Sziasztok Kismamák!
Megvagyok, még élek, és jobban vagyok, és már múló az állapot...kezdek lenyugodni. Még járnom kell vissza, hogy cseréljék a csíkot az államban, de már nem fáj, mármint az állam utána, az a 2 perc meg már egész kibírható míg kíntatnak...lassan megszabadaluk az egésztől. Ami kikészít az az egész napos füldugulásom, amit semmivel se tudok elmúlasztani, de már lassan együtt élek ezzel is
Baba nagyon akróbata, rnegetek ugrál bannam, rettentően kínoz, és nagyon fáj, ahogy rugdos, főleg ha pihiznék...volt egy kis görcsöm, azt hittem szülünk, totál bekeményedtem, és összaeestem a nappaliban, de azóta meg semmi...
Ma voltam vérvételen, és migyá megyek a gyerekekért, voltam egy kis jógán is, és úgy érzem kezdek visszatérni az életbe

csak fáradt vagyok rettentően...folyton rosszakat álmodok (ikrek bújnak ki, meg lányok, meg a gyerekekkel szülök, mert nem vigyázott rájuk senki, meg hasdonlók)
Azt hiszem ez már a vég.... A pakkomat bepakoltam, minden kész, és várom a nagy pillanatot, hogy szaladni kelljen

Még lenne egy két dogom, függönyvarrás, meg egyebek, de már nics erőm...ha belefér kész lesz, ha nem ,akkor majd utána
Amíg rettentően fájt az egész állam vettem be fájd. csillapítót, és a bébi úgy bepörgött, hogy 2 órán át csak hullámzott a hasam fájdalmasan...anniyra féltettem, hogy soha többé nem akarok gyógyszert enni !!!!!
kádfürdő: nekem azt mondták az elsőkkel hogy tilos, főleg avégén, de én ennek ellenére szint mindig úgy fürödtem, mert jól esett, és nem szültem tőle hamarabbb....most is ugyanez, csk most a kis Vince annyira nem élvezi, így egyre jobban elmarad, vagy 5 percre korlátozódik
na megyek, kicsit még kinyúlok, mielőtt vezetni kell! Ha lesz még ma energiám ideülök olvasgatni titeket! Köszi a sok + energiát, biztos átjött, mert csodálkoztam magamaon, milyen " bátor " vagyok, és nem szaladtam ki a műtőböl!!!!

:_)