Sziasztok!
Vera!
Nagyon édes Iza, és örülök, h kiderült a baj oka! Remélem nem kell azért műteni, hanem tudják kezelni anélkül!
Eszter!
Nagyon édes lehet a 2 gyerkőc együtt!
Katica!
Jobbulást neked! Hogy vagy? Léna hogy viselte az oltást?
Dalma!
Én midnen este csinálom mostmár a horrorfejést, meg iszom a sört is, meg eszem a bogyókat. Szerintem a fejés segít, hajnalra/reggelre kemények szoktak lenni a cicik, Lillus tegnap 160-at, ma pedig cska a második kajcsit mértem, ami 120 volt, de az első tuti 150-160 körül…és ez rekord mennyiség. Úh sztem csináld te is! Egy bő fél órát vesz igénybe az utolsó szopi után, mikor már hulla vagyok, és inkább aludnék, de megéri. Tegnap mire végeztem, apukám el is altatta Lillust.
Panna nagyon jó kislány, gratula! Sztem ne aggódj, van h kevesebbet esznek…ahogy írod, h van kaki, pisi, nyugodt, meg minden, sztem minden rendben!
Kata!
Remélem nem adtad be neki a kúpot, ezt oltáshoz szokták adni előtte, vagy közvetlen utána, és arra az alkalomra pont elég. Nehogy szegény egy kis szörcsögésre ezt kapja, főleg többször egymás után! Ez a doki nem teljesen oké sztem!
Ha egyébként jól elvan Kevin, tuti nem éhezik, ne aggódj!
Ske!
Megintcsak nagyon szívesen! Örülök, h segíthettem, még mindig büszke vagyok!
Sonny!
Én is szedek bogyót, fenugreek a neve, ami görögszénát jelent. Amikor elkezdtem szedni, akkor mintha éreztem volna a hatását, de most hogy sörözök (napi 0,5-1 liter), meg esténként horrorfejek, sokkal röbb lett a tejcsi, ezek tényleg segítenek. Csak nem tusom melyik mennyire, mert nagyjából egyszerre kezdtem őket.
A tegnap estéről lejjebb…
Nálatok hogy alakult a mai nap?
Klarissza!
Nagyon édes Matyi!
Anikó!
Gratula a növekedéshez, ez tényleg szép! Lilla csak 1kg-ot hízott 2 hónap alatt…
Nagyon aranyosak a képek!
Oltásosoknak puszi!
Képzeljétek!
Lillus tegnap elaludt kb 10.30-kor, apukám elaltatta, letette, és nem ébredt fel. És VÉGIG ALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!

6.30kor kelt kajcsizni….persze én felébredtem 5kor, mert 4-5 körül szokott általában kelni…tökjó!

Ezután 7től 9.30ig aludtunk tovább. Igaz kicsit sírdogált, meg nyögdécselt, sztem kakilni akart, vagy beszorult egy bubi, nemtom…de végül elaludt megint. Én ezt betudom annak, h tegnap elég jól evett a drága, úgy néz ki segít a sör, meg az esténkénti horrorfejés. 6.30-ra már kőkemény volt a jobb cicim, amiben általában sokkal több van, és a következő etetésre a bal is szinte kemény volt, ami sajnos egyébként elég szegényesen produkál.

Az utolsó etetésre még mindig pótolni kell, meg néha délután is, de ilyenkor csak 30-30ml-t adok, és így a napi pótlás megvan az egész nap összecsöpögtetett tejcsiből és az előző esti horrorfejésből. De én ennek már örülök. Persze jobb lenne, ha tejcsárda lennék, és nem kéne görcsölni ezen a tejcsi témán, de ez van…
Remélem ma este is vm hasonló lesz, mint tegnap! Ma is 9kor evett, igaz 11-re sikerült elaludnia. Kétszer tette le apukám, másodszorra is felébredt, de mondtam neki, h hagyja ott akkor is, csak kapcsolja le a kisvillanyt, mert én úgy szoktam éjszaka, és úgy visszaalszik max 5perc sírdogálás után…ő égve szokta hagyni. De bejött ez a technika, mert 1perc nyekergés után elaludt…remélem alszunk megint minimum 6ig!
Na jóéjt!Megyek mostmár én is aludni…