Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat. Ma jól aludt Emma, talán jobban van végre!
Képzeljétek, vettem egy mérleget (Emmával egy baráttól kaptuk kölcsönbe, de most neki is kisbabája van), házhoz is hozzák. Tök örülök neki, mert a Brendonos pontjaink felhasználásával nem volt 12ezer sem!
Vett valamelyikőtök fül,- és homloklázmérőt? Mi szeretnénk egyet, de nem tudom milyet kéne, melyik a legmegbízhatóbb.
Sziszike, drukkolok, h a bébike minél tovább bent maradjon. Lehet, h a dokik részéről csak elővigyázatosság, h mondogatják a koraszülést, és szépen bent marad még sokáig. A végén majd Te fogod kérni, h indulon már el kifelé!!!!
Ildi, van biztos bőven dolgod, de vigyázz magadra nagyon. Beszélj Jankával, h még ne akarjon kijönni!!!!!
Virág, örülök, h nincs gond skarlát- ügyben! Kende is javulgat?
Judy, jó, h minden rendben van. Dühítő, h milyen drágán szerelik a házt. gépeket. Sztem direkt csinálják, h mindenki vegyen újat. Nálunk múltkor volt hűtőszerelő, és azt mondat, h a mai gépek élettartama általában 5-7 év!
Remélem most jó kis masinákat tudtok majd beszereznetek!
Vérkép, sztem a cukorterhelés (nekem ezzel együtt is csinálak vérképet) után elvileg már csak egy vérvétel van. Akkor csinálnak teljes vérképet és vizeletet is. Szóval trimeszterenként egy az általános.
Most látom, h már többen ezt írtátok, csak nem valami, ami majd mindenkinél egyformán van???
Tisa, tényleg nagyon jó képek Lénáról, cuki a kis pofija!
Bírom, h olyan kis életvidám vagy mindig! Biztos nagyon szép lesz a gyerekszoba.
Tényleg mikor derül ki, h utaztok-e Olaszországba?
Ettike, elhiszem, h Anyós kiakasztott. Végülis a Ti járókátok, ha kell, hát kell!
Figyu, Te is a picit akarod beletenni védelmi célzattal, ugye? Azt hiszem nekünk is össze kell mjad szerelni!
Heni, mi főleg ruhákat veszünk, az ugye csak rózsaszín van, meg az ágy- kérdést kell megoldanunk. Testvérfellépő Emmának.
Más most nem is jut eszembe.
Basszus Kikocska, sajnálom, h ide-oda küldözgetnek Titeket. Az mindenképpen jó hír, h a kis szívével nincs baj Nándinak. Én sajna nem tudok bőrgyógyászt ajánlani!
Megyek, lassan ebédidő, még jövök majd!