Halihó!
Hát, lányok totttál elmeroggyantak vagytok

! Nagyon jót mókáztam rajtatok!
Ancsurti! Boldog szülinapot! Mostmáraztán ne is tessék visszaesni a letargiába, ha már a lányok kirángattak

! Ja, tegnap gondoltam ám rád, mert konkrétan a mániákus depresszió tüneteit produkáltam: sírtam a páromnak, mint akinek világfájdalma van, ő meg nem értette mi bajom, kb ilyen fejet vágott:

. Aztán nem sokkal rá, meg majd' ki csattantam az örömtől, gyakorlatilag átmenet nélkül

! Szóval, bizti normális ez a hnagulati ziziség, legalábbis remélem, nem kattantam meg

!
Boo!
Nagyon köszönöm a horoszkópot!
Naszóval: Anyu 18:55-öt mondott, de azért mondtam hogy 50 körül, mert ki tudja ezt már...

De elvileg 55-kor. Biztos ezért nem stimmel pár dolog! Az nagyon betalált, hogy "a jupiter áll a trigonomon" (vagy mi

), mert mindig, mindenben nagyon szerencsés vagyok! Amit elhatározok, az úgy is van, nem túl nagy erőfeszítések árán. És tényleg nagyon keves utálnak (konkrétan nem is nagyon tudok ilyet, de azért biztos van

), azok is csak emiatt, hogy ennyire minden összejön

!
Igaziból nem részletezem, gyakorlatilag minden igaz

! Csak az nem, hogy "munkaalkoholista" vagyok! Valódi alkoholista akkor már előbb

! Ha dolgozom, akkor tényleg maximalista vagyok, és nincs panasz a munkámra, de baromi lusta vagyok pl. ami a házimunkát illeti! És mindig mindent elodázok, ameddig csak lehet

!
És amúgy elég karakán, és "főnök" típus vagyok, de itthon tényleg a férjemé a "naci", és ez tudatos is, persze ő meg igazi oroszlán, szóval ha akarnám se dönthetnék én

!