Na, ezt jól elküldtem
Szóval, néhány mondtaban a történetünk!
11.-én, reggel 8-kor jelentünk meg a szülőszobánál, egyből ctg, előkészítés, utána átcsattoghattam a szobába, ahol először is bekötöttek egy lightos oxytocint (tán ötszörös hígítás) hogy a burokrepesztéshez megfelelő állapotba kerüljek. Jöttek a fájások, de olyan kis finomak, nem voltak vészesek. 10.15-kor burokrepesztés, majd normál oxytocin, hogy táguljak. Elég jól viseltem, ekkor kaptam egy nagy lasztit, azon üldögélve folytattam a dolgot, Apa hátulról támogatott... Gyorsan el is jöttek a 2 perces fájások, 40 másodpercre, óramű pontosan....így telt az idő fél négyig, de akkor már nagyon fájt és ki voltam merülve. Naná, hogy fájások közben vizsgáltak, na az baromira nem volt kellemes...Ekkor megkaptam az EDA-t, mert a doki bízott benne, hogy míg a fájások nekem tompulnak, mire kimegy a hatás,akkor szülünk... 5-kor már ismét kezdtem érezni a fájásokat, doki ismét vizsgál, én kínlódok, hát nem sokat tágultam, bő 2 ujjnyi...Kaőptam No-spa injekciót, nem sokat ért, csak fájt egyre....10 perc múlva visszajött a doki, hogy a másik dokival 10 perce a mi ctg-nket nézik kint a monitoron,hogy bár eddig remek volt, kezd esni 110 körülre, ami nem lett volna baj,ha jól tágulok, de így....lehet, hogy csak reggelre lett volna baba. Így a császár mellett döntöttek...na abban a pillanatban sírva fakadtam, de tudtam, Martinnak így jó, így átsétáltattak (!!!

) a műtőbe. Ott elmélyítették az EDA-t, remegtem iszonyatosan, mint mellékhatás, aztán 2 perc múlva már hallottam a kisfiam sírását,18.25-kor! Azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, de ott a műtőasztalon elpityeredtem magam, mikor megmutatták, csodás volt!
Onnan felkerültem a császáros őrzőbe ahol másnap reggelig tartózkodtam, majd ismét lesétáltattak a kórterembe. Jött ugyan egy műtősfiú,aki állítólag segített, de hozta a két szatyromat és előttem rohant én meg hétrét görnyedve igyekeztem lépést tartani

Szerencse, hogy Apa ott volt, így rá tudtam támaszkodni...
Minden rendben ment, szerencsére és szerdán már ki is engedtek!
Csak az ónos eső miatt nem tudtunk hazajönni, csak a nagyszülőkhöz, úgyhogy haza már csak csütörtökön jutottunk!
Martin ügyes baba tegnap 5 órát aludt éjjel, ma 6-ott,nem lehetett felkelteni

Rendesen eszik, 3 óránként,vagy a tejtermelés fokozása végett gyakrabban!
Köszönjük nagyon a gratukat!!! És örülök, hogy tetszik a pici legényke! Majd hozok még képeket, csak most felébredt a kis hétalvóm, megdögönyözöm picit!!!