Sziasztok!
Én is itt még egy picit, de mindjárt vízszintesbe teszem magam, mert nem vagyok még az igazi - ja, és köll a tejcsi az én Buddhámnak.
Alvás: nálunk még mellettem alszik el, mert egyszerűen nincs energia kikelni az ágyból, szoptatni, majd büfiztetni, utána kiságyba tenni...
Úgyhogy megszoptatom, aztán nekitámasztom a párnának úgy, hogy jöjjön ki a böfi, közben félálomban tartom, majd mellémrak - alvás...
Tudom, hogy ez nem jó módszer, főleg azért, mert így egész éjjel képes rajtam lógni, de lassacskán váltunk.
Most még minden új...
A fürdetést megint kihagytuk, egyszerűen nem fér bele az időbe. Csöre ti ezt hogy intézitek?
Katuska: a 108-as kórteremben voltam.
A kórház szerintem pocsék azoknak, akik császárosok.
Az egész intézmény a szüljünk gyorsan, könnyen, ne csináljunk nagy dolgot az ügyből elv alapján működik, ami rendjén is van normál esetben. De tényleg! Anyáink se csináltak nagy ügyet belőle.
De mi van, ha nem volt rendben minden a szülés kürül?
Mi van, ha még a harmadik éjjel sem tudsz rendesen felkelni a babádhoz? (mert nálam így volt) Mi van, ha közben belázasodsz és szédelegsz? (mert nálam így volt)
Az egész kórház projekt végére minden nővér úgy nézett rám, mintha minimum leprás lennék: "Maga volt lázas?"
A csecsemősök viszont nagyon kedvesek voltak.
A normál nővérek között azonban volt egy borzadály, Bori nővér, aki utolsó este úgy akart beadni nekem oxitocint, hogy már nem kellett volna kapni.
Ugyanő úgy beadott nekem simán, infúziós kis tasak nélkül a branülbe egy jókora injekciós tűből Augmentint, hogy teljesen begyullasztotta az eret, megdagadt a kezem, s dönthettem az akció során, hogy üvöltök vagy sírok...
Inkább ez utóbbit választottam. Ja, még azóta is borogatom, ödémás lett és még mindig fáj a gyulladt ér.
Ezek után az utolsó éjszakára új branült kellett szúrni 2 injekció erejéig.
Mindezt azért, mert állítólag a nővérek nem adhatják be az infúziós cuccot, csak az orvosok... De hát már bent volt a branül, csak hozzá kellett volna illeszteni a "slag" végét, s megvárni, amíg lemegy kb. 5 perc alatt. Nem értem.
vcrane! Ez hogy van?
Ha lenne időm, akkor elmennék betegjogi képviselőhöz, s elmondanám, mi volt. De nincs időm erre. Később meg minek.
Enikő! Remélem nincs nagy baj...
Vickybabe! Sebgyógyulás alakul, holnap varratszedésre megyek, remélem, minden OK. Húzódni már nem húzódik, de a sebességem még nem a régi. Felegyenesedni már tudok, s tenni-venni a házban - módjával...
Szerintem inkább aranyér, mint császáros vágás.
Na batkata megy, ledől, mert különben kidől...