Sziasztok!
Üdv mambu! Tök jó, hogy még mindig csatlakoznak anyukák!
Gyere gyakran!
Gabolino!
Pécsre?

Ha majd megjön a jó idő és jöttök anyudhoz, egyszer összefuthatnánk. Talán Eszike és Starlark is tudna csatlakozni hozzánk.
Köszi a kérdést! A torkom ugyanúgy van, mint eddig. Hol fáj, hol nem. Néha áthúz a fülemre, ami még rosszabb, de már nem tudom mit lehetne kezdeni vele. Én a szopogatósát használom a Tantum Verdének. Szedek Cetebét, iszok Calcium D Sandozt, beveszek multivitamint mindennap, nem nagyon tudom mit lehetne még tenni. Illetve inkább úgy mondom, hogy nincs kedvem már a 4. gyógyszer is megvenni, elegem van, majdcsak elmúlik magától.
A néha rám jövő köhécselés idegesít a legjobban, mert Ákos minden helyzetben halálra rémül, ha elkezdek köhögni... így persze a csendes megfulladás jut többnyire nekem.
Csehi!
Az a gáz, hogyha annyiért adom a csomi pelust, hogy mindkettőnknek megérje (mondjuk 3000-ért), akkor sem jó Neked, mert még 680.- Ft a posta, és akkor ugyanott vagy, mintha boltban vennéd. Nem éri meg a macera. Olyannak lenne jó, aki helybeli, hogy ne legyen ptk.
Eszike!
Neked esetleg nem kellene a pelus? Pampers 3-as, talán 3 db hiányzik a nagy csomagból, 3000-ért odaadom, ha kéred. Persze ha a Párod vagy Te még jártok erre rendszeresen...
Tök jó látni, hogy azok a csöpp újszülöttek akik voltak a babáink még nem rég, hogy kikerekedtek!

Az összes baba kivétel nélkül.
Márti!
Hááát, én most egy jó pár napja együtt alszok már Ákossal és pont ma gondolkodtam rajta reggel, hogy nem látom hol a vége. 11 óra előtt nem tudok elaludni, de a hapsim éjfél és 1 óra között kel cicizni egy rövidet. Áthurcolom hozzá a takarómat és a kispáncimat, elvackolunk az ottani ágyon, cicire csatlakoztat és annak rendje és módja szerint elalszok. Aztán vagy felébredek reggelig, vagy nem. Vagy Ákos kezd el nyöszizni és félálomban csak bedugom a szájába a cicit és ismét alszok tovább, aztán már csak azt veszem észre, hogy reggel 6kor zörög a Férjem melóba készülés közben. A mi ágyunkban nem alhatunk, mert a Párom minden zörrenésre felébred és nem tud visszaaludni, másnap meg mosogatórongy effektus. Szóval az a lényeg, hogy női felemet kicsit zavarja, hogy nem alszik együtt a párjával, az anya felemet meg nem, mert minden szempontból most így a kényelmesebb mindenkinek.
Viszont az vitathatatlan, hogy lett tejci több az örökös cicizéstől.
Szeder!
Hű, tényleg, az influenza járvány...
Itthon sok esélyünk nincs elkapni, de tuti, hogy a Férjem megint hazahozza a munkahelyéről.
Asszem Occilococciummal (lehet nem így kell leírni), fogunk erősíteni. Megelőzésre is jó, heti egyszer kell akkor bevenni. Ákosnak szerintem ma adok is már.
Nekem konkrétan is nehéz napjaim vannak, de más téren sem könnyebb.

Ákos ma meg van kicsit zakkanva. 10kor mindennap menetrendszerűen elalszik, ma még fél 12kor itt huhogott halál álmosan. Hiába ráztam, dajkáltam, csak feszítette ki magát a kezemből, viszont ha leraktam, akkor meg bömbölt. Végül feladtam, bekentem a fogát zsibi krémmel és utána szerencsére a cicin elaludt. De nem sokat saja, talán 1,5 órát, most ismét alszik, némi küzdés után. Remélem legalább 5ig, mert akkor fürcsiig megint rendben lesz.
Biztos a foga, meg az idő is, de annyira nem bírom, hogy nem lehet kezdeni vele semmit. Ha a karomon ül és sétálgatok vele, csak akkor van csendben. Azt meg az csinálja egész nap, akinek két anyja van...

Ma már erősen pipa voltam és elpanaszoltam a nyomorom a Férjemnek, aki csak annyit mondott, hogy gondoljak bele, nekem milyen rossz kedvem van, ha fáj a fogam. Igaza van, a fogfájásnál, már csak a fülfájás a rosszabb.
Mindjárt nézek a Teszveszen vagy a Vaterán borostyánláncot. Nem veszíthetünk vele semmit, ha kipróbáljuk. Ákosnak is könnyebb lenne talán. Szegénykém, én csak ideges vagyok, Ő az aki szenved igazán.
Honey!
Gratula az evészethez! Csak így tovább!!!!
Minyu!
Neked meg a sok tejcsihez!
Hirtelen ennyi. Biztos kimaradt még valami, csak hogy eszembe jusson előbb vissza kell lapoznom.