A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

pedig ez letezo dolog!Sokaig egyedul eltem,majdnem 2 evig :( hat nem vittem tulzasba,plane a sok magommal meg egyebb kiegeszitokkel.Neehez volt ujra raalni az embernek valo kajakra...

Lehet Boo is tudott egyszer,meg elozo eleteben...most jon az ujra tanulas resz nala!

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)
Erről mit mond a kineziológusod? :lol: :lol: :lol: :lol:

(F1: valóban van bennem kettős jegy :wink: )

Kép
Kép
200907?

Johet Boo a laszti!Hogy milyen kutya nevek vannak!
Jo kis sportos eb lesz belole ha felno...imadom a kutyikat...meg varunk evvel kicsit
Egyebkent a cicam olyan mint egy Border Collie,hozza vissz a alsztijat.Ez most kielegit...Ja es kinezetre is hasonlo.Nem hiaba,olyanra vagyom..

Kép
Kép
ancsurti

Síelni????? Snowboardozni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na johet,majd egyutt tanulunk sielni :lol: Csak nehogy szanhuzasra adja a fejet!Otthon ho nelkul erdekes lenne...
En is odajartam kutyazni...a Damjanich utcaban laktam sokaig...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Innen látszik, hogy mennyire odafigyeltek rá. Gyönyörű a szőre! Komolyan.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép Marton a vadasz-border-cico Kép itt jobban hasonlit...:)

Kép
Kép
ancsurti

[quote="boo"]S írta:booorolom amenüt:
kakaó, vajas kenyér, kakaó,müzli kakaóval, apa által mélyhűtött rántott hús kisütve, kakaó, pirítós, sajtkrémes kenyér, sajtkrémes pirítós, paprikás sajtkrém, zöldfűszeres sajtkrém, kakaó, elcseszett zöldbabfőzelék (ez azóta a hűtőben rohad :lol: ), kakaó, sült krumpli, szaloncukor

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ki mondta, hogy nem gyújthatszrá egy koktélra!? Akár még a lakásra is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)
Nagggyyyonnn félelmetes! Még az egeremet is kirázta tőle a hideg. Installálhatom újra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

De jopofa kutyid van!Na az ilyen tipustol keszen leszek!
Nekem labrador-nemetjuhasz keverekem volt:)Menhelyrol hoztatok ki?

huu ja a cigi inger most mar bejatszik :oops:

Ja figyelj apura rendesen!Nem egyszeru kamionosnak lenni az bizti!Mennyit stoppoltam anno...Becsbe rendszeresen,de egeszen amsztredamig is mentem mar.Es volt hogy kamionnal...csak az lassabb volt,mint ahogy a tervezet.

Kép
Kép
ancsurti

A legegyszerűbb, ha F5-öt nyomsz. :wink:

(És az F1 használt valamit? :roll: :wink: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Boo csak erzessel uss a billentyukre...

En is ott frissitek,de ma este valahogy gyorsabban kellett volna.

Azert Marci egy csuda joszag...ilyet meg en sem lattam/eltem...barmit lehet vele tenni...jo lesz gyerek melle.

Kép
Kép
ancsurti

Na, ő meg az én kedvencem: vezetéknélküli FA(!) egér: 8) 8) 8)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.01.24 01:40-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jajjj boo...! :roll: A számítógépes programok 99,9%-ában az F1 a "Help!!!!"-et jelenti. (Te kérted tőlem, hogy valamit segítsek neked a horoszpókomban...)

Kép
Kép
200907?

200907:cuki az egered!Mongol futoeger???

Marci vegig utazta a vilagot velem...hazai menhelyi.
Azert erdekes,itt maskeppen hivjak a cicakat is.Nem cicc-cicc...de mar Marci is ert par szot :lol: Ja a parom cicaja ugye itteni..talan a nyelvi nehezsegek miatt nem ertik igazan jol meg egymast... :roll: meglehet.

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja csajok megyek lassan,mert apa akarja a gepet!Aztan mozi van!
Jo volt ez a kis buli,rendezhetunk maskor is!
Jo ejszakat Nektek!

Kép
Kép
ancsurti

Kéretik komolyan venni: ez TÉNYLEG fa egér. :cry:

Kép
Kép
200907?

Betegek vagytok az tuti!Nehez elszakadni...hangosan rohogok!Nekem apa azt mondta,a terhesseg miatt rohogok ekkorakat!Nem hiszemmm...de jo ez acucc az biztos!

Fa eger :lol: :cry: :cry: mar sirok is!

Kép
Kép
ancsurti

Lehet meg leselkedek!Ugy vigyazzatok!

Kép
Kép
ancsurti

Szia, ancsurti! Töltsétek jól az estét és jó szülinapozást! :wink:
Alapból benne vagyok egy ilyen pizsama-partyban, de ennek az az ára, hogy Apa nincs itthon. Azt meg inkább nem akarnám... :cry:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Autentikus tamagochi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt hittem már megmosakodtál. :roll: (Azt mondtad nincs bajuszod. Akkor hol pödöríted? A szemérmetlenebbik ajkaidnál...? :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Apa informatikus. Asszem ezzel nagyjából mindent elmondtam...

Kép
Kép
200907?

Joccakat csajok!
Ja ismetlesben benne vagyok....!

Huzos lesz "ott"pondoriteni nemsokara!Vagy eppen ezert fog magatol pondorodni!Ma frufrut regulaztam...ez azert necces,mert pondorodik,hiaba simitgatom...igy erdekes az egyenes...

Na paaa!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti!
Vizezd és/vagy zselézd be és úgy vágd le. (Utóbbinál figyelj, hogy tökéletesen egyenes legyen és egyforma vastag tincsekben) :wink:

Pá! :wink:

Kép
Kép
200907?

Nem tudom, túl vagy-e már a bajusz pödrésen, Apa hazérte-e már és jársz-e még most erre.
Elmúlt 3 óra és kétségtelenül jó társaság vagyok ( :roll: 8) 8) 8) ) azért magammal mégsem leveleznék... :roll: :roll: :lol: :lol: Úgyhogy elmentem lefeküdni, hátha van 1-2 órám mielőtt felkel Manó.

Pá neked is! :wink:

Kép
Kép
200907?

Beköszönök egy jó reggelt-tel.:) Azt hittem, hogy rosszul látok....ennyi írás! :shock: Igen jó buli lehetett az este!:) Volt itt minden...pia, kaja, cigi, vitamingolyó és fű. Igen jókat röhögtem. :D :D
Nem tudom, végül melyik ártott jobban. 8) :D

Én tortát sütöttem az éjszaka ancsurtinak és tejszínhabos kézzel nem tudtam írni.:) Marcipánt is gyártottam rá. Boldog szülinapot!:)

Kép

Kép

Kép [/img]

bertina

Sziasztok,jó reggelt!

Azta csajok Ti aztán rendesen termeltetek az éjjel! :D :D :D
Este majd visszaolvasok mindent!

Ancsurti!
Nagyon Boldog SZülinapot!
Tök jó hogy jobb a kedved! :D

Boo!
Nagyon szuper lehet hogy értesz az asztrologiához!
Engem is nagyon érdekel(ne) a dolog! :oops:
Én RÁk jegyü vagyok,mindig is mondtam hogy nem szeretnék rák jegyü gyerköcöt,na és tessék RÁK babám lesz!
Na de csak azért mondtam ezt mert én sajnos túlságosan is érzékeny vagyok,és nagyon a szívemre veszek mindent!
De valószínü ennek is megvan az oka!

A pocifotók nagyon jók,majd este én is rakok fel!

Valaki kérdezte a halolajos FLP-s kapszulát! Bocsi de már nem tudom ki volt!
Nagyon jó a babának,estére beírom mennyibe kerül és hogy hány db-os!

Rólunk!
Tegnap védönö:AFP eredményem tökéletes!
Sajnos a vizeletemben még mindig van egy kis vér!
De nekem semmi panaszom!
Szívhang oké!
ÉS A LEGNAGYOBB HÍR:TEGNAPELÖTT ESTE ÉREZTEM ELÖSZÖR AZT AZ IGAZI "OLDALBARÚGÁST"!!!!!! :D :D :D
ÚGYHOGY HIVATALOSAN IS BEKERÜLT A KÖNYVEMBE A MAGZATMOZGÁS MEGÉRZÉSÉNEK DÁTUMA!

Na megyek mert ma disznóölés lesz az anyóséknál,majd este még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Nálunk ma reggelre hatalmas hó esett!!! :D :D :D
Jázmin nagyon boldog lesz!!!!!!
20140328174041

Ancsurti!

Isten éltessen sokáig! Legyen ez a nap olyan, amilyennek szeretnéd! (na és a többi is :wink: )

200907? !

Rajtad mindig sokat nevetek! Vonyigáról hirtelen a venyigére asszociáltam :lol: Igen, azok mi vagyunk a Férjemmel a vonyigán

Boo!

Kened-vágod a témát....ez jó! Nekem anno megcsinálta egy nő a személyes horoszpókomat olyan 23 voltam....jót nevettem 1-2 dolgon amit 30 körül írt...na aztán bejött! De, hogy hol hagytam az elemzést???? Amúgy én például percre nem is tudom a születésemet, csak azt, hogy 12-13 között. 12-kor tolták Anyut a műtőbe! Aszcendens szempontjából amúgy mind1 nekem, de gondolom sok mást mégis befolyásolna...! Vicces, nekem Apum Rák, nekem meg az aszcendensem az és a Baba is nagyon remélem az lesz :lol: :lol:! Én sem szeretnék ikreket :cry: ! Esetleg bírnám ha 07.07 lenne a dátuma, majd megbeszélem vele!!!
Tovább vinné a duplázást
:wink:

Moncsy!

Gratula a nagy "RÚGÁSHOZ" :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Jó reggelt!
Látom jó volt a szülinapi buli!
CSajok, nyugodtan szokásotokká válhatna! Szegény férjem fel is ébredt a reggeli hangos röhögésemre...
Hát ha jól számolom, nem én lezsek a 15., de nem bírom kivárni:

Isten éltessen sokáig Ancsurti! Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Hendegabi, te látsz engem? :lol:

Orsi! Üdv. közöttünk! HÁt bevallom őszintén most így hirtelen nem tudom, hogy ki is vagy, de majd utána kérdezek!
Jaj, dehogynem, vagy mégsem... DE! TUDOM! Emlékszem, szerintem... Azért annyira nem is voltam kicsi.... :D Hosszú, barna hajad van/volt? Persze csak oszt. képről emlékszem, de szerintem te vagy az!

Moncsy! De jó neked! ÉN is akarok oldalbarúgást! :lol: Elképzelem, ahogy hárman háromfelé rúgnak.... Lehet mégsem akarom annyira.... :lol:

Kép
pagika

Ja, és az ikreket onnan ismerem, hogy apám, bátyám is ikrek, anyu meg a sógorom skorpiók. A párom, a sógorom és a sógornőm oroszlánok, anyósom, apósom rákok (egy napon születtek, csak nem egy évben!) meg én is rák vagyok. A nővérem halak. Na, ezeket a jegyeket nagyon ismerem, mert mindig is nagyon érdekelt az asztrológia, és ezeket a jegyeket olvasgattam állandóan. Persze mindegyik jegynek megvannak a jó és rossz tulajdonságai, de ha még a saját anyám (aki otthon van az asztrológiában, meg egyéb "misztikában") Ő is azt mondja, hogy a skorpió, az nem épp a legjobb jegy. Szóval hozzá képest például a halak jegyű embereket sokkal többen "el tudják viselni". Persze neki is vannak nagyon jó tulajdonságai. Az ikrekről meg annyit, hogy igen, nagyon okosak (általában, főleg, ha kihasználják, hogy jó agyuk van), meg van még egy csomó jó tulajdonságuk, viszont azért ikrek, mert több oldaluk van, és ezt látom apun és a bátyámon is. (igaz, ezekre több év alatt jöttem rá, mert annyira nem mutatják ki a foguk fehérjét, igyekeznek elrejteni, próbálják mindig a jó oldalukat mutatni)
Na, ennyit a horoszkópról, pedig még annyit tudnék írni..... Tényleg, most adtatok egy jó ötletet, horoszkópos könyvet fogok bevinni a kórházba!!! Jaj, de jó! Boo! Köszi szépen!!!!

Kép
pagika

Ja, teszek fel képeket:
Reggeli poci: Kép

Első uh-s képem,itt még csak ketten látszanak (már ha látszanak): Kép

Második uh-s kép, itt már mind a hárman látszódnak, és 4D-ben készült: Kép

És a legutolsó uh-s képek, itt már nem fértek rá egy képre mind a hárman: Kép
Kép

Kép
pagika

Halihó!

Hát, lányok totttál elmeroggyantak vagytok :lol: :wink: ! Nagyon jót mókáztam rajtatok!

Ancsurti! Boldog szülinapot! Mostmáraztán ne is tessék visszaesni a letargiába, ha már a lányok kirángattak :D ! Ja, tegnap gondoltam ám rád, mert konkrétan a mániákus depresszió tüneteit produkáltam: sírtam a páromnak, mint akinek világfájdalma van, ő meg nem értette mi bajom, kb ilyen fejet vágott: :shock: :?: :shock: . Aztán nem sokkal rá, meg majd' ki csattantam az örömtől, gyakorlatilag átmenet nélkül :lol: ! Szóval, bizti normális ez a hnagulati ziziség, legalábbis remélem, nem kattantam meg :lol: !

Boo!

Nagyon köszönöm a horoszkópot!
Naszóval: Anyu 18:55-öt mondott, de azért mondtam hogy 50 körül, mert ki tudja ezt már... :lol: De elvileg 55-kor. Biztos ezért nem stimmel pár dolog! Az nagyon betalált, hogy "a jupiter áll a trigonomon" (vagy mi :roll: :lol: ), mert mindig, mindenben nagyon szerencsés vagyok! Amit elhatározok, az úgy is van, nem túl nagy erőfeszítések árán. És tényleg nagyon keves utálnak (konkrétan nem is nagyon tudok ilyet, de azért biztos van :? ), azok is csak emiatt, hogy ennyire minden összejön :lol: :lol: :lol: !
Igaziból nem részletezem, gyakorlatilag minden igaz :shock: :D ! Csak az nem, hogy "munkaalkoholista" vagyok! Valódi alkoholista akkor már előbb :lol: ! Ha dolgozom, akkor tényleg maximalista vagyok, és nincs panasz a munkámra, de baromi lusta vagyok pl. ami a házimunkát illeti! És mindig mindent elodázok, ameddig csak lehet :oops: :wink: !
És amúgy elég karakán, és "főnök" típus vagyok, de itthon tényleg a férjemé a "naci", és ez tudatos is, persze ő meg igazi oroszlán, szóval ha akarnám se dönthetnék én :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Micsoda szülinapi party volt itt tegnap este!!! Egész jól bírtátok! Ancsurti! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!

Bertina! Gyönyörű tortát készítettél az éjszaka!:lol: Gondolom most pihensz, elfáradhattál!:wink:

A pocakfotók szuperek! Olyan jó volt nézegetni, hogy mindenki szépen gömbölyödik :lol: ! Csak így tovább!

Tegnap megkaptam az integrált teszt eredményét. Nem nagyon értek hozzá, de talán rendben van. Aki jártas a dologban, írja már meg, hogy jók e az értékek?! Köszi!

PAPP-A: 1,47 MoM / 23,6 ug/ml
Total Hcg: 1,33 MoM / 39,9 U/ml
Inhibin-A: 0.84 MoM / 158 pg/ml
AFP: 1,17 MoM / 37,1 U/ml
Szabad ösztriol 0,98 MoM / 9,4 nmol/L

Kockázatok: Down-szindroma: 1:100000
Velőcső-záródási rendellenesség: 1: 5500

A laborom tökéletes!:lol: :lol: Ennek nagyon örülök!

A munkahelyi problémát azthiszem úgy fogom megoldani, hogy otthagyom a másodállást. Valószínű a baba születése után sem fogok oda visszamenni melózni, így kár még 4 hónapot idegeskednem. Gábor se szeretné, hogy idegbeteg legyek, így jövő héten elbeszélgetek a főnökkel.

Na, megyek főzőcskézni, meg bevásárolni!
Szép napot nektek!
Vendég

Pagika!
Szuperek a képek, és gyönyörű a pocid!!!!!
Nagyon édesek a babók!
Tegyek fel képet a sógörnőm pocakjáról? Szülés előtt egy héttel a 3-as ikrekkel?
Vendég

Norka! Igen, nagyon kíváncsi vagyok! És hanyadik héten szült?

Sikerült kis képet feltennem!!!! EDDig azzal szenvedtem.... :lol:

Kép
pagika

Jó kis esküvői vigyori kép, na de hát csak ezt sikerült. Majd legközelebb próbálkozom mással.... Bár csak esküvői képek vannak fenn....

Kép
pagika

Kép

Itt pedig már fél évesen.
Kép
Vendég

Ha jól emlékszem a 33. héten születtek a babók. Ádámnak keringési zavarai voltek, így gyorsan megcsászározték. Szinte nem is gondolkodtak. Az első egy hét nagyon kemény volt, de túlvészelték, és mind3-an egészséges gyönyörű okos babák!
Születési súlyuk 1400 és 1700 grm között mozgott.
Vendég

Norka!
Ha gond lett volna, biztosan telefonáltak volna már. Nekem azt mondta a kisasszony a kórházban, hogy a Kovács doki fog recsegni, ha problémás az integráltam.

Azt szeretném kérdezni viszont tőled, hogy a 4D-s ultrahangra is azon a tel.számon kell bejelentkezni, amelyiken a síma mUH-ra? Kb. mennyivel előtte? Sokan várhatnak? Mondjuk még nem tartok ott...szeretnék túlleni ezen az integrálton és utána csak.

És igen....telejesen kivagyok a tortasütéstől...több száz szakácskönyvet böngésztem át. :D :D

pagika: Hihetetlennek tűnik, hogy ebben a pocakban hárman vannak! :shock: :D Aztán hozzádképzeletem a norka sógornőjének hasát... :shock: :D :D

bertina

Pagika!

Teljesen elérzékenyültem, sőt el is pityeredtem a képeken, annyira meghatottak! Nagyon cukik....fantasztikus dolog ez az ikerterhesség...hidd el ez egy hatalmas küldetés az életben, nem lesz mindig könnyű, de összességében gyönyörűséges!!!!! Gratulálok!!!!

Norka!

Hát ezeket a Babuk nagyon szépek! Mind a három! Fúúú de meg tudnám őket puszilgatni!!!

Mostanában rengeteget jár azon az agyam, hogy majd miket fogunk a Babóval játszani, milyen játékokat kell majd beszerezni, mesekönyvek, leporellók, zenék!!!! Néha azt mondom, hogy még milyen sokára lesz július, de ha a teendőket nézem még, akkor meg pikk-pakk itt lesz! :lol: :lol: Aztán meg a költözés...húúúúú nem semmi lesz!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot! Nagyon jó nézni a képeiteket!! :)
Vendég

Breki! Nagyon szépen köszönöm!!!

Norka! És ez a kép otthon készült??? Nem feküdt a kórházban?
Hát mit is mondjak.... :roll: Szép nagy poci... :wink: :lol:

Ugye, még nem olyan nagy a pocim??? Én még abban reménykedek, hogy nem olyan nagy,mert ha már most olyan nagy lenne, akkor ilyen ütemben a végén szétrepednék....

Kép
pagika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: