Jó reggelt!
Részben, főképp sikerült végig olvasnom az írásokat. Én a munkahelyen (ha nincs 40 várakozó,ami most gyakori),akkor telón is olvasom a fórumot,de még így is nagyon összejön
Tisa nekem,meg szerencsére Daninak sem tetszenek a 3 kerekű babakocsik. Én nem tudom mi lehet az előnyük a négy kerekűhöz képest,de szerintem kis csúnyácskák (bocsánat,nem akarok senkit megbántani)

Ezekkel könnyebben lehet közlekedni? Könnyebb fordulni vele? Én azt vettem észre,h a mi babakocsinknak be van szűkítve a két hátsóhoz képest a két első kerék (illetve 2*2) és könnyebb vele manőverezni.
Szép a pocód,meg látom a bőröd is szépen bírja
Ettike sajnálom a vizesedést. Én ettől eléggé félek, ezért munkahelyemen amúgy is,de most főképp mindíg fent van a lábam. Szünetben meg felállok legalább 5 percre és mozgok. Most,h nem járkálok le szünetben dohányozni mindíg kell magamnak valami elfoglaltságot keresni ilyenkor. Neked is szép kerek pocód van és sztem "normális" a mérete. Nekem is sokan mondják,h nagy én meg már kezdem magam szégyelni
Gabka nekem is 4,9 lett az éhgyomri,én is egy napon voltam Veled a héten,de szerencsére 5 lett a terheléses. Azért vigyázz magadra,már nincs sok hátra Nekünk egyébként 4D 13 volt,úgyhogy a 10 teljesen korrekt. Hol is csinálják ennyiért?
Isamica barátnőmnek sem volt konkrét terheléses vérvétele. Ő azt mondja azért,mert a sima laboros vérvételnél alacsony volt a cukra,így az orvosa nem küldte terhelésre. De ez számomra azért furcsa

Örülök,hogy most már visszább húzódott a lepény, olyan jó az uh-n csupa jó híreket hallani.
Trinky jó a kocsi nagyon. Ha szabad kérdezni mennyi volt és mennyit spóroltatok rajta így használtan? Én is kifizettem a héten a mózest,mert nekünk külön kellett venni és már kezdek aggódni,mert nem hozta a posta még. Eddig egy-két nap alatt minden itt volt.
Gaba, Tünemény nagyon jók az ágyak. Nagyon jó,h van hozzájuk pelusozó. Én azon filózom már egy ideje,h-h oldjuk azt meg. Valaki írta,h sima szekrény lesz a pelenkázó. Hát nálunk is úgy lesz,h párom szülei adnak jó kis bútort,ami ha költözünk majd Majáé lesz és van hozzá egy tv "állvány",ami több,mint tökéletes pelusozónak,mert még fiókjai is vannak,h be lehessen pakolni. Viszont mivel egyenlőre egy szobában leszünk babóval nem tudom befér-e az is. Na majd megoldjuk valahogy.
Bogi én már meg sem lepődöm a vérvételesek viselkedésén
Én is egy órát vártam csak az első vérvételre. És akkor még jött két óra utána a lötyivel. De én szóltam,h félkor letelik a két óra és szerencsére egy kedves, mosolygós nő volt bent,aki időben behívott.
Kocska és nem merem magam itthon mérni,mindíg védőnő mér. Karácsony előtt nem tudtunk időpontot egyeztetni,mert nem volt nála a naptára. A sok ünnepek alatti süti miatt be sem mertem jelentkezni. De ami késik nem múlik,mert tegnap felhívott,h mi lesz

Szerencsére azért nekem nagyon jó kis védőnőm van. Minden hónapban kell egy időpont Neki,amikor lát, mindíg van vizelet, súly meg szívhang. Szerencsére ha már az orvossal nem volt szerencsém legalább Vele jól jártam.
Cat nagyon jó képeket kaptál. A Kleopátrában fekete-fehér a 4D? Mennyibe került? Mert jó lenne még egyszer menni,h mi is lássuk a pofiját meg egyébként is,de lehet már nem fér bele az anyagiakba.
Gesztenye mi volt a csontkovácsnál? Én azért bennük bízom,remélem nem csalódtál!
Voltam barátnőmnél, Neki 4,5 hónapos a babója. Teljesen megdöbbentem,h milyen gyorsan leadta a felszedett kilókat. Vékonyabb,mint a várandósság előtt. Mondta,h halogatta az Elevit megvételét és azt vette észre,h folynak le Róla a kilók. Kaptam Tőle szoptatós melltartót,mert Neki az kicsi volt. Nagyon örültem neki,mert nem olcsó muri az sem.
Ma már elkezdünk mi is szépen lassan pakolászni,h februárra a szobácskánk készen legyen. Már alig várom a végét. Remélem Maja nem fog ellenkezni,direkt szép lassan, beosztva költözködünk,h ne fájdogáljon és ne legyen baj.
Nálam sajna kijött az a frááánya gomba. Van valaki köztetek,aki volt a terhesség alatt ilyen cipőben? Mit használt? Kúpot...? Orvoshoz csak februárban megyek és nem is nagyon szeretném,ha mászkálnának bennem,mert fáj azt vettem észre

Jó, persze ilyenkor jön,h akkor mi lesz a szülésnél!?
Még valamit szerettem volna kérdezni,de elfelejtettem. Na majd,ha eszembe jut.
Na,remélem nem egy oldalt írtam tele.bocsi,h hosszú lett
Jó pihit mindenkinek a hétvégére!!!