Na, elvileg sikerült válaszolnom, amire akartam, és nem felejtettem el semmit.
A mai nap történései:
éjszaka fél kettőig nem aludtam, mert görcsöltem, és a lányka vidáman rugdosta a matracot. De basszus, nem tudok úgy oldalt feküdni, hogy nem ér le a hasam, ezt nem képes már szegénykém megérteni.
9-kor úgy keltem, mint akit kihánytak. Az arcom felvizesedve stb., így még sminkeltem is a doki előtt.
Férjem megjegyezte, hogy tök száraz az idő, de ha már lemondta a tárgyalását, akkor kegyesen bevizs.
Húsz perc múlva esett
A kórház előtt már tükörjég volt, a férjembe bele kellett karolni, így is háromszor majdnem elvágódtam.
Legalább nem potyára kisért el
A CTG-m tökéletes lett, a vérképem is. Képzeljétek visszatornáztam a vasat normálisra.

Pedig nem szedek semmi vasat, csak kétnaponta (izé, ha nem felejtem el, mint pl. ma) Elevitet.
Dokinéni meg se vizsgált, minek mondta.
UH: Bpd 86 mm (szép, kisfejű lányka), AC 317, FL= 76 mm, HC=318, OFD=110 mm
Súlybecslés= 2600 gramm.
Ezt az ultrahangos kicsit kicsinek érezte, de szeritnem és a szülésznő szerint tök jó. A családban mindenki vékony testalkatú, és mit vártak a cukordiétám után? 5 kg-os gyereket?
A lányka feje remek helyen van, az ultrahangos megdicsérte, mondta, hogy ügyes lányka:)
Lepény érettséget nem írtak, csak annyit, hogy mellső falon tapad, jó helyen.
Magzatvíz átlagos.
Számítottnak megfelelő terhességi kor.
Köv. CTG csütörtök.
A szülésznő szerint más a tapintása a hasamnak, érződik, hogy kezd dolgozni az oxitocin, ügyes vagyok.