A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Drága Nika!
Nincs is ebből gond.
Megértelek téged is.

Bár bízom benne, mikorra oda kerül a sor, találunk megfelelőt, és lehet picit jobb árban.

Jót tenne nektek a pihenés, és kettesben.

Én is tervezek ilyet Valentin nap környékére.

Lassan indulok...
Elkészültem.
Akkorák lettek a melleim, hogy ledöbbentem. :shock:
A pocim most nem nőt szerintem. :cry: :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Hol van ma mindenki???

Cat?
Csucsu?
Törpiri?
Zsuzska?
Gabi?
Sissi?
Többiek? :roll:

picimami

picimami imádlak tudod :):):)

hát igen jó lenne egy kis pihenés :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Mi ez a pangás???

Én ma megjártam a szemészetet, hála istennek a szememmel nincs gond.Az egész délelőttöm rá ment.Most ebédeltünk Márk alszik nemsokára én is lefekszek,majd jön anyum és vigyáz a Márkra amig én a nőgyógyinál vagyok.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is.
Ma már voltam vérvételen, a munkahelyemen, ebédelni...
Most pedig Apa irodájában ücsörgök, és gyűjtöm az erőmet, hogy elinduljak Beniért a bölcsibe. Vele vissza kell jönnöm, mert tegnap megígértem neki, hogy ma buszozunk és villamosozunk.

Nika!

Egy közös hétvége kettesben jót tesz majd nektek. Még rgy kistesót is sikerül szerintem összehoznotok.

Gabi!

Mi volt a genetikusnál?

Sissi!

Inzulint ki lehet bírni, és valószínűleg csak pár hónap. Hozzászokik az ember gyorsan.
Nekem néha már Beni kérdezi meg, hogy "Anya, az inzulint beadtad?". :D Olyan édes tud lenni.

Pici!

Milyenek az eredményeid?
Vendég

Cat:neked hányszpr kell inzulinoznod magad?
Szerinted szülés után van esély arra,hogy minden rendben legyen?

Nika:remélem apát sikerül rávenni a hosszú 7végére. Ki vogyázna addig Gegére.
Holnap lesz vmi ünneplés?
Vendég

anyóséknál lenne és nemhosszú hétvégére gondoltam csak szombaton elmennénk és vasárnapmár jönnénk nem hagytuk még sosem anyósnál éjszakára a ygereket
nem ünnepelünk már felköszöntöttük őt a hétvégén apa csinált egy marcipános csokitortát anyósnál meg egy sima csokitortája volt :):):) kapott egy müanyag bevásárlókocsit én hülyeségnek tartottam de sógórnőmék mindig hülyeségeket vesznek neki semmi értelme nincs na mindegy anyóstól a bilit kapta már ücsörög rajta de még nincs eredmény :D tőlünk meg autókat kappott

nika70
Salgótarján

Sissi!

Nekem naponta 3x van inzulin.
Eredetileg nekem is csak reggel kellett, mert a terhességi hormonok akkor zavarnak be legjobban, de hamar rá kellett térni a napi háromra. És most már az adag is erőteljesen növekszik.
De ez így természetes. Állítólag a 24-25. héttől sokkal jobban kell növelni az inzulin mennyiséget, majd a 35. hét után lehet újra csökkenteni.

Mivel nekem elég korán nézték a 3 hónapos cukor profilt, és az jó volt, így nagy a valószínűsége, hogy csak a terhesség miatt alakult ki, és ha ennek vége, akkor az inzulint is elhagyhatom majd. Főleg, ha sikerül lefogynom is.

Nika!

Először próbáljátok ki, hogy Gege a nagyszülőknél alszik olyankor, amikor Ti is a közelben vagytok. Ha ez rendben van, akkor nyugodtan elutazhattok szerintem.
Vendég

Sziasztok Lányok.
Nincs jó hírem.
Nem lett jó az eredményem
A 21-es trioszóma kockázata 1:161
Nagyon fontos hogy a 16 hetes vérvételre mielőbb elmenjek, és ha ott is eltérés mutatkozik, akkor magzatvíz minta vétel...
De nem folytatom.
Minden rendbe kell legyen.

Most hívom a magzati diagnosztikai központot, hogy fogandak-e, ott. :cry:

picimami

Sziasztok!

Most értem haza 10-tól 15-ig ültem a klinikán :evil: a két perces doki beszélgetésért. Teljesen kivagyok :twisted: :twisted:
Február 4-én 11.40-re magzatvizvételre.

Kép
Kép
minimano74

jajj picikém ne aggódj nem lesz semmi baj egészséges a babád nyugika

Gabi neked meg drukk a magzatvízvételhez

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nemrég értem haza, mindjárt vissza olvaslak benneteket.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi!
Sajnálom, hogy inzulinozni kell... de majd elmúlik... ezt a pár hónapot meg majd csak kibirod!

Pici!
Biztosan minden rendben lesz a következő vérvételnél, csak nyugi!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok,én most értem haza és még tanulnom kell.
Holnap vizsga.

Aláírás és okmányellenörző vizsga lesz...tesztkérdések és 20 aláirásmintát kapunk,ki kell választani melyik hamisistott aláírás és milyen módon van hamisitva.

Szurkoljatok :wink:

Picike én biztos nagyon hülye vagyok,de az nem jó eredmény??Én nem értek hozzá..de ne aggódj biztos nem lesz semmi baj a babával,és Gabi neked is szurkolok a magzatvízvételhez.

Most hányadik héten csinálják??Tudod tesóm is terhes lett és neki tuti kell..holnap megy a dokibácsihoz.

Galyatető nagyon jó volt,gyönyörű volt a táj,jó kis hó volt és nagyon jókat sétáltunk és ettünk.A szálloda kertjében volt állatsimogató is,igy őzikéket is etettünk.... :lol:
A beszélgetésről csak annyit ,hogy még mindig ott tartuk,hogy ameddig anyuka nála lakik addig valószinűleg igy lesz minden,de én ezt nem akarom.
MOndtam,hogy akkor olyan házat keressünk ,hogy a kert végében van egy kis ház a mamának és akkor minket sem zavar,de mégis lehet rá figyelni.Hány évig éljek akkor igy?????

Na mindegy nem idegesitem magam már rajta,most az a fontos,hogy Lilikém egészségesen jöjjön a világra,majd ő boldoggá tesz..apukája meg sóvároghat utána,ha nem képes eldönteni,hogy mi legyen. :?

Pici..néztük a Gracot...én valamelyik nap láttam egy Pegperego fekete ,rózsaszín gyönyörűséget,tegnap meg egy Giraffe nevezetűt találtam ami jól nézett ki,de még nem döntöttük melyik legyen.Nekem a peregora fáj a szivem annyit költeni..de hát majd meglátjuk.
Hétvégén megyün a babdiszkontba ágyat is nézni,majd ott kiderül mi lesz.

Nika,próbáljatok ki egy éjszakát anyósnál..és ha minden ok.akkor irány a pihenés. :wink:
De a szombat vasárnapért nem érdemes elmenni...úgy már igen,hogy pénteken mentek és vasárnap jöttök.... :wink:

Most megyek tanulni..holnap ha tudok jelentkezem...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kép

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri:mennek a drukkok holnap.

Pici:ne izgulj nincs semmi baj a babával!!!

Nika:remélem,hogy összejön a 7vége.De előtte tényleg próbáljátok ki Gegével az anyósnál alvást.Ha minden oké akkor mehettek bátran.Egyébként ne izgulj nem lesz semmi gond az ott alvással.
Vendég

Pici!

Ne aggódj a teszt eredménye miatt!
Tévesen is szokott pozitív lenni. Azért javasolják ilyenkor az alaposabb genetikai UH-ot a 16-18. héten. Az AFP eredményére én nem adnék sokat, de ezt orvosa válogatja.
Az amniocentézis adja a legbiztosabb eredményt.

Az áprilisi kismamák között is van egy lán, akinek pozitív lett a kombinált tesztje. De utána az amnion kiderült, hogy minden rendben, egészséges fia lesz.
Viszont azokat heteket nem irígylem tóle.

Emlékszem még, mi is hogy izgultunk, hogy Marci egészséges legyen, amikor a cysták kiderültek.

És érdemes lenne elmennetek egy szívh-ra is majd a 20. hét környékén. Ha ugyanis genetikai rendellenesség van, akkor a szív is károsodik 85%-ban, és az is egy szűrési mód.
Vendég

Jó reggelt.
Köszi lányok a biztatásokat.
Bár amíg nincs újabb eredmény, én nem leszek nyugodt.
De!!
Amikor a vért vették, Egerben nyomtatnak vonalkódot, a nevünkkel, és azokat ragasztják a kémcsőre.
Nos, az én vonalkódomon, nem az én nevem szerepelt.
Szóltam, és rohangáltak, majd áthúzták tollal.
na már a vonalkód alapján nézik, és ott nem én szerepelek.
Lehet összekeverték.

Mindegym most kutatok, szeretnék menni van a Magzati Diagnosztikai Központba, vagy a Génközpontba

picimami

Tegnap már próbáltam a Magzati Diagnosztikai Központot.
Elmondtam mit szeretnék, és kapcsoltak össze vissza.
És semmire nem jutottunk.
Ki érti ezt? :shock: :shock: :shock:
Pedig kifizetnék mindent.

Cat!
Te hol voltál?
Mit javasolsz?

picimami

Pici!

Én az Istenhegyin voltam.
És oda mennék a hlyedben, mert másfél óra alatt megvan az eredmény. Sokkl jobb, mint heteket várni.

http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... ebben.html

Szerintem neked már a négys teszt kell, és azt a jövő héten meg lehet csinálni.

Ezt is ott találram:

"Pozitív eredmény, azaz magas kockázat, ha egy kromoszóma rendellenességnek a kockázata 1:150-nél nagyobb. A pozitív eredmény nem jelenti azt, hogy a magzat biztosan hordozza az adott rendellenességet, ezért magzati kromoszóma-vizsgálattal kell meggyőződni arról, hogy a magzat valóban rendelkezik-e kromoszóma rendellenességgel (pl. 1:100-as kockázatnál csak minden századik magzatvíz-vizsgálat hoz ténylegesen pozitív eredményt)."

ATiéd ennél alacsonyabb kockázat.
Vendég

Cat!
Én is pont őket néztem ki. Már el is mentettem a számukat
Nagyon kedves vagy, köszönöm neked.
Még ma hívom őket.
Szerinted elmondjam, hogy mi volt milyen az eredményem?
és szeretném, ha ők is megvizsgálnának?
Mert tegnap a magzati diagn közp, fura volt nekem.

picimami

Nagyon bízom benne, hogy csak összekeverték a véremet, máséval.
ma kell mennem Vargához, hát rá is nagyon kiváncsi leszek.

A genetikai tanácsadóba rendes volt a doki, ő pont Vargánál rendel, Dr Fülöp Viktor.
Mondta, hogy bármilyen kérdésem van, nyugodtan hívjam.
És ő is csodálkozott az eredményen. Azért is kérdezte a beutalót, hogy jól volt-e kitöltve.

picimami

Szerintem nyugodtan mondd el!
Bár igazán nem számít a bejelentkezésnél. (Vagy ki tudja?)

Szerintem is elkeverhették a leletedet. Ezzel ne foglalkozz többet!

Menj el jövőhéten az Istenhegyire, és annak hamar meglesz az eredménye. Akkor végre teljesen megnyugodhatsz.
Vendég

Jajj Cat!
Bár úgy lenne.
Nem számítottam erre egyáltalán.
Az a lány akit írtál nekem, hogy így volt. Ő az egri?

picimami

Sziasztok :lol:

Picimami!
Biztos minden rendben lesz, nyugi (igaz ez könnyű mondani, én is átéltem ezt tavaly :cry: ) de tényleg jó ötlet az Istenhegyi amit Cat mondott, majd ird meg hogy mikor mész és mit mondtak.

Puszika :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Köszönöm.
Tudom te pontosan tudod miről van szó.
És annyira nehéz.
Annyit szenvedtem már ezért a piciért, és nem akarom elveszíteni őt.
Nem lehet semmi baja.
Hisz az UH is jó lett.
Nem bánom ha megszúrnak engem is, csak legyen rendben minden.

picimami

Picimami!

Úgy lesz :wink: :lol: :lol: :lol: minden rendben lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Beszéltem velük.
Nagyon aranyosak voltak.
Mindent kérdezett, és kiszámolt.
Tehát jövő csüt megyek 8-ra.
Négyes teszt és UH.
Majd másnap meglesz az eredmény, és annak függvényében a 18 hetes vizsgálatok.

picimami

Sziasztok!

Pici:örülök,hogy kaptál időpontot. Minden rendben lesz!!!

Nika:Boldog Szülinapot kivánok Gegének!!!!
Vendég

Pici!

Az Istenhegyin nagyon kedvesek.
Ott igazán szolgáltatást adnak a pénzedért.
Szerintem nagyon kedvesek és megéri hozzájuk menni, mert értenek ahhoz amit csinálnak.

És ha a tarkóredő rendben van, akkor szerintem tuti a véredet cserélték el. :evil:
Vendég

Gabi!

a helyedben, persze ha anyagilag belefér, én is megcsináltatnám ezt a négyes tesztet. Legalább ad egy előzetes eredményt, és akkor már nem annyit izgulni az amnio eredmény miatt.
Egyébként a MÁVban is csinálnak amniot.

A lány az áprilisiaktól ott csináltatta, amiután rossz lett a kombinált teszt eredménye.

Pici!

Vargával mi a helyzet? Otthagyod ma?
Én most máshonnan is hallottam, hogy túl sok a betege, és nem ér rá foglalkozni velük. Ráadásul szüléshez sem megy be mindig amikor ívják. Jobb esetben a végére odaér.
Vendég

Nika!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GEGÉNEK!

Kép
Vendég

Pici: A tarkóredőn minden oké volt. És Cat is írtaha gáz lenne akkor az már ott is kiderült volna. Ez a tollal való áthúzás tényleg fúra és adhat okot egy elkeveredett papirokra. csak ha tényleg elkeverték te most ugye utána jársz de az akivel elkeverték ő megnyugszik mert tökéletes lett az eredménye. Hát nem is tudom mit mondjak. De kitartás meglátod az Istenhegyin minden okésnak találnak majd.
Addig pedig tereld el valahogy magad mert nem könnyű ez az biztos.

Törpiri: Ez jó ötlet, hogy a Mama a kert végében lakik külön.Erre a párod mit mondott???

Kép
csucsu05

Csucsu!
Nekünk is ez volt pont eszünkben, hogy lehet egy 30 fölötti kismamával keverték el, és ő meg nyugodtan van, hogy jó az eredménye.
Bár én nem kívánok senkinek sem rosszat.
De ami az eredményem lett, az egy 38 évesnek felel meg.
Párom azt mondta, ha kiderül hogy összekeverték, nagy balhét csap.

Cat!
Igen, ma megyek utoljára. Aztán keresek egy orvost. Lehet hogy az Istenhegyin ha szimpi lesz akihez megyek.
Vagy Debrecenben egy prof ismerős van.
Ez így már nem állapot.
Sokan otthagyták mostanában Vargát, és tény, hogy a szülésnél sem számíthatsz rá.
Elvileg, a többi vér eredményemnek hozzá kellett menjen, de az is tuti el kallódott, ahogy ismerem őt.

Nika!
Gegének Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!

picimami

[quote]A írta:mennyiben a Kombinált teszt köztes kockázati értéket ad (intermedier rizikó, 1:150 - 1:1000), illetve ha a kismama szeretné, lehetőség van a Négyes teszt elvégzésére (Szekvencia szűrés).

Az Integrált tesztnél két vérvétel történik, a kismama az ultrahang eredményt saját orvosától hozza. Az első vérvételre az 1. trimeszterben (a terhesség első harmadában), 12-13 hetesen kerül sor, a levett vérből a PAPP-A marker (pregnancy associated plasma protein) szintjét határozzuk meg. A második vérvétel a 2. trimeszterben (a terhesség második harmadában), 15-18 hetesen történik, amikor az AFP, a free-ß-hCG, az uE3, és az Inhibin-A markereket mérjük. Eredményt a második vérvétel után adunk.

A Négyes tesztet akkor javasoljuk, ha a kismama már elmúlt 14 hetes terhes. Ez a vizsgálat megegyezik az integrált teszt második felével.

A vizsgálatok elvégzésénél fontos a pontos időzítés, ezért minden vizsgálatra munkatársaink adnak időpontot.

Nekem is nagyon szépen kiszámolták, mikor kell mennem. És kézségesen válaszolt mindenre amit kérdeztem.
És ez sem mindegy.
Ha már szúrni kell majd, Egerben tuti nem hagyom.

picimami

Csucsu!

Hogy tetszik Szabinának az ovi? Még mindig szeret oda járni?

Mi a helyzet a munkáddal? Mikor mész?
Vendég

Cat!
Mikor mész 4D UH ra?

Csucsu!
Mennyire emeltétek meg a closty-t?
És a gynevacot, heti egyet kapsz?

Zsuzska!
Annyira szorítok neked is.
Sikerülni fog az inszem.

Andy!
Nagyon hiányzol. Jó lenne, ha jönnél néha Te is.

picimami

Sziasztok Lányok!

Hát, ismét itt vagyok egy jó pár napos (vagy hetes) kihagyás után!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Először is a legfontosabb:
ASIYE!!!! GRATULÁLOK A KIS JASEMINE MEGSZÜLETÉSÉHEZ!!!!
Kép

Gege!
Kép

A többieknek is millió puszi és bocs az ismételt kihagyásért!!!

Nálunk is történtek ám dolgok!!
Pl. hétfőn megszületett a bátyámék 2. babója!! Én is bent voltam végig a szülésen és egy élmény volt!
Rakok is egy képet a kis manóról:
Kép

Bence 3200 gr és 52 cm.

A sulival a helyzet kicsit változott. Igazából azért is tűntem el, mert kitűzték a vizsgaidőpontot és kicsit ráhajtottam a tanulásra, de most kiderült, hogy mégsem februárban, hanem majd talán márciusban lesz. Így van egy kis szusszanásnyi időm.

Mesivel úgy állok, hogy majd szétvet az ideg!!! Clostyval (6 hónapig szedtem) mindig rendszersen jött meg 28-30 napra. Most meg már a 39. napon vagyok és semmi!!! A 29 és a 34. napon (tehát majd 1 hete) csináltam tesztet, de negatív lett, így most fogalmam sincs mi a fene van. Félek, nehogy ciszta vagy valami iylesmi legyen a késés hátterében! Asszem holnap reggel megint csinálok egy tesztet, aztán este irány a doki, mert ezt én nem bírom. Tüneteim majdhogynem ugyan azok, mint eddig is mensi elött: kicsit fájdogáltak a cickóim, és a hasam is olyan fura, hol féjdogál, hol nem, a derekam majd leszakad és volt idő, amikor a mellbimbóim úgy viszkedtek, hogy csak na.....
Na ezt jól leírtam. Szóval egyenlőre parkolópályán vagyunk.....

Daninak vettem egy jemezt, ugyanis febr. 4-én lesz a öliben a farsang, tegnap fel is próbálta ruhát, íme:
Kép

Na, most első nekifutásra ennyi! Megpróbálok (ismét) bekapcsolódni hozzátok! Bár úgy érzem kicsit kilógok a sorból!!! :roll: :cry:

Kép
oriandy

Pici!

Az Istenhegyi csak egy géndiagnosztikai centrum.
Igaz, akik ott dolgoznak, azok általában valamelyik kórházban is. De sajnos velük ugyanúgy járnál, mert nagyon elfoglaltak, és így nem sok idejük jut a saját betegeikre. (Ha van nekik.)

Inkább egy kórházban keress valakit.

Nekem csak a Péterfyben vannak tapasztalataim, de már az sem olyan mint 3 éve. Ha nem ott lenne az orvosom, és is kerestem volnat talán valami mást.
Bár így, hogy a diabétesz rendelésre is kell járnom és az uroloógiára is, lehet, hogy még mindig ez éri meg a legjobban.

De ha lesz harmadik baba, akkor már nem itt.
Addigra lehet, hogy az orvosom nem is fog már dolgozni, hiszen most is nyugdíjasként van bent.

Az elcserélt leleten én is gondlkoztam.
De szerencsére ha így is van, annyi más mutathatja még, hogy baj van, hogy akkor is kiderül, ha valóban ez a helyzet a másik mismamáná. (Tarkóredő, AFP, 18 hetes genetikai UH...)
Vendég

Andy!

Dehogy lógsz ki a sorból!
Hiányoztál nekünk! És bármikor szívesen várunk vissza!

Daninak nagyon jól áll a jelmez. Nagy sikere lesz vele.

És az unokaöcséd gyönyörű. Ha végig bent voltál, akkor gondolom nem is császár volt. Pedig nem látszik rajta a nagy erőlködés. Mintha egy több hetes gyönyörű baba lenne. Gratulálok a bátyádéknak!

Jó lenne tudni, hogy mi van veled! Majd írd meg mit mondott a doki.
Az is lehet, hogy már neked is baba van a pocakodban. :P
Vendég

Tegnap csináltam narancsos joghurttortát. Nagyon finom lett. Beni kétszer is kért belőle.

Ha érdekel valakit a receptje:

Narancsos joghurttorta

Hozzávalók (4 adaghoz): 1 1/2 dl tejszín, 3 narancs, 4 dl joghurt, 4 evőkanál zselatinpor, 1 dl víz, 4-5 teáskanál édesítőpor, a díszítéshez 2 narancs

Egy kisebb tortaformát folpack fóliával kibélelünk. A tejszínből kemény habot verünk és félretesszük. A joghurtot az édesítőporral habosra keverjük. A narancsok levét kifacsarjuk és 1 dl vízzel összekeverjük. Egy kis tűzálló edénybe szórjuk a zselatinport és ráöntjük a narancsos levet. Tíz percig állni hagyjuk, ezután nagyon kis lángra tesszük és állandóan kevergetve folyósra melegítjük. Ha már nem forró, a joghurthoz keverjük. Végül beleforgatjuk a tejszínhabot és az egészet beleöntjük a folpackkal bélelt tortaformába. A tetejét is befedjük, majd a hűtőszekrényben megdermesztjük. Tálalás előtt a formából tálra borítjuk, lehúzzuk róla a folpack fóliát és a megmaradt narancsból vágott karikákkal tetszés szerint feldíszítjük. Mint a tortát, szeletekre vágva tálaljuk.

1 adag energiatartalma 214 kcal, szénhidráttartalma 9 g.

Én alapból kétszer ennyit készítettem, mert nagy a tortaformám. És mivel nincs benne tészta, így a CH tartalma is nagyon alacsony, és nyugodtan ehetem. Nincs benne cukor sem. És a joghurt egészséges ugyanúgy mint a narancs.
Vendég

Cat: Szabina most egy hete nem jár oviba. Holnap megy csak. Virusos hörghurutja volt. Az első virust már be is nyeltük az oviban. Igaz mindneki beteg volt 4-en voltak a csoportban csak.
De ma már jól van csak ma még nem megy ma kicsit csajos napunk van. Holnap viszont már megy.
Dolgozni csak febr.26án kell mennem addig szabin vagyok.
Nézelődők közben hátha lesz itt helyben valami állás. Iyg nem kellene utaznom 4-5órát. dE a válság miatt most sehol nincs felvétel.

Pici: 2X1 clostit kapok. Napi 1et kaptam eddig. A gynevacot 10naponta jó beadni. De mg az elsőt sem adattam be. Nem volta ki beadja. a körzetis doki nem adta be mert nem ő írta fel a receptet és nem is ismeri. Igy nem adattam még be. De holnap elkezdem mert van egy lány aki beadja. a férjemnek meg a melóhelyén adják be majd.

Kép
csucsu05

Andy: Remélem baba van a dologban :) Gyere majd és mesélj mit mutatott a teszt :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ez valószínűleg így lesz az elején, hogy Szabina sokmindent elkap majd.
Talán jobb is, hogy nem mész most új munkahelyre, mert nem szeretik, ha folyton táppénzen van valaki. És ugye a próbaidő alatt nem kell megindokolni, hogy miért küldenek el.
Így legalább nyugodt lehetsz, hogyha kell otthon tudsz maradni Szabinával.

Remélem azért Ti megússzátok a többi betegséget!
Vendég

Többiek hova tűntek megint?

Pici!

Holnap délután 15.20-ra megyek UH-ra.
Vendég

Na, azt hiszem a természet elrendezte, hogy nem kell vennem még 1 tesztet. Elmentem wc-re és rózsszínes váladékom volt. Vagyis meg fog jönni.....
Sebaj, csak tudnám, mi a fenétől csúszott enyit megint a ciklusom!!??
De most elmegyek a dokihoz és egy nagyon alapos kivizsgálást fogok kérni, akár még átjárhatóságit is!
Na, teszem a dolgom, majd még jövök!

Kép
oriandy

Andy: lehet később volt Pé-d és ezért jött később a piri.

Cat: nem én leszek itthon vele ha beteg. Férjem 100% betegállományt kap hisz közalkalmazott. Ő lesz vele itthon ha beteg. Nálunk mindenki ezt teszi általában az Apukák vannak otthon. Hál istennek Szabina nem beteges. Szóval ha új helyre mennék sem lenne gond velem.

Kép
csucsu05

Andy!

Sajnálom!
Pedig már nagyon reménykedtem.
Vendég

CSucsu!

Értem. Így más a helyzet.
Beni sem volt soha beteg, amíg bölcsibe nem került. Azóta pedig egy bárányhimlőnis túl vagyunk.
Vendég

Cat: A bárányhimlőt nem kaptuk el. Pedig decemberben mindenkin átment a csoportban. 5gyerek nem csak és köztük volt Szabina is. Pedig jobb lett volna ha már túl vagyunk rajta.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: