A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

családi kedvezmény:

2006-tól a korábbi családi kedvezmény beépült a családi pótlékba, az adóelőlegnél érvényesíthető (adócsökkentő) családi kedvezményre csak a 3 és több gyerekes szülők jogosultak.

Családi adókedvezmény igénybevételére jogosít a magzat a fogantatás 91. napjától.

A családi kedvezmény összege 4.000 Ft/gyermek.

Átmeneti szabályként a 2005.12.31-ig 91. napot betöltött magzat után a szülés előtti hónapig a régi szabályok szerint érvényesíthető a családi kedvezmény (tehát 1. és 2. baba után is igénybe vehető, 3. baba után pedig 10.000 Ft a kedvezmény összege)
Vendég

Werám!
Én válaszoltam...

Viki!
Szilviék vesznek ágyat!

A tesóm is csak tüszőrepedés után szedi a duphastont..de nem tudom hogyan. azon kívül még a clostybegitet csak. (nemtom, hogy kell írni.. :oops: nekem nem kellett...)
Vendég

na, előkotrok valamit és megfőzöm...semmi kedvem hozzá..legszívesebben aludnék...

majd még benézek! jók legyetek! :wink:
Vendég

Marcsi, közben kijavítottam a hsz-ben.
20150601134430

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hoppá! Nekem a melóhelyem kifizetőhely, ők intézik a Tgyást is, akkor ha jól tudom a Gyedet is ott kell, csak a Gyes miatt kell a Mákba menni majd.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Akkor ott!

Na, tényleg dobbantok....
Vendég

Sziasztok!
Marcsi!

nagyon sajnálom. Emmád gyönyörű és lehet, előbb fog járni mint fordulni :)

Wera, Vercsi, Roni!
boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csatlakozunk a rosszul alvókhoz, sztem mi is min. 6x voltunk ébren, én is igencsak hulla vagyok, meg nem tudom mi ez, de megint nagyon fáj a hátam. (Viki! Lehet, hogy a matrac)

Wera!
Jó ötlet ez a vidék, mi is mindig tervezzük, de valahogy mégis ragaszkodunk Pesthez. Mi veszprémben gondolkodunk, nem tudom, lesz-e valaha valami ebből, de nektek nagyon drukkolok.
Ha meg újat vesztek, akkor jár nektek a szocpol is, nem?

Tamara!
Szegény Aleko!
Amúgy meg elég hisztis férjszomorító természetem van, sajnos :oops:

Kike!
Hogy manapság milyen óvónők vannak! Ne hagyd magad!

Szép napot lányok,
vár a munka
Vendég

Na szép!
A tanárnő azóta sem váalszolt az emailemre! :twisted: :twisted: :twisted:
(ez a félévem is elúszik)
Vendég

Szép napot :P

Úgy hiányoztatok már...

Nem igen vagyok magamnál a fáradtságtól, így alig maradt meg bennem valami az elolvasott 1-2 oldalból :?

Werának, Ronixnak és Vercsikének boldog névnapot!

Kike!
Mi van az óvónővel? Ez sem óvónő, hanem támadónő? Vagy mi? A tetű miatt szólt be? Ha tudok még valamit segíteni tetű-ügyben, szólj! Tudod, sajnos tetű prof lettem :evil:

Evelin!
Drága lehet Eliot ahogy tartja a cumisüveget! Puszilgasd meg helyettem is!

Wera!
Elfelejtetted a GYED-et? Én csak majdnem, de küldtek papírt, hogy mikortól igényelhetem! Úgy látszik, ez sem egységes... Nóri eszegetős pofijára nagy pusszancs!

Szép képeket láttam, de esküszöm, nem emlkszem, kiről :oops: :(

Marcsika!
Végtelenül sjnálom ezt a tragédiát...

Orsi!

Már 100%, hogy ugrott a féléved? Kár lenne...

Vikikém!
Nagyon hálásan köszi, hogy írtál, meg a tájékoztatást is a csajok felé! És köszi mindenkinek, aki hiányolt, aggódott, együttérzett!

Rólunk:
tegnap de. vendégek jöttek, Csabi - aki mostanában amúgy is nehez/rosszul alszik, úgy felpörgött, hogy a napi 2 alvása iszonyat nehezen jött össze. Már mindent kipróbáltunk. Végül, majdenem elájultam a fáradtságtól, elkezdtem szédülni, zsibbadni... De szerencsére 3kor elaludt nagy nehézségek árán. Ekkor meg telefonáltak, hogy anyósom agyvérzést kapott. Lebénult a bal karja és lába. Nem vagyunk jóban, és messze is lakik, de csak a férjem anyja, ill. egy idős asszony, akit ezért sajnálok. Bár, sok mindenről megvan a véleményem vele ill. ezzel az agyvérzéssel kapcsolatban, de ezt most megtartom magamnak...
Lényeg, hogy Apusnak holnap Kiskunhalasra kell utaznia őt meglátogatni. Ráadásul mi agyalunk azon is, mi van, ha nem jön helyre? Ki fogja ellátni, és hol? Idősek otthona? Jó, oké, nekem ez a szakmám, de nem biztos, hogy ezt ő elfogadja. Nyugdíja irtó kevés, albérletben lakik, aminek a ktg-eit fusi takarításokból fedezte. Vannak állatai is - kutyák, macskák, azok is mi legyen?

Persze, ha pár héten belül helyrejönne, az lenne a lejobb, de azért erre kevés a sansz!

Csabikát megvizsgálta a dr.néni. Nem piros a torka, és nem is szörcsög, igaz rekedt kicsit, de hát egész nap be nem áll a szája - hol jókedvében, hol nem... A fogzásra gondolt ő első körben, ill. kipróbáljuk este a Sinlacot, és ha így szépen fog aludni, akkor csak a tejcsi miatt ébredt ennyiszer. Meglátjuk! Jó lenne valami megoldás, mert zombi vagyok, hülyeségeket beszélek, vihogok, és pityergek felváltva, ill. szédülök és fáj a fejem. De végre itt vagyok veletek :D

És egy idézet: "Amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor van legközelebb a hajnal." - ezt kicsit magamnak is írtam :lol: :lol: :lol:

Puszi!
Vendég

Szly!

Priviben, és itt is:

Csaba királyfi 6 hónaposan 71 cm 7950 gramm. Fej 44, mellkas 45 cm.
Kép
Vendég

Véda!
De jó, hogy előkerültél!
Nagyon édes Csaba királyfi!

Többen írtátok már a sinlackot! Az mire jó? Tejpép helyett? Táplálóbb mint a sima tejpép? Mert amugy nálunk az a legolcsóbb a boltban, de nem vettem még.

De fasza, hogy most kezdtek el fúrni, mikor legjobban aludt Laura!! :twisted:

d.dodó

És a legújabb tudományunk: beszél! Azt mondja: dájádú! Blabla dájádú! Deje dududu dadi! Damm demm dájádő!

Értitek? De olyan édes hangja van, hogy meg kell zabálni... Viszont mikor éjjel sír, azt mondja: jáj-jájjájjájj!
Vendég

Jó reggelt!

Csatlakozozm a zombik társaságáho! Adél szabályosan másfél-két óránként kelt éjszaka, visítva, 3-kor evett, majd 5-kor úgy döntött, hogy reggel van :evil: 7-ig elvoltunk, kivasaltam vele a kisszobában, majd beültünk a függőszékünkbe, összesimultunk, rájöttünk hogy milyen remekül lehet szopizni így is :), ringtunk kicsit (olyan jó volt vele így) és 7-kor megnyugodva visszaaludt. Jobban betakartam ( lehet hogy fézik éjszaka?) és még 3 órát aludt. És én is 2-t, ugyhogy így elleszek majd napközben, tuti van valami a levegőben, ha sok gyerek ezt csinálta!

Nálunk ost hangadásként a : habübü megy, kis nyálfröcsögéssel együtt...Édes. :)

VÉda, sajnálom anyóst! Meg hogy pont most maradsz magadra, mert Apus elment! Anyukád segít? Csabici akkor nincs nagyon rosszul, ugye?
Remélem a Sinlac segíteni fog. Ma én is adok először adok Adélnak, mondjuk gyümölcsöt sűritek vele mert azt is lehet.
Doktornénid hogy ajánlotta?

Marcsi, ez nagyon felkavaró történet! És sajnos nem az első...Hová tart a világ???

Vik, akkor Lacus gurul, ha több fordulatot megtesz egymás után! Gratula neki!

Timi bocs, hogy csak most. A hígebb széklet leheta fogától, vmi gyümölcstől, ha nem fáj a hasa láthatóan, jókedvű és eleget eszik, nincs teendő. Ha ezekből vmi nem teljesül, mutasd meg dr-nőnek!

VERÁKAT ISTEN ÉLTESSE!

Minden zombi kismamának kitartás! ( és minden elismerésem Mártinak,Patrinak és Titának, akik minden éjjel ezt csinálják!)

Kép
andkata

Hú csajok, ezt el kell mesélnem mielőtt visszaolvasok. Most jöttünk meg az oltásról és nem hiszitek el mi történt! Megmérték stb. (megjegyezték hogy hát, most nem hízott olyan sokat. ja, egy hónap alatt fél kilót. szerintem az nem rossz...) de a lényeg. bemegyünk az oltásra. és egy pasi doki áll ott a mi régi banyánk helyett. mondom biztos beteg a régi vagy valami. DE NEM!!! Elment nyugdíjba!!!!!!!!! Nem kell orvost váltanom!!!!!! :) És megvizsgálta tetőtől talpig, és megkérdezte, hogy ezt a corpus callosum hiányt csak születéskor látták, vagy azóta is igazolták. mondtam, hogy volt mri (kata eszembe jutott, hogy minek a rövidítése magnetic resonance imaging... tökre idegesített, mert tudtam hogy tudom, de végre beugrott... :) és mondtam, hogy ott is bebizonyosodott. Erre vagy háromszor elmondta, hogy ez a gyerek egyáltalán nem úgy néz ki mint egy cc hiányos gyerek. megjegyezte, hogy gondolja hordjuk mindenféle fejesztésre, mondtam hogy igen. és mondta, hogy tényleg hihetetlen hogy ezekkel hova el lehet jutni, meg hogy ilyenkor még mennyire fejleszthető az idegrendszer. aztán valahogy a beszélgetésben elejtettem valami olyasmit, hogy Eliotot egyáltalán nem zavarja a cc hiány. Erre mondta, hogy hát ő is úgy látja. És tényleg látszott az arcán hogy csodálkozik hogy ilyen ügyes. Mosolygott rá ezerrel, megfogta a kezét, forgott mindkét oldalra úgyhogy mindenkit levett a lábáról. :) És végre valaki képben van azzal, hogy mi is a helyzet!!! :) Ja, és ő be tudta adni egyszerre a két oltást, úgyhogy majd csak egy hónap múlva kell megint menni és aztán végeztünk is. :) Úgyhogy tíz centivel a föld fölött jöttem el. Tuti ha most is a banya van, akkor csak még lejjebb lök az amúgy is jó hangulatomban. Így viszont tök jó kedvem lett. VÉgre valaki látja, hogy van eredménye annak amit csinálok (mármint itt a helyi egészségügyi emberekre értem...) Na most visszaolvasok. :)

KépKép
muffin

Szia Zombi Katus!

Drága Adélunk!!!
Mondd már meg neki, hogy azért nem kell a vőlegénye miatt szolidarítania! :wink:
Sinlacról túl sokat nem beszéltünk, csak hogy próbáljam meg este adni anyatejes vacsi után... De lehet, hogy majd az almapürét én is fogom vele sűríteni, miután Csabinál csigalassan fog menni a hozzátápi az érzékeny pocija miatt. Bár vettem alma-szőlő-rizs papit Hippéktől. Ezzel majd még bepróbálkozom pár nap múlva. A rizs is laktat, nem? És úgy nyitja a kis száját, úgy ízlik neki minden gyümi. Azért ennek örülök!

Pat! Tita! Márti!

Ti mit csináltok éjjel, amikor gyakran felsír? Pat, te gondolom megszoptatod, de Márti és Tita? Kiveszitek az ágyból, cumit adtok, simizitek, vagy mit teszteek?
Próbálok okosodni...

Vkatus!
Neked már rég akartam írni, hogy úgy örülök, hogy Dórikánk ilyen szépen hammol. És micsoda mennyiségeket eszik már! Nagyon ügyes! Mi 40-50 gramm almánál tartunk még, persze enne ő többet is, de egyelőre nem merek még emlni az adagon... Vagy merjek?
Vendég

muffin!
Hurrá, hurrá! Ez olyan jó hír! Vannak akik még emberként viszonyulnak a másikhoz!

d.dodó

Véda:köszi,ha lesz kérdésem,írok :)
Sajnálom Anyósodat!

De édi lehet,ahogyan dumcsizik Csabi!
Domi csak sziszeg :lol: meg bürrög.
Nagyon cuki a képen!

Dodó:sajnálom a fúrást,jó bosszantó lehet :twisted:

Akata:sajnálom a nem alvást
:?

Domi továbbra is éjszaka három óránként,vagy gyakrabban kel,és halvány gőzöm nincs miért :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Evelin! Kép

És HIPP HIP HURRÁ!!!
Vendég

Muffin:de jó hírek,nagyon örülök!!Vannak még rendes dokik! :D

Én is csak reménykedek hogy végre nyugdíjba megy a miénk... :roll:

Véda:bár engem nem kérdeztél,de mikor Domi két-három óránként kel,magam mellé veszem az ágyamba,szopi,megnyugszik,elpihen,és megy vissza a saját ágyába...
Persze ha nem szopizna,nehezebb lenne...vagy lehet hogy akkor nem is kelne fel-ki tudja.

Kép
Kép
Kép
kike

Evelin!

Teljes szívemből gartulálok kicsi hős Eliotnak!!! Ezért érdemes volt visszakukkantanom!!!!
Végre jobb kedvem lett!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

De én is arra gondoltam hogy fázik,így a matracára raktam ilyen szöszös nyavalyát,meg egy takarót,és úgy rá a lepedőt,meleg hálózsákban,vagy rugiban alszik,és vastag takaróval...de ez sem jött be,így is gyakran kel fel... :?

Kép
Kép
Kép
kike

dodó, cuki képeket tettél fel!

kike, engem is tuti bosszantana a dolog és zakatolnék rajta vagy két napig.

wera, költözzetek ide maglódra! :) Úgyis kicsi Emmáék is itt laknak. :) Na meg mi!!! :)

véda, jó hogy tudtál jönni!!! :)

volt még valami de az most nem jut az eszembe. :) Mindenesetre nem gondoltam, hogy a gyerek két oltást kap majd egyszerre... eddig mindig csak egyet kapott és azt jól viselte, remélem, hogy ezt is jól fogja, mert délután óráim vannak és ma nem tudom leadni...

most mondjuk ahogy hazaértünk letettem az ágyra és abban a pillanatban el is aludt. remélem hogy kialussza magát, eszik egy jó nagyot és két etetés között megjárjuk a két órámat...

tegnap nemcsak az egyszerre evett mennyiségi rekordot döntötte meg, hanem az össz. napi mennyiséget is. eddig 960-nal tartotta a csúcsot, de az is nyáron a nagy melegben volt, és szerintem inkább a szomjúság miatt evett akkor annyit. de tegnap 1060 volt a vége. 8)

KépKép
muffin

És mikor visszarakom a helyére,mindig forgatja a fejét jobbra,balra,úgy csapkodja,mint aki keresi a helyét..egy darabig.Mint egy kiskutya aki fészkelődik :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Orsi
Tanárnőt nem lehetne felhívni. Durva h miatta úszik el a féléved :?

Véda
Sajnálom a nehézségeket! Én is sokszor átélem amit írtál, hogy rosszul vagy a kimerültségtől amikor már órák óta próbálod elaltatni a gyereket.
Pár napja visszaálltunk a fekve szopira. Kizárólag így hajlandó elaludni, de legalább végre balhé nélkül és ez most annyira jó! Persze előtte jól le kell fárasztani szopizás közben senki más nem lehet a szobában és nem mehet se tv se rádió, mert azokra folyton kapkodja a fejét. Így ha elaludt, pár perc múlva át tudom vinni a kiságyába. Akkor kicsit nyöszörög de alszik tovább.

Marcsi
Köszönöm szépen az infót, sejtettem h ez vmi nagycsaládos kedvezmény!

Már csak azt kéne tudnom hogy hány % adóelőleg-levonást kell kérnem! :roll: :lol: Valaki nem tudja esetleg???

Orsi
Igen, mindenképp szeretnénk igénybe venni a szocpolt is. Elvileg csak 2,5 év múlva kellene eladnunk ezt a lakást mert akkor jár le az 5 év a vétel óta. Ha előtte eladnánk csomó illetéket be kéne tolnunk megint. Azt meg nagyon nem szeretném. Apa türelmetlen, azt mondja jövőre költözzünk. Persze abszolut anyagi-függő az egész, meg hogy tényleg sikerülne-e eladni ezt a pecót. Na meglátjuk!
Ti miért pont Veszprém felé kacsingattok? Valamelyikőtök oda való vagy csak szimpatikus város?
Én szívesen visszaköltöznék most már a szülővárosomba. Kár h annyira nincs ott meló... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.13 12:08-kor.
Vendég

De jó huzatja van Eliotnak! :P

ÁÁ,ez a gyerek,remélem nem nyelt le papírt,fenn volt a szekrényen,most meg erre mentem be:valahogyan leszedte,és íme..
Kép

Kép

tiszta nyál volt,megcsócsálta :?

és megint piros a popfija,pedig már gyönyörű volt,így nem is kentem neki már...de nem száraz,csak piros... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike
Nóri végignyalt a minap egy egész teszkós újságot!!!! :twisted: :twisted: Dettó ugyanígy nézett ki!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hat tudom, irhatnek gyakrabban is!
Kepzeljetek, ma elaludt Lea a karomban es masfel orat aludt az agyaban...ezalatt mar lehetett valami hasznosat is tenni!!

Kike
Ez a tetü dolog :twisted: nem semmi. Bunkosag, hogy nem riasztottak nyomban a szülöket amint eszleltek!!!NAlunk szerencsere mindig szolnak...ugy tudom.

Dodo
gyönyörü kepeket tettel fel!

Veda
Remelem sikerül vegre Csabidnak is kialudni magat!!!
Szegeny anyos...Tudja, hogy mi törtent vele - vagy nem?
Drukkolok, hogy felszivodjon es ne maradjon vissza semmi komoly...

Marcsi
Drukk a Tesodnak!
ES sajnalom nagyon, ami a baratnöddel törtent!

Marti
HAjra a melegebb eghajlat!
En is mondtam mar: milyen hülye vagyok imadom a meleget es a hideget nem szeretem - erre hova költözöm: eszakabbra, ahol meg hidegebb van...na, mindegy...
:roll:
Majd ha, nyugdijasok leszünk!

Muffin
De klassz, tudtam, hogy kell, hogy jöjjön valami, ami feldob!!!
:D

ES vegül egy kep, hogy Lea hogy erezte magat amikor a nagyok sielni tanultak... Kép

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Evelin, de örülök! Jupié! Vannak még rendes gyerekháziorvosok ( én is az akarok lenni hosszútávon - mit szólsz Maglódhoz?:) )

Kicsi Lea is milyen édes Kryss!
Adél kb hatheste kora óta nem alszik el a karomban :( De a ma reggeli szopi szinte eufórikus hangulatot okozott nekem, ezért érdemes volt 5-kor kelni!

Véda, KITARTÁS! Édes dumagéphez meg gratulálok!

Kép
andkata

Sziasztok!

Isten éltesse a Veronikákat!!

Evelin! Annyira jó volt olvasni, hát a hideg is kirázott. Mennyivel másabb így kijönni a dokitól! Mikor mi váltottunk dokit, akkor kb. én is 10 m-el a föld felett jártam és vigyorogtam egész nap! És mennyivel nyugodtabban megyek most már akár tanácsadásra, akár csak a dokihoz, ha kell valami!!
Nem mindegy ki az orvosunk, na!
Szóval örülök neki! Eliotnak meg puszika!

Véda! Szegénykém! Nem egyszerű az életed! Ha jön valami szar, akkor tuti jön még egy! Sok rőt kívánok, hogy meg tudjátok oldani az anyós-kérdést! Csabi királyfinak meg üzenem, hogy kímélje már az anyukáját! :D

Marcsika! Hát szörnyű dolgok történnek mostanság. De mikor a közvetlen környezetedben történnek...
Anyukád hogy van? Te hogy viseled?

Kike! Kitartás, egyszer csak eltűnnek azok a kis mocskok a Vercsi hajából! :twisted:

Köszönöm szépen a halas tippeket! Nagyon fini lett! Nem volt itthon tejszín, de találtam halakra való fűszerkeveréket itthon és úgy csináltam meg, ahogy Evelin ajánlotta.
Elfelejtettem főzni tegnap, anyáéknál voltunk és csak este jöttem haza Mütyivel. Így kiment a fejemből, hogy apa ma is nappalos, és kéne neki valami kajcsi.
De előfordul elég gyakran, hogy olyan késő főzök. Vagy csak összedobok valami nasit. Ok., most már nem...a fogyókúra...

Dodó!! Milyen szép nagy szemei vannak Lizynek! Mennyit nőtt! Nagyon szép kiscsaj!

Anita! Azért én még reménykedem, hogy megjön apa jobbik esze!

Patr! Nem küldted a linket! Ha van ilyen, szólj nyugodtan!

Niki! Ma vagyok, szinte egész nap! Kivéve, ha Mütyi "zaklat" :lol: Be vagyok jelentkezve.

sz.andi

Na, mire megírtam, fel is ébredt Müty! De azért még gyorsan megetetem a tevémet :twisted: :twisted: :lol: :lol:

sz.andi

andkata gyere!!! :)

gyerek azóta is nyomja. :) mondjuk nem bánom, mert már csak fél órát kell kibírnia és akkor két etetés közt tényleg le tudom zavarni az óráimat. :) Nagyon jó lenne... :)

KépKép
muffin

Sziasztok lányok!

Veráknak boldog névnapot!

Kicsi lányok és fiúk nagyon édesek!

Marcsi, szegény barátnőd és hát szegény kamasz fia,hogy tud majd egy ilyenen túl lenni?

Mancsi, nagyon megnyugtató volt a cikked, a mi lányunk ugyanis semmit se csinál, hason el van 10 percig, aztán kész.

Wera, jöttök a szomszédba? Gödöllő környékén merre nézelődtök?
Gödöllő amúgy tök jó hely, én nagyon szeretem, hangulatos kis város.
És amitől még jobb lesz, lesz Meki is, mert eddig a városkép miatt a polgármester nem engedte be, de most aránylag kijebb épül egy Shop-Stop és ott lesz.

Véda, összejött akkor minden, persze így szokott ez lenni.
Most már nálunk is van, hogy éjszaka felébred Tami a fogzása miatt, akkor cicizünk a nagyágyon, elalszik és valamennyi idő után visszateszem ágyába. Cumit nem szereti és nálunk ilyenkor a vigasz, babusgatás stb nem elég.

Persze mindent a szájába vesz, csak a behűtött rágóka nem kell.

Tényleg, Pati és Marcsi, Ti írtátok régebben a cicin elalvást régebben, ha jól emlékszem? Megy még?
Nálunk is elég gyakori.

Evelin, ez tök jó! Pont jól jött gondolom a hangulatodnak. Szerencse, hogy vannak még ilyen emberek az egészségöügyben és hogy találkoztatok egy ilyennel!

Kép
teó

Evelyn
Nekem Maglód is nagyon tetszik, főleg hogy a Heni mondja h egész jó az infrastruktúrája is. Ez fontos, olyan helyre nem költöznék ahol csak egy bót meg egy korcsma a bevásárló center! :lol:
Örülök h végre nyugdíjba vonult a vén boszorkány! :D És mégjobban h az utódja jóarc! :wink:
Vendég

[quote] írta:s amitől még jobb lesz, lesz Meki is
:lol: :lol: :lol:
Igen, ez nekem különösen fontos :lol: :lol: :lol: :wink:
Teó, ezek még nekünk csak távoli tervek, nincs semmi konkrét. Valkón láttunk nagyon olcsó házakat, de fogalmunk sincs milyen a környék, szóval azért még körbe kell néznünk alaposan. Te tudsz valamit Valkóról egyébként? :)
Vendég

Hú csajok, úgy beszart Lizy, mint már rég! :) Még a harisnyáján is átfolyt a kaka, ugyhogy gyors mosdókagylóban való fürdetés volt! Aztán meg a ruhák mosása!

d.dodó

Wera!
:lol: :lol: :lol: :lol: Szeretem az ilyen helyeket, tök viccesek! Ha valakitől megkérdezed, hogy hol van ez meg ez, akkor a válasz: a kocsma mellett balra, a bót mögött. Mindent a kocsmához és a bóthoz kötik. Vicces... :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

na az én gyerekem még mindig alszik. bár már mocorog... de vicces, hogy tegnap annyit evett, ma meg még alig. lehet, hogy előre is teleette magát. :) eddig tartunk 80-nál... :) de majd most...
na felébredt. :)

KépKép
muffin

[quote]H írta:ú csajok, úgy beszart Lizy, mint már rég
Ügyes Lizy!!! :lol: :lol: :lol:
Nóri változatlanul napi 3x játsza el ugyanezt. :twisted: Na akkor nem nevetek!! :lol:
Vendég

Na megjártuk a Tescot. Roli anyuéknál maradt. Jázmin meg alszik. És ... mindjárt kész a sült túrógombóc!

Viki! Magunknak akarunk ágyat, ez még a kari ajándék nekünk. Csak nem volt időnk megvenni, meg talán...hátha most olcsóbb lesz. Kinéztünk egy bőr ágykeretet, elég drága, én úgy gondoltam ennyi az egész ágyat ki fogja futni. De látom apán, hogy azt szeretné. Pedig nekem egy fenyő, ágyneműtartós ágykeret is megtenné. No mindegy majd meglátjuk. Matracot mi sem akarunk bóvlit venni, de azért (pláne ha marad a bőr keret) jó lenne, ha nem lenne nagyon drága.

Muffin! Nagyon jó, hogy ilyen rendes és tájékozott az orvos. Meg persze a legjobb az egészben, hogy ő sem lát durva dolgokat Elioton. Bejelöltelek iwiwen.

Véda! Sajnálom anyósodat! Reméljük meggyógyul annyira, hogy ne szoruljon segítségre!

Kryss! Cuki Lea! Küldesz képet az 5 hós tábliba? +adatot

Kike! Ilyet már Jázmin is csinált!

Kép
szly27

Dodó! De szeretem ezt, mindig végig röhögöm, hogy a fenébe bír ennyit szarni egy pici baba???? :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Jó étvágyat Elotnak!
Én is épp ebédelek. Nóri alszik, apa dokinál. Onkológia kontroll, régiek lehet még emlékeznek... nem árt ha szorítotok neki velem h mindent rendben találjanak. :wink:
Vendég

Látom kakatéma van :lol: :lol:
Meg újságnyalós :lol: :lol:
meg meki,meg hasonlók-egyébként itt is mindent a bolthoz,vagy a kocsmához igazítanak,főleg mi,akik a bolt melletti utcában lakunk :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Mi ágyunk is rohadt drága volt, 400 ezer pénz. De hatalmas és imádjuk, nem adnám oda semmi pénzért!

Szilvi
Kérünk majd képet az új ágyikóról! :wink:
Vendég

Lányok!

csak nem valami babanetes kommunka szerveződik Maglódon? :P :P :P

Wera!
Veszprémet nagyon szeretem, bár sosem laktam ott.
Mi kis faluba nem igen költözhetünk, mert gyakorlatilag a magántanítványokból élünk, az meg csak nagyobb városokban jön be.
Te hová valósi vagy?

Evelyn!
Örülök a jó hírnek!
Hajrá kicsi Eliot!

AKata!
nkem este mindig a kezemben alszik el, befúrja akis feját a nyakamba. Ezekért a percekért élek... :roll:

Teó!
gyere többet, ha tudsz és te is Kryss!

Én éjjel mindig megszoptatom, de főként lustaságból, mert egysezrűbb nekem, mint hordozgatni :oops:

Nem tudtok tippet, hogyan etessem vele azöldségeket? Totál elutasítja :(

Szép napot
Vendég

Kike
Akkor biztos a kocsma sincs messze!! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Evelin! Eliot előre evett, tudta, hogy ma alvós napja lesz. Tegnap volt a kajálós.

Megyek, mert Picur rájött hogy is kell igazi nőcisen viselkedni, sikít!! De olyan élesen és hangosan. Közben meg vigyorog, hogy neki ez is megy... :D :D

sz.andi

Wera!
Nagyon szorítok Apának!!!!!!

Véda!
Anyósodnak jobbulást, előtted meg le a kalappal, hogy mindezek ellenére ilyen pozitív tudsz maradni. Kész csoda vagy!
Vendég

Kölköm nem akar aludni,pedig álmos,csak hümmörög az ágyában..pedig a 3-assal megyünk be..

Kép
Kép
Kép
kike

Wera:de nincs ám! :lol: ott van az ovinál!Jó helyen,mi? :roll:
Megy a drukk Apának!

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: