Gyermek szundít, az előző etapban én is aludtam vele
Enikő: hú, ez nem hangzik túl jól

Drukkolok, hogy segítsenek a cseppek, az most végképp nem hiányzik, hogy műteni kelljen!!!
Kriszti és császáros társaim: nem tudom máshogy kérdezni, nektek pisiléskor nincs nagyon enyhe húzódfás szerű fájdalom a méh környékén? Gondoltam arra, hogy annyira szorosan ott vannak egymás mellett és ahogy ürül a hólyag, az játszik be. 2 másodperc az egész és nagyon enyhe.
Vérzés: nekem még van egy picit de igazándiból olyan mensi vége szerű,ahhoz képest,hogy dőlt belőlem az első 2 napban
Csöre: örülök, hogy mára jobban vagy! Szülői,,,az most biztos nagyon hiányzik...Mesi tündéri cukorfalat!
Batkata: akkor de is kifogtad a szakszerű személyzetet
Erzsébet: a csecsemősök a Klinikán sem jobbak semmivel....speciel hozzám senki oda nem jött, hogy akkor tudom-e,hogy melyik végén fogjam meg a gyereket, vagy mit csináljak? Így magamtól kellett, meg a szobatársakkal kifilózni, hogy akkor most vajon jó-e így vagy úgy... De az egyik gyerekorvos volt a csúcs: bejön kedd este (szerdán jöttem haza), hogy mennyit eszik a gyerek, van-e tej,stb... Majd kiment és visszaszólt a döbbent szobának, hogy egyébként itt van egész nap csak nem volt még ideje bejönni...képzelem, ...
Magdolna: azért durva a gyerekorvi,nem valami bíztató! Az enyémnél nem volt kérdés, hogy cipő le, egyből rohant kezet mosni...
Mágnes: szerintem is a legfontosabb a tejci, hogy adj Beninek, amennyit csak lehet!!
Kriszti: felbuzdultam a példádon és a mostani etetésnél mikor Martin leájult a ciciről, rendesen spriccelt a tejci

Te pedig ne izgulj, szerintem is nagyon kimeríthette a szervezetedet a sok tejci, muszáj regenerálódni!!!
Vickybabe: az éjjeli szopit éjfél-fél egy körül fejezzük be, akkor fekszünk és ma negyed hatkor ébredt...Remélem, megtartja a jó szokását! Napközben, meg 2-2 és negyed óra után szem kinyílik, nézelődünk, várjuk a hamit!!!