívánságot, igen szeretnék menni csütörtökön , ha a pannóniától jössz akkor a szákom utáni első sárga 8emeletesben lakom, én csak keveset munkálkodom az átrendezésben párom szüleim és tesóm fog majd igazán pakolni
muzsuzska: igyekszem többször jönni de nem voltam nagyon netezős csak most hogy itthon vagyok de ha a párom nincs itthon akkor a szülőknél vagyok ott meg most lett internet de valami nem jó rajta te hogy?
Márti:aranyos a kiságy nekem ilyen kell három...

Kép
paradizs

Én sem voltam netezős, de belejöttem! :wink:

Kép
muzsuzska

Márti, kiságypróbát tart! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsu, neked az a kiságy való amit Ildikó talált a neten!!!! Nekem baromian tetszik!

Kép
muzsuzska

Helló Paradizs!
A férjem nagyija egy házzal melletted lakik (vagy ugyanabban?). A számot nem tudom ám... :roll:
Sebaj, majd csütörtökön úgyis talizunk és akkor megdumáljuk.
Mi se voltunk nagy netezősek (vagyis én), de most!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nincs olyan, hogy egy ágy és a három baba belefér?

KépKép
benó

Nem tudsz felrakni képet a pocakodról? Érdekelne, mekkora egy hárombabás, 16 hetes pocó. :D

KépKép
benó

Paradizs, ti vezettek Battán a babaszámmal, gondolom. :D Van még, aki három babát vár? :roll:

KépKép
benó

nem tudom hogy vannak e még három babával terhesek de szerintem nincsen mert a védőnőm nem mondta igyekszem képet feltenni a pocakról
az ággyal kapcsolatban sajnos nem jó mert nincs elég hely hogy elférjen amit Ildó küldött el pedig nekem is nagyon tetszik
lányok: a szoptatóspárnának van értelme meg a légzésfigyelőnek?
köszike a segitséget

Kép
paradizs

Akkor 3 ágyat vesztek vagy hogy döntöttetek?
Szerintem mindkettőnek van értelme. Mi majd fogunk venni.
Ha egyszer majd ráérsz, átmegyünk együtt Érdre, mert ott olcsóbb a szopipárna, mint az interneten, kb. 5500 Ft az ikres szopipárna.

KépKép
benó

tényleg ma voltál szabadnapos igaz? na sebaj majd összehozzuk az egyik kolleganőm írta hogy 4500 van párna majd megnézem Érden is és döntök, ággyal kapcsolatban 3-at veszünk és egy merev pelenkázólapot amit egy szekrényre rá tudunk tenni a hely kihasználtság miatt

Kép
paradizs

Igen, ma voltam. Majd legközelebb összehozzuk. :D
Hol tud a kolléganőd 4500-ért párnát?
:D És milyen átalakítások zajlanak nálatok? :D

KépKép
benó

Éjszakáid milyenek, bírsz még aludni?
Nem fáj a hátad?
Nekem most megint marhára fáj. Lehet, hogy le is fekszem majd egy kicsit, csak megvárom a válaszod.

KépKép
benó

Bocsi csak hívott egy b.nőm(Anita). :)

Kép
martik77

a mi hálószobánk fog megváltozni a kisebb szobába kerülünk de sajnos amit csináltattunk szekrényt a szobánkba azt meg át kell tenni a nappaliba egyébként az 5-ben lakunk.azt hiszem ismerőse varrja v varrta a párnákat
ti készen vagytok?

Kép
paradizs

nehezen telnek az éjszakák nekem 3napja kezdett el igazán fájni és oldalt fekve kevés időd tudok aludni-pihenni
jó pihit én megpróbálok egy kelttésztás kakaós csigát csinálni igyekszem vissza

Kép
paradizs

Dehogy. :lol: :lol: Csak ott tartunk, hogy még nagyobb rendetlenséget csinálunk meg néhány dolgot kidobunk. :lol: :lol: De aztán minden üres hely visszatöltődik. :x :x
De még kell csinálni:
- polcok, akasztós helyek, küszöb, ajtó felrakása, álmennyezet a konyhában, máshol megvan (mert az anyagot 3 éve megvettük hozzá) stb.

KépKép
benó

Te aztán nem vagy semmi! Most mondod, hogy fáj a hátad, erre mész kelttésztát csinálni. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Próbálj olyanokat csinálni, hogy felpúpozni magad macskaszerűen meg a macskanyújtózkódós pózt is próbáld ki.
És a gyerekek már bökdösnek?

KépKép
benó

Jaj elfelejtettem megírni Benó,hogy a konyhába sín van az asztal fölé felfúrva(ikea)és a mögé vannak a fedők berakva,de majd mindjárt lefotózom neked.

Kép
martik77

Helló Márti! :D

Paradizsnak mondom még, hogy találtam neki egy nagyon cuki csúszkát azon az oldalon, ahol a második vonalzómat csináltam, tehát csak rá kell kattintania. De előre mondom, hogy ezt én is atajom :lol: :lol: :lol: (ahogy a Kittike szokta mondani), ugyan nekem nincs 3 babám, de majd belemagyarázom, hogy az első a Gy., a másik 3 meg mi. Beszúrom, ha megy, aztán leírom, hol van.

KépKép
benó

Köszi. :D Ügyes vagy, tudtad előre, hogy nem értem. :lol:

KépKép
benó

nem érzem hogy bögdösnének de azt már igen hogy biztos mozognak mert az alhasam néha leszakad de mindent elviselk csak ők jól érezzék magukat a macskahátat szoktam csinálni de abban aludni?.... nem semmi dolog... a párom itthon van és szeretném meglepni a sütivel de mivel még soha nem csináltam csak reménykedek hogy sikerül

Kép
paradizs

Kép
De lehet, hogy ez neked nem is tetszik, na mindegy, nekem nagyoooooon. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Nem, nem abban aludni. :lol: :lol: :lol: Azt még én se próbáltam. :lol: :lol:

Hogy ne sikerülne!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Pozitívság!!!! :D :D :D :D Van egy jó buktás (az jó a kakaós csigához is) receptem, vársz egy kicsit?

KépKép
benó

Én is szoktam olyat érezni, az a mozgástól van? Nekem fogalmam se volt, mi az. :roll:

KépKép
benó

igen aranyos vagy
szia Márti...

Kép
paradizs

Jövök máris.

KépKép
benó

Na, ez az, csak ne csinálj belőle csibéket, hanem ahogy te szeretnéd: :lol: :lol: :lol:

Kiscsibék (12 darabhoz)

Hozzávalók:
60 dkg liszt, 5 dkg életsztő, 2 dl + 2 ek. tej, 10 dkg cukor, 10 dkg margarin, 2 tojás, 2 tojássárgája, 12 szem mazsola, 24 fél mandula

A lisztet tálba szitáljuk, közepébe mélyedést nyomunk. Belemorzsoljuk az élesztőt, rászórunk 1 tk. cukrot, és ráöntjük a langyos tejet. Letakarva kb. 15 percig pihentetjük. A margarint megolvasztjuk, hagyjuk kihűlni, majd a maradék cukorral, 1 tk. sóval és a tojásokkal együtt a liszthez adjuk. Alaposan összedolgozzuk. Letakarjuk, és meleg helyen 45 percig kelesztjük. A tésztát átgyúrjuk, és 12 egyforma darabra vágjuk. Mindegyikből egy nagy és egy kicsi golyót formálunk. A nagyobba mélyedést nyomunk, bekenjük tojássárgájával, és beleragasztjuk a kisebb golyót. A csibéket sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk. A mazsolából szemeket, a mandulákból csőrt ragasztunk. A maradék tojássárgájába 2 ek. tejet keverünk, bekenjük vele a csibéket, és még 15 percig kelesztjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, és a csibéket kb. 20 percig sütjük.

KépKép
benó

Én nem tartom lényegesnek a szopipárnát.Tancsunak van,de ő se nagyon használja:Legalábbis nekem ez rémlik.
A légzésfigyelő az viszont jó dolog!!!

Kép
martik77

Addig leírom, hogy az animated sliders-eken belül van a tengis csúszka, a 7. oldalon.

KépKép
benó

A szopipárnát a hülye alváshoz szeretném (én legalábbis). Az ikres topicban azt mondják, hogy ők még nagyon szoptatni se tudtak (nem volt elég a tej stb.), nemhogy párnával. :lol: :lol:

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

Márti, te mit szólsz a tengikhez? :D

KépKép
benó

Aha, köszi a képet. Ez is meggondolandó. :wink:

KépKép
benó

Kép

A kampókat külön lehet kapni,van rövidebb és hosszabb sín is és ilyen 500 forint körül van.

Kép
martik77

Köszi. :D

KépKép
benó

Vagyok. Befejeztem a főzeléket,megjött a F. és ettünk. Most kiment a garázsba, hogy a rendbehozott pincébe átcuccoljon. Annyi cucc van a garázsban, hogy egy nap nem is hordja át.

Kép
flóra 11

A 16. oldalon pedig van cuki fürdős kacsa. Azokat annyira szeretem. :D :D :D Tudjátok, az a kis sárga műanyag. :D :D

KépKép
benó

Hú, ez a cuccolás! :roll: :? :D :D

KépKép
benó

nem értem ezt a 7. oldalt,de most megyek szülőire.sziasztok.

Kép
martik77

Nem is érdekes. :lol:
Jó szülőit! :D :D :D :D

KépKép
benó

köszike na megyek és jövők... kellemes délutánt

Kép
paradizs

Na, megyek, itt a Gy., kell mosogatni.

KépKép
benó

sziasztok
csak gyors helyzet jelentés
Sanyim nem ment orvoshoz, mert "semmi bajom"! tipikus férfi
de tényleg semmi komoly, mert hajnalban volt kedve rádiózni :wink: . szülés óta 3.alkalom :roll:
voltam maszázson. nagyon jó volt. érezte, hogy a válaim nagyon kemények.
1 hét múlva megint megyek :lol: . utánna voltam bevásárolni.
vettem magamnak 2 gatyót, 2pulcsit meg egy kapucnis kardigánt.
/muszály volt, mert az alakom még nem a régi :roll: /
majd holnap jövök és reagálok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: