Tegnap voltam jógán, és kiderült, hogy az egyik lány, aki január 14-re volt kiírva, dec 23-án megszült! (Gondolom, neki is jó pihenős lehetett akkor a karácsonyra készülődés, hogyha beindult...) Írt e-mailt nekünk a jógaoktatón keresztül, Margitban szült, állítólag nagyon segítőkész volt mindenki, jó élményei vannak, és minden szülésznőről csupa jót hallott a szobatársaitól is. Ez azért kicsit megnyugtat

így most nagy reményekkel indulok, hogy nekem is szuper élmény lesz ez az egész történet
Zsuzsi, ezt nem mondod, hogy anyósod elvárná, hogy mamának szólítsd??? Ezt én soha nem értettem!
és még egy pelusos oldal:
http://moshatopelus.blogspot.com/
Jó is bizony a pakolászás, tényleg olyan, mintha új lakásod lenne, mikor kész

jó érzés utána leülni, és nézegetni, milyen szép lett
Ladmon, take it easy

még van időd mindent megcsinálni!
Andus,

elképzeltem, ahogy szülés közben levered a dokit
Gjéti, remélem, mondtad neki, hogy hát persze, hogy terhesen naponta szúrod magad, és még orvoshoz is mész, mert amúgy nem lenne elég izgalmas
Julcsi, nem aludtam délután, mert mentem jógázni, de attól feltöltődtem

ma éjszaka meg úgy aludtam, mint a bunda
Tényleg, te írtad a múltkor, azt hiszem, hogy végül nem úsztad meg a striákat, na én se: pár napja vettem észre a csípőmnél, hogy van pár kis csíkocskám. Szerencsére csak pár centisek, úgyhogy most még aktívabban kenem, hogy nehogy megnőjenek...
Ja, ultrahang: elvileg a 38.héten lenne a Margitban az utolsó, ma reggel hívom őket időpontért - már nincs a jövő hétre

legközelebb 28-ára tudott adni, ami nekem egyrészt már 39.hét, másrészt én akkortájt tervezek szülni

szóval most ismét rámjött a para, hogy mi van, ha elkezd meszesedni a méhlepényem, vagy ilyesmi és UH híján későn fog kiderülni
Bogi, szép nagy a pocakod, de hát ilyenkor a 38.héten ez már nem csoda!

és ha még egyszer azt írod, hogy kövér vagy, kikapsz!