A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Vera!
Örülök, hogy végre kiderült, mi okozza a görcsöket! :) Felháborító ez a dokis sztori, még jó, hogy aztán találtál egy másikat! Várom a további fejleményeket.
(A lövöldözős sztoritól még mindig borsódzik a hátam...)

Anikó!
De jó, hogy jöttél! :) Nagyon édes Matyi, és jó az a kép a három fiúról is! :)

Eszter

beszteri

Sziasztok!

Vera!
Nagyon édes Iza, és örülök, h kiderült a baj oka! Remélem nem kell azért műteni, hanem tudják kezelni anélkül!

Eszter!
Nagyon édes lehet a 2 gyerkőc együtt! :)

Katica!
Jobbulást neked! Hogy vagy? Léna hogy viselte az oltást?

Dalma!
Én midnen este csinálom mostmár a horrorfejést, meg iszom a sört is, meg eszem a bogyókat. Szerintem a fejés segít, hajnalra/reggelre kemények szoktak lenni a cicik, Lillus tegnap 160-at, ma pedig cska a második kajcsit mértem, ami 120 volt, de az első tuti 150-160 körül…és ez rekord mennyiség. Úh sztem csináld te is! Egy bő fél órát vesz igénybe az utolsó szopi után, mikor már hulla vagyok, és inkább aludnék, de megéri. Tegnap mire végeztem, apukám el is altatta Lillust. :)
Panna nagyon jó kislány, gratula! Sztem ne aggódj, van h kevesebbet esznek…ahogy írod, h van kaki, pisi, nyugodt, meg minden, sztem minden rendben! :)

Kata!
Remélem nem adtad be neki a kúpot, ezt oltáshoz szokták adni előtte, vagy közvetlen utána, és arra az alkalomra pont elég. Nehogy szegény egy kis szörcsögésre ezt kapja, főleg többször egymás után! Ez a doki nem teljesen oké sztem! :?
Ha egyébként jól elvan Kevin, tuti nem éhezik, ne aggódj! :)

Ske!
Megintcsak nagyon szívesen!  Örülök, h segíthettem, még mindig büszke vagyok! :D

Sonny!
Én is szedek bogyót, fenugreek a neve, ami görögszénát jelent. Amikor elkezdtem szedni, akkor mintha éreztem volna a hatását, de most hogy sörözök (napi 0,5-1 liter), meg esténként horrorfejek, sokkal röbb lett a tejcsi, ezek tényleg segítenek. Csak nem tusom melyik mennyire, mert nagyjából egyszerre kezdtem őket. :P
A tegnap estéről lejjebb… :)
Nálatok hogy alakult a mai nap?

Klarissza!
Nagyon édes Matyi! :)

Anikó!
Gratula a növekedéshez, ez tényleg szép! Lilla csak 1kg-ot hízott 2 hónap alatt… :)
Nagyon aranyosak a képek!

Oltásosoknak puszi! :)

Képzeljétek!
Lillus tegnap elaludt kb 10.30-kor, apukám elaltatta, letette, és nem ébredt fel. És VÉGIG ALUDTA AZ ÉJSZAKÁT! :) 6.30kor kelt kajcsizni….persze én felébredtem 5kor, mert 4-5 körül szokott általában kelni…tökjó! :) Ezután 7től 9.30ig aludtunk tovább. Igaz kicsit sírdogált, meg nyögdécselt, sztem kakilni akart, vagy beszorult egy bubi, nemtom…de végül elaludt megint. Én ezt betudom annak, h tegnap elég jól evett a drága, úgy néz ki segít a sör, meg az esténkénti horrorfejés. 6.30-ra már kőkemény volt a jobb cicim, amiben általában sokkal több van, és a következő etetésre a bal is szinte kemény volt, ami sajnos egyébként elég szegényesen produkál. :( Az utolsó etetésre még mindig pótolni kell, meg néha délután is, de ilyenkor csak 30-30ml-t adok, és így a napi pótlás megvan az egész nap összecsöpögtetett tejcsiből és az előző esti horrorfejésből. De én ennek már örülök. Persze jobb lenne, ha tejcsárda lennék, és nem kéne görcsölni ezen a tejcsi témán, de ez van…

Remélem ma este is vm hasonló lesz, mint tegnap! Ma is 9kor evett, igaz 11-re sikerült elaludnia. Kétszer tette le apukám, másodszorra is felébredt, de mondtam neki, h hagyja ott akkor is, csak kapcsolja le a kisvillanyt, mert én úgy szoktam éjszaka, és úgy visszaalszik max 5perc sírdogálás után…ő égve szokta hagyni. De bejött ez a technika, mert 1perc nyekergés után elaludt…remélem alszunk megint minimum 6ig! :)

Na jóéjt!Megyek mostmár én is aludni…

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Ditta, 3450 g-mal született és 3190 g-ra fogyott le ezzel a súllyal jöttünk haza.
Mi is kúppal indítottunk és este megkapta a másikat. Szerencsére nincs láza :D Kicsit nehezebb volt az elalvás tegnap, mert még gügyörészett éjfélkor is a szentem :lol: :lol: :lol:

Nagyon édesek a babák :)

Vera, örülök hogy kiderült végre mi Iza baja.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!
Először is mindenkinek boldog új évet!!!! Kicsit megkésve, de töretlenül!!!!! :D
Nem tudok sűrűn jönni, mert nappal szinte végig fenn van Lacika, ha meg bealszik akkor én is tudok tenni-venni végre.

Mindenki gyerkőce gyönyörű!!!!! És hogy nőnek!!!!! A november tényleg csodás babókat hozott!!!

Nálunk nagyon ól telt akarácsony. Lacika azóta alusssza végig az éjszakákat. este 10-12 között elalszik és csak 8-kor kel. Csodálta a csillag szórókat!!! Olyan édes volt!!!!!

Nálam tej kérdés már lassan szűnőben. Fejni is max10-15ml tudok. De a tápi nagyon jó.

Tegnap mértem Lacust, mert kicsinek tűnnek a 62-es felsők és a 68-as nacik. Képzeljétek! 68-70cm!!!! Attól függően hogyan mérem. Úgyhogy lassan megint ruhatár csere.... És mellesleg 6400 gramm...

Tegnap előtt pedig a hasáról átfordult a hátára. Nagyon örültem. De valami véletlen produkció lehetett, mert azóta nem csinálja... :D

Vera, remélem mostmár, hogy megvan mi a baja Izácskának hamar rendbe jön. Nem semmi milyen nemtörődöm orvosok vannak!!!!!

Bőrszárazság: Én a fürdetőkrémet használom Lacusnak. Nagyon bevált nekünk. Nappal, fürdés után, amikor eszembe jut bekenem itt-ott.

Tegnap előtt kapott szurit. Ari volt, alig sírt. És hála nem lázasodott be. Csak jó nagyot aludt. 21 órától reggel 8-ig.

Rakok fel képeket!!!

Kép
Kép
gabi82

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gabi82

Gabi! Nagyon aranyos Lacika. mint egy 4 hónapos! :) Ha már csak ennyi tej van, sztem ne rágódj rajta feleslegesen, az a pár ml már nem oszt nem szoroz! Én is tápin nöttem fel! :)
Sensi, tök jó, örülök, hogy Lillus baba így megemberelte magát, és jól alszik éjjel! A horrorfejést ma kipróbálom, bár szerencsére nem kell neki adni lefejtet, mert elég neki ennyi, csak én szeretném, ha böven lenne tejcsi, nem így csisszre.
Anikó, nagyon aranyos Matyi, és jók a kis és nagy pasik is! :)
Vera, Végre!! Akkor most már biztos minden rendben lesz! Jó, hogy nem epi, és ezt jól lehet muteni, vagy kezelni!
Beszteri, veletek mizu? Nem írtál magatokról!
Mi ma megyünk kettesben vacsizni Petivel szülinapom alkalmából. Anyu vigyáz a gyerekekre, tenisz után meg jön a Papa is. Voltunk ma dokinéninél, de nem kapott oltást, mert náthás, és piros a kis orra. Éjjel is fennt volt sokat emiatt. Viszont a súlyunkkal nagyon meg volt elégedve, nézett nagyon, amikor látta, hogy egy kg a múlt hónapban. Hát igen, a karácsony...
Dobok fel pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
dalminha

Vera
örülök hogy megvan a tettes....és drukk hogy mielőbb rendbejöjjön Izácskád!
Mi volt ma??? Holnap megyünk, légyszi írd le miből áll 1 ilyen vizsgálat, ha először megyünk? Úgy izgulok.

Sensi
Milyen jó hogy így számíthatsz apukádra! - és ilyen ügyes Lillád Örülök h. bevállt a horrorkodás :) Ti Londonban kapjátok majd az oltást?

köszönöm kérdésed jobb már. Az volt a legrosszabb h. retteghettem nehogy elkapja Léna, maszkaban etettem, na meg szoptasson az ember úgy h. csak főttkrumplit ehet 3napja. De a lényeg h. a tejcsi megvédte Őt.
A második oltás is nálunk láz nélkül telt!!! :lol: de nekem kifelyezetten mondta a doki h. csak 38,5 felett adjak kúpot neki, míg olvasom hogy volt aki már előre beadta a gyerkőcnek...úgy látszik ez is ahány ház annyi szokás. :) Ami viszont megviselte az a szúrás helye volt. Kitartotta a kis lábát egész este, így adtunk neki homeós bogyót: Apis Mellifica-t c15-ösből 4 db-ot és 15 perc múlva megnyugodott. Nagyon szuper szerintem megéri beszerezni oltás előtt.

Dalma,Gabi, Anikó nagyon szépek a gyerekek és milyen nagyok már!! Különösen Lacika :D hatalmas.

Kép
katica_75

Szóval a doki írt fel 2 gyógyszert. Losec-et és Motilium-ot. Jövőhéten csütörtökön megyünk vissza nyeletés rötgenre amiből kiderül hogy műteni kell e. Ha igen azt a fajta műtétem elviekben ismerem hiszen a Petimnek is csináltak. De ő akkor 10 hónapos volt nem 6 hetes mint Iza.

Szegénykém amikor büfizik biza vannak fájdalmai és nagyon jön ki neki a hami. De remélem görcsel már nem fogok találkozni mert iszonyat rossz azt látni. Ahogy szenved szegénykém. És a röhej hogy ha nem erőszakoskodom ott a dokinál akkor csak február elejére vagy márciusra kaptam volna időpontot. Ezt meg is említette Veres doki. Ezért hogy fogadott így ezer hála de sajna ebből meg az a helyzet hogy szomorú hogy ha valami baj van és a szülő nem jár több helyre hanem csak az időpontra megy akkor pl Iza gyomra szétmaródott volna addigra lehet. Vagy olyan súlyos következményei lehettnek a görcseiben ha addig elhúzódott volna hogy belegondolni se merek. Bár a neurológus megnyugtatott hogy az agyacskájával nem csinál gondot a görcs. ezt igazolja az eeg. De akkor is látni hogy fáj neki. És hála ennek nemsoká vége. (remélem)

katica melyik vizsgálatra gondolsz???

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Olyan szépen sütött ma a nap, hogy másfél órát sétáltunk Noellal... meg is van az eredménye: 7 óta alszik! Nem is fürödtünk, annyira bekábult. Hát kíváncsi vagyok meddig fog aludni. ;-)

Klarissza,

Nagyon édesen alvós babád van :) Jó, hogy jöttél, ha tudsz azért gyere gyakrabban! Nem is tudtam, hogy a mák is problémát okozhat. Amúgy nálunk is másnapra helyreállt a tejcsi-kérdés, remélem így is marad.

Dalmi,

Nagyon boldog szülinapot kívánok! Remélem jól sikerül az estétek ;-) Helyreállt már nálatok a cicizés? Pannababa egy gyöngyszem :)

Anikó,
Nagyon aranyosak a képek! Nem semmi milyen szépen növekszik a babád!

Sensie,

A tegnapi és a mai napunk is jól alakult. Habár Noel mellett egész nap szinte semmit sem tudok csinálni, de élvezem az ilyen napokat, mert nem arról van szó, hogy nyűgös, hanem érdekli minden, és anyán vagy apán akar csüngeni. A férjem most itthon volt a héten, mert a vizsgáira tanul, úgyhogy besegített napközben sokat :) De jól is esett... ma meg a tesómnál voltam, és sétáltunk jó nagyot, meg nála mindig megnyugszik (biztos azért, mert babát vár, és a gyerekek valahogy érzik a sok szeretetet, vagy nem is tudom ... :) Szuper, hogy átaludtátok az éjszakát! És az is tök jó hír, hogy a tejcsi-dolog rendeződni látszik. Hát én sem vagyok tejcsárda sajnos, de megtesszük a tőlünk telhetőt, szóval szerintem is így jó hozzáállni.

Katica,

Örülök, hogy Léna ilyen jól viselte a szurit! Igazi kis hős! A homeós tanácsot meg köszi!

Gabi,

nem semmi óriás bébid van! :) aranyos nagyon :)

Vera,

Hát tényleg jó, hogy nem hagytad annyiban a februári időpontot. Remélem hamar túllesztek már ezen a dolgon, és végre gond nélkül élvezheted a babázást!

Teszek fel én is néhány új fotót :-)
Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Csak bemásolom, mert aranyos :D

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam, amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban, és
nem felejtettem el altatódalok szövegét

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit, mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén

Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Gabi,dalma, Sonny: tündériek a gyerköcök,hogy nönek :lol:

Sensi: dehogy ,nem adtam be neki ezt a nem alvására adta hogy nyugtató van benne,.De nem adok neki nyugtatot.

rakok én is képet:

Kép Kép

000kata

Sziasztok!

Gaby, Dalma, Sonny, Kata, édesek a kicsik. Folytatom a sort :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: nagyon édesek a képek föleg a 2. meg kell zabálni :lol: :lol: :lol:

000kata

Eagleszem, ez annyira gyönyörű volt, a könnyeimen át tudtam csak olvasni! Minden sora igaz!!!

Kri, micsoda cukor segítséged van a konyhában! :wink:

Sonny, Imádom Noel babát, annyira szép kisfiú!!!

Kata, nagyon édi Kevin a kis pufika arcával! Nem akar még rendeződni az alvása? A germicid kupot a mi dokinénink csak erős láz esetére javasolja! :roll:

Kép
Kép
dalminha

Dalma: sajnos még nem rendezödött az alvása :cry: este is óránként kelt.Ma kiprobálom azt hogy 4töl már nemhagyom aludni hátha jobb lesz az este.Vagy van valami ötleted?

000kata

Sziasztok!

Kata! Ha felétek is jó idő van, vidd ki sétálni Kevint! Mi tegnap jól beöltöztünk, és a másfél órás séta eredménye az volt, hogy este közel 10!!!! órát aludt egyhuzamban Sőt, igazából akkor is én keltettem fel, mert féltem, hogy lenyeli a kis öklét annyira cuppogta :lol: Az esti altatásnál úgy csinálod, hogy már sötétben szopiztatsz? Előtte szoktad fürdetni a babit? Remélem azért átáll Kevin, mert nagyon nehéz lehet így... Nekünk az vált be, hogy este már olyan "elalvós" környezetet csinálok: csak a sólámpa ég, de azt is letakarom egy lámpával, már nem beszélek hozzá, és lehetőleg nem zajongunk. Így tudja, hogy este van, és itt a szundi ideje. Persze napközben meg semmit sem alszik szinte cserébe...

Judit
Kép
sonny

Kri + Kata: nagyon édesek a fotók :) Szép nagyok már a babák!!!

Judit
Kép
sonny

Sonny: nállunk ugy van hogy 7 -kor pancsi.Utánna nézelödik egy picit és elvileg elalszik a cicimen.hát nem csinálok sötétet,megy a tv.megprobálom akkor hogy sötétet csinálok.Meg hajnalba ha fent van kapcsolok kislámpát. és már evett van hogy nézelödik és ha nem szolok hozzá vagy nem veszem az ölembe sir :cry:

000kata

Sziasztok!! :)

Bocsánat , hogy eltüntem, de mire ide értem a lányom mindig felébredt, most itt kezdek!!! :)

Gyönyörűek a Gyerkőcök!!! :) Mindenki imádnivaló! Nem hiába a novemberi "széria", az Apák jól dolgoztak! :lol: :lol: :lol:

Bocsánat már volt róla szó, valaki beadatja a drága oltást, a következő fizetőst? A 36 ezer forintost? Szerintetek érdemes? Tudjátok a hasmenésre. Kinek mi a véleménye?

Anikó és Gabi
Mekkora hatalmas fátok volt!! Nagyon szép!!

sonny

Kincső is szinte napközben alig alszik ismerős amit írtál, viszont az éjszakák nyugisak (kopp-kopp-kopp) vettem gripe watert úgy látszik használ, bár nehogy elkiabáljam!!!

vera

Végre kiderült a bibi, a gyógyszerek biztos fognak segíteni Izán. Nálunk a remegésre azt mondta a doktornéni ha sírás alatt vagy utána van nem baj. Érdekes. Valakinek remeg még a picije sírás alatt vagy után?????

kri
Zsombi jöhet majd udvarolni. ;) Nagyon vagány!!

sonny
Nyugodtan lehet hidegben is sétálni, csak -5 alatt nem szabad kint altatni, de akkor is lehet negyed-fél órákra kimenni. Szóval minden nap érdemes. Nálunk is jobban alszik Kincső, főleg a levegőn, de ha nem akartok kimenni Én azt is szoktam, hogy beöltöztetem beteszem a hordozóba és rányitom az ablakot és úgy egyből el is alszik. :)

Nálam végégi éjjeli fénynél alszik a lányom. Szerintem Neki is jobb, mert talán nem fél, és ha én benézek egyből látom, nem kell oltani semmit, nem keltem fel! Jó kis találmány!

Végre elértük a 4 kg-ot!!! 7 hetesen és teli szájjal vigyorgunk egyre többet!! VÉGRE!! :) Itt egy vigyorka. :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Jó rég voltam, egyszerűen nem jutok oda, hogy írjak. Pici lányom nagyon lefoglal: napközben gyakorlatilag minden figyelmemet, energiámat leköti, este meg altatás után én is elalszom, vagy apa ül a gépnél, vagy dolgozunk... De most elment haverozni, így szabad a pálya :D

Hasonlóan többekhez, nálunk Natasa napközben sokat van ébren, vagy ha alszik azt is kézben hajlandó, viszont éjjel alszik. Sőt az esti altatásaink is egyre nyugisabbak, és egyre korábban alszik el. Tegnap pl 21:30-kor már a kiságyban húzta a lóbőrt. Aggódtam is, hogy akkor tuti kelni fog 4kor, de nem 7:30-ig bírta. Ma már f9 óta alszik cicin, de csak most tudtam kiságyba paterolni. (én cicizés után muszáj felvegyem függőlegesbe, mert ha nem jön ki a cicizés közben betartalékolt tejci, akkor fél óra múlva felébreszti...)

Mindenki babája nagyon nagyon édes, és nagyon nőnek. Hihetetlen, hogy mindennap mennyit fejlődnek nem? Annyira meghatódom mindig ha ránkmosolyog, tegnap pl álmában hangosan nevetett, én meg könnyeket morzsolgattam cserébe...

Valaki kérdezte még régen a hordozókendővel kapcsolatban: én kabát alá rejtem Natasát. Felveszünk a benti ruhára egy polár overált (nálunk a konyhában, fürdőben sincs nagyon fűtés, így ebben jön ki velem oda is), ami jó meleg, de mégse bundazsák, meg bélelt overál, kap még sapkát, kendő, én meg még felveszek egy cipzáras felsőt, majd a kabát. Mi olyan 1-1,5 órát sétálunk, de annyira elbújik a drágám, hogy néha azon gondolkozom, hogy éri-e a friss levegő egyáltalán.

Vera: jajj de jó, hogy végre kiderült a bibi. most már gyorsan gyógyuljon meg Izácska!!!

Sensi: hogy halad a nevelés? Én bevallom, nem lennék rá képes, bár lehet, hogy azért érzem így, mert én alhatok éjszaka... Remélem, belejöttök a rendszerbe, ami mindkettőtökenk jó.

Gabi: nem semmi méretek, mi most nőttünk bele az 56-osokba :D Hiába vannak különbségek baba és baba között.

Anya: örülök, hogy megoldódni látszik a pocifájás

Dalmi: nagyon hasonlítanak a tesók egymásra, és ha jól emlékszem a fotókról Rád is!!!

Lányok: valakinek ritkán kakik a picije? Nálunk karácsony előtt napi 4-6 kaka volt, azóta 1-2 naponta vna, ma elértük a rekordot 5nap. Tudom, hogy ez normális anyatejes babáknál, de ugye az is normális, hogy ha ilyen ritkán kakál, akkor az kicsit sűrűbb, és hogy nem is eszik olyan sokat a drágám. Én azt gondoltam, hogy okés a dolog, mert ha olyan jól hasznosítja a bevitelt, akkor kevesebb is kell neki nem?

Nálatok hányszor esznek? Mi eszünk kb 8-11-14-17-20 kor, de ebből vagy a 11-es vagy a 14-es kimarad néha, mert átalussza... Persze a tejem ehhez mérten alakul, bár reggel mivel nem eszik éjjel a cicim meg még emlékszik le kell fejjek egy 150-et a reggelije előtt, de már nem feszülnek úgy mint az elején. Gondolom beállt a kereslet-kínálat. Remélem nem akar Natasa egyszercsak duplaennyiszer enni duplaennyit. Bevallom nem szeretek fejni, és éjjel csupa tejben sem szeretek ébredni, de persze így meg aggódom, hogy nehogy kevés legyen neki eccercsak. Hogy nekem semmise jóóóóóóóó

Na lelövöm magam, elmegyek aludni, mert ki tudja, lehet, hogy ma mégsem alszik egész éjjel... Bocs, hogy nem reagáltam túl sok mindenre, és magunkról írtam, de igyekszem pótolni...

Na de persze nem hagyhatom ki:

Kép Kép

Kép
pipal

olyan mérges vagyok. megbeszéltem a vaterán egy eladóval hogy megveszem a kocsiját csak vigye lejjebb. ő is belement. Erre egy szemét meg ellicitálta. sztetek? Látja hogy én már ha úgy vesszük megvettem tőle csak még nem nyomtam rá.

szájremegés nekünk akkor van ha felemelem fekvőből.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Hú, csajok, itt egyik másik baba már 8-10 órákat alszik....... :shock: :shock: Irigy-irigy.....
Bár nem panaszkodok, mert éjjel igaz, 3-4 óránként cici, de közben szunya.....
És nappal is egy tündér...délelőtt alszik kb. 1 órát, de délután 2-3 órát is! :) Szóval el tudom végezni a dolgaimat simán! Ja, és ma rekord ideig, 1 óra hosszáig nézegette a játékait, és közben dumált nekik! Szóval azért alakulunk! :)

Pipal, Anya, Kri!
Nagyon édesek a babáitok!! Kri, a konyhai beülős meg csúcs! :)

KAta!
Hú, akkor nem lehet könnyű Kevinnel.... :roll: Én még a nappali nyűgit csak-csak elviselném, de hogy éjjel se legyen nyugi........Elhiszem, ha fáradt vagy....Én még lámpát sem kapcsolok éjjel, van egy kiszuperált mobilom, csak annak a fényénél adom a szájába a cicit, és utána tök sötétben szopizunk! És egy szót sem szólok hozzá, alszunk is vissza.

Anya!
Én nem adatom be ezt az oltást, túl drága....... :roll:

D.

Kép

Kép
ditta76

hello,
Kata, babamasszázst próbáltad már? Az nagyon jól megnyugtatja a babát. viszont sírás közben csak a pociját szabad masszírozni.

Kép
Kép
dalminha

dalma: megprobálom,de hogy maszirozzam?kezét-lábát?

tegnap volt a védönő már 5400g vagyunk és 57cm :lol:

000kata

Kata és többiek

Innen le tudjátok tölteni a babamasszázs könyvet. (ha megnyitjátok, utána már csak menteni kell).

1231596789.0555.pdf

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Kata, nálunk a lelkes védőnénink szervezett 2 éve babamasszázs tanfolyamot, ami később babamama klubbá nőtte ki magát. Itt megtanultunk sok-sok fogást a babáinkon. Amit kaptunk kórházi csomagban volt Johnson 'n' Johnson kiskönyvecske, abban is van sok masszázsfogás. A gyerekeim imádják, Kornél még most is igényli a masszírt a kis kéjenc!

Kép
Kép
dalminha

http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz2.htm
azt hiszem ez uaz. mint Anikóé csak talán átláthatóbb. Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is masszírozom minden este, és imádja. :lol: Az olivaolajtól pedig nagyon jó a bőre! A legjobb masszázshoz mert nem allergizál. :wink:

Vera
megjártuk a gasztroenterológiát.Kész röhej volt , semmit nem csinált a doki csak meghallgatta a mellkasát, és mivel hízik a gyerek nem foglalkozott velünk csak 2 percig. Minden gyerek bukik, emeljem meg az ágyat stb..- tudom, - megemeltem,de szívárog folyamatosan a nyelőcsövéből a sav, azt mondja:- nem szivárog, vagy akkor adjak neki Nutriton sűrítőt, -nem adok mert az anyatejes babaánál semmit nem ér..szóval kár volt elmenni.De legalább megynugodtunk h. nem kóros reflux. Remélem Ti több sikerrel jártok ott. :wink:

Kép
katica_75

katica kinél voltál?
nekem már siker mert Veres doki foglalkozik velem hiszen volt már uhu és lesz nyeletés mert ugye nála görcsök is vannak emiatt hiába hízik a babó. De tapasztalat hogy kb 1 másfél hónapos korukig szépen híznak és utána pangás van és utána kezdenek el fogyni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Először is köszönjük a bókokat :D :D :D

Eagleszem, jó hogy feltetted ezt a könyvet már le is töltöttem
:lol:

Anya, Pipal édesek a lányok. :D :D :D

Vera, a legjobbakat kívánjuk nektek.

Kata, itt Érden van egy védőnő aki tart babamasszázst ha kell az elérhetősége el tudom küldeni. Nekem a védőnőm ajánlotta őt bár még nem volt időm felhívni :lol:

Rólunk. Ma végre eljutottam a fodrászhoz. Zsombi csendben kivárta míg elkészülök. Nagyon édes volt az egész fodrászat oda volt érte. Gondolom ezért tartott tovább a hajam elkészítése :lol: :lol: :lol:
Voltunk a Campónában is kicsit vásárolni a fiúknak. Nagyon édes darabokat tudtam venni Zsombinak. Viszont amit már máshol is tapasztaltam itt is beigazolódott a kisfiúknak sokkal kisebb a választék a boltokban mint a kislányoknak. Ti hogy vagytok ezzel fiús anyukák?
Nemrég tettem le aludni. Mostanában 7-ig alszik. A párom ma este kieresztheti a fáradt gőzt, mert egyik barátunknak 2-án megszületett a kisfia. :lol: Így most kicsit garázdálkodhatok a neten.

Jó éjt mindenkinek.
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!Nagyon cukik a babák!
Anya!Nálunk a dokinő azt mondta,hogy az feleslegesnek tartja.Illetve nem törvényszerű hogy beadasd!Szerintem azért nem is kötelező!Ha nagyon életbevágoan fontos lenne akkor gondolom kötelezővé tennék!Mi a Neist adatjuk be ami szintén valami agyhártyagyulladás elleni!
mné zsuzsi

Vera
a pénteki rendelő doki valami Arató...Hú most kicsit betojtam ahogy ezt írtad, de remélem Léna ez esetben akkor már 4 hósnak számít.Kicsit ugyanis belassult a hízása de én annak tulajdonítottam h. már 5kg és utolérte magát.Eddig heti 300grt hízott az utobbi három hétben 170-150 most pedig 100gr-ot. de ha meg a 300-at tartaná akkor 1 évesen 20kg lenne íg ygondolom azért törvényszerű a belassulás, nem?
Mi lett a vaterán? Nem tudsz esetleg az eladóval 1eztetni?-na meg egy moderátorral? És a "kedves" vevőnek is elmondhatnád h. 5gyerekes anyuka vagy és nem poénbol alkudoztál...egy jóérzésű ember tutira visszalépne. :evil:

Kép
katica_75

katica már nem érdekel a vaterás dolog még annyi sem volt érzés benne hogy visszaírjon.
vettem másikat olcsóbban bár ez nem ilyen szép és nyitottabb sajna de majd meglátjuk.
persze hogy jó a belasulás kb 4-6 hónap tájékán

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera
akkor ok. De nem a szép 3kerekűdet cserélted ugyi? :wink:
Pipal
már akartam írni hogy annyira szép kislány Natasa! :D Nagyon bájos a pofija.cuki

Kép
katica_75

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Anikó,katica: köszönöm

Kri: köszönöm szépen.Neked ki a védőnöd?

Szerdán megyünk szurira a 2 hónaposra :cry: remélem nem viseli meg nagyon.

000kata

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Gyönyörűek a babák!!!! :) Gratulálok mindenkinek! :) :) :) :)

Vera! Ha elküldöd a történetet és a képeket, felteszem a blogra. Még van egy kis elmaradásom, de mostanában nem nagyon volt időm foglalkozni vele.

Mi jól vagyunk, Julcsika 1 hónaposan 4550g (1200g-ot hízott). :) Szóval igazi kis pufóka. Továbbra is nyugodt baba, egyre többet van ébren, de nézelődik, figyel. Persze vannak napok, amikor többet akar ölben lenni, de ez természetes.
Beni is visszarázódott, most már megint sokat játszik egyedül, mint régen, újra dumál egész nap, szóval nagyon örülök. Persze sokat bújik, de Julcsika mellett erre van is lehetősége szerencsére. :)

És egy kép az 1 hónapos Julcsiról:
Kép

beszteri

Sziasztok!
Nézzetek szét a termékeim között hátha találtok valami olyat ami tetszik!Ha esetleg van olyan akkor irjatok privit!
Beillesztek egy linket így meg tudjátok nézni a többi termékemet is!
http://www.vatera.hu/tipego_117645379.html
mné zsuzsi

Ez pedig a férjem oldalán van fent!Ez a lámpa teljesen új csak a csomagolása sérült maga a termék nem!A termék maga ép!
mné zsuzsi

http://www.vatera.hu/5_agu_modern_csill ... 7.html2009 Január 12 Hétfő - 17:10

--------------------------------------------------------------------------------

Ez pedig a férjem oldalán van fent!Ez a lámpa teljesen új csak a csomagolása sérült maga a termék nem!A termék maga ép!
mné zsuzsi

Eszter: nagyon szép Julcsika igazi kis hölgy :lol:

000kata

Sziasztok!

Eszter, Julcsika nagyon édes.

Kata, Bognár Kriszta a védőnőnk. Mi csípőszűrésre megyünk majd szerdán. Múlt héten voltunk oltáson.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Képzeljétek!!!! Lacika ma megint átfordult a hasáról a hátára!!!! 3-szor egymás után!!!!! Annyira örültünk, hogy tapsvihar volt, meg újjongás!!!!!!!! :lol:

Anya, én beadatom a rota elleni oltást. Nem szeretnék kórházba járni emiatt....

Pneumot beadatjátok? Én még nem tudom, de ha be is adatom, csak a kötelezők után.

Tündériek a lányok!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

sziasztok
Sajna beigazolódni látszik az ami a Petimnél is volt hogy az első másfél hónapban szépen hízott de utána egyre kevesebbet míg stagnált és a végén fogyni kezdett. Iza is egy hét alatt csak 90-et hízott és próbaképp hogy mennyit eszik csináltunk egy mérős szopit a védőnőnél. Nos elég érdekesre sikeredett mert evett rendesen utána bukott azaz hányt "rendesen" és nemhogy mennyiséget mért a mérleg hanem minuszba ment át.

csütörtökön nyeletés rötgen.

És a gyógyszerek okoznak nála fájdalmat mert mióta szedi azóta van nyűglődése egész nap. Ma pl próbaképpen nem adtam neki és visszakaptam azt a nyugodt babát aki előtte volt. De a gyógyszert szedi kell ezzel nincs mese de rákérdezek csütörtökön.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gabika!
Nagyon ügyes Lacika! :)

Vera!
Sajnálom! Ez azt jelenti, hogy akkor nagy valószínűséggel műteni kell?
Megkaptam a levelet, majd ha lesz energiám, felteszem a blogba. (Még a sajátom sincs fent... :lol: )

Most megyek kávézni, mert sztem mindjárt ébrednek a gyerkőcök. :oops:

Eszti

beszteri

Kri: megviselte az oltás Zsombit?és a csipőszürés milyen volt?érden voltatok?mi február 4.-ére kaptunk időpontot.

Vera: nagyon sajnálom a gyogyszer is rossz a picinek,pedig azthittem hogy attol majd jobb lesz.

Gabi: nagyon ügyes Lacika :lol: én gondolkozom az oltáson.Többiek ?van aki már beadatta?

Az éjszakánk megint rossz volt 11ig fent volt aztán aludt fél órát és utánna sirás majdnem 3ig megint 5 perc alvás és 4ig fent volt :cry: Nemtudom miért mindig felébredt valamire é sirt és nagy szemekkel nézte a plafont olyan kis rémült arca volt szegénykémnek.Lehet rosszat álmodott.tiszta fáradt vagyok.Most ezerrel alszik a kis drága de már párszor evett is közbe.Mikor fog ez megváltozni??? :cry:

000kata

Sziasztok!

Kata, nem viselte meg az oltás szerencsére. Mikor beszúrták a tűt akkor sírt egy kicsit, de a rendelőből kijövet már jó kedve volt és mosolygott. Meg is lepődtünk a férjemmel.
Holnap megyünk délután a csípőszűrésre itt Érden. Hát kicsit tartok tőle mert azt hallottam hogy eléggé meggyavarják a kicsiket és általában bömbi van, de majd meglátjuk.

Sajnálom hogy Kevin nem valami jó alvó. Nállunk pont az ellenkezője van sokat alszik, az éjszakákat pedig átalussza. Lehet napközben nem kellene hagynod sokat aludni talán akkor jobb lenne.

Viszont tegnap nálunk is nyűgi nap volt egyig fent voltunk mert Zsombi beszélgetni akart. Tetszik neki a hangja nagyon. :D :D :D
Végül egy kis szopi után elfáradva kidőlt a mellkasomon, és így velünk aludt a kis drága.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Jó rég jártam már erre.Sajna rossz volt a gépünk.
Vissza olvasni sajnos most nem tudok remélem mindenki jól van.

Rólunk:Hál istennek jól vagyunk.Csak sokat nyűgösködtünk,mert kiderűlt,hogy sajnos nincs elég tejem és kiegészítés képpen tápszert kell adnom Krisztiánnak :cry: Voltunk tanácsadáson és már 5360grammosak vagyunk :D Nemsokára mi is megyünk majd oltásra már előre félek tőle remélem jól fogja viselni.Nagyon sokat fejlődtünk már sokat mosolygunk meg gügyögünk :D Olyan édes :D

Remélem mostantól többet tudok majd jönni.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: