A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Heni!

Nagyon jók a képek a fiadról!
Vendég

Na csajok... :( megjöttem a védőnőtől:
NAGY a hasam
nekem már injekcióval kellene adni a vasat, ha pár évvel ezelőtti rendszer lenne
se szivhangot nem néztünk (csak megkérdezte mozog-e)
se vizeletet (ezt a 12.héttől senki nem nézte)
a vérnyomásom jó
felicitas csomagot meg a szülés után a kórházban kapok

szóval ennyi, menjek március vége fele, (de utána mondta, hogy mehetek februárban is)

hááát most egy kicsit letörtem, de nem fogom ezen rágni magam

Kép
tünemény

Csajok a felicitas csomagot hányadik héttől lehet kiváltani?Kiszeretném már mert kíváncsi vagyok mi van benne.

Tünemény:neked aztán bátor a védőnőd, hogy ilyen alapvető vizsgálatokat sem csinál meg. :x :x :x :x

Kép

Kép
gabka7926

Tünemény! neked nagyon "link" a védőnőd! Nekem minden alkalommal mindent néz (súly, vérnyomás, vizelet, szívhang). És mostantól (3 trimeszter) már 2 hetente kell hozzá mennem.

A Felicitas csomagról annyit, hogy valóban kapunk szülés után is, de most terhesen is kell kapnod a várondós mamák könyvét és abban vagy egy kupon és azzal beválthatod a várandós mama csomagot. Amiről a védőnő beszél az a "kismama csomag" amit valóban szülés után kapsz meg + a babagondozási tanácsadó könyvet. Aztán most már van egy harmadik csomag is a "kisbaba" csomag, amit a baba 4-12 hónapos koráig vehetsz át, ehhez regisztrálni kell a neten,

Gabka! A 3. trimesztertől lehet beváltani, ami asszem a 28. héttől van. Ja! És akinek nem friss a könyve az sem baj. Kérdeztem a felicitast és mondták, hogy a régi kuponra is odaadják. És valóban, mert én pl. 2007 ősz-tél kiadást kaptam a könyvből és simán megkaptam a csomagot.

Nekem a csomagban volt egy babavíz, egy cumi, 1 db pampers pelenka és 1 db Avent műanyag tároló (tudjátok amiben tejet lehet elrakni. Meg még szóróanyag.

Remélem érthető voltam.

Judy

Kép
judy_76

Kisszilvi nálatok tuti nem lesznek ikrek? Én még mindig reménykedek. Na jó nem, de mégis mondtam, hogy annak a kis kukacosnak keressék meg a lánytestvérét is, de semmi.

Bogi ez tipikus, nálunk is ez megy az orvosnál. Amikor nem akarták elhinni, hogy több órát várok a táppénzespapíromért. Még nem is látszott, hogy babám lesz, egy kismami neki volt támaszkodva az orvosi ajtó mellett a falnak,(én leültem, mert hányingeres,szédülős voltam) és az idős mamik rányitogatták az ajtót és igyekeztek félre lökni, hogy nekik csak gyógyszert kell íratni, egy 50év körüli nő,meg neki csak TP-papír….mindenki csak hajtogatta, hogy neki CSAK…….A kismami meg akkora hassal, mint ami most van nekem,csak támaszthatta a falat míg tudott állni,dehogy érdekelte a népet.Nekem meg az ilyen napok óta fáj a keresztcsontom!

Gabka a tied is tiszta kisfiús, mint az enyém!
Cat a fiad már jó pofis, szép kerek. Nekem mindig csak oldalról mutatja az arcát. De nem baj, lesz ez még így se.

Tünemény ma sikerült aludnom,sőt 9 kor kelnem kellett, pedig bírtam volna még.

Péterke nagyon cuki!

Judy te aztán kivagy képezve csomagügyileg. Várandós mamacsomag a neve

kocska

sziasztok.

én is nagyon jól aludtam.1 szer voltam csak kinn wc-n.

Péterke nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol:

tünemény:

ténleg nagyon hanyag a védőnőd.járj a nyakára,nehogy neked legyen bajod belőle.

én ma alig ettem :shock: :shock: :shock: :shock: reggel ettem egy kis tejbepapit,azóta csak gyümit.ebédre (4 kor)csináltam magamnak rizseshusit de 2 kanál utánn nem kellett.most sütit sütük de már azt sem kivánom :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Alex is szekáll rendesen.mindenáron a bordám alatt akarja valamilyét kidugni......hiába magyarázom neki hogy nem megy,ő be akarja bizonyítani hogy igenis neki sikerülni fog :roll: :roll: :roll: :roll:

gyors dobok 2 poci képet:

Kép majdnem 30 hetes pocak
Kép és egy közeli(csikokat nem nézni)

Kép
Kép
ettike

Ettike:neked aztán jó nagy pocid van!!!Patrikkal is ekkora volt ennyi hetesen?

Akkor én nem is mondom, hogy 10:19kor keltem ma fel na jó de éjfél után alszom el.MA is egyedül aludtam nem apával és sokkal jobban kitudom magam aludni.

Össze lett rakva a kiságyunk és tök szupi.Még nem igazán néz ki gyerekszobának na de majd szép lassan meglesz csinálva.Egyelőre minden bevan csak rakva és a babakocsi kivételével a minden dobozban meg nejlonban.Még nem akarom, hogy porosodjon.

Kép

Kép
gabka7926

fúúú Ettike így már hihető az a sok kiló ennyi idő alatt.Kezdesz hasonlítani az előző terhességednél levő magadra, már nem a nádszálvékony kis lányka vagy,mint a kezdőpocakos képen.Hihetetlen,mint a hüp-hüpp barbatrükk,ilyen picilányból...
Na mert én eddig sem voltam kárcsúúú :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Sziasztok!

Hajnal 3kor keltem :( na nem direkt, teljesen spontán...

Reggel voltam a védőnőnél, azt mondta, a köv. vérvételem 32. héten ellenanyag, tehát tényleg ennyi volt a cukros dolog :) Megnéztem a 24 hetes leletet végre, 4,5 a cukor, 2 hét ünnepi zabálás után, azt hiszem, ez elég jóóóó.

Délre mentem a dokihoz, méhszáj zárva, Málna tökéletes bébi, ráadásul most először, tudva a dolgát, szépen fejjel lefelé fordult :wink:
És ami a lényeg: A méhlepény szépen elhúzódott a méhszájtól :!: :D :D :D :D :D még mindig mellső és mélyebben van, de most már igazán jó helyen tapad :)
2 hónap után végre megnyugodtam.

Elmentünk főzelékfalóba meg réteseshez, bevásároltunk, otthon befaltam a főzeléket és hirtelen aludtam is 2 órát. Rámszakadt a nyugalom rendesen :wink:

Nekem feleakkora a pocim, mint ettikének :shock: de tudom, hogy nincs 2 egyforma terhesség.

icamica

miért szerintetek nagy a hasam?????én nem látom olyan húú de nagynak :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Patrikkal nagyobb volt és akkor súlyban még nem tartottam 11-nél :wink: :wink: :wink: :wink:
de majd lemegy,mint Patrik utánn.

icamica:

hívhatlak/unk icának?
örülök hogy neled is elment a lepény a méhszájról.
az jó ha Málna befordult,de még forognak ugyhogy lehet most pont csücsül a pocidban :lol: :lol: :lol: Alex is folyton forgolódik.
szép neve lessz a picinek,nekem is nagyon tetszik ez a név de párom hallani sem akart róla mikor még nem tudtuk hogy kukacos.de már mindegy is.10 év alatt meg csak megtudom győzni róla hogy szép név ez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok Lányok!

Elszaladtunk az Ikeá-ba...nem voltunk sokat, célirányosan mentünk...
Megvettük Lénának az éjjeli falilámpáját. Szerintem nagyon cuki, és oly hangulatos, hogy csak na! :D
Meg is mutizom Nektek:
Kép

Kép
Kép
tisa

Csajok!
Ki fog egy szobába aludni a picivel eleinte?Én biztossan ezt már most megmondtam mindenkinek aki kérdezte.Úgy tervezzük, hogy mikor már egyszer kel fel éjjel akkor megy sajátba.

Kép

Kép
gabka7926

tisa: nagyon Lénás a lámpa! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabka7926

Na, én is dobok egy-kétma esti pocis képet, így a 30+5. héten.
Kb. 103-as a haskörfogatom, és talán plusz 9 kilónál tartok. Mivel nincs itthon mérlegünk nem tudom pontosan. :lol:
Kép Kép

Kép
Kép
tisa

Ettike! Jól belehúztál, szép nagy a pocakod! :D

A lámpa meg nem is volt drága, csak 1.500,-Ft. Az energiatakarékos izzó (2 db) majdnem a duplája volt! :shock: :roll:

Mi is kérünk pocakképeket!

Gabka! Mi biztos, hogy nem alszunk vele, mert a szobája kicsi, és örültünk, hogy a saját cuccai, bútorai befértek. A mi hálószobánk szintén kicsi, így oda sem fér el az ágy. De közvetlenül egymás mellett van a két szoba! :D
Meg mi nem vagyunk híve a gyerekkel alvásnak. :oops: Mindenki a saját ágyikójában pihenjen. Bizti lesznek kivételes alkalmak, de nem véletlenül lett saját szobája. :wink: :wink:

Kép
Kép
tisa

ettike!

Nyugodtam Icázzatok, persze, hogy ez az alapnév :D
Szerintem nem a te pocid nagy, az enyém kisebb, mint a tiétek!
Csak azért örültem így meg, mert eddig még sosem volt lefelé, mindig ült a kis vézna hátsóján :) De a mozgásból ítélve napi 2 fordulatot biztos lenyom :D :D

gabka

Mi úgy tervezzük, hogy van külön szobája, de ott is van egy klassz kinyithatós ágy, és az első 6 hónapban nem lesz egyedül. A szoptatás miatt is kényelmesebb lesz, pláne, hogy a mi szobánk a galérián van, meg ott mégiscsak nyugodtabban ledőlök, hiszen ha megszólal, azonnal felébredek.

Tényleg, iederült, hogy az itthoni mérlegem egy rosszindulatú galád csaló! A védőnő felöltözve 1 kilóval kevesebbet mért
:D

icamica

Végre utolért mindenki,tök jó!Már nem csak nekem van óóóóriási pocakom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

kocska

Én sem szeretnék egy ágyban aludni vele hanem mert nagy a hálónk az ő kiságya jön hozzánk és majd amint lehet megy a sajátba.De addig nekem és neki is így lesz a legjobb.Én nem vettem légzésfigyelőt ezért nem akarom egyedül hagyni a szobájában.

Tisa:neked kivan fordulva a köldököd? :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Nem, nincs kifordulva. Remélem nem is lesz. Teljesen egyvolnalban van a többivel. A Párom szerint olyan, mint egy konektor. :lol: Ő ott szokta csatlakoztatni a mikrofont, amikor Lénával beszél. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

Sziazstok!

Jaj csajók.
Nagyons zépek a babáitok :-) Nálunk Kolinak szinte teljesen ugyan olyan volt a pofija. a 32 héten készült kép olyan volt mint amkor megszületett :-)

Ica!
De jó, hogy arrébb ment a lepényed :-)

Tünemény!
Tényleg hanyag a védőnpd akár csak az enyém. Ő se csinál semmit és havi egyszer megyek. mondjuk nekem a dokim annira alapos, hogy nem nagyon tdna újat csinálni ill mondani. Én az elején megkaptam a várandos könyvet......

Gabka!
Nagyon szép az ágyikó :-)

Mi úgy tervezzük, hogy a saját szobájába alcsik (nem lesz légzésfigyelőnk) , de aztán majd ő eldönti. ha nagyon síros lesz akkor jön hozzánk, hogy koli tudjon aludni. ha nagyon fáradt leszek szintén. Ez szerintem olyan dolog, hogy mi tervezzünk babák döntenek.

Jól vagyunk, de képzeljétek mára nagyon bedagatd a lábam. Pedig meg van a 3 literem nem eszek sósat stb.... azt hittem, hogy most megúszom :(

Ettike!
Kb nekem is ekkor a pocim. ne izgasd magad majd vissza megy :-)

no megyek aluálni.
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

boglarkabiro!
Az én dokim Szabó György. A tiéd ki?

Kocska!
Mivel iker vagyok (bár kétpetéjű, szóval nem vagyunk teljesen egyformák, csak annyira hasonlítunk, mint a testvérek) én is gondoltam rá, hogy talán ketten lesznek a babócák, de nem így alakult. Pedig a doki mindig kereste, hátha lakik még itt valaki. :lol:
Ki tudja, lehet, hogy leközelebb. Egyébként az ikertesómnak sincsenek ikrei, két fia van, másfél év a korkülönbség közöttük.

Az én pocakom elég kicsi szerintem, az elején még mérges is voltam, hogy nem akar nőni, de mindenki azzal nyugtatott, hogy ne aggódjak, majd megnő, sőt a végén már kisebbet szeretnék. Úgy december táján kezdett el rohamosan nőni, most már határozottan tagadhatatlan. :D Az is igaz, hogy az utcán senki nem gondolja rólam, hogy kismama vagyok, mert jó bő a kabátom, ápol és eltakar. Eddig egyetlen esetben akarták átadni nekem a helyet a villamoson, ő is egy idős néni volt.

Tünemény!
Az én védőnőm azért alaposabb, mint a tiéd, bár vizeletet nem szokott nézni, de szívhangot mindig hallgatunk, és az a fránya súlymérés sem marad el sohasem. Mindig megkapom, hogy lassítsak, fogjam vissza magam, pedig nem zabálok, alig eszek édességet...
:(

Én is hamarosan beváltom a Felicitas csomagot, de ezek szerint nincs túl sok minden benne. Bár lehet, hogy attól is függ, hogy hol váltom be?

Kép

Kép
kisszilva

Az én védőnőmet senkié sem tudja felülmúlni.
Eddig kétszer láttam.
Először kijött, kitöltötte a kiskönvet a papírok alapján.
Másodszor, talán 2-3 hónapja, én voltam nála úgy 5-10 percig. Beírt még pár adatot a leletekről megkérdezte mennyi a súlyom, és tudom-e a vérnyomásom.
Azóta nem láttam.
De én nem is izgulok miatta.
A súlyom és a vérnyomásom kéthetente ellenőrzik a diabétesz rendelésen.
Havonta az urológián pisi vizsgálat.
Havonta nőgyógyász és Uh.
Itt tuti minden rendben van, mert ha valami mégsem, akkor valaki hamar rájönne.
Ráadásul a cukromat és a vérnyomásomat én is nézem otthon rendszeres, és a súlyomat is minden nap.

Azt hiszem ennyivel is könnyebbé teszem a védőnőm életét.

Felicitas csomag? Lehet, hogy nekem nem is lesz, ha így haladok.
Pedig annyit írtatok róla, hogy elketdett engem is érdekelni.

Pocakok szép nagyok már!
Így nem is aggódom, hogy az enyém nagy, mert hozzátok képest, szerintem nem nagyobb.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap megvettük az ágyat!!! :D

Gabka! mi egy szobában fogunk aludni a babával mivel nincs több szobánk, de ez az egy jó nagy és van benne egy beugró rész ahol pont elfér a kombiágy egy kis komód és talán egy fotel is lesz. Ha nagyobb lesz majd költözünk.

Már csak a babakocsi van ami nagyobb dolog, de még mindíg nem tudom milyen legyen.

Kép
Kép
gaba_30

Jó reggelt !

Most éppen tömöm magamba a bundáskenyeret, mert majdnem hánytam az éhségtől :shock:
9-re vittem a Korit társastáncra,gyorsan bevásároltam és gondoltam, majd eszek ha hazaértem...
a zöldségesnél már koncentránom kellett...... :roll:

Pedig ez már jó ideje nem fordult elő.

Szilvi!
Én is a MÁV-ban szülök és én is Szabó Györgynél!
Legalább meg tudjuk a tapasztalatokat osztani!Te is a Nyugati térre jársz hozzá?
Az aszisztensnője egy tündér, nem?

Legközelebb február 9-én megyek hozzá, 11-re!

Ettike, jó nagy a pocid! Majd én is készítek már pocakfotót...

Amikor megkérdezik és én mondom, hogy áprilisban fogok szülni, mindenki azt mondja igggggggen, azt hittem előbb, meg hóóóóóó az még jó soká van........és mennyit híztál??????
:twisted:

Meg amikor mondom, hogy a harmadik lány, akkor mindenki savanyú, szánakozó arccal, mindegy az, nem baj, csak egészséges legyen..el se tudják képzelni, hogy mi nem vagyunk emiatt depressziósak.
:roll:

Kép

Kép
tasin

Gabka!
Mi egy szobába alszunk vele, addig amíg már tartósan át nem alussza majd az éjszakát.Gondolom olyan 1,5 éves koráig.
Mondjuk Kori 2 éves koráig felébredt többször is.. :shock:

Kép

Kép
tasin

Jó reggelt!

Gyönyörű idő van, így úgy döntöttünk, hogy kimegyünk a szabadba. Azt még pontosan nem találtuk ki hova, de nem erdőbe az biztos, ott még minden csupa sár.

Megvolt tegnap az első csontkovács kezelésem. Háááát, elég összetett érzéseim voltak. Volt egy-két profi megnyilvánulása a dokinak, de maga a kezelés kb. 10-15 percig tartott. Ropogtatott a gerincem és a nyakcsigolyáim körül. Úgy beszéltük meg, hogy 6 hétig hetente kétszer megyek hozzá, aztán majd meglátjuk. A pocakom tényleg nem volt akadály, volt hozzá megfelelő ágya.

Délután barátnőztem: először a kétgyerekes anyukánál voltam (2 éves és 9 hónapos fiúk), majd az egygyerekes anyukához mentem (10 hónapos kislány). Megvolt a gyakorlás rendesen. :)
Érezhető, hogy mekkora különbség van egy közel azonos korú kisfiú és kislány között.

Tisa!
Aranyos a kislámpátok. És szép nagy a pocakod!!! :P
Megvan a Krios kupon, nekem a 9. oldalon volt. Kösz, Trinky, így megoldottam a problémát.

Tünemény!
A "hanyag védőnő" jelzőt én is csak megerősíteni tudom. Tényleg gyenge munka, amit a védőnőd lerendez. :evil:

Gabka!
Nálunk külön szobában alszik majd Luca. Szép nagy szobája lesz, így szeretnénk ha tényleg ott aludna a kiságyában. Szemben van a mi hálószobánk, az ajtók persze mindig nyitva lesznek.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Jó reggelt!

Részben, főképp sikerült végig olvasnom az írásokat. Én a munkahelyen (ha nincs 40 várakozó,ami most gyakori),akkor telón is olvasom a fórumot,de még így is nagyon összejön :shock:

Tisa nekem,meg szerencsére Daninak sem tetszenek a 3 kerekű babakocsik. Én nem tudom mi lehet az előnyük a négy kerekűhöz képest,de szerintem kis csúnyácskák (bocsánat,nem akarok senkit megbántani) :oops: Ezekkel könnyebben lehet közlekedni? Könnyebb fordulni vele? Én azt vettem észre,h a mi babakocsinknak be van szűkítve a két hátsóhoz képest a két első kerék (illetve 2*2) és könnyebb vele manőverezni.
Szép a pocód,meg látom a bőröd is szépen bírja :)

Ettike sajnálom a vizesedést. Én ettől eléggé félek, ezért munkahelyemen amúgy is,de most főképp mindíg fent van a lábam. Szünetben meg felállok legalább 5 percre és mozgok. Most,h nem járkálok le szünetben dohányozni mindíg kell magamnak valami elfoglaltságot keresni ilyenkor. Neked is szép kerek pocód van és sztem "normális" a mérete. Nekem is sokan mondják,h nagy én meg már kezdem magam szégyelni :oops:

Gabka nekem is 4,9 lett az éhgyomri,én is egy napon voltam Veled a héten,de szerencsére 5 lett a terheléses. Azért vigyázz magadra,már nincs sok hátra Nekünk egyébként 4D 13 volt,úgyhogy a 10 teljesen korrekt. Hol is csinálják ennyiért? :D

Isamica barátnőmnek sem volt konkrét terheléses vérvétele. Ő azt mondja azért,mert a sima laboros vérvételnél alacsony volt a cukra,így az orvosa nem küldte terhelésre. De ez számomra azért furcsa :? Örülök,hogy most már visszább húzódott a lepény, olyan jó az uh-n csupa jó híreket hallani.

Trinky jó a kocsi nagyon. Ha szabad kérdezni mennyi volt és mennyit spóroltatok rajta így használtan? Én is kifizettem a héten a mózest,mert nekünk külön kellett venni és már kezdek aggódni,mert nem hozta a posta még. Eddig egy-két nap alatt minden itt volt.

Gaba, Tünemény nagyon jók az ágyak. Nagyon jó,h van hozzájuk pelusozó. Én azon filózom már egy ideje,h-h oldjuk azt meg. Valaki írta,h sima szekrény lesz a pelenkázó. Hát nálunk is úgy lesz,h párom szülei adnak jó kis bútort,ami ha költözünk majd Majáé lesz és van hozzá egy tv "állvány",ami több,mint tökéletes pelusozónak,mert még fiókjai is vannak,h be lehessen pakolni. Viszont mivel egyenlőre egy szobában leszünk babóval nem tudom befér-e az is. Na majd megoldjuk valahogy.

Bogi én már meg sem lepődöm a vérvételesek viselkedésén :?
Én is egy órát vártam csak az első vérvételre. És akkor még jött két óra utána a lötyivel. De én szóltam,h félkor letelik a két óra és szerencsére egy kedves, mosolygós nő volt bent,aki időben behívott.

Kocska és nem merem magam itthon mérni,mindíg védőnő mér. Karácsony előtt nem tudtunk időpontot egyeztetni,mert nem volt nála a naptára. A sok ünnepek alatti süti miatt be sem mertem jelentkezni. De ami késik nem múlik,mert tegnap felhívott,h mi lesz :shock: Szerencsére azért nekem nagyon jó kis védőnőm van. Minden hónapban kell egy időpont Neki,amikor lát, mindíg van vizelet, súly meg szívhang. Szerencsére ha már az orvossal nem volt szerencsém legalább Vele jól jártam.

Cat nagyon jó képeket kaptál. A Kleopátrában fekete-fehér a 4D? Mennyibe került? Mert jó lenne még egyszer menni,h mi is lássuk a pofiját meg egyébként is,de lehet már nem fér bele az anyagiakba.

Gesztenye mi volt a csontkovácsnál? Én azért bennük bízom,remélem nem csalódtál!

Voltam barátnőmnél, Neki 4,5 hónapos a babója. Teljesen megdöbbentem,h milyen gyorsan leadta a felszedett kilókat. Vékonyabb,mint a várandósság előtt. Mondta,h halogatta az Elevit megvételét és azt vette észre,h folynak le Róla a kilók. Kaptam Tőle szoptatós melltartót,mert Neki az kicsi volt. Nagyon örültem neki,mert nem olcsó muri az sem.
Ma már elkezdünk mi is szépen lassan pakolászni,h februárra a szobácskánk készen legyen. Már alig várom a végét. Remélem Maja nem fog ellenkezni,direkt szép lassan, beosztva költözködünk,h ne fájdogáljon és ne legyen baj.

Nálam sajna kijött az a frááánya gomba. Van valaki köztetek,aki volt a terhesség alatt ilyen cipőben? Mit használt? Kúpot...? Orvoshoz csak februárban megyek és nem is nagyon szeretném,ha mászkálnának bennem,mert fáj azt vettem észre :( Jó, persze ilyenkor jön,h akkor mi lesz a szülésnél!?
Még valamit szerettem volna kérdezni,de elfelejtettem. Na majd,ha eszembe jut.

Na,remélem nem egy oldalt írtam tele.bocsi,h hosszú lett :oops:
Jó pihit mindenkinek a hétvégére!!!

dharma

Sziasztok!

Gyakorlott kismamákat kérdezném: Melyik orrszívó a megfelelő?
Van egy linkem, nézzétek meg légy szíves! Van január végéig felhasználható kuponom, s szeretnék belőle pelenkázó lapot, s orrszívó porszívót vásárolni. Szerintetek melyik az igazán jó ezek közül?

http://www.brumimaci.hu/kategoria/16/1

Üdvözlet az újaknak!

Nagyon tetszenek a babadolgok! Jó dolguk lesz a babócáknak!

Tünemény! Tényleg nem semmi a védőnőd! Ezt aztán tényleg nem lehet XXI. sz.-i terhesgondozásnak nevezni!

Judy! Hol váltottad ki a felicitas csomagodat?

Gabka! Mi is úgy tervezzük, hogy kb. fél éves koráig bent alszunk majd a szobájában. Persze, majd kiderül élesben mi lesz, meddig maradunk. Ez csak terv.
Néha úgy érzem, hogy ez egy tökéletes állapot, ahogy most van, s bele sem merek gondolni, hogy igazi nagy távolság legyen köztünk.
Na tessék! 1 hónapja, sőt múlt héten még komoly nevelési elveim voltak!!!! Mi lesz így velem!!!! Na jó, tudok azért józanul is gondolkodni, de most inkább az elfogulós anya érzelmeim vannak előtérben :oops: :oops:

Képzeljétek, annyit mondtátok a tesz-veszt, hogy két hete alkudtam egy pumpás medela mellszívóra + egy cuki kismamiruhára, meg egy csinos nyári együttest a babának. Még kalapja is van kiskacsával. Nagyon jó áron sikerült megvennem ezeket, s teljesen jó állapotúak. Köszönöm az ötletet!!!

A felújítás egyébként jól halad. A csempézés jövő hét végén készen lesz, aztán majd akkor festhet Laci. Ami eddig kész van az gyönyörű!

Amint tudok, teszek fel a gyönyörű kisfiamról majd én is képet. Már el szeretnék Nektek is büszkélkedni Vele!

Ja, valaki kérdezte, hogy mennyi a 4d a Kleopátrában? Annyi, mint ősszel; 10000 Ft, s ezért cd-re írják, plusz kapsz 3 fekete-fehér képet. Ha ezen felül szeretnél színes nagyot (ami valójában narancs-fekete) vagy dvd-t, azért külön kell fizetni.

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!
Nagyon régen jártam már itt nálatok!! :? :?
Próbáltam pár oldalt visszaolvasni, de karácsonyig nem mentem azért vissza.
Mindenkit pusziok!!!!!!!!! Jók a képek, és látom, hogy sok új mami is van!
Most szigorú fekvésre vagyok itélve.
Semmi gond nem volt január elejéig, tök jól bírtam.
Aztán két hete sokat keményedett a pocim, és rossz érzésem is volt, de a nőgyógyászom pont külföldön volt. Így elmentem a Sote II-re, ahol szülni fogok. Megvizsgáltak, a méhnyak nagyon meg van rövidülve, de zárva méhszáj. Azonban a görcsökre magnézium pezsgőtablettát írt fel, és ágynyugolom.
Azonban még azzal is sok görcs volt, így múlt héten szerdán befektettek a kórházba, és infúzióban kaptam a magnéziumot, így jobb lett, és azóta a Magnézium Citricit szedem napi 4szer 2-t.
6napig voltam bent. Azóta itthon vagyok, és fekve dolgozom (könyvelek, pihenek...)
Nektek nincs keményedés??

Kép

Kép
eda7

Annaszuszi!

Szerinztem a Pisze, a Csöpi és az Ariana között nem lehet nagy különbség. És azok a legjobbak. Nekünk már a harmadik Arianánk van. Valahol mindig elhagyjuk.
Van otthon Living Lab elektromos is, de az szinte semmire sem jó. Max arra, hogy ha nagyon pici még a baba és elutaztok, legyen nálatok valami vészhelyzetre.

Dharma!

A Kleopátrában most voltam. Három csomag közül lehet választani.

1. DVD+1 fekete fehér kép=10.000Ft (Mi két képet kaptunk)

2. DVD+2 fekete-fehér kép+CD 5-30 db nyomtatható képpel=12.000Ft

3. DVD+ +2 fekete-fehér kép+ Cd 5-30 db nyomtatható képpel+ 1db A4 kép (arany)+ 10.000 Ft-os utalvány köldökzsinór vér levtelhez az új céghez amiról már írtam+5000Ft 2in1 kismamaruha vásárlási utalvány= 17.000 Ft

Ha jól emlékszem az árakra és a részletekre.

A 4d itt is ugyanúgy az a sárágás-arany színű, csak mi nem kértünk olyan képet, így csak fekete-fehéret nyomtatott ki.

A gomba nem vicc terhesen, úgyhogy menj el orvoshoz!

Eda!

Sajnálom a kórházat, és hogy feküdnöd kell!
Nagyobbik fiad hogy bírta?

Szerencsére nekem nincs keményedés. Vagyis általában nincs. Stresszes helyzetekben szokott néha.
Például tegnap este jöttünk Egerbe az M3-on. Köd és rengeteg baleset, leterelés az autópályáról... Nem volt kellemes. Akkor végig kökemény volt a pocakom.
De egyébként most sokkal jobban bírom, mint az elsővel.

És ma Egerben meg is vettük a hordozót Marcinak. Ez a szín olcsóbb volt ötezerrel, és nagyon tetszik. Illetve a mérleg is akciós volt, így abból is elhoztuk az utolsót.
És ha még a pontbeszámítást is figyelembe veszem, akkor megspóroltunk 8600 Ft-ot.
Vendég

Eda: nagyon sajnálom , hogy ennyit kell szenvedned.Nem is tudom én hogy bírnám ki, hogy egésznap feküdjek és nem mehetek sehova. :roll: Kitartást mert majd áprilisban meglesz az eredménye: Petike!!! :D :D

Én nem szoktam görcsölni.

Dharma:sajna gomba ügyben nem tok segíteni mert még soha nem volt.

Csajok ma nem bírtam magammal és elkezdtem pakolászni a babaholmikat.Felpróbáltam már a baldachint is a kiságyra. :oops:
Elmentem ma a bababoltba és kinéztem egy szép kék Füleses kókuszpólyát meg egy zsebes tárolót a kiságyra.Arra gondoltam úgy is a pelenkázólap a kiságyra lesz feltéve és, hogy kéznél legyen minden majd a tárolóba bele tudom rakni szépen.
Erre majd csak a jövőhónapban telik!De azt mondta az eladócsaj ,hogy úgy is 2 hét múlva mennek áruért és több fajta lesz!!
A Felicitas csomagot is megakartam kérdezni mert csak ott lehet beváltani a városban de itthon jutott eszembe. :x

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok! Most nincsen sok időm, de elolvastam amit írtatok. Csak gyorsan válszolok a kérdésre, aztán majd jövök később. :oops:

Annaszuszi! A felicitas csomagot sok helyen ki lehet váltani, a várandós mamák könyvében több oldalon keresztül sorolják. De asszem a felicitas honlapján is fent vannak talán. Én a Bécsi úti stop shop-nál váltottam ki a kenguru kids boltban.

Mindenkinek további szép napot!

:)

Judy

Kép
judy_76

Cat: én is Piszés orrszívót vettem. :D
Akkor jó sokat megspóroltatok most!Én utálok autózni mindig félek, hogy valami baleset ér!! :(
Mondjuk ezért nincs is jogsim félnék vezetni!!!Mind a 2 húgom megszerezte már csak a bolond nővérüknek nem lesz! :D

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Eda!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt. Én Nekem is hasonló görcseim voltak/vannak, de nem rövidült meg a méhszájam ezért nem kelett a korházba mennem (én is a II. szülök). Mái napig vannak görcsök, de minden vizsgálat negatív és így vagyok.....
Tartsd be a szigorú fekvést nehogy baj legyen. márnincs sok hátra. sok erőt kívánok NEked.

Anaszuszi!
Én minden képpen az arianna orszívot ajánlanám Neked. Mi Kolival csakezt használjuk és nagyon jól bevált. Lakással biztos nagyon szépen haladtok csak ne hajtd magad túl :-) Fotokat várjuk.

Mi ma elmentünk a budakeszi vadasparkba és csui jó volt :-) Bő 1,5 órát voltunk. Kolika tündér volt. tetszettt neki minend állat főleg a gólya :-) nagyon ügyesen sétált is. én olyan kellemesen elfáradam, de nagyon jó volt.
Éjjel megint carul voltam :-( Begörcsöltem aztán elmúlt és megint nincs semmi....

Na megyek ébredeznek a fiúk :-)

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Dharma!

A gomba tényleg nem vicc.. Menj orvoshoz amint tudsz. és igen meg kell hogy vizsgáljon bármennyire is kellemetlen, mert csak így tud segíteni.

Én nem tudom, hogy nekem gombám van-e vagy sem, de állandóan erős folyásom volt. doki mondta, hogy hüvelyi fertőzés és nagyon hajlamos vagyok rá, ezért havonta egyszer egy 6 napos kúp kurát kell végig csinálom, de utána sokkal jobb... Szóval menj orvoshoz.

na tényleg lépek

Kép

Kép
sziszike22

sziasztok.

gomba:

én Patrikkal 8 hetesen elkaptam és azóta folyamatosan visszajön,már egy csomó féle kúpot kaptam de mind csak ideig óráig javít a helyzeten.a canestein kenőcsöt folyamatosan használom így ha épp benn vagyok egy ilyen szarban is sokkal hamarabb elmúlik.és apa is kezeli vele olyankor magát.
szülés utánn gondolom a sok antibiotikumtól vagy nem tom mitől egy pár hónapra teljesen elmút de sajnos visszajött.
most is majd vetetek kenetet a dokival hogy tuti legyen hogy nincs valami komoly bajom ami gondot okozhatna természetes szülés esetén.

eggyüttalvás:

én mint már írtam egy szobában leszek a gyerekekkel de egy ágyban sosem,Alexel legalábbis.lassan majd Patrikot is külön ágyba akarom szoktatni.arra gondoltam hogy megvárom míg a pici áttalussza az északát vagy max 1 szer kel és akkor költözöm ki.

eda:

sajnálom a görcsöket és a kórházat.szerencséd hoyg neked már tényleg nagy a nagyobbik.ő már biztos jobban megérti,és nem nyafog hogy menj vele játszani.
én is szoktam görcsölgetni de nagyon enyhén,tényleg csak jósló szinten,meg keméynedek is.hétfőn megyek majd dokihoz remélem nem rövidültem vagy nyíltam.

gabka:

én is azért nem teszem le a jogsit mert félek az autóban.biztos hogy 40-nél nem mernék többel menni :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Tasin ugyanezeket a dumákat hallgatom, mér fél éve.

Dharma én most kaptam rá Klion kúpot.Sikerült a kórházban elkapnom 1-2 telepet....

Annaszuszi én is így érzek, tök jó,hogy velem van a baba. Ha valaki kíváncsi rá, nem kiveszi a kezemből, hanem engem kell megdögönyöznie. Most nem gond, ha kinyomom a hasam. És már most attól félek, hogy el akarják tőlem venni. Na nem mintha valaki szándékozna ilyet tenni, na de így most tuti nincs esélye senkinek. Kicsit jó kisajátítani, de ez nem egy jó tulajdonság, azt hiszem….

Nálunk a faluban már a febr.-i kismamák közül majdnem mindenki megszült. Ha febr.ban a márciusi kismamik fognak szülni, jesszus, akkor nekem már márc.szülnöm kell
:lol: :lol: :lol:
Ami persze egyáltalán nincs kizárva,mert szokták mondani a fiúk előbb jönnek

kocska

Ettike én is ebben a cipőben járok. Mondjuk szerencsére nem sűrűn jön elő,de amikor életemben először voltam nőgyógyásznál akkor olvastam kint unalmamban egy plakáton róla,addig nem is tudtam,h van ilyen hüvelyi fertőzés. Na több se kellett,mint egy hipohonder módjára elő is jött. Olvastam,h terhesség alatt meg még inkább hajlamosak rá a nők a felborult hormonháztartás miatt.
De azért megfogadom a tanácsotokat,hétfőn úgyis rendel az sztk-s orvosom és elmegyek hozzá,mert zavar eléggé.
Sziszike én is arra lettem figyelmes,h az addigi "átlagos" folyásom igencsak felerősödött.,amin csak a tisztasági betét "segít". Ez persze Nálad lehet máshogy van,de nálam is ez van.

dharma

Eda!
Kitartást a sok fekvéshez! Próbálj meg előre pihenni! :)
Szerencsére, nekem nem keményedik a pocakom, és görcsölni sem szoktam.

Sziszike!
Képzeld, ma mi is voltunk a Vadasparkban a párommal. :) Sétáltunk egyet, aztán megvacsiztunk az étteremben.
Előtte elmentünk Gödöllőre, meg akartuk nézni a kastélyt, de sajnos karbantartás miatt zárva volt.

Dharma!
Szerintem se kockáztass a gombával, mindenképp nézesd meg magad, nehogy gond legyen belőle!

Épp most mosok először Lucára. Tegnap a barátnőimtől megint kaptam egy halom ruhát. Úgy döntöttem, el kezdem kimosni ezeket, hiszen jövő héten már jön a bútor, be lehet pakolni. Olyan furcsa, hogy még meg sincs a kiscsaj, de már mosunk rá. Már most felforgatja az életünket. :P

Kép
gesztenye74

Tasin!
Igen, én is a Nyugati térre járok, de sajna nem fogunk összefutni ott, mert én most hétfőn megyek legközelebb. Csilla tényleg nagyon kedves! :D Kíváncsi vagyok melyikünk fog előbb szülni, mert ahogy láttam nem nagy a korkülönbség a pocaklakóink között.

Görcseim szerencsére nekem nincsenek. Néha szokott keményedni a hasam, de segít rajta a magnézium pezsgőtablette. Viszont amikor sétálok, nagyon lassú tempót kell felvennem, mert ha gyorsabban haladok, bele-bele nyilall lent oldalt a hasam. Elég kellemetlen. Pedig a séta egészséges, és szeretem, nem akarok lemondani róla. Nektek is szokott lenni ilyen?

Orrszívó ügyben nem vagyok tapasztalt, de azt hallottam, az a jó, amit porszívóra lehet csatlakoztatni. Mi is ilyet kaptunk.

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok, bocsi a bepofátlankodásért, de esetleg érdekelhet titeket a dolog. Eladó kisfiam pelenkázós, ifjúsági ággyá alakítható ágyacskája, 170*70cm alapterületű, nagyon jó állapotú. Ha érdekel valakit a dolog, írjon privit ide, vagy egy levelet a reka.benko@gmail.com -ra és küldök képet.

Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok!

Lepesi-Benkő Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok
Nándival voltunk megint kórházban, két napot, mert többször teljesen bekékült, alaposabban kivizsgálták, találtunk egy doktornénit végre, aki felfogta, hogy mit akarunk, kizárták a legrosszabbakat, és a többit most már itthonról, ha meggyógyult naplózzuk majd a kis életét, mint újszülött korában :) de ezek már nem veszélyes lehetőségek. 5 napig volt 39-40 fokos láza közben, volt, hogy 40.4 volt egy órával a lázcsillapító után, ez is volt az oka a kékülésnek, de most már jól van, csak köhög meg taknyos, ezt persze a réka is elkapta. A szája meg csíp, azt mondja, így két napja nem cumizik, kicsit nehezebb vele, olyan, mint mikor a cigiről szokik le valaki, elvonási tünetei vannak. Ma kérte először, déli alvásnál félálomban, de nem válaszoltam, megnézzük, hogy bírja-e, jó alkalom, hogy abbbahagyja a cumizást, ha tényleg hiányolja, elölhagyjuk majd. Azért annyira nem fontos, hogy leszokjon, hogy rossz legyen a kis lelkének.
én nyomorék eléggé, próbálom kipihenni gyorsan az elmúlt hetet, igazi rossz hét volt. szerencsére vége. Röviden ez van velünk. Ja, kórházban volt egy kislány, 13 hónapos volt, nemtom már, mivel feküdtek bent, de 23 hétre 54 dekával született, és makk egészséges volt, "csak" az első négy hónapot kórházban töltötte, de mégcsak nem is kancsal... az élet utat tör magának...
Ja, és kiderült, hogy valamit félreértettem a nődokimmal kapcsolatban, vagyis egymást, így most váltok majd, kell nekem valaki a mávban, aki ott is dolgozik a kórházban, nem csak szüleszteni jár be... végülis még van nyolc hetem. És én majdnem tuti márciusi kismami leszek, ugyanis a 38. betöltött héten ki fogják venni, ez pedig elvileg március vége ugye. kicsit rossz, de még van 8 hetem...

visszaolvasni nem sikerült, ezt az oldalt átfutottam, megint reménykedek, hogy majd lesz időm visszarázódni, kicsit más világban érzem most magam egyenlőre :)

orrszívóból nekünk talán az arianna van, elég jó, az a lényeg, hogy műanyag. a csöpi is jó volt, de kettőt törtem el belőle mosogatás közben, mert a legvége üveg... ezért sem a csöpit, sem a piszét nem ajánlom, rossz, mikor mondjuk éjjel törik el, és nem tudsz leszaladni a patikába egy másikért. Meg általában beteg gyerekkel amúgy sem jó. Pesztonka elektromos is van, az nagyon semmitérő, semmire sem jó, sem a szívórendszere, sem a fejek hozzá.

eda, pihizz! jó, hogy már nagyobb a fiad, de gondolom így sem jó a kórház. Lényeg, hogy már otthon, és nincs baj. rákényszerítik a babók anyát a pihire, ha amúgy nem lazítanának :)

dharma, gombára grapefruitmag kivonat, és minél kevesebb szénhidrát :) és doki. szerintem is. főleg, ha fáj, minél előbb!

együttalvást meglátjuk majd mi, két gyerek után az a tapasztalat, hogy nem mi döntünk. Irányelveket lehet szabni, meg megtenni mindent. De van, hogy nem érdemes :)

most bizonytalanodtam el egyébként először, mióta elhatároztuk, hogy jöhet a harmadik, hogy biztos menni fog-e a dolog. iszonyú kevés idő van hátra, és egyre felkészületlenebbnek és fáradtabbnak érzem magam a feladatra. És a férjem még mindig négyet akar. ijesztő. persze biztatom magam, hogy az egy kint egy bent arány sokkal keményebb volt, mint a kétgyerekes lét, remélem vonatkozik ez a kettő kint egy bent kontra háromgyerekességre is...

felicitas csomag van szülés után is, a kórházban (nándinál kétfélét is kaptam) meg ugye a harmadik harmadban, meg fél éves korában a babának, meg 8 hónaptól megint.. vagy babás három van összesen?

na, lépek, alszunk. szerintem én is... jó hétvégét mindenkinek!

kikocska

Kikocska!
Sajnálom, hogy még mindig nem tudjátok mi Nándi baja. De legelább a legrosszabbakat már kizártátok.
A naplózásból pedig remélem kiderül valami.

Nem irígyellek Téged! Ennyi megoldandó dolog, és még a pocaklakóra is figyelni kellene.

Azt viszont megnyugató volt olvasni, hogy két gyerekkel kint könnyebb, mint az egy bent-egy kint felállás.

Én már a harmadikban is bizonytalan vagyok. Pedig pár hónapja még nagyon akartam. Most várakozó állásponton vagyok. A férjem is azt mondja, majd meglátjuk, nem kell elsietni a dolgot.

Kocska!

Pár héttel/hónappal a szülés után nem akarod majd ennyire kisajátítatni a kicsit. Örülsz, hogy lesz egy kis időd lazítani, és végre valaki más fogja rázni a kis popóját. :D

Autózás:

Nekem régóta an jogsim, de mióta Benivel terhes lettem, nem vezetek. Pedig akor még nem is tudtam, hogy ott van a pocakomban.
Illetve most éjszaka például vezettem, de nem volt nagy forgalom Egerben, és én ugye nem ittam, a férjem pedig elfogyasztott pár sört. Sétálni nem akart, pontosabban ma reggel visszamenni az autóért. Így nem maradt más választásom.
De igazából nem ártana újra elkezdeni vezetni, mert két gyerekkel, falun már szükséges lenne.
Vendég

Jó reggelt!

Túl vagyok egy jó kis bundás kenyeres reggelin. 8)

Az éjszaka viszonylag jól telt, leszámítva a forgolódásaimat. Tényleg, mi lesz később? Amikor még nagyobb lesz a pocakunk, akkor hogy fogunk forogni az ágyban? Szerintem, egy-két percig biztos eltart majd egy forgás. :lol:

Kisszilvia!
Én is rendszeresen járok sétálni. Nyilallások csak akkor vannak, ha gyorsabb tempót diktálok magamnak. Olyankor sem mindig, van amikor már előbb észreveszem, hogy ez gyors, és visszafogom magam. A séta szerintem is nagyon egészséges, a háziorvosom is napi 40 percet javasolt. Persze, ezt nagyon nehéz betartani a munka mellett.

Kikocska!
Én is nagyon sajnálom, hogy még mindig nem derült ki, mi a baj Nándival. :( Drukkolok Nektek, hogy minél előbb rájöjjenek az orvosok, és gyógyuljon meg hamar!
Elhiszem, hogy elbizonytalanodtál a további gyerekvállaláson, hiszen nagyon nehéz lehet Nektek most. Úgy gondolom azonban, hogy később, amikor a dolgok rendbe jönnek, akkor már más színben fogod látni a világot. :P

Cat!
3 gyermeket terveztetek eredetileg? Az klassz!
Mi mindig is egyet akartunk, de a férjem mostanság teljesen be van zsongva, hogy olyan jól megy ez nekünk Lucával, miért ne vállalnánk be még egyet?! :shock: Hiába mondom neki, hogy talán várjuk még meg, míg Luca kibújik, és utána döntsük el, megy-e ez nekünk vagy sem. :)

Én állandóan vezetek, autó nélkül el sem tudnám képzelni az életem. Persze, furcsa is lenne, ha tömegközlekednék miközben céges kocsim van. :roll:
Egyelőre nincs bennem félelem vezetés közben. Alapban óvatosan vezetek, mióta terhes vagyok, azóta még inkább meggondoltabb vagyok. Igyekszem mások hülyeségeit is korrigálni.

Ma fácánt sütünk ebédre (most először próbáljuk meg). A párom letöltött egy halom receptet a netről, épp azt böngészi, melyik legyen az ideális.
Ja, és ami a lényeg! Szintén ma először meg próbálunk összehozni egy meggyes pitét. Még is csak vasárnap van, nem? :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Jó reggelt!
Én aztán jól elaludtam ma mondhatom, 10kor keltem pedig vasárnap korábban mert apa szereti ha délre kész van a kaja.Én egy kis malacot sütök,sertés szűz érmét+krumpli püré ja és öntök egy kis salátát.Sajna és nem tudok sütni valahogy mindig elrontom.
Megígérte ma apa , hogy elmegy franciakrémesért.Mondtam eki, ha nem megy el akkor én megyek de nem lesz kész a kaja egyhamar. :D :D :D

Tudjátok azon szoktam mostanában gondolkodni, hogy mi lesz ha nem tudom szoptatni és majd tápszerezem.Az unokatesóm szerint úgyis ez lesz mert nem leszek elég kitartó.És én mondom neki, hogy majd meglátja.De már kezdek magamban kételkedni, hogy tényleg menni fog-e. :cry: :cry:

Azt álmodtam most is, hogy szoptattam és utána mindig sírt mert nem volt elég és akkor adtam neki a tápszert és jóllakott végre. :shock: :shock:

NA megyek mert csak a malacot tettem be eddig a sütőbe!

Kép

Kép
gabka7926

Kép

Tegnap végre áthozott az ismerősünk pár képet ami nyáron nyaraláskor készült és én egész este ezeket néztem mert olyan jó látni, hogy milyen boldogok vagyunk!!

Kép

Kép

Kép
gabka7926

gabka:

miért ne tudnál szoptatni?nem szabad így gondolkodni.igenis fogsz tudni.unokatesódra ne hallgas,ő honnan tudja hogy mit tudsz majd és mit nem?
de ha esetleg mégis kéne a tejci mellé a tápszer az sem katasztrófa,és nem a te hibádból lessz.nyugi.ilyennel ne idegesítsd magad.
nagyon szépek vagytok a képeken :wink:

kikocska:

sajnálom hogy megint kórházban voltatok.szegény Nándi,nem lehet neki kellemes ennyit betegeskedni.reméelm minnél előbb kiderül mi a baja.

gesztenye:

fácán...hmmm.bizti fini lessz.

én ma krumpli levest csináltam(nagyon megkívántam reggel)
és sült husi lessz.

én nagyon szeretek sütni.ha elakadok akkor mindig mamámat hívom tanácsért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mostanában már többször hívom azért hogy IIIGEN SIKERÜLT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Gabka!

Nagyon jók a képek! Én már úgy mennék nyaralni, de az még 8 hónap...

A szoptatás miatt ne stresszelj, mert akkor sokkal nehezebben fog menni.
Fogd fel úgy, hogy ez egy természetes fdolog, és ahogy sok másik nőneke, neked is menni fog! Ha így állsz hozzá, tuti a siker.

Gesztenye!

Az az elejétől kezdve biztos volt, hogy 2 gyereket akarunk. Nem szerettünk volna egykét. Jó, ha mindig van játszótársa, és a testvérek toleránsabbak, alkalmazkodóbbak is. És általában jobban is tudnak küzdeni. Illetev szerencsés esetben egész életükben van akire számíthatnak.
Aztán kb egy éve úgy éreztem, hogy három gyerek kellene nekünk. A párom akkor is inkább azt mondta,hogy majd meglátjuk. Ha a második is fiú, akkor talán jöhet harmadiknak a lány.
De mivel most is volt és van komplikáció a terhesség alatt, így elbizomytalanodott. Majd meglátjuk. Most már az idő fogja eldönteni.

Ettike!

Krumpli leves is jó ötlet. Én ma gulyás levest kértem anyukámtól. Az az egyik kedvencem.
És sztrapacskát csinált hozzá, ami viszont a férjem kedvence. Így most mindenki boldog.
Vendég

Hmmm, látom mindenhol alakulnak a finomabbnál finomabb ebédek! :wink:

Gabka!
Mi a fenének (bocsi :oops: ) stresszeled magad ilyen hülyeségeken? Miért ne lennél kitartó a szoptatásban? Nagyon jól fog majd menni, meglátod. A lényeg, hogy akard csinálni!
Szépek vagytok a képeken, mint egy igazi szerelmespár! :wink:

Cat!
A nyaralásról jut eszembe: február 2. felében még benevezünk egy utolsó "páros" Wellnes hétvégére Veszprémbe. Elköltjük a maradék üdülési csekkünket, egy darabig úgy sem mehetünk ilyenekre. Már alig várom, pedig még csak pár hete, hogy Sárváron voltunk. Milyen telhetetlen tudok lenni! :oops:
3. gyerek: szerintem Te is ráérsz ezen majd akkor gondolkodni, ha túlvagytok Marci születésén. Egy pár hónap, és minden máshogy láttok majd!

Na, megyek, mert kész a fácán!

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de hátha szükségetek van ilyesmire.

Van egy chicco go kengurunk amit kb. 3X használtunk.
Nekünk feleslegessé vált.
Itt van még 1 db baldahin tartó vas is.

Kenguru Tulajdonságai:

* praktikus és egyben kényelmes bébihordozó
* születés után a baba a szülővel szemben, majd a 4. hónapot követően a baba háttal a szülőnek, menetiránynak ültetve hordozható
* ajánlott 8 hónapos korig v. 9 kg-ig használható
* kenguruhoz egy előke is tartozik, mely segít a szülő ruháját megóvni
* nagyon praktikus, mert a kengurut nem kell levenni, ha a babát kivesszük belőle, két csattal ki-és vissza kapcsolható, igy egyedül is egyszerű a használata
* oldalt két fokozatban állítható a baba nagyságához
* a kipárnázott válltartók állíthatóak
* a merev hátbetét optimális tartást biztosít a baba hátának és nyakának
* bélése légáteresztő anyagból
* súlya 0,4 kg
* mérete: 30x40x15 cm

Új ára:8000 Ft körül alakul a képen látjátok

Várok jó kis csere dolgokat.

Nagyon sok boldogságot kívánok a babákhoz. :lol:

Írj bátran biztos megegyezzünk. benkodiana@gmail.com Kép
minni

Vissza: Várandósság