A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna: válaszoltam :wink:
most megint ölbebaba, mint monden délelőtt, és a cicivel birkózik, szó szerint :roll: folyik a pofiján a tej össze-vissza :roll:

Csöre
csöre74

Csöre! :)

Többiek???

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csak gyors bejelentkezés... nehogy azt higgyétek szülünk. :wink:
Mert nem... :evil:
Csak itthon van férjecském, kicsi lányom, kihasználjuk az uccsó napokat.

Almatorta a másik fórumon figyel. Átmentem cukrászba, ma diós madeleint sütök.

Móni! Szerintem az előre elrendelt császár is valamilyen szinten sorsszerű, szóval én nem is erre gondoltam, hanem a "sürgetésről" filóztam. :roll:
Én hullámzom a "majd jön..." és az "elegem van, gyere már ki!" érzés között. :? Az utóbbi akkor jön elő, amikor 5 perces fájások után egyszer csak megint elmúlik minden... :shock:
Na megyek, fő a csirkepöki, nokedlival! :wink:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: almatortát sasolom :D lehet, befigyel, a héten volt az öcsém szülinapja :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Én is bejelentkezem! Nálunk sincs még semmi, pedig tegnap nagyon erős jóslóim voltak, igaz, semmi rendszeresség nem volt bennük. Én még mindig reménykedem, hogy beindul kedd előtt magától, bár a doki szerint semmi jelentősége.

Ma már nem vagyok hisztis, egyenlőre. Viszont szegény párom az, mert amellett, hogy tegnap kikészítettem (megsértődtem mindenre, hogy nem foglalkozik velem eleget, eszébe sem jut, hogy elvigyen valahova, de nem volt igazam, tudom, csak egy szavamba került volna és vitt volna) éjszaka nem hagytam aludni a horkolásommal. Olyan kellemetlen, régen sosem horkoltam, esetleg akkor, amikor megfáztam, de most alapban nem szelel rendesen az orrom. Remélem ez szülés után elmúlik, mert már szegénykém nagyon fáradt. Lesz egy hete, hogy kipihenje magát, aztán meg a baba miatt nem fog tudni aludni.

Katuska, Bartika: még mindig nem szültök???? Bartika te biztos megvársz engem. :-)

Móni: neked is sérved van??? És téged is altatásban császároznak???

Kép
jandrea

HAzaértünk a fa beszerzésről. Nem is kellett túl messzire menni, Gyömrőről hoztunk egy kocsival. Apa épp most áll neki hasigatni....lehet nekem kéne inkább:)

Bartika! pont ugyanígy vagyok én is. Egyik pillanatban totál kiakadok, hogy még mindig semmi, a másikban meg megszáll az ősi nyugalom, hogy majd jön! Különben meg lehet nem akar bak lenni és vár egy pár napot...

Csöre :lol: :lol: :lol: édes lehet Saci ahogy maszatolja a képét tejjel. Jót tesz a bőrnek ezt máris tudja:)

Kisbogács! remélem elmúlt a vihar nálatok! Egy pár nap múlva majd rájöttök, hogy csak műbalhéztatok, mert az igazi problémák nem itt kezdődnek! Tessék magatokat távol tartani a piti dolgoktól mert csak mérgezik a lelket és a kapcsolatot! Mindig jusson eszedbe, hogy bármilyen probléma is adódik a fő, hogy szeretitek egymást és hess innen probléma!

Beugrottam a gyógyszertárba venni hintőport, alkoholt meg gézlapot és egy ezrest fizettem. A fél deci alkohol 500.-Ft volt! vagy csak elszámoltak valamit? otthagytam a blokkot....a hintőpor 431, a gézlap meg 71 Ft volt....

DE gyönyörű Levente!!!!

Vicky! köszi! akkor tényleg fontos merre áll a baba feje....
katuska79

Andrea! nem próbáltad még azt az orrtapaszt? Hátha segítene szelelni!
katuska79

Na, látom, mindenki egyben.

Kép
hanna30

Katuska: nem mondod, hogy Saci is született nő :shock: :lol: :lol: :lol: ugyan kire? :lol: :lol: :lol: max. a nővérére :D
Gyógyszertár: erről beszéltem: nekem receptre a komplett ellátmány volt egy ezres: alkohol, géz, hintőpor, fürdető, popsikrém, k vitamin, d vitamin, steril vatta :roll: ezért nem fer, hogy nincs recept, csak szülés után... mindegy, nem azt mondom, hogy nem lehet kifizetni...

Csöre
csöre74

Katuska! Nem semmi ár így.

Kép
hanna30

Na ez az Csöre! HA ezt a prá dolgot meg lehet venni recept nélkül akkor mi a búbánatért nem lehet felirítni előre? Mondjuk az én nevemre vagy mondjuk Máté nevére????? A válasz az volt, hogy sem én sem Máté nem vagyunk már újszülöttek.....no comment viszont a kórházba meg vinni kell mert csak a fizetős szobában adnak iylet. Popsikrémnek meg jó lesz amíg bent vagyunk a repi sudocrem is, fürdetni meg csak van ott nekik! De ha csak sima vízzel fürdetik az a legjobb...

Egész jó idő van. Délután rendezünk egy újabb szutyi napot:) fa pakolás, motorozás stb stb.
katuska79

Hanna! ennél egy liter pálesz is olcsóbb:) :) igaz azt nem lehet rákenni de akkor is!!!!!!
katuska79

Katuska! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Katuska: nekem az öcsém lányának nevére írtak fel mindent, köztük 2 nagy üveg alkoholt is... és ő lassan 1,5 éves :roll: szándék kérdése...
Liter pálesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Most bezzeg alszik Sackóm.... a délelőtt mindig műsoros, utána meg kisangyal... ki érti ezt? Nem baj, inkább műsorozzon délelőtt, mint éjszaka :roll:

Apus éppen a Rampstein Mutter című ópuszát hallgatja... Sacit ez sem rázta meg (sem fel...)

Csöre
csöre74

Csöre! Jó az alvókája akkor Sacinak. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Vickybabe! Nagyon édes kispasi Levente!
Az Urtica urens 5 ch-t szedem most én is, majd még próbálkozom a more milk plus-al, remélem lassan elég lesz éjszakára is! Bár inkább a gyerekemmel van gond: ma éjszaka 1 órát cicizett, evett 50-et, csináltam tápszert (50-et) és amig az apja megetette, addig fejtem 80-at! Mindig belealszik, de ha le akarom tenni sír.

Katuska! Ma reggel nagyon édesek voltak a gyerkőcök: Milán sírt a mi ágyunkon, Levente odament, mellébújt és átölelte! A kis gombóc meg abbahagyta a sírást! Azt hittem megzabálom őket

Vicky! Alex már igazi nagyfiú!

Popsirázásra nekünk bölcső van! Tegnap este bejött.

Csöre! Nálunk szinte mindig felülről töltéssel van kaki!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kisbogács: ne veszekedjetek a pároddal, a családi nyugalom többet ér, mint az az átkozott pénz.... mi is a 6 hetes kontrollon tervezzük a pénzt odaadni a dokinak, szerintem nem vagy lemaradva semmiről. Mivel én nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve, lehet, hogy kicsit többet adunk, mint amennyit előzetesen terveztünk. Mindenesetre nálunk ebből biztos nem lesz vita, az ilyen dolgokat a párom mindig rámhagyja, legyen, ahogy én akarom. Tündéri egy uram van :D

Bartika: érdekes ez a sors vs. szex kérdés. Én úgy gondolom, hogy ami a mamának jó, az a babának is, így szerintem csak hajrá :D

KRISZ: nálunk épphogy a szülés előtti nap lett hiperaktív a pocakban Bálint, így lehet, hogy holnap szülsz :roll:

Na megyek, polcot szerel uram és meg kell nézni, jó helyre tervezi-e a lyukakat fúrni. Este még bekukkantok, addig is szép napot minden Kismaminak, Anyukának!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Csókolom, csókolom! :lol:

No,itt vagyok már én is, Apa odafent a deddel, walkie-talkiezik a babafigyelővel, hogy minden rendben :lol:

Húúúú, esélyem nincs végigolvasni, annyit írtatok, majd lassacskán :oops: :oops:

Gratula Erzsébetnek, illetve az azóta született babákna, ha esetleg lenne, nem tudtam mindent végignézni :oops:

Egy gyors kérdésdem lenne, mindenkihez,tapasztalt és első babás anyukákhoz is: mennyit eszik/evett a baba egy evésre a mi korunkban (6 nap)?? Martin vákuumszivattyúként cuppan a cicire, egy negyed óra után leájul róla, büfi,puki, van akkor minden és bekómál...gondolom, akkor elég, amit magához vesz. De g-ban ez mennyi, vagy egy nap alatt ,mennyi kell, hogy összejöjjön?? Védőnő azt mondta, ha utána nyugodt, nem sír, és magától tolja el a cicit, akkor OK. Nos, utána még sosem sírt...

KépKép

KépKép
kata8110

Enikő: akkor a tejcsivel semmi gond :wink: és ha az előzőleg lefejt tejet adod neki, és nem tápit? 1 óra cicizés rendesen megviselheti a melleidet :shock:

Csöre
csöre74

Kata! De jó, hogy otthon vagytok.
Majd mesélj, ha lesz időd.
És bombázz bennünket képekkel.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nem volt erőnk éjjel már megbeszélni a tegnapi konfliktust (párom jó másfél órával később ért haza, gyalog jött a SOTE II-ről elég hazáig hogy fejet szellőztessen), meg ma sem, de ma mindketten nagyon figyelünk, hogy "szeretgessük" a másikat. Azt hiszem rendben leszünk, köszi a bíztató szavakat!

Végre volt időm elolvasni Mágnes beszámolóját (minden elismerésem!!!), és megnézegettem Sacit is. Ha nem baj, betettem az albumot a kedvencek közé :)

Manó úgy döntött egy angyal lesz, és éjjel egyetlen egyszer ébredt fel! Ilyenhez még csak hasonló volt sosem eddig! Igaz akkor két és fél órán át hurcoltatta a kis popsiját :D
kisbogacs

Kata, Manó ha nem éhes 50 g-okat eszik, ha éhes 120 a rekordja. Ha Martin volt sárga, akkor a rendszeres 30-40 is szép eredménynek számít. Ha már túl volt a sárgaságon vagy nem is volt az, a napi 460-500 g nagyon szép eredmény, de az első héten semmilyen eltéréstől sem szabad megijedni!!!
kisbogacs

Kata: :D de jó, már nagyon vártunk :D
Pont a védőnéninél... :) szerintem is, ha nyugis, akkor nem érdekes, mennyit evett :) Saci is 10 perc alatt kiszívja az adagját... és utána 3 órát alszik (ideális esetben... vagy kettőt... vagy...) és hízott a drága :D tokája is nőtt nekije, meg kis gombóc hasikója :)
Egyébként lövésem sincs, hogy grammban mennyiket esznek egyszerre, vagy egy nap, sohasem mértem :roll:
Szerintem Martin ragaszkodik a mintababa címhez, és ideális idő alatt ideális mennyiséget kajál be :wink: pont annyit, amennyi kell neki :wink:
És hogy vagytok? Minden ok?
Tiéd Apus édes lehet, ahogy játszik :D

Csöre
csöre74

Kriszti :) ok
Saci 2-3 alkalommal ébred éjszakánként: 10 perc cici, utána büfi (amibe anya még mindig minden alkalommal bealszik, ezért kb 1,5 óra múlva kerül kiságyba :oops:). Az egy ébredés szuper!!!
Tényleg, hogy a fenébe csináljátok, hogy nem alszotok el büfiztetés közben?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Jandrea: még nem tudom, hogy altatás lesz-e, de valószínű. Jövő héten megyek vérvételre és az altatóorvoshoz, majd ő eldönti, de azért valószínű, mert a sérv pont a 4-5 csigolya között van, ahova az érzéstelenítőt adják. Az orvosom szerint lehet, hogy feljebb kapom az érzéstelenítőt, de sajnos ott is van egy:( Így majd jövő héten szerda körül kiderül.

M

csmoni

Csöre, egyszerű: mászkálunk.
kisbogacs

Kata
Elvileg 150ml/ttkg/nap az adag... de... minek méregetni, magadat stresszelni, ha láthatóan fejlődik...

Csöre
Én nem büfiztetek mindig... :oops:
Vendég

Sziasztok!
Gyorsan, amíg Beni alszik, pár sort.. :)

Enikő:
A kórházban elkezdett hámlani az álla a kiázástól. A csecsemősök kentek rá egy Purelan nevű krémet, ami alapból bimbóvédő, és tök jó, csak nem az én fiam arcára. Láttam, hogy egyre rosszabb neki, kérdeztem, hogy mitől, azt mondták, savas felmaródás , sokat bukott. Na ezen meglepődtem, mert a gyerek éjjel nappal velem volt, láttam volna, ha bukna, mellesleg nem is volt neki mit buknia, mivel a tejem akkor még nem lövellt be... Aztán elkezdtem gyanakodni a krémre. Ahányszor bekenték, Beni arca lángvörös lett, már majdnem vérzett.. Kiderült, hogy allergiás rá, de ekkor már kék fény alá került, ami a felmart arcának csak még rosszabb volt... Másnap bekenték Neogranormonnal, ettől pedig álltól homlokig hámlott az egész arca, mintha jól leégett volna. Ekkor már sírtam, hogy még egy fényképet sem tudunk csinálni a kisfiunkról, mert hogy néz ki. Ők meg csak vigasztaltak, hogy ne sírjon Anya, 2-3 hét és rendbe jön..
Aztá jött a csecsemős főnővér, aki egy tündér. Meglátta, elszörnyülködött, hogy miket adtak neki, és hozoztt A vitamin olajat. Kétkedve, de bekentük, és láss csodát, 2 nap alatt teljesen rendbe tette az arcát! Azért még hazajövetelkor az egyik csecsemős bepróbálkozott, és nagy büszkén közölte, hogy bekente Beni arcát tömény fürdetővel, és dörzsölte neki! Mindezt az után, hogy elkezdett javulni a bőre..
Na erre már nem is mondtam semmit, inkább rohantunk haza.....

féltékenység:
erre nem tudok mit mondani, nehéz, Annánál nem így nyilvánul meg, ő inkább kicsit nyűgösebb, türelmetlenebb, mint szokott. Én szopi közben odahívom, hogy segítsen tartani Benit, ha cumisüvegezünk, akkor ő fogja az üveget .Máskor ilyenkor könyvet nézegetünk... Ezeket próbálgattad már?

Vicky:
Ezek szerint, azért nem éreztem olyan hatékonynak a tolófájásokat, mert az arca fent volt? Nem gondoltam volna, hogy összefüggésben lehet vele... :roll: Mázlim vol,t hogy sikerült a fájás nélküli nyomás... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata! Üdv újra itt. Majd gyere mesélj, ha lesz időd!
Védőnéni jól mondta, biztos elég a tejed, ha Martin így beájul tőle. A mennyiség meg minden gyereknél más, függ a születési súlyátol is.

Csöre! Fejni elég kevés időm van, most fejtem másodjára. Csak mikor segítségem van, akkor tudok fejni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hú kisbogács, kicsit megnyugodtam... Beni 100-akat eszik, ráadásul sárga is volt, szóval nagyon bélpoklos, kicsit aggódom is, nem sok-e ez egy ekkora babának...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Máges, nagyon durva amit Beni arcával műveltek! Komolyan,mintha nem is szakemberek lennének. :shock:

A 100ml az nagyon állat! Pötyikém az elején max 60-80-at evett, később is volt, hgy csak kevesebbet, de ha megvolt a heti 150g hízás, akkor nem érdekelt. És mindig megvolt.

Kata! AMúgy így tudod kiszámolni: "nagykönyv" szerint a baba súlyának 1/6-od részét kell elfogyasztania egész nap. Ezt elosztod annyival, ahányszor eszik egy nap, így megkapod, kb. mennyit kell egy-egy alkalommal ennie. (pl. egy 3 kg-s babánál: 3000/6=500... ha mondjuk 8x eszik egy nap: 500/8= ~65 ml (durván)Bár tudod, van, hogy többet, van,hogy kevesebbet kíván. Meg ez csak tankönyvi adat, különbözőek vagyunk, eltérő étvágyúak. Meg legyen meg a napi 5-6 pisis/kakis pelus.

Délelőtt is, most is aludtam két órát, esélyem sincs ma éjjel aludni, még ha csend is lesz végre... :roll:

Szép napot mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Na, ezt jól elküldtem :oops:

Szóval, néhány mondtaban a történetünk!

11.-én, reggel 8-kor jelentünk meg a szülőszobánál, egyből ctg, előkészítés, utána átcsattoghattam a szobába, ahol először is bekötöttek egy lightos oxytocint (tán ötszörös hígítás) hogy a burokrepesztéshez megfelelő állapotba kerüljek. Jöttek a fájások, de olyan kis finomak, nem voltak vészesek. 10.15-kor burokrepesztés, majd normál oxytocin, hogy táguljak. Elég jól viseltem, ekkor kaptam egy nagy lasztit, azon üldögélve folytattam a dolgot, Apa hátulról támogatott... Gyorsan el is jöttek a 2 perces fájások, 40 másodpercre, óramű pontosan....így telt az idő fél négyig, de akkor már nagyon fájt és ki voltam merülve. Naná, hogy fájások közben vizsgáltak, na az baromira nem volt kellemes...Ekkor megkaptam az EDA-t, mert a doki bízott benne, hogy míg a fájások nekem tompulnak, mire kimegy a hatás,akkor szülünk... 5-kor már ismét kezdtem érezni a fájásokat, doki ismét vizsgál, én kínlódok, hát nem sokat tágultam, bő 2 ujjnyi...Kaőptam No-spa injekciót, nem sokat ért, csak fájt egyre....10 perc múlva visszajött a doki, hogy a másik dokival 10 perce a mi ctg-nket nézik kint a monitoron,hogy bár eddig remek volt, kezd esni 110 körülre, ami nem lett volna baj,ha jól tágulok, de így....lehet, hogy csak reggelre lett volna baba. Így a császár mellett döntöttek...na abban a pillanatban sírva fakadtam, de tudtam, Martinnak így jó, így átsétáltattak (!!! :roll: ) a műtőbe. Ott elmélyítették az EDA-t, remegtem iszonyatosan, mint mellékhatás, aztán 2 perc múlva már hallottam a kisfiam sírását,18.25-kor! Azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, de ott a műtőasztalon elpityeredtem magam, mikor megmutatták, csodás volt!
Onnan felkerültem a császáros őrzőbe ahol másnap reggelig tartózkodtam, majd ismét lesétáltattak a kórterembe. Jött ugyan egy műtősfiú,aki állítólag segített, de hozta a két szatyromat és előttem rohant én meg hétrét görnyedve igyekeztem lépést tartani :evil: :evil: Szerencse, hogy Apa ott volt, így rá tudtam támaszkodni...
Minden rendben ment, szerencsére és szerdán már ki is engedtek!
Csak az ónos eső miatt nem tudtunk hazajönni, csak a nagyszülőkhöz, úgyhogy haza már csak csütörtökön jutottunk!
Martin ügyes baba tegnap 5 órát aludt éjjel, ma 6-ott,nem lehetett felkelteni :wink: Rendesen eszik, 3 óránként,vagy a tejtermelés fokozása végett gyakrabban!

Köszönjük nagyon a gratukat!!! És örülök, hogy tetszik a pici legényke! Majd hozok még képeket, csak most felébredt a kis hétalvóm, megdögönyözöm picit!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! De jó hallani felőletek! Örülök, hogy minden oké!

Bartika, Katuska: én is ugyanígy vagyok. Az egyik pillanatban nyugodt vagyok, hogy úgyis jön, ha jönni akar, a másikban meg szétcsesz az ideg, hogy még mindig semmi.

Este elmegyünk pizzázni. Muszáj kimozdulni, mert megint hisztigéppé válok.

krisz78

Kata: lényeg, hogy minden rendben :wink: azért az az örzőből lesétáltatós dolog elég meredek :? engem szülés után kis kerekesszékben toltak át a gyerekágyas osztályra...

Mágnes: hú, ez a pofikezelés :evil: inkább hagyták volna békén! Sacinak a kis kézfeje és lábfeje hámlik, semmit sem csináltak vele... én is csak olajozom itthon.

Kriszti: hát, mászkálva lehet, nem aludnék el, de hol a garancia? :roll: :lol: :lol: inkább hajlok Vicky megoldására... ha nem alszom bele a szoptatásba :roll: :oops: végülis nem mindig jön büfi :roll: ha meg jön, akkor a kiságyig csak kijön, nem?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kata: Zétény 80-at, 90-et eszik minden kajálásra. Eszik kb 20-25 percig utána elájul...büfi, puki (leggyakrabban kaka is) aztán 3-4 óra teljes kóma. GOndolom elég neki ennyi kaja.....ha éhes lenne biztos nem aludna utána 3-4 órát.

Katuska: nekem felírt mindent a gyerekorvos az én nevemre mielőtt a kórházba mentünk, szerintem is csak szándék kérdése. A te háziorvosod vagy nem tudja hogy felírhatja neked is vagy Máténak is vagy csak a jószándék hiányzik... :roll: .

Büfi: Nekünk szerencsére könnyen jön a büfi....bár tegnap éjjel fél órát vártam rá, nem jött, ahogy tettem be az ágyba olyan büfit elengedett hogy felébredt rá szegényem :lol: .A nagyobb fiamat volt hogy ráztam 1 órán át és nem jött a büfi aztán le is szoktam róla :oops: . Most jól megy........talán gyerekfüggő ez is, sőt biztos. Megjegyzem a nagynak soha nem volt semmi baja attól, hogy nem büfizett........

KépKép
peni

Mágnes: az 'arcápolás' nagyon durva!!! Gratulálok a hozzáértő személyzethez :evil:

Csöre: igen, szerintem is rendben minden (még ha olykor paramamizok is :oops: ), de most kipróbáltam, hogy mit lép, ha másfél óra után ajánlom neki a cicit és hát evett, 20 percig cummogott! Megmértem újra, de 20g ment csak, mivel másfél órája bekajált... Lehet, nem heccelem magam a méréssel. Hétfőn jön a gyerekorvos, majd rákérdezek. Meg íratok tápit, a polcon elvan a doboz... :roll:
Őrzőből séta...én sem vártam mondjuk mentőhelikoptert, de egy ilyen kis gurulós szekér jó lett volna, 12 órás sebbel...No mindegy,magyar eü...Nem beszélve arról, hogyha a szülésznőm nem lát el a szabadnapján hasznos tanácsokkal, akkor a kórházban a csecsemősök le sem tojnak, meg nem mutatnák, hogy szoptassak, vagy hogy kell tisztába tenni....ciki vagy sem, első gyerekesként lehet, hogy épp lövésem sincs róla...

Büfi: nálunk engem Apa alig enged, ahogy Martin ledokkol a ciciről, már teríti is a pelust, hogy akkor gyere, Apa megbüfiztet...Tisztába tenni sem enged mindig! Csodás Apukája van Martinnak!

Krisz: átérzem a helyzetet, én is dettó ugyanígy voltam...aztán látod, mégis kibújt a gyermek :wink:

Egyben lévőknek továbbá: kitartás!!! (hát ha valaki, én tudom, milyen is ez :lol: )

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes! ez döbbenet amit Bencével csináltak!!!!!! És még büszkék is magukra???? huh

Kata! na végre! Ahogy leírtad a szopit szerintem is tökéletes! Ha éhes lenne kaja után akkor hidd el követelné még az adagját legkséőbb egy fél óra múlva:) A baba jelzése az összes statisztikánál számolásnál és grammnál többet ér, bízz benne!

Csak lesek itt a grammok láttán....én sem mértem soha....ha éhes volt megetettem, ha elég volt letettem. Ennyi. HAvonta egyszer volt mérés a tanácsadáson először 1 kilókat hízott egy hónap alatt aztán már kevesebbet de az már úgy is kell különben egy hurkagombóc lenne....

Csöre! mennyi ideig büfiztetsz, hogy elalszol közben? :shock: :shock: :shock:

Enikő! ez aranyos lehetett ahogy összebújnak a srácok!

Anyám összeráncolt homlokkal áll mellettem Máté és készíti nekem a kis "csomagot" .... a szaga már itt van. Becsüljétek meg az anyatejes babakakit....az virágillat ehhez képest :)
katuska79

Peni! igen...a házirovosunk egy alkesz vén tök.....jobb nem is beszélni róla...

Kata! tényleg nem semmi, hogy hagytak futkosni!!!! miből tartott volna egy kib...ott tolószéket adni????
A tápit meg jó mélyre dugd el nehogy kísértésbe ess ha ilyen szépen szopizik! Apa nagyon rendi amiért segít! Végül is kettőtök gyereke, Te már a javarészt elvégezted most Ő jön.
katuska79

Katuska: köszönöm a nyugtatást! Lehet, hogy többet érek ezzel a módszerrel, minthogy minden grammon frászt kapok, hogy elég-e? De tényleg nem sír, büfi is álmában jön már,Apa vállán :lol: Van, hogy én keltegetem egy kicsit, hogy enni kéne :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska: bizti úgy gondolták, Fittanyu majd szépen leliftezik...jó,hogy a csomagokat nem kellett vinnem :roll: Azt hittem összetojom magam, úgy fájt :oops: Apa tényleg mintaapuka, házimunkát végez,stb...szóval nagy segítség nekem!
És ahogy imádja a fiát, le vagyok nyűgözve!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! lehet olvasták a fórumot, hogy úgyis szeretsz lépcsőzni :lol: :lol: :lol:

NAgyon szép a vonalzód!
katuska79

Mági! Szegény Beni! Ilyen vadállatok kezébe kerülni! Van ott egy-két szadista! Ott karmolták le 2 éve a Levente orrát is úgy, hogy még most is látszik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt. :oops:

Kata! Nem semmi a történet. Ügyik vagytok nagyon.
Martin apu meg profi apuka. :)

Mágnes! Sajnálom Bence pofiját. Örülök, hogy minden ok már.

Katuska! Jó az új vonalzóóóóóó. :)

Kép
hanna30

[quote="katuska79"]
írta:
katuska79Csöre! mennyi ideig büfiztetsz, hogy elalszol közben? :shock: :shock: :shock:

Katuska: nem tudom :) amint hátradőlök, elalszom :oops: :oops: :oops: Én bárhol és bármikor képes vagyok elaludni, ha fáradt vagyok, ülve, állva :roll: :oops: volt, hogy a zuhany alatt aludtam el :oops:
Persze nappali etetésnél nem alszom el (mindig), akkor bevárom az első büfcit, ha kutyorog a poci, akkor a következőt is, és azután teszem le... ez olyan 2-10 perc. De van, hogy marad még benne.

Kata: nem érzem indokoltnak a tápit, de ha attól vagy nyugodt :roll: de tényleg jól dugd el :wink: Bízd rá Martinra, ő a szakértő ebben :wink:
Tiéd Apa nagyon rendes :)
(Enyém Apa sajnos úgy véli, energiával vagyok túlfűtve :roll: :lol:)

Csöre
csöre74

Büfiztetés: nálunk muszáj minden alkalommal, méghozzá jó hosszan és alaposan. Valahányszor próbáltam picit lecsalni, nagy bukdácsolás, és a bukás miatt hosszú nyűgösség lett a vége.

Méricskélés: A kórházban Manó a sárgasági határértéken táncolt, épphogy hazaengedték. Folyton aludt és alig evett valamit, én pedig paramami lettem :D Szóval most méricskélünk. De az eredmények miatt nem szoktam parázni, már a napi rutin része hogy mérünk és írjuk az eredményt.
kisbogacs

Őrzőből séta a gyermekágyra: dettó, nálunk is ez volt. Csak épp műtősfiú és apus-segítség nélkül. Az őrzős nővérnéni szerzett egy gurulós kocsit, hogy arra tegyük a csomagot legalább...

Kata, szerintem sem kell parázni, kicsi Martin bőven tudja mennyi kell neki!
kisbogacs

Kriszti: és mekkora a nagylány?

Csöre
csöre74

Csöre, kb. három órája ruhástól és peluscsere előtt volt 4,02.
Fürdetés után tudok nettó súlyt is mondani :lol:
kisbogacs

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de addig is, hátha valakit érdekel:
http://blog.egyetlenem.hu/archives/2009 ... smamaknak/
Vendég

:D Kriszti, az szép :wink: akkor növöget rendesen Ági baba :D nem lehet rá panasz :D

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: