Sziasztok!
Megint jó sokat kellett visszaolvasni, de sikerült (két nap kellett hozzá)
Ági!
Ez a "baba eltévesztette a házszámot és kipenderítette a mostani baba", tök cuki.
Nellike!
Mit jelent, hogy rossz az ekg-d? Össze-vissza ver a szíved v. túl gyorsan v. mit?
Szénhidrátra fel!
Boo!
Én is alig bírok mozdulni, olyan lustaság, fáradtság v. mi van rajtam.
Barnázással remélem nem lesz semmi komoly.
Kicsidodi!
Hason sztem addig lehet alidni, amíg bírsz. Vis, amíg kényelmesnek érzed. Én már most sem tudok ráfeküdni, rossz érzés.
Levegőt ti kaptok? Nekem olyan érzésem van, mintha vki ülne a tüdőmön.
Agmano!
Agyhártyasérv? Az nem hangzik vmi jól. De azért ahogy olvasom jól megvagytok vele, úgy értem, hogy tudtok normális életet élni. Mire lehet számítani a későbbiekben? Mit mondanak?
Pedig milyen édes lenne egy dögös pasi Verdás gatyában
Amúgy aférjemnek van Micimackós "bugyija"
Nekem úgy rémlik, hogy a fizetős 4d-s uh is úgy kezdődik, hogy először sima 2d-ben nézik meg a bébit. Leglábbis nálunk így volt és miután mindent rendben talált, utána nyomta át a gépet 4d-re a szonográfus.
Csibe!
Csak azt írd majd meg, hogy mit hallasz azzal a szívhang hallgatóval! Mármint uolyan,m itn amikor az uh-n belehallgatunk a bébi szívébe? Milyen gyakran lehet csinálni?
Pagika!
De jó, hogy tudtál jönni. És nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok és tényleg fő a pozitív gondolkodás. Pihizz amennyit tudz és amennyit kell!
Nansy!
Jó, hogy te is tudtál jönni és már minden rendeződött veletek. Csendben gratu a kisfiúhoz, gondolom, hogy a kislány után örültök neki.
Kérdezted a 4d-t. Mi a 4dgenesis-be fogunk menni, megnéztem az áraikat és sztem ők sem vészesek, legalábbis a többi ismert helyhez képest. Már voltunk náluk Marcival is és a 4d képes topikban is sokan dícsérik őket.
És persze, hogy tegyél fel képeket!!!
Lidike!
De jó, hogy 4d-ztek. Hozzál majd képeket!
Fejfájás miatt meg nagyon sajnállak, tudom milyen, én is nagyon olyan vagyok. Amikor érzem, hogy ki fog törni, bekólázok, meg bekávézok és ha szerencsém van, akkor csak a zazás állapot marad, ha nincs akkor kitör nagyon. Én is voltam anno mindneféle vizsgálaton, még mri-n is vagym in (amikor egy hengerbe kellett befeküdni és iszonyat kattogások közepette letapizták az agyamat), de nem találtak semmit.
Katy!
Jobbulást a kutyidnak! Mit csinált magával, hogy ez történt a lábával?
Kicsidodi!
Bázis
Ez a L.Krisztiános álom... brrrr
Milyen rendes cég. Képet kérünk, hogy milyen cépek a cuccok!
Tabati!
Na, a Te hasad aztán hiába fog izzadni
Muti az új szerzeményeket!
Háton alvásról én azt tudom, hogy a nemtudom hanyadik héttől azért nem javasolt, mert a baba rosszul kaphat oxigént, mivel nyomódhat a méhlepény v. mi?! Lehet, hogy hülyén magyarázom, de a lényeg, hogy egy idő után nem ajánlott a hanyatt fekvés.
Elszállás ellen én a Kellélek/Jegyzettömb-be szoktam írni és a végén onnan másolom be. És így folyamatosan tudom is írni a hsz-t, miközben olvasom a topikot. Na ez megint lehet, hogy nem volt érthető
Hízás: eddig izgultam, hogy egy dekát sem, erre most hirtelen 3kg plusz lett rajtam, de honnan?
Hendegabi!
Ez a szép, jó, felesleges pénzkidobás...olyan jellemző. Neki biztos az, nem az ő gyereke.
Ilyen van, hogy kijelenti a főnök, hogy nem vesz vissza? Ezt meg lehet csinálni? Nem úgy lenne logikus, hogy vkit a helyedre felvezs határozott idpre és kész? De biztos én vagyok naív.
Jimbone!
Kár, hogy a Kicsikéd nem akart magából többet mutatni. Akkor a nemét sem tudta megsaccolni? Persze ennél fontosabb, hogy minden o.k. vele.
Tímea!
Én a lányommal fogok fogászatra menni, de ő kijelentette, hogy ő akar először bemenni, mert szereti, amikor rezegtetik a fogát.
Gabi!
Azért az éttermi incidenstől eltekintve, biztos nagyon jó volt nektek.
Bocsánat, jó hosszú lettem.
Jó éjt!