Sziasztok Lányok!
Most értem haza Szegedről, és sikerült visszaolvasni benneteket.
Sziszike próbálj megnyugodni, szerintem jövö héten megmondja a doki, hogy mi van az eredményeken, és ha gond lett volna, biztos nem küld el!!! És zárva van a méhszáj! Ez is nagyon jó hir ám! A bútoros meg micsoda bunkó lehetett!!! és nekem is a natur szinű bútorok tetszenek jobban! az 1-es lehet kicsit világos, de a 4-est nagyobb korában is jól ki tudja majd használni!
Gabka jó a kocsi és a szine is vagány! Jó hogy rájöttetek, hogy is működik! Most már csak gyakorolnod kell a 'kormányzását'!
jó, hogy irtátok ezt a tgyásos, táppénzes dolgot, mert akkor lehet én is jobban járnék, ha március közepétől mennék táppénzre és szüléskor kezdődne a tgyás.
Kocska a pociöv tényleg jó, már nem is indul a napom nélküle! reggel felveszem, és este veszem le itthon. nem szorit, mert én állitom be a tépőzárral hogy milyen a kényelmes. ez egyébként az anita haspánt 7490 a brendonban. az olcsóbbat akartuk, de a végén mégis inkább ezt választottuk.
a szopipárnáért elmentem makóra, nagyon rendes volt a lány,mert visszaadta a postaköltség árát! és milyen jó volt vele aludni! nekem bejött! szerintem apa is ezt fogja majd ölelgetni, ha hazaér a szolgálatból!

én is forgolódó vagyok, de mindig kikötök a hátamon, mikor meg felébredek az éjjeli wc utamra, olyan mintha a belső részeimet kilapitották volna. mondom is apának mindig, hogy feküdjön úgy, hogy nekem dől, igy nem tudok a hátamra fordulni.
Ettike jobban vagy ugye?? remélem már nem fáj, ahol becsipődött az az ideg! Én se merek rálépni a mérlegre...

egyszerűen 75valamennyi vagyok, és kb 62ről indultam! a doki azt mondta a kezdeti testsúly kb 20%-a a 'normál' pluszsúly...én már túlléptem. meglátjuk a védőnő mit mond, mert lehet hogy a jövö héten megyünk hozzá.
Gesztenye nagyon szép a bútor!! ezt is fogja majd tudni használni Luca mikor már 'nagylány' lesz!
én meg azon filózok, hogy költsünk-e akkor kombi kiságy-pelenkázóra és komódra ha velünk alszik majd a nagyágyban?? megint elbizonytalanodtam, de unokatesóm hivott, hogy menjük vele jövö héten bababoltokban körülnézni, meg bútorboltokba is elvinne és segitene választani, tanácsot adni. légzésfigyelőnk szerintem nem lesz, mert ha velünk alszik, akkor nem hiszem hogy kelleni fog...bár nekem is az angelcare márka a szimpatikus.
Tisa hogy te milyen jól ébredtél!!!

IGAZI VASÁRNAPI reggeletek lehetett!! én is úgy élvezem a pocakosságot, néha mikor apa azt mondja, már alig várja, hogy megszülessen, én arra gondolok, hogy olyan jó érzés, hogy itt van bent a pocakban!
Kisvirág! megtaláltam a sikosito nevét! DIANATAL a neve, megtaláltam róla egy infos oldalt is.
http://www.dianatal.hu/ a mávos szülésfelkészitőn mondta a doki, úgyhogy lehet majd a februárin is megemliti.
most épp találtam itthonról wifit, igy gyorsan elküldöm ezt az üzit mielőtt elszállna!
vigyázzatok magatokra, kevésbé forgolódós éjszakát kivánok! (most eszek egy kis fánkot, amit a nagyikámék csináltak, és nagggyon finom!) szép estét mindenkinek!