sziasztok!
Papillonnak drukkolok, biztos nem lesz semmi baj, megfigyelés alatt van!
Katka, a te ügyed is sajnálom

Nagyon nehéz helyzet, az biztos. Lehet, hogy Petiapu azért van így ezzel a helyzettel, mert az első gyerekét az exével tervezték meg várták, meg minden, aztán szétmentek, de a kötődési emlék megvan, ez a 2. meg váratlanul jött, nem várva-várt, stb. valamennyire meg tudom őt érteni. Hát ezért gáz az, hogyha szexből gyerek van, az többnyire a nőt érinti
Lehet, ha megszületik a picurka, jobban kitisztul minden, nála is.De talán, mégha csak pár napos apuka lesz hetente/havonta, az is jobb, mint a semmi Petinek, legalább apa-kép../ ezt kicsit tapasztalatból mondom/
De nem tudom, nem voltam ilyen helyzetben, és igy nem lehetek okos
csibb, ügyi a kislányod, és tényleg tök jó, hogy ilyen bátorságra van nevelve!
Tegnap voltam nőgyógynál, és kezd megismerni!! halleluja!
elküldött mai Uh-ra, mert mondtam neki, hogy 4-5 mozgást érzek egy nap.
Minden rendben, 8 centis a fejátmérő, 5 a combcsont, kb.1600 g, fejfekvésű.Nem tudom, én miért nme érzek olyanokat, mint mások, hogy lerugja az oldalam, meg a bordám. Ha mozog, egyet moccan, aztán kész.Utána fél napig semmi. Amire megmutatnám apunak, abbahagyja.A férjem szerint azért nme érzem, mert túl sok rajtam már a háj

Igaz, tegnap a dokinak si elkerekedett a szeme az 55ről 69 kgon...de cukrom rendben. Szóvala doki szivta a fogát, d enem mondott semmit. Úgy diétáznák, de azöldségek is marják a gyomrom-torkom. ez a gyomorsav+éjjeli alvatlanság kikészit.DE már látom az alagút végét. Ja, és naggyon szeretnék hason aludni, feküdni!!! Én korábban mindig ugy olvastam is, pihentető volt a hátamnak, nyakamnak..
Tessza hol van? és a többi eltűnt?