A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:07-kor.
Vendég

Pmonika: A közös gmail-es fiókba megtalálod a zenéket!

Bogi: De jó fej a férjed! :D Akkor nagy drukker lesz Füge baba is! :lol: :wink:
Na most meghoztad a kedvem a fürdőzéshez, nemsokára megyek be is ülök lazulni! :)

Babanyul: Remélem rendeződnek a gondjaitok, és csak a babára fogtok koncentrálni! :wink: És ne erőltesd túl magad, pihizz sokat!
zsu83

Zsu: helyes, menj Bencussal lazulni :D.

Babanyúl: az én férjemmel sem könnyű, kívánom hogy javuljon a helyzet.

Kép
budabo

Bogi: Már engedem is a vizet! :D
zsu83

Most volt a Tényekben, h jön az influenza járvány :? . Most azon is lehet izgulni, h ne legyen zárlat a KH-ban, amikor szülünk.

Pmonika: pihizz, pihizz és nyugi!

Babanyul: sajnálom, h ilyen feszkósan alakulnak a napok így a finisben. Nem tudjátok megbeszélni a dolgokat? Ne hajts túl magad! Pihizz!
kreiszi

Köszönöm Zsu !!!!!(Köszönöm neked az eddig hozzáállásodat :-))) kedvességedet!!!!!

Mónika
pmonika

Kreiszi: igen, én is most láttam a Tényeket! :?

Pmonika: Jaj de zavarba hoztál! :oops: :)
zsu83

Eljutottam odáig, h belép a gmailbe, de a képeket nem nyitja meg...
Szép lassan csak összejön a dolog... :? :)

Kép

Kép
gjéti

Nicko: Én is hallottam az influenza járványról, meg arról is, hogy nálatok már sok a beteg, szóval vigyázz magadra!

Gjéti: Igen. Megbeszéltük az orvossal, hogy ha az uh szerint maradt faros, akkor hívjam fel, és döntenem kell. Megkérdeztem a szülésznőm véleményét is, azt mondta, hogy egy próbát megér a dolog. Hát én még mindig nem tudom, hogyan választok, ha rákerül a sor. A különböző kórházak, különbözőképpen állnak a külső fordításhoz. Itt az Istvánban alá kell írnom egy beleegyező nyilatkozatot, és akkor megpróbálkoznak vele. Annyit tudok, hogy a mamának kellemetlen a beavatkozás, de szerintük a babának nem. Persze a szülést beindulhat. Alapvető feltétel, hogy legyen elegendő magzatvize még a babónak.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Csak gyors bekukk, hogy mindenki egyben van-e még...
Babaúszás: mi hordtuk Fruzsit ide a Camponához 3 hónapos korától és nagyon élvezte. Egy éves kora után hagytuk abba, mert akkor már volt annyi akarata és hozzá testi ereje, hogy szabotálja a gyakorlatokat...ugye itt víz alá kell vinni a babát, ami nem olyan érdekes, mint a parton játszani és ha kedved van bemászni...Az igazság az, hogy kezdte zavarni a többi gyereket a csoportból. (Peti sokat játszott vele itthon a medencében és rájött, hogy a vízben lehet sokkal jobb dolgokat is csinálni, mint a gyakorlatok...) Száz szónak is egy a vége, én mindenkinek ajánlom, tök jó családi program, a babák általában nagyon élvezik és megszeretik a vizet általa. Fruzsi azóta is igazi vízicsibe, lila, vacogó szájjal alig lehet kiszedni belőle. Azért érdemes megnézni, hogy hova viszitek a picit, mert már sokan hirdetnek tanfolyamot, akik nem feltétlen szakképzettek. Nézzétek meg a www.babamamauszas.hu -t. A jó helyekre viszont hónapos várólisták vannak, ha megszületik a bébi, egyből érdemes jelentkezni.
Mindenki pihizzen sokat! Én holnap megyek dokinénihez, kíváncsi vagyok, lát-e valami jelet a korábbi érkezésre...Tegnap én is összepakoltam a csomagom, bizos, ami biztos...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
abencze

Babanyul-Gabi: Jobb kedvet Nektek! Szerintem ilyenkor ha egy kicsit fáradtabb az ember, akkor is nagyon ingerült tud lenni, nem kell különösebb ok hozzá... Ezt pedig az Apák kicsit nehezen tolerálják általában (az enyém is. :oops: )

Kreiszi: Ezer drukk, továbbra is. :)

Bogi: Szerintem is van időd még eldöntei a munkakérdést... Mondjuk ősz elég közelinek látszik... :roll: Tudnád Anyukára bízni Fügét vagy otthonról dolgozni?

Keddden hatan leszünk akkor? Ha 3/4 4-kor találnkozunk a bejáratnál, az jó Nektek?

Megyek még én is mozgok kicsit, kell a jó alváshoz. :)
Jaja, csak ez a kis hüvelyi fertőzésem nem okozna ilyen jó kis panaszokat. :oops: :? Tényleg, nem tudjátok, canestent lehet használni?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: nekem a dokinőm kifejezetten úgy engedte az úszást, hogy canestenes ob-t raktam fel, tehát szerintem lehet. De ez az én dokim. Most meg egy másik hüvelykrémet írt fel gondolom a strepto miatt? :shock:
Meló: otthonról nem tudok dolgozni :D nem egészen olyan munkahelyem van, de anyukám nyugdíjas és idén dolgozik utolsó évben még. Elvileg ő vállalná a picit, de az ősz nekem is korainak tűnik. Valószínűleg az élet megoldja helyettem, mert nem hiszem hogy várnak rám őszig. Mindegy, akkor visszamegyek simán majd kicsit később, és karrier nélkül de kisebb felelősséggel fogok dolgozni.
Na jó éjszakát mindenkinek.

Kép
budabo

Babanyul:

Igen láttam hogy van egy dániai lány a márciusiaknál...
Hisz ö a barinöm... :wink:
2hét külömbségel várjuk a babákat...

Lányok nekem nagyon fáj a hasam igy estére...manókám meg játszik,a kettö együtt nem kellemes...persze ez jósló fájás...folyamatosan fáj...görcseim nincsenek.
Egyre többször fáj....most érzékelem mennyire közel vagyunk a nagy naphoz...még 37 nap :shock:
Én hasam nem lefele megy hanem inkább felfele
:D ,lánykám az folyamatosan a gyomorszájam allá tolja magát...kitudom tapintani hol a háta,popoja,lábai...a köldököm alatt ilyenkor meg ellaposodik...nem valami kellemes..
Van akinek a babája szokot ilyen akrobata dolgokat csinálni????
Jó éjt mindenkinek!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Julcsi: lehet használni, elvileg az első 3 hónapban és a szoptatás alatt javasolják a konzultációt orvossal. Jobbulást neked!

Bogi: esetleg csökkentett munkaidőben? Na, nem okoskodni akarok, csak egy kósza gondolat volt.
kreiszi

Helló Csajok, jó reggelt!

Látom hétvégén sem lustiztatok! :)

Én pénteken voltam vizsgázni, sajna bukta lett. :( Mondjuk jó mocskok, mert 70 % kell a ketteshez, és ha rossz választ írsz (teszt), akkor egy pontot levonnak. Ezen kívül van még egy vizsgám szerdán, meg nem tudom, hogy ebből elmenjek-e még egyszer, mert már nagyon nem ott jár az agyam, nem tudom, van-e értelme.

Julcsi: Nekem a Canesten kombit kellett használni a gombás fertőzésre, és még azt az instrukciót kaptam, hogy utána tejsavas hüvelykúpot, mert állítólag ilyenkor az a gáz, hogy -már megint a hormonok miatt- más ott a közeg, ezért nem tud a szervezet úgy védekezni, mint normál esetben.

Úgy néz ki, hogy mi kedden sajna nem tudunk menni, de azért ti okosodjatok meg!!

Kreiszi: vigyázz magadra, remélem, hogy nem lesz semmi gond. Kismazsola meg már elég nagy, úgyhogy akár jöhet is :wink:

Babanyul: próbálj beszélni a pároddal, szerintem az a legrosszabb, ha mindketten magatokban rágjátok csak a dolgot, és nem beszélitek meg. Fel a fejjel!!!

Crocus: megy a drukk, hogy beforduljon a babó!! Majd írj, hogy mit mondott a doki!!!

Nekem ma CTG megint, remélem minden oké lesz.

Gjéti: tényleg csini a pocid. Oli büszke lehet a mamájára. :D

Remélem a kispapáknál is minden rendben!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok lányok, csak gyors bejelentkezés, aztán húzok dolgozni, mert már kezd rajtam totális pánikhangulat eluralkodni, annyi tennivalóm van, és semmi nincs még meg... :?
Ma amúgy írtó hisztis vagyok, jó lesz, ha ki sem teszem a lábam itthonról, mert tuti mindenkivel össze fogok veszni.

Holnap mi is szeretnénk menni, valószínüleg apával... egyre kevésbé szeretek vezetni, képtelen vagyok koncentrálni.....
A gyerket még meg kell beszélnem valakivel, hogy vigye haza, mert 5-re kell érte menni, addig nem érünk oda, ha 4-kor kezdődik.
Tényleg, nem kell bejelenteni, hogy hányan megyüünk, vagy ilyesmi, csak beállítunk?

pusza mindenkinek ,jók legyetek!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Velünk is a helyzet még változatlan, de én nagyon szorítok, hogy minél tovább benn legyen a manó. Csütörtökön voltam dokinál, megdicsért, hogy továbbra is tart a méhszáj, nem nyílt tovább, és hogy a szülésből már megspóroltam annyit, hogy egyujjnyira már nyitva van :D . Ma megyek először ctg-re, illetve találkozom a szülésznővel is. Remélem nem lesz semmi gond, mert a férjem nem tud elvinni, így marad a BKV :? . Az influenza járvány miatt kicsit aggódok, mert Ricsivel is beszívtuk, remélem február közepére már levonul. Én elég jól alszom éjszaka, a vérnyomás is rendben van, vizesedést se érzékelek. Vilmos továbbra is tartja a fejjel a célegyenes felé pozíciót :) .
yve

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:08-kor.
Vendég

Babanyul:

Húúú ez komoly reggel!!! :shock:
De valószinü a nyákdugód az,és semmi komoly..
Irány a doki.... :wink:
Lánykádlehet a 2.helyre pályázik :P

zsancy

Sziasztok!

A keddi tanfolyammal kapcsolatban én hívtam a kórházat, de nem mondták, hogy be kellene jelentkeznünk.

Julcsi nekem jó a kórház előtti találka.

Most mennem kell, ne haragudjatok a szűkszavúságért, de a fogaim semmit sem javultak (már enni se nagyon tudok :cry: ) és a herpeszem is kint vírit...

Akkor kedden a portánál!

Orsi

Kép
bjuti

Babanyul!
Szerintem nem nyákdugó, az tényleg nyálkás-véres, nem nehéz azonosítani. Nem voltál mostanában dokinál vizsgálaton?

Kép
mist

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:09-kor.
Vendég

Szerintem sem kell aggódnod, ilyesmi simán előfordulhat.

Eltűntek egyben vannak még?
Dina! Ugye megvársz, hogy együtt legyünk benn a kórházban? :D

Kép
mist

Sziasztok!

Én még egyben!
Mist! Én megvárlak. De te is! :lol:

Olyan fosika kedvem van az utóbbi pár napban...
Ma mentem volna vérvételre Monorra, de a tegnap esti eső faszán lefagyott. Így visszajöttem. Jövő7en meg már semmi értelme levetetni a vércsoportot és az ellenanyagot, mert 2 hét mire kész van. Addig meg mán csak szülök.
Annyira keményedik a hasam.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zsancy: furcsa, hogy mennyire más mindenhol a terhesgondozás... Itt a méhszájat minden alkalommal megnézik már nagyon régóta... Ez az egyik legfontosabb, amit az orvos mindig előtérbe helyez... De ne izgulj, biztos minden rendben! A sima ultrahangon is látja, ha valami nem stimmel!

Babaúsztatás - hát én mindenképpen szeretném majd vinni Manókát. Én imádom a vizet, biztos azért is mert nagyon sokáig úsztam és félig vízparton nőttem fel, szóval szeretném, ha Hannababa is korán megszokná... Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire fogja szeretni, erőltetni nem akarom... :)

Babanyul: hát neked tényleg izgalmasan indul a reggel! :) Egyébként a nyákdugó nem feltétlenül véres mindenkinél. Legalábbis a nővérem azt mondta, hogy neki egyáltalán nem volt véres, csak tényleg olyan nyálkás valami és a szülés előtt két nappal lökődött ki.... Állítólag valaki észre sem veszi.... :?

Nagyon sokan eltűntek az utóbbi napokban! Lehet, hogy már megvan a második baba??? :)

Panna
pandusika

bjuti: ne aggódj a herpesz miatt! Nekem Richtofitot adtak a gyógyszertárban rá, előtte jól megnézte az összetevőket a hölgyike, szóval én bizalommal kenegettem. (Tény, hogy nem olyan hatásos, mint a Zovirax, de enélkül rosszabb lett volna!)

crocus: neked nagyon drukkolok holnapra, remélem meggondolta magát a gyerkőc és lógatja már a fejét!

Julcsi: én bizony most hagytam abba egy remek Canestenes kúrát!
Annyi volt csak vele, hogy én az applikátoros lehetőséget nyertem meg, de azt ugye nem lehet terhesen használni, az a hülye tabli meg marhára nem formatervezett, (vagyis nem kúp formájú). De megküzdöttem vele. Szóval én is megerősítem, hogy lehet használni.(ez rá is van írva)

Én bizony már úgy vagyok vele, hogy lehetőség szerint a 37. hét kezdetéig minden fontosat megcsinálok, mert az okoskönyvem szerint onnantól már bármikor lehet bármi. Így a hétvégén összerámoltam a kórházi tatyómat, kimostam, meg letakarítottam a gyerekszoba nagy részét, így most majd az uccsó 3 hétben a kanapén elterülve várhatom a szülésemet!!
:)

ladmon

Dina! A dokim a héten szabin van, így nem szülök :lol: . Bocs, de elfelejtettem, te kihez is jársz?

Nálunk ragyogó napsütés van, és az idő is egészen kellemes! Majd küldünk belőle mindenfelé. :D

Kép
mist

Oh, köszi a visszajelzéseket Lányok. lehet, hogy élek vele, de ma jobb kicsit, lehet, hogy bevárom, mit mond az ovros szerdán...

Huhh, majd visszajelzek, de én nagyon furán vagyok most.... :? Felment a vérnyomásom, szédülök... Remélem csak front, és a Bogyesz nem indul... Ha mégis, tegnap óta nem koraszülött és van kórházi pakkom. :) Asszem, felhúzom az ágyát. Eddig túl korainak tűnt, most semmi nem tűnik korainak. :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

B79Andi, ez aranyos, a 36.héten még normális, hogy együtt alszotok :D gondolom, tejcsi-ügyben kell egy pár hét, mire beálltok egymás rendszerére. Jaj de jó neked!!! :)

Panna, ma éjjel ugyanez volt velem, mint tegnap veled: felébredtem valamikor, nem tudtam visszaaludni, kimentem WC-re, hátha utána jó lesz, de vagy két órán keresztül csak pörögtem-forogtam, és mindenféle cikázott az agyamban, többek közt a szülésről. És egyre többször van ilyen. :roll: cserébe reggel tízig durmoltam :lol:

Zsuzsi, elhiszem, hogy meghatódtál :) nagyon szeretnek téged az oviban - picurkádnak úgy tűnik, elég jó dolga lesz :)

Zsancy, nekem is eszembe jutott már az úszás, de asszem, három hónapos kora előtt nem lehet, meg azóta nagyon megtetszett a baba-mama jóga is, túlzásokba meg nem akarok esni a gyerek "kiképzését" illetően... még át kell jól gondolni :)

Pmonika, jó, hogy legalább egy pár szóra bejelentkeztél, vigyázz magatokra nagyon, és drukkolunk!!! :) Úgy néz ki, akkor te leszel a következő!? :)
A közösben a babazenét a bejövő mailek között találod meg, mindegyik mailben, amit Julcsi küldött, van egy link, oda katt, és onnan egyértelmű.

Gjéti, próbáld meg ma is, hátha már a képekig is eljutsz, holnap meg talán már tudsz feltölteni is :wink:

Zsufi, sajnálom a vizsgát, ez ám a genya rendszer... :roll:

:D hehe még a januáriaknál se babázik mindenki, mi meg itt találgatjuk, nálunk ki lesz a következő :D

KépKép

KépKép
stelly

Csajok!

-Nem tudom mi van velem tegnap ótta de rosszul vagyok nagyon...méhem hála istenek már nem fáj...
De a kedvem olyan mint akit összevertek...nincs jó kedvem,szédülök(vagyis olyan nem jó a fejem)
Gondoltam eszek egy kis mandarint nasi ként...hát...irány a wc-és ott landolt amit elötte 1 perce ettem meg.
Nagyon fura mert én terheségem alatt is összesen 2x hánytam..
Nem tudom mi van velem.De remélem semmi komoly..
Most müzlivel nyugtatom a gyomrom,de igazábol ezt sem kivánom...
Konyhába meg fözöm a marhapörit,és az illata is zavar...
:?
Méhszáj vizsgálat ügyében,mivel itt nem néznek..."rácsapok" az asztalra..már pediglen engem megvizsgálnak...
:wink:

Herpesz:
Itt is lehet Zovirax-ot kapni,de nekünk a patikus és a doki is a herpesztapaszt ajánlota(Compeed),mert hogy a krémet véletlenül is lenyalhatom...de nagyon jó ez a kis tapasz 2nap alatt elmult töle..máskor meg 1hétig szenvedek vele...

zsancy

Húúú, de irigyellek titeket a késői kelésért.... Nekem hétköznap 6 óra 10-kor csörög a vekker... suliba kell menni. Tiszta kóma vagyok minden reggel.
Gondolom Mist, nálatok hasonló a szitu...

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsancy, én is szédelgek, és írtó hisztis egy napom van. Lehet, hogy front van nálatok is.. Itt biztosan, mert hétágra süt a nap.
Egyébként én a múlt héten.. vagy előtte ... voltam úgy, hogy többször hánytam, sőt hasmentem, és mindenem fájt, mint akit összevertek, energiám nulla.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:09-kor.
Vendég

babanyul: Egészségedre! Ne legyen lelkiismeret furdalásod ez nem bűnözés! Én is egyből éhes lettem... bár hamburgert nem tudtam csinálni mert a munkahelyemen vagyok, de egyből megmelegítettem az otthonról hozott húslevesemet :lol: már csak egy jó kis délutáni szundikálás hiányzik... :cry:

Kép

Kép
millye

lányok!!! nagyon köszi a sok biztatást!!! olyan sok pozitiv gondolatot adtatok ezzel h el sem hiszitek. és olyan megnyugtato
h nem csak én félek, hanem mindenki együtt. szoval sikerülni fog tudom.

irtátok a fürdést. én nem szoktam mert nincs kádunk de amikor volt akkor sem szerettem. és azt mondtáka a felkészitön ha
jönnek a fájások egy zuhany vagy fürdö és ha elmulik akkor nem igazi fájás ha nem akkor igazi.
a sulyokkal ne foglalkozzatok, le kell tojni a hülye beszolásokat.

andus: mi nem kokuszt vettünk mert olyan a kiságyunk h ha nagyobb lesz a baba rendes ággyá lehet variálni és mindjárt olyat vettünk ami abba is jo lesz.
ez a ,, ráérünk erre még,, a férjtöl nekem is ismerös és kb én is igy sztam reagálni.

julcsi: köszi jol vok, hála nektek.

zsu: köszi a pocakos dicséretet. férjed?

zsancy: én is tervezem a babuszást. most nézem 6 nap van a dátumunk között.

kreiszi: nagyon vigyázz magadra/magatokra, sok pihizést.

babanyul: probáljátok megbeszélni, gondolom milyen nehéz lehet most neked, de hidd el legjobb kibeszélni.

juj mit látok most a tvben! gyerekek akik még 8 évesen szopnak. azt hiszem ez nem normális már.

pénteken olyan fahéjascsigát csináltam, h legszivesebben megettem vna az egészet.

ma férjem meghivott vacsizni a szülésfelkészitö elött, már alig várom.
jaj különben fáj a pocak néha, azon kivül minden rendben van. szerdán doki is aztán lassan eljön az idö h lejelentkezzük a korházban. most nézek fotokat
szép napot mindenkinek

Kép
Kép
nicko

Jaj, lányok nagyon szorítok értetek!!! Tudom, még sokaknál korai, de azért vannak itt mozgolódások, amik bármire utalhatnak. Kitartást, türelem, és sok sok pihenést!!!!!!!!

Mindekire nagyon sokat gondolunk, babákat pedig külön pusziljuk, lányoknak dupla jár, mert Erik egyiket sem hagyná ki az tuti! :wink:

Szép napot, élvezzétek marha jó idő van kinn. És ez a napsütés... csudajóóóóóó!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Akkor nem csak én szenvedek...front nálunk nincsen..bár elég borus az idö..lehet azt érzem.Nem tudom! :?

Nem birom én ezt a letörtséget...mindig is pörgös csajszi voltam..most meg...összes energiám elveszet..
Remélem terheség után vissza kapom régi önmagam.Ilyen szempontbol is várom hogy eljöjön a nagy nap...
Kész vagyok hogy egy cipö felvétel sem könnyü,de tudom nemsokára vége :wink:
Na jó nem nyávogok tovább,de ma nem tetszik semmi sem...nyügös és hisztis vagyok...
Apa nemsokára jön haza,remélem addigra elmúlik ez a nyafi handulatom,nem szeretném ha öt bántanám meg mert nekem rossz a kedvem...

zsancy

Hű, nekem tegnap annyi energiám volt! Leolvasztottam a mélyhűtőt, rendbetettem a bosszancsok ruhásszekrényét, mostam-teregettem, lángost sütöttem, függönyöket hajtottam fel. A nap végén még a varrógépet is szétszedtem, aztán úgy szentségeltem, hogy a férjem átvette a problémás esetet. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy a hagyományosan híres jó márkájú dolgok úgy ócskák, ahogy vannak. (Az ékszíj ment tönkre, amitől a felső- és az alsó szálak közt elveszett a szinkron, sorra törte derékba a varrótűket az alsó szálvezető :evil: ).
A hasam is lecsúszott egy kissé, már többen szóvá is tették. A mellem és a hasam közé már négy ujjam simán befér :) Szóval én már annyira szülnék- dehát úgy tűnik mégse :?

Kép
kangu

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekkukk, és helyzetjelentés....

Szombaton voltunk dokinál, minden rendben, méhszáj zárt, Vendi tökéletesen érzi magát odabenn, semmi jele, hogy készülődne kifelé... olyan 2800g körülire becsülte a gép, doki szerint azért ennél nagyobb.... Majd meglátjuk....

Továbbra sem tudok aludni, és már lassan nem is gömbölyű, hanem szögletes a pocakom, ahogy minden sarkában kidudorodik Vendel valamelyik alkatrésze... :lol: Hol egy sarok, hol egy könyök... nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már szinte érzem, hogy Tele van vele a pocakom... De ezek szerint ez őt még nem zavarja... :lol:

Ja, és ma betöltöttük a 38. hetet... Még 14 nap....
Ez nem semmi.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok Kismamák!

Megvagyok, még élek, és jobban vagyok, és már múló az állapot...kezdek lenyugodni. Még járnom kell vissza, hogy cseréljék a csíkot az államban, de már nem fáj, mármint az állam utána, az a 2 perc meg már egész kibírható míg kíntatnak...lassan megszabadaluk az egésztől. Ami kikészít az az egész napos füldugulásom, amit semmivel se tudok elmúlasztani, de már lassan együtt élek ezzel is :)
Baba nagyon akróbata, rnegetek ugrál bannam, rettentően kínoz, és nagyon fáj, ahogy rugdos, főleg ha pihiznék...volt egy kis görcsöm, azt hittem szülünk, totál bekeményedtem, és összaeestem a nappaliban, de azóta meg semmi...
Ma voltam vérvételen, és migyá megyek a gyerekekért, voltam egy kis jógán is, és úgy érzem kezdek visszatérni az életbe :) csak fáradt vagyok rettentően...folyton rosszakat álmodok (ikrek bújnak ki, meg lányok, meg a gyerekekkel szülök, mert nem vigyázott rájuk senki, meg hasdonlók)
Azt hiszem ez már a vég.... A pakkomat bepakoltam, minden kész, és várom a nagy pillanatot, hogy szaladni kelljen :) Még lenne egy két dogom, függönyvarrás, meg egyebek, de már nics erőm...ha belefér kész lesz, ha nem ,akkor majd utána :)

Amíg rettentően fájt az egész állam vettem be fájd. csillapítót, és a bébi úgy bepörgött, hogy 2 órán át csak hullámzott a hasam fájdalmasan...anniyra féltettem, hogy soha többé nem akarok gyógyszert enni !!!!!

kádfürdő: nekem azt mondták az elsőkkel hogy tilos, főleg avégén, de én ennek ellenére szint mindig úgy fürödtem, mert jól esett, és nem szültem tőle hamarabbb....most is ugyanez, csk most a kis Vince annyira nem élvezi, így egyre jobban elmarad, vagy 5 percre korlátozódik :(

na megyek, kicsit még kinyúlok, mielőtt vezetni kell! Ha lesz még ma energiám ideülök olvasgatni titeket! Köszi a sok + energiát, biztos átjött, mert csodálkoztam magamaon, milyen " bátor " vagyok, és nem szaladtam ki a műtőböl!!!! :):_)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

pandusika én mindkét gyerekemmel kaptam beöntést. igaz, nem kellemes (de az is csak a fájások miatt), de nekem jólesett, hogy kitolásnál már semmit sem tol maga előtt a baba...

hugic:
gravid uterus fundusa 5K: a terhes méh teteje 5 ujjnyival köldök felett
kissé contractilis méhfal: kissé összehúzódásra hajlamos méhfal
kissé megörvidült portio: na ezt nem tudom, talán méhnyak :D
ja, látom kreiszi megelőzött, de ugyanazokat írta, mint én :D

jasmin az ősanyákról egyezik a véleményünk. én egészen biztos vagyok benne, hogy nem vagyok jobb anya attól, hogy mindkét gyerekemet fájdalomcsillapítás nélkül szültem (sőt, meggyőződésem, hogy az elsőnél sokkal jobban jártunk volna, én is és a gyerek is, ha kapok EDÁ-t)

millye hogy úgy van! :lol:

kreiszi vigyázz magadra! nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

háfi nem tudom, mi volt vasárnap éjjel, de én is úgy görcsöltem, hogy azt hittem ott szülök meg. ráadásul a gyerekek is egész éjjel mászkáltak, tiszta bolondokháza volt.

julcsi, zsancy, andus ma én sem vagyok formában, szédülök, gyenge vagyok, görcsölgetek, a vérnyomásom is több, mint szokott lenni (100/60 helyett 120/70, azért ez még nem a világvége).
én beültem egy kád vízbe, hátha jobban leszek, de elaludtam a vízben, és a kutya ugatására ébredtem fel, szóval most már a fejem is fáj frankón. úgy tűnik, őrült frontok jönnek mennek mostanában...

Kép
Kép
Kép
iricc

nah, elírtam, szóval szombat éjjel volt ez a nagy görcsölés, mászkálás. terhes az agyam... :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!

Hát ma én is elcsábultam megint egy-két babaruhára, de Apa engedélyezte a vételt! :D
Olyan szép idő van ma kint, sétáltunk kicsit a Duna-parton, de a végén már nagyon nyomott alul Bencus! :?

Bogi: Tegnap nagyon jól esett a fürdőzés, Bence nagyon élvezte ahogy locsoltam a pocakomat, mindig visszarúgott! Aztán Apa megmasszírozott! :D
Mi volt ma a dokinál?

Abencze: Mi is a Camponához szeretnénk majd hordani Bencust úszni! Örülök, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak a helyről! :)
Köszi a linket is!
Mi volt a dokinál?

Zsancy: Bencus is nagy akrobata mutatványos, rendszeresen kidugja a popsiját, na meg persze a lábait a bordáimon edzi, hát nem kellemes dolog! :?
Jobbulást Neked! Állítólag az utolsó időszakba is jelentkezhet émelygés! :roll:

Zsufi: Sajnálom a buktát! :cry:
Mi volt a ctg-n? :)

Yve: Örülök, hogy változatlan a helyzet, és hogy minden ok! :)

Babanyul: Lehet, hogy elpattant a méhszájnál egy kisebb hajszálér, azt hiszem Háfinak volt egyszer ilyen! De múltkor a szülésznőm mondta, hogy előfordulhat ilyen a terhesség alatt, és vizsgálat után is! :roll:

Orsi: Jobbulást Neked! Nem mész el fogorvoshoz?

Julcsi: Remélem elmúlik a rosszullét! Pihizz, és vigyázz Magatokra nagyon!

Nicko: Köszönöm, férjem most jól van, diétázik,szedi a gyógyszereket. és már várja a csütörtököt, hogy túllegyen a vizsgálaton! Nem kísérem el a vizsgálatra, mert nem akarja, helyette majd itthon rágom a körmöm! :(

B79andi: Köszönjük a drukkokat, azt hiszem mindannyiunkra ránk fér! :wink: :lol:

Kangu: Jó pörgős napod volt tegnap! :)

Amy: Örülök, hogy minden ok Nálatok is! Tegnap este, nem tudom nálunk is mit csinált Bencus, de mindenféle alakja volt a hasamnak csak nem gömbölyű! :roll:
zsu83

Ikverus: Úgy örülök, hogy már jobban vagy! :lol: Nagyon bátor csajszi vagy, azt ugye tudod!? :wink:

Iricc: Vigyázz Magatokra nagyon, jobbuást Neked!
zsu83

b79andi: ne aggódj, ahogy a nyűgiket elnézem, lesz itt nemsokára olyan babaeső....

lkverus: na azért!! Tőled úgyis ezt vártam, hogy hamar kimászol belőle! Most már persze minden csak jobb lehet (kivéve a vérképedet... :D Nekem a fogműtétem olyan cifraságokat csinált vele, hogy csuda...)
A fáradtság meg amúgy is szívás, én fel sem fogom, hogy két gyerek mellett nagy pocakkal... Hogy is lehet??

Most már engem is érdekel, mi lehet zetiverával! Legalább egy bejelentkezést várunk ám onnan is!!

Én ma is megúsztam a háziorvost! Sokan voltak, de egyik sem köhécselt meg szüttyögött!!

amy: én is kezdem azt érezni, hogy ez bizony belenőtt a helyébe rendesen. A mozgások is bár aktívak, de napok óta mindig ugyanaz a fajta jön elő... Rugdos fent jobbról balra és kaparászik lent óvatosban! Na, akkor asszem nemsoká meg is szülöm!

ladmon

Szeretném megkérdezni, hogy ti vettetek légzésfigyelőt? Mennyire megbízhatóak ezek a készülékek?
A lányomnak annak idején nem volt ezért nem nagyon ismerem... :roll:

Kép

Kép
millye

millye: a vélemények nagyon megoszlanak a témában és a tapasztalatok is. Az én szigorúan magánvéleményem:

Mi nem veszünk, mert én fölöslegesnek tartom.
a) Ha ugyanis nem tudsz újraéleszteni, akkor hiába csipog be. (én nem jutok el sajna újraélesztős tanfolyamra)
b) Sok a téves riasztása. (Nemrég született a férjem kollégájáéknak babája - 1 hét után ki kellett a gyerek alól venni.)
c) Ha valami oknál fogva mégis javasolja az orvos, akkor még mindig lehet bérelni pár ezer Ft/hó áron.

Újra hangsúlyozom: magánvélemény!
Biztos lesz olyan, aki 3 ugyanilyen érvet tud majd mellette felsorakoztatni.

ladmon

Éppen olvasgattam a januáriakat!
Pont nemrég jött egy légzésfigyelős tapasztalat, szerintem olvasd el!

ladmon

Crocus, nálunk a doki nem is mondta, h ilyen lehetőség is van...
Egyből felhozta a programozott császárt. Mellesleg ha Oli még most is faros, akkor holnap beszélem meg vele az időpontot. :roll:

Jajjjj Zsufi, köszönöm, ari vagy. :oops: :D

Holnap 20-a... Mennyire a végén vagyunk már. :cry: :lol:

Vicces volt, ma bent voltam a suliban a vizsgáim eredménye miatt,
az of meg mondta, h február közepén megyünk színházba. :D
Mondom én akkor már babázni fogok. :D

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Verus! Örülök, hogy javul a helyzet, csak így tovább, tényleg büszke lehetsz magadra! :D

Kellene egy kis segítség! (Kreiszi???) Elmentem a laborleletért, egéz tűrhető, ahhoz képest, hogy szinte nem is szedem a vasat, alig alacsonyak az értékek. Viszont a vizeletben nagyon sok a fehérje, azt olvastam, hogy ez húgyúti-, vagy vesegyulladást jelent. LEU viz: 500, referencia: 0-25. Szóval ez nekem nagyon magasnak tűnik, de panaszom abszolút nincs. Mi van ilyenkor?

Előre is köszi!

Kép
mist

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: