A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Én olyan peches vagyok.
A terhességem alatt már háromszor kellett fogászatra mennem (eddig azért egy évben kb. egyszer azért elég volt). Tegnap előtt meg letört egy darabka a hátsó fogamból. Olyan érzés, mintha lyukas lenne.
Most nem tudom, hogy elmenjek-e még, vagy már ne. Ahova járok, oda már tuti nem megyek, mert ahhoz messze van. A körzetibe meg nem ismerek senkit. Nem fáj, de elég kellemetlen, amikor belemegy a kaja.
Egy biztos! MA nem megyek!!! :-)

Ja, és kb. két hete időszakosan fáj a fülem. Amikor már eldöntöm, hogy na most már elmegyek, megnézetem, akkor elmúlik. Utána 1-2 napra megint. Hozzáteszem, a fülemmel még sosem volt gond.
Így a végére teljesen lerobbanok????

Kép
jandrea

Enikő: nagyon édesek a gyerekek!!!!!!!!!

Kép
jandrea

Sziasztok!

MA nem mehet senki szülni! Itt kell ülni és csacsogni!
Felénk is esik az ónos (17ker), kocsik vannak az árokban...

Ahhoz képest, hogy úgy volt az alvásból nem lesz semmi mert annyira nem éreztem jól magam, jött fel a sav és hányingerem volt tőle, ahhoz képest sikerült félig ülő helyzetben elaludnom és csak Máté ébresztett olyan 2 körül. Onnantól meg pisitúra....
Semmi normális kaját nem kívánok, csakis szemeteket, mint az első időszakban....csoki, csipsz, kóla, zacskós leves és társai...pedig neki kéne állnom megcsinálni a pulykanyak pörköltet de nem sok kedvem van husikat fogdosni....de a srácoknak adni kell valami kaját. Szerintem a holnapi kaját is megcsinálom mert az meg sült oldalas lesz...ha esetleg holnap menni kellene.

Úgyhogy Kisbogács ma újra álmodj légyszi hátha bejön!!!!!

Tegnap este hirtelen felindulásomban nyitottam egy blogot. Majd meglátom folytatom-e, most csak egy oldal amire a leggyakoribb válaszokat gyűjtöttem össze elkerülendő a kombinálásokat, sértődéseket és a naponta 7-8 alkalommal megválaszolandó hülyeségeket kedves családtagjaim részéről. Mivel volt olyan aki az msn-en zokon vette, hogy kiírtam hagyjanak a jól vagyok-e kérdésekkel....na mindegy a két évesem nem szokott duzzogni....Úgyhogy msn kikapcsolva, telefon lenémítva, válaszok a blogban:)
Ha van még ötletetek a listához, szívesen várom....:)
katuska79

Andrea! igen a végére lerobbanunk....
Szerintem se menj ma fogorvoshoz, de szülés előtt mindenképp ki tudja utána mikor jutsz majd el!

Enikő! Nagyon helyesek a srácok!!!!! Milán micsoda erős kisfiú! Nem is tűnik úgy mintha most bújt volna ki a tojásból! Levente meg csuda jóképű:)
katuska79

Enikő! Gyönyörűek a fiúk! Még még képet!!!!!

Jandrea! Én a II. kerületben tudok extra jó fogdokit.

Katuska! Jó a blog. :)
Ha kell segítség, szívesen küldök e-mail-ben.

Nálunk a Blahánál nem esik. Most jöttem haza a hentestől.
Persze tegnap megvettünk mindent, de a bableveshez nem vettem füstölt husit. :twisted: Most totyoghattam.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Igen Hanna az jó lenne!!!!

A bableves tényleg csak valami füstölt cuccal finom :P

Húh de büdi ez a kölök!!!!! (este fürdésnél belerottyantott a vízbe...szegény meglepődött, hogy mi jött ki belőle és ott sírt...)
katuska79

Jó reggelt!
Mostanra nyugodott le Saci :( szerintem mgint túlette magát :( Becsomákoltam egy pokrócba, most nyugton van... éjszaka viszont jó kislány volt :) csak anya aludt be mindig a büfiztetésbe... ezt hogy oldjátok meg Lányok?

Andrea: az utolsó pár hétben nekem is fájt a fülem :? meg állandóan bedugult... már nem fáj, nem dugul...

Enikő, Gizella: nagyon szépek a gyerekek :)

Katuska: megnéztem a blogodat :D

Itt (Pest megye) gyönyörű ónos eső volt... tetőablakokon vastag jégréteg kívülről... jó, hogy már megvan Saci :roll: :lol:

Megyek 10 óraizok...
Próbáltam megkeresni egy gyengélkedő guppi fiút az akváriumban, de nincs meg :( viszont megmentettem egy plattit a biztos haláltól... beszorult a víztisztító mögé... jó hobbit talált ki nekem a lány :roll:

Csöre
csöre74

Katuska! Máté aranyos lehetett.
Na, nekiállok főzni, porszívózni.
2 e-mail ment. :)

Csöre! Jó halászást.
Sajnálom, hogy eddig nem aludt Saci.

Kép
hanna30

Jó ez a blog nagyon :)
Engem is megőrjített, hogy én 2perceseket vajúdok, a szent család meg férjem telefonján csipog hogy élménybeszámoljunk... :evil: :evil: :evil:

Manókám megint nem alszik... Mostanában csak minden második etetés után hajlandó aludni, a másik kettő közötti szünetet rendszerint átnyüszögi... :( :( :(
kisbogacs

Katuska: jó a blog! :lol: Tetszik a stílus! (mint magyartanár és nyűgös kismami is mondom :D )

Itt (IV.ker.) is esik az ónos eső. Még a boltba se megyek le. Nem hiányzik egy jó nagy esés.

Enikő: nagyon cukik a fiúk! :)

krisz78

Hanna: aranyos vagy, köszi, de nekem a II. kerület nagyon-nagyon messze van.

Csöre: tényleg? Én nem kapcsoltam össze a terhességgel, de akkor elképzelhető. Egyébként nem vészes, csak olyan kellemetlen.

Katuska: én is elolvastam, nekem is bejön a stílus. Én sajnos nem vagyok ilyen "nagy-dumás", úgyhogy meg sem próbálkozom vele.
:-)

Kép
jandrea

Sziasztok!

Én már megint most keltem. :oops: Itt ülök, reggelizem (vagy ebédelek). Kakaóscsiga kakaóval. :D

Nem tudom nálunk csúsznak-e az utak, ahogy látom még nem esett semmi, de majd megkérdezem Apát mit tapasztalt, reggel jött haza a munkából.
De 4-kor amúgy is el kell indulnunk a háziorvoshoz, ha törik, ha szakad. Max. ha nagyon gázos lesz a szitu, taxit hívunk.

isarenikő: :) nagyon édesek a fiúk. :)

katuska: este nekem is marta rendesen a torkomat a gyomorsav. Úgy hajnali 1 felé botorkáltam ki a konyhába kifliért, és rágcsálgattam az ágyban, ha rámjött. Úgy ahogy használt.
A blog.hu-val meg annyi a gond, hogy csak azok tudnak kommentelni, akik be vannak regisztrálva. Én is ott voltam, majd onnan mentem át a freeblogra. :)
Vendég

Hanna: az ébrenlét nem zavarna, csak az, hogy sír :( sajnálom a drágámat, mert nem tudok segíteni :(
milyen szerencsés vagyok, hogy engem békén hagytak szülés előtt, közben és után is a hülye kérdésekkel... biztos a "bájos" egyéniségem miatt... féltek a reakcióktól :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Enikő, Leventének a szeme se áll jól :) Gyönyörűek a srácaid!
kisbogacs

Hanna, bocsi, most látom a pü-t... tegnap már nem jöttem... kaptál választ valakitől?

Csöre
csöre74

Jandrea! Max a Szentkirályiban szokott ügyelni, ha az közelebb van.

Picuranyu! Jó reggelt!

Csöre! Sajnálom a sírást!
Nem kérdeztem mást, csak téged. :oops:

Kép
hanna30

Katuska jó a blog. :lol:

Egy dolgot feltétlenül oda írnék. Hogy nem tudod mikor fogsz szülni.

Engem ezzel kergetnek az őrületbe mostanság.

Kép
Kép
cs_erika

már nálunk is esik, és persze rögtön lefagy. Hát ma nem megyek gyerekorvos nézőbe.

Kép
Kép
cs_erika

Hanna: azért szerencsére nem vészes. Nem fáj egyáltalán (remélem egy darabig nem is fog). Remélem nem tart sokáig ez a helyzet, mármint, hogy járhatatlanok az utak.

Holnap nekem is doki, márpedig muszáj lenne elmenni, hiszen holnap beszéljük meg a császárt. Remélem jobb lesz a helyzet.

Kép
jandrea

Hello Csajok!
Én anyósom küldtem ki ma a patikába! :lol: :wink:
Innen bentről nem látom, hogy esne itt Zuglóban...

Ma már korán reggel felbosszantott ANyóspajti, így bevonultam a hálóba és alvást tettettem. :roll: Most bújtam elő. Holnap barátnőmmel elmenekülök a Plázába és pénteken végre elutazik!!! :x

Mi tegnap este moziban voltunk (miért van mindenki megdöbbenve a pocakomon, azért az érdekelne... látta már nagyobbat!!! :roll: ). Meg is lett a böjtje, mert a patikukihoz kólát ittam, így én is egész éjjel Rennie-t szopogattam. :? :evil:

Enikő! Jaj, de helyes pasijaid vannak!!! :)

Itt egy friss tábla, hátha történik tőle valami, bár én azt vettem észre, hogy mindenki (na jó kivéve Csöre-de hát ő már gyakorlott szülőnő :wink: :lol: ) éjjel indul be...

Magdolnasz? Helyzet? :wink:

Barti
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jandrea! Akkor jó.

Bartika! Megáldottak az anyóssal. De legalább segít valamit.
Magdolnasz nem jelentkezett.
Mofflit indítják ma.
Szóval lesz ma itt babaeső.
Persze lesz ugye, aki suttyomban elugrik szülni.

És lassan egyedül maradok pocakos. hüpppppp

Kép
hanna30

Bartika: menekülsz???? :-)

Megfeleződött a tábla! :-)
Még 8-an vannak előttem!!! Húzzatok bele!!!!

Kép
jandrea

nyugi hanna, én veled maradok. ;) majd mi egyszerre szülünk február elején. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna, tudod a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve... :evil:
Semmi nincs most, amit én ne tudnék elvégezni, komolyan, kutya bajom és MINDEN tipp-topp, most már neki sincs dolga, csak beszél nekem egész nap és nem értem hova lett a jófej anyósom (vagy csak én vagyok érzékenyebb?), mert eddig nem tűnt fel, hogy neki mindenről MÁS elképzelése van és elég erősen nyomatékot is ad neki... Na mindegy hagyjuk. Már azt tervezgeti mikor jön fel jövő hétre, de még nem tudja, hgy SEHOGY. Szerencse, hogy a párom mellettem áll és ő is látja, amit én látok... :roll:

Moffli, hajrá!!!!!!!!!!!!!!
Húú, akkor lehet Magdolnasz is szül. :P
Krisz! SIkerült időpontot szerezni?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Batkata: nagyon-nagyon gratulálok Borihoz, jól kibabráltatok a doki nénivel, ez tetszik! ;) :lol:

Mi megvagyunk, és egyben. Már voltunk vérvételen az őssejt miatt, aztán mindjárt megyünk szerződést kötni. Szépen csúsznak az utak... :?

Enikő: nagyon helyesek a kispasik, és Levente tiszta csibész :D

Katuska: de aranyos lehetett Máté. Nagyon kíváncsi leszek mit szól majd a hugihoz ;)

Bartika: Anyóshoz :lol: Szépen fogyatkozik a tábla, már csak egy és túlsúlyban lesznek a babások :D

Gombócmakka: nekem nem tűnik keménynek a BM külső. A belső része az vízhatlan, a külső fele meg pamut. Azt tudom, hogy volt olyan szériája, aminél a tépőzár elmászott, és szúrta a babát. Amúgy mit ajánlottak neked? Igazából ezeket a pelusokat össze-vissza szokták kombinálni, szóval érdekel te melyikről mit tudsz ;)

Csöre: Mi lenne ha Apus büfiztetne, és akkor nem gond, ha bealszol... :roll:

Vicky: Újabb kép Leventéről?

Gizella: Nagyon szépek a lányaid, Apa pár év múlva előkészítheti a pasi elüldöző eszközöket :lol:

Jandrea: Én még mindig taknyos vagyok, és most már száraz köhögés van. Gyanítom, hogy emiatt az elhúzódó kórság miatt purcant ki a rekeszizmom, és a jobb oldalamon fent, minden köhögésnél, orrfújásnál úgy szúr, hogy becarok. Fekvésnél meg belenyilall, ha nyújtózkodom húzódik, szóval csuda jó. Remélem, hogy ha beindul a szülés a szervezetem elfelejti ilyenfajta nyűgjeit, és maximálisan tudom majd a légzésemet irányítani (szelelő nózival), és fogom bírni a strapát is.

Na, megyünk, majd jövünk még Milánnal! ;)

biga.csiga

Jandrea, előttem 6-an vannak.

Iszonyat milyen a császár sima szülés arány. Ok, azt senki sem szeretné, hogy a babája ne legyen egészséges. De ez akkor is döbbenet.

És most már beindulhatnának a kislányok is. nagy a fiú fölény. :D

Én azért reménykedem, hogy nem ebben az ónos esőben indulok be.

Most akkor izgulhatok ezen.

Hanna ne aggódj, én is it maradok pocakosan. :?

Megyek nézni Jóbarátokat.

Kép
Kép
cs_erika

Még valami, Jandrea, mi úgy volt, hogy hétfőn megyünk fogászatra. (egyenlőre semmi bajom) Fogdokinénim nyáron mondta, hogy
szülés előtt még nézzek be hozzá.

Férjecském nem tudott elvinni sajnos, legközelebb ma rendel, csak ez a dokinénimnek nem jó.
Szóal ha minden jól megy, és még egyben vagyok, akkor jövőhéten hétfőn megyek. Vagy aztán ki tudja.

Kép
Kép
cs_erika

it=itt

Kép
Kép
cs_erika

Mofflinak ma indítják? Nem tudják már tovább húzni? Azért neki még lenne hátra.
Magdolnasz lehet, hogy már babázik. Szokott délelőttönként bejelentkezni.

Bartika: nem is értem, miért volt most ott az anyós. Társalkodónőnek? Na, jó, nem gonoszkodom. Totál megértelek, én ugyanígy éreznék. A francnak van kedve ilyenkor még jópofizni is. Én azzal szoktam szórakozni, hogy mond valamit (gyereknevelés témakörében stb) én nem értek vele egyet. Várom, hogy hány mondat múlva változtatja meg a véleményét, úgy, hogy közelítsen az enyém felé. És jót derülök magamban a "határozottságán". :oops:
Ja, igen kaptam időpontot. Hétfőn kilencre volt hely, és akkor a dokim is tuti bent lesz. Te később mész, úgy emlékszem. Attól még hátha összefutunk, mondjuk a szülőszobán. :lol:

krisz78

Biga.csiga: Apus dolgozik, nem várhatom tőle, hogy büfiztessen, aztán hajnalban keljen :(
Mostmár gyógyulj meg hamar!

Andrea: nem tudom, hogy természetes-e ilyenkor a fülfájás, lehet, tényleg az immunrendszer gyengébb, de érdekes, hogy a szülés után nagyon hamar kutya bajom sem volt...

Sacikám most nyugodtan alszik (kivettem a kakiból :oops: és adtam neki egy extra-bónusz n+x-ik cicit...)
Most meg nyomatom a CH-t... csak szilvásgombóc és nudli van készen itthon, így cukor ide vagy oda, én ezt eszem... mielőtt megéhenhalnám magam... :roll: múltkor is fenyomta a cukrot, de most nem állok neki főzni :?

Bartika: sajnálom anyóst, és irigy vagyok a tiptop lakásra :wink: én már szülés előtt óta küzdök a ruhahalmokkal.... olyan esélytelen: egyik eltűnik, másik nő helyette :? pedig már a vasalással kapcsolatos elveimet is feladtam, és vasalok, mint kisangyal...

A guppi még mindig nincs meg :?

Csöre
csöre74

Katuska, szerintem még írd be a blogba, hogy se a szülőszoba elé nem kérsz senkit izgulni, illetve majd szólsz, ha jöhetnek látogatni :twisted:

Kép
gombócmakka

Jandrea: valakinek a fogára megy rá a terhesség. Ez van, emiatt ne érezd magad rosszul. Sajna nem tudok jó fogorvost, aki volt az elment messzire, az azelőttire meg megsértődtem...

Kétszer voltam a II. kerületi SZTK-ban, amikor még ott laktam, mindkét fogdoki jó volt, tehát az SZTK-t is meg lehet próbálni.

Kép
gombócmakka

Katuska, én meg pizzát ennék!
Ami különösen nem kompatibilis a terhességi cukrommal...
De teljesen beette magát a gondolat az agyamba :shock:

Kép
gombócmakka

Csöre, ha elpusztult a jószág (mármint a guppi), akkor valószínűleg megették a csigák. Legalábbis nálunk így volt. Ha látsz 5-6 csigát egy helyen, na, az volt a hal...

Kép
gombócmakka

Gombócmakka: nekem a pizza nem nyomta fel a cukrot :roll: na nem bíztatni akarlak, csak megjegyzem :roll:

Csöre
csöre74

gombócmakka: pont azt sütök. De egyre gondoltunk! Nyami.

krisz78

Gombócmakka: telepített csigák nincsenek, csak néhány idekeletkezett pici csigusz... gondolod, befalták? :roll: A guppi volt vagy 3 cm, a csiguszok meg max 5 mm-esek, és vannak vagy 3-an... na azért megvizslatom... majd beszámolok... de tegnap még élt szegényem... igaz, nem volt jó bőrben :roll:

Csöre
csöre74

Csöre: az a gondom, hogy pizzát, rendelnék. És mostani állapotomban megenném az egészet.
Ha estig nem múlik el az érzést, rábeszélem férjemet egy félre:)

Kép
gombócmakka

csöre: emlékszem, mi ajándékba kaptunk egy rokonouktól 2 db sziámi harcoshalat. Persze fogalmunk sem volt, hogy milyen halacskák, elfelejtették közölni is velünk, szépek voltak, betettük a guppik közé. :? Másnap szőrén-szálán eltűnt az összes guppink. :( Gondolom mondanom sem kell mi lett velük. :roll:
Vendég

Csöre! Hát hova száműztétek szegény guppit????? Megszökött???? :lol: :lol:

Hmm tényleg nem volt ma még Magdolna. Lehet tényleg bementek a kórházba éjjel! Éééééés akkor én vagyok a következő! :lol: :lol: :lol:
MOndjuk a pénteki nap tökéletes lenne a szülésre. Reggel bemennénk, délre meglenne Petra, apa délután már jönne haza Mátéhoz így nem kéne idegen helyen aludnia esetleg itthon de akkor is idegennel...Hétvégén tudna rá vigyázni mert nem dolgozik én meg hétfőn már jönnék is haza, mint aki csak elment egy hosszú hétvégére vakációzni.
Erika! szerintem ezt így beírom a blogba és meg is van a válasz a mikor szülök kérdésre is 8)

Hanna! Köszi! legalább el tudom majd magam foglalni amikor nem tudok aludni! szerkesztgetem a html-eket:)

Én is oyaln szorgos lettem. Minden nap felporszívózok meg felmosok, mosatlan sincs csak egy két pohár meg a szennyes is üres mindig mert megy a gép is egyfolytában.
Ez az elvonulok a szobába látványosan aludni a legjobb!!!! tök jól le lehet szerelni vele bárkit:)
Én nem bírnám ki ha itt ülne valaki segítség gyanánt és folyton látnám az arcán az aggodalmat, hogy jajj jajj akárhányszor csak sóhajtok egyet...

Had ne mondjam addig boohóckodtunk Mátéval, míg borultunk egyet. Ültem a fotel karfán (hol máshol) a lábam meg fent volt az ugráló labdán aminek oylan szarvai vannak. Na lököttkémnek más se kellett, felmászott rá, hogy majd kézen fogva ugrálunk. Erre elindult a fotel hátra, a albda meg a másik irányba, mi meg a földön landoltunk. Nem ütöttük meg magunkat mert oylan vot, mint egy lassított felvétel. Igyekeztem magamat is kitámasztani, tartani Mátét, hogy ne essen neki a radiátornak, meg a hasamnak sem. Apa azt mondta mindjárt felpofoz mindkettőnket
:shock: :shock: :shock: :shock:

Csöre!!!! napok óta szeretnék enni mákos nudlit!!!!! de a szilvásgombóc is jöhet! Így kínozni szegény kismamákat!

A vaterán van fent egy csomó jópofa mintás pelenka külső akit érdekel!
katuska79

Na, elvileg sikerült válaszolnom, amire akartam, és nem felejtettem el semmit.

A mai nap történései:
éjszaka fél kettőig nem aludtam, mert görcsöltem, és a lányka vidáman rugdosta a matracot. De basszus, nem tudok úgy oldalt feküdni, hogy nem ér le a hasam, ezt nem képes már szegénykém megérteni. :evil:

9-kor úgy keltem, mint akit kihánytak. Az arcom felvizesedve stb., így még sminkeltem is a doki előtt.
Férjem megjegyezte, hogy tök száraz az idő, de ha már lemondta a tárgyalását, akkor kegyesen bevizs.
Húsz perc múlva esett :)
A kórház előtt már tükörjég volt, a férjembe bele kellett karolni, így is háromszor majdnem elvágódtam.

Legalább nem potyára kisért el :)

A CTG-m tökéletes lett, a vérképem is. Képzeljétek visszatornáztam a vasat normálisra. :shock: Pedig nem szedek semmi vasat, csak kétnaponta (izé, ha nem felejtem el, mint pl. ma) Elevitet.
Dokinéni meg se vizsgált, minek mondta.

UH: Bpd 86 mm (szép, kisfejű lányka), AC 317, FL= 76 mm, HC=318, OFD=110 mm
Súlybecslés= 2600 gramm.
Ezt az ultrahangos kicsit kicsinek érezte, de szeritnem és a szülésznő szerint tök jó. A családban mindenki vékony testalkatú, és mit vártak a cukordiétám után? 5 kg-os gyereket?

A lányka feje remek helyen van, az ultrahangos megdicsérte, mondta, hogy ügyes lányka:)

Lepény érettséget nem írtak, csak annyit, hogy mellső falon tapad, jó helyen.
Magzatvíz átlagos.
Számítottnak megfelelő terhességi kor.

Köv. CTG csütörtök.

A szülésznő szerint más a tapintása a hasamnak, érződik, hogy kezd dolgozni az oxitocin, ügyes vagyok.

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! szerencsére messze laknak a rokonok úgyhogy nem fognak bejönni:) De ahogy Kisbogács is írta, tényleg kapcsoljátok ki a telókat amikor ott vagytok mert hihetetlen morc tud lenni az ember mikor már kínlódik egy ideje és csörög a telefon, hogy na mi van???? Nekem az egész vajúdás szülés dologban ez volt a legrosszabb. Nem is a fájdalom...

Én nem késlekednék azzal a pizza rendeléssel:)

Csöre! szerintem mérd le a csigákat!...(van az a vicc, hogy ok a tyúk megvan de hol a macska?)
katuska79

Csöre, ha nincs letakarva az akvárium, akkor ki is tudják magukat dobni, ahogy bénáznak. Elég vacak halmúmiát találni, de inkább te találd meg, mint a gyerekek.

Ha annyira pici csigák, akkor ennyire gyorsan nem falják fel. Fél nap kell nekik.

Kép
gombócmakka

Csajok! Pizza nap van?
Én most ettem meg a pizzámat. :lol:

Katuska! Én reggel óta takarítok. :oops:
Jó is a blogolás. :)
Bár a freeblog sokkal egyszerűbb, ahogy Picuranyu is írta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hanna30 2009.01.14 13:50-kor.

Kép
hanna30

Bocs, Katuska :oops: ez prézlis volt :wink:

Picuranyu: nincs ragadozó halunk... guppi, platti, aymoneri (ezeket száműzni szándékozunk, jelentkező?), zebradánió, neonhal...
Csiguszokat megszámoltam: 4 db, 3-5 mm méretű, barna, 2 egy növényen, 2 meg más-más helyeken a kavicson :roll: tehát nincsenek egy rakáson... de ha éjszaka végeztek szegényemmel, akkor azóta szétszéledhettek... csak kérdés az, 4 ilyen pici csigába hogy fér el egy olyan nagy hal?! :roll: Mindegy, még vadászom, de ha ma nem találom meg, feladom :roll: azért köszi az ötleteket :D

Katuska: hajrá péntek! :D

Gombócmakka: attól függ, mekkora az a pizza :wink: de lehet, jobb, ha megvárod Apát...

Csöre
csöre74

Gombócmakka! tök jók a méretek! Biztosan nem kicsi!!!! A feje meg tökéletes, nem is kell nagyobb! Így is megvan 30cm a kerülete...gondolj csak bele:)
katuska79

Hanna! megnézem a freeblogot is. Bár nem zavar ha nem tudnak kommentet írni:) legalább nem írnak be olyat amitől felmegy a pumpa. Magyarán nincs beleszólás:)
katuska79

Katuska, az a vicc, hogy anyám szeretne a szülőszoba előtt izgulni!
De miért! Fel nem foghatom....,

A pizzán elmélkedem....
Most jöjjenek ki szegénykéim az ónos esőben? Még van brassói....

Csöre, te hogy számoltad ki a pizza CH tartalmát?

Mivel minden rendben volt a dokinél, én most olyan feldobott vagyok! És ha feldobott, akkor ugye éhes!

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de még közel sem értem a végére... most ennyire futotta.

Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok.

Én is hasonló szépeket és jókat kívánok mindenkinek, akinek időközben megszületett a csöppsége.

Tegnap este értünk haza a kórházból, este Julcsi kicsit ránk ijesztett, mert 2 etetés közben folyamatosan ordított, és fogalmunk sem volt, hogyan segíthetnénk rajta. Aztán cicizés után megnyugodott, azóta újból egy angyal. Hát már soha nem fogjuk megtudni, mi lehetett a baj.

Ha lesz még kis időm, jövök, hogy képbe kerüljek.

Drukkolok azoknak, akik még a szülés előtt állnak. Fájdalmak ide vagy oda, gyönyörű élmény csajok!!!

Kép
petne

Petne: üdv újra itt :D Ilyenkor bármi zavarhatja a lelkem... a megváltozott körülmények (hőmérséklet, fény), a hazautazás, lehet, kicsit fáradt volt, vagy csak meg akarta mutatni, hogy van hangja :wink:

Gombócmakka: én sütöttem :roll: aztán visszaosztottam kábé.... interneten rendelsz? hátha van hozzá tápanyag táblázat :roll: vagy megint naív vagyok? :roll:
Szerintem sem kicsik a baba méretei... nem lehet minden baba hatalmas... a cukordiéta miatt (amiatt?) Saci is kisebb lett, mint a testvérei... igaz, a fejecskéje neki a legnagyobb :roll: :lol: de ez alkati, simán lehet, hogy a kislányod nem lesz hatalmas fejű, az amúgy sem feltétlen áll jól a lányoknak :wink: A combija meg szép hosszú :wink:
Örülök, hogy minden rendben :wink:
A hal nem tud kiugrani, be van csukva a teteje... mindegy, majd még küzdök vele egy ideig :roll:

Csajok, addig hülyítetek a pizzával, hogy holnap ebédre azt sütök magamnak :roll: :lol: :lol: :lol:

Látod, Katuska: megbecsültem azokat a csiguszokat :wink: :lol: :lol: :lol: szerintem esélytelen, hogy megegyék...

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: