Sziasztok,én most értem haza és még tanulnom kell.
Holnap vizsga.
Aláírás és okmányellenörző vizsga lesz...tesztkérdések és 20 aláirásmintát kapunk,ki kell választani melyik hamisistott aláírás és milyen módon van hamisitva.
Szurkoljatok
Picike én biztos nagyon hülye vagyok,de az nem jó eredmény??Én nem értek hozzá..de ne aggódj biztos nem lesz semmi baj a babával,és Gabi neked is szurkolok a magzatvízvételhez.
Most hányadik héten csinálják??Tudod tesóm is terhes lett és neki tuti kell..holnap megy a dokibácsihoz.
Galyatető nagyon jó volt,gyönyörű volt a táj,jó kis hó volt és nagyon jókat sétáltunk és ettünk.A szálloda kertjében volt állatsimogató is,igy őzikéket is etettünk....
A beszélgetésről csak annyit ,hogy még mindig ott tartuk,hogy ameddig anyuka nála lakik addig valószinűleg igy lesz minden,de én ezt nem akarom.
MOndtam,hogy akkor olyan házat keressünk ,hogy a kert végében van egy kis ház a mamának és akkor minket sem zavar,de mégis lehet rá figyelni.Hány évig éljek akkor igy?????
Na mindegy nem idegesitem magam már rajta,most az a fontos,hogy Lilikém egészségesen jöjjön a világra,majd ő boldoggá tesz..apukája meg sóvároghat utána,ha nem képes eldönteni,hogy mi legyen.
Pici..néztük a Gracot...én valamelyik nap láttam egy Pegperego fekete ,rózsaszín gyönyörűséget,tegnap meg egy Giraffe nevezetűt találtam ami jól nézett ki,de még nem döntöttük melyik legyen.Nekem a peregora fáj a szivem annyit költeni..de hát majd meglátjuk.
Hétvégén megyün a babdiszkontba ágyat is nézni,majd ott kiderül mi lesz.
Nika,próbáljatok ki egy éjszakát anyósnál..és ha minden ok.akkor irány a pihenés.
De a szombat vasárnapért nem érdemes elmenni...úgy már igen,hogy pénteken mentek és vasárnap jöttök....
Most megyek tanulni..holnap ha tudok jelentkezem...