Szép napot
Úgy hiányoztatok már...
Nem igen vagyok magamnál a fáradtságtól, így alig maradt meg bennem valami az elolvasott 1-2 oldalból
Werának, Ronixnak és Vercsikének boldog névnapot!
Kike!
Mi van az óvónővel? Ez sem óvónő, hanem támadónő? Vagy mi? A tetű miatt szólt be? Ha tudok még valamit segíteni tetű-ügyben, szólj! Tudod, sajnos tetű prof lettem
Evelin!
Drága lehet Eliot ahogy tartja a cumisüveget! Puszilgasd meg helyettem is!
Wera!
Elfelejtetted a GYED-et? Én csak majdnem, de küldtek papírt, hogy mikortól igényelhetem! Úgy látszik, ez sem egységes... Nóri eszegetős pofijára nagy pusszancs!
Szép képeket láttam, de esküszöm, nem emlkszem, kiről
Marcsika!
Végtelenül sjnálom ezt a tragédiát...
Orsi!
Már 100%, hogy ugrott a féléved? Kár lenne...
Vikikém!
Nagyon hálásan köszi, hogy írtál, meg a tájékoztatást is a csajok felé! És köszi mindenkinek, aki hiányolt, aggódott, együttérzett!
Rólunk: tegnap de. vendégek jöttek, Csabi - aki mostanában amúgy is nehez/rosszul alszik, úgy felpörgött, hogy a napi 2 alvása iszonyat nehezen jött össze. Már mindent kipróbáltunk. Végül, majdenem elájultam a fáradtságtól, elkezdtem szédülni, zsibbadni... De szerencsére 3kor elaludt nagy nehézségek árán. Ekkor meg telefonáltak, hogy anyósom agyvérzést kapott. Lebénult a bal karja és lába. Nem vagyunk jóban, és messze is lakik, de csak a férjem anyja, ill. egy idős asszony, akit ezért sajnálok. Bár, sok mindenről megvan a véleményem vele ill. ezzel az agyvérzéssel kapcsolatban, de ezt most megtartom magamnak...
Lényeg, hogy Apusnak holnap Kiskunhalasra kell utaznia őt meglátogatni. Ráadásul mi agyalunk azon is, mi van, ha nem jön helyre? Ki fogja ellátni, és hol? Idősek otthona? Jó, oké, nekem ez a szakmám, de nem biztos, hogy ezt ő elfogadja. Nyugdíja irtó kevés, albérletben lakik, aminek a ktg-eit fusi takarításokból fedezte. Vannak állatai is - kutyák, macskák, azok is mi legyen?
Persze, ha pár héten belül helyrejönne, az lenne a lejobb, de azért erre kevés a sansz!
Csabikát megvizsgálta a dr.néni. Nem piros a torka, és nem is szörcsög, igaz rekedt kicsit, de hát egész nap be nem áll a szája - hol jókedvében, hol nem... A fogzásra gondolt ő első körben, ill. kipróbáljuk este a Sinlacot, és ha így szépen fog aludni, akkor csak a tejcsi miatt ébredt ennyiszer. Meglátjuk! Jó lenne valami megoldás, mert zombi vagyok, hülyeségeket beszélek, vihogok, és pityergek felváltva, ill. szédülök és fáj a fejem. De végre itt vagyok veletek
És egy idézet: "Amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor van legközelebb a hajnal." - ezt kicsit magamnak is írtam
Puszi!